KaurisN + KaurisM

Mitäs sanotte?

Kuinka siis kaksi kaurista sopivat toisilleen, vai sopivatko lainkaan?

Pientä ihastusta olisi kaurismieheen minulla (kaurisnainen) ja tällä hetkellä tilanne on tapailuasteella, ei olla tosin edes suudeltu. Olen edennyt hitaasti, kuunnellut vaistojani, eli en ole tehnyt mitään muuta kuin ilmaissut kiinnostuksestani tavata uudelleen...:)

Onko astrologisesti kannattavaa panostaa tähän?
Uskon horoskooppeihin ja vastaan kaurista lähes täydellisesti. Ainoa suuri ero on, että en ole kovin säästäväinen, vaan törsään designkamaan huomattavia summia. Se kai tulee nousevalta merkiltäni (joka on vaaka)
Eli, myöskin, onko tuhoontuomittu suhde, kun toinen (kaurismies) on säästäväinen, jopa pihi, eli siinä tyypillinen kauris, kun minä elän "leveämmin"?

Yleisiä kokemuksia?
Mielipiteitä?
Faktaa?

Kiitos!:)

8

1557

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kauristyttö85

      Olen totaalisesti retkussa töissä tapaamaani kaurismieheen. Olin hänen työpaikallaan ainoastaan kesätöissä, joten enää en näe häntä joka päivä. =( Ollaan nyt kahdesti tavattu töiden ulkopuolella, mutta mitään virallisia deittejä ei ole ollut. Pikemminkin nuo kaksi tapaamista ovat olleet sellaisia satunnaisia törmäämisiä ja siinä on aina ollut muitakin ihmisiä ympärillä. En malta odottaa että saisimme edes hetken olla kahden kesken.

      Tämä kaurismies kiusoittelee minua, mutta olen niin myyty hänen edessään ettei se edes haittaa minua. Hän saa tehdä minulle ihan mitä vaan. =) Hän koskettelee minua kevyesti aivan kuin ohimennen. Kerran meinasin pyörtyä, kun hän hetken hyväili selkääni. Pari kertaa ollaan lähetelty sellaisia pikkutuhmia tekstareita. =) Hän on aivan mielettömän hauska ja huomaavainen. Samanaikaisesti kuitenkin vähän sellainen röyhkeä ja arvaamaton. Eli just semmoinen ihana "paha poika". Hieman pelottaa että särkyykö sydän tässä rytäkässä, mutta haluan ainakin katsoa että mihin tämä johtaa. =) Ketään miestä en ole koskaan näin paljon halunnut, mutta ei tässä pelkästä himosta ole kyse, vaikka mies onkin tyrmäävän komea, iso ja tumma.

      Jään odottelemaan mitä loppukesä tuo tullessaan. Toivottavasti kaikki kauriit pääsevät parittelemaan ;)

    • kauriittar

      että kaurismies suhtautuu naissuhteisiinsa huomattavasti kaurisnaista kevyemmin, eka sijalla tulevat aina työ ym. Lisäksi kaurismiehet ovat vähän "hulttioita", naisiinmeneviä, parantumattomia flirttejä...ja naisia on aina ympärillä tyrkyllä. Se sulattaako kaurisnainen tätä puolta miehessä, onkin ongelma, vaikka muuten huumori, hellyys ja intohimo kohtaisivatkin. Kaurisnainen kun kaipaa itsekkin paaaaaaljon huomiota...ja arvostaa uskollisuutta ja luotettavuutta :(

      • omalta

        kohdaltani tuota kaurisnaisen paljon huomion vaatimista.
        En ole koskaan ollut kyljessäkyhjääjäsorttia enkä oleta tai odota, että miesystäväni "höösää" ylenpalttisesti persoonani "kimpussa". Sellainen alkaa takuuvarmasti ahdistaa. Huomionosoitusten määrä ei minusta ole tae luotettavuudesta, joka on tietysti parisuhteessa a ja o-juttu.

        Töistä puhuen: Onneksi tästä työelämää sotkevasta kesälomakaudesta pääsee kohta eroon ja normaalipäiväjärjestys taas koittaa! :)


      • tumma kauris(N)

        Kaurismies ja kaurisnainen tuntuvat olevan aika erilaisia. Tunnen muutaman kaurismiehen ja muutaman kaurisnaisen ja välillä tuntuu siltä kuin olisi ihan eri merkeistä kyse.

        Kaikkia kauriita tuntuisi yhdistävän hyvä huumorintaju, sanavalmius sekä sellainen tietynlainen rauhallisuus. Kauriit ovat "viileitä". Siis siinä mielessä viileitä, että he eivät herkästi näytä tunteitaan eikä heitä ole helppo lukea. En ole esimerkiksi koskaan nähnyt että kaurismerkkinen ihminen suuttuisi kunnolla. Itsekään en ikinä näytä suuttumustani.

        Mutta kuten joku tuossa ylempänä sanoikin, niin kaurismiehet tuntuisivat suhtautuvan asioihin paljon suuripiirteisemmin kuin kaurisnaiset. Kaurismiehet ovat tosiaan ihan parantumattomia naistenmiehiä. Kolmesta tuntemastani kaurismiehestä kaksi on pettänyt seurustelukumppaniaan. Omituisia otuksia..toisaalta tosi ihania mutta toisaalta aika pahoja pelureita.


    • Lika barn...

      Olemme hyvällä tavalla samanlaisia ja kiinnostuksemme ja arvomme käyvät yksiin. Seksi toimii tämän miehen kanssa parhaiten kaikista. Takana on rakkaussuhde vuodesta 1989... Että hyvin sopivat kovapäiset kauriit toisilleen ainakin meidän tapauksessa.

    • -kaurisnainen-

      ota pihiä kaurista äläkä minkään muunkaan horoskooppimerkin saituriyksilöä, koska niillä on sairas suhde rahaan.

      Taloudellisesti ajatteleva on ihan toinen juttu. Minusta design-tuotteitten ja esim laatuvaatteitten ostaminen ei ole törsäystä vaan pitkän tähtäimen säästäväisyyttä.

      Hankin niitä itsekin itselleni ja annan niitä myös muille lahjaksi. Laatu maksaa, mutta on aina hintansa väärtti.

      Tuttavapiirini pareista parhaiten yhteen hiileen puhaltaminen näyttää sujuvan kauris-kauris-parilta. Itse asiassa kaikilla muilla onkin erot tai parikin takana, nämä senkun yhdessä porskuttavat.

      • Kauris-Uros

        Minulla (kauris-mies) on hieman erilainen käsitys asioista: Olen nyt seurustellut muutaman vuoden kauris-naisen kanssa. Meillä toimii hyvin huumori, arki ja yhteispeli. Ongelma on siinä, että tämä kaurisyksilö tykkää kovin flirttailla kaikkien (siis ihan kaikkien) miesten kanssa. Lienee tyypillinen lajiominaisuus? Toinen ero on, että minä sijoitan rahani fixusti (olen siis se pihi???) ja hän tykkää päiväperhomaisesti laittaa rahat huvituksiin ja kerran päällä pidettäviin vaatteisiin.


    • xana1981

      Me ollaan seukattu noin 9kk ja omasta puolesta täytyy ainakin sanoa, että en ole ikinä tuntenut olevani näin onnellinen kun nyt olen..Me "konhotetaan" yhdessä ja jutellaan vakavasti ja muutenkin tosi hyvä olla yhdessä. Tuntuu, että molemmat ymmärtää täysin toisiaan..Meillä minä olen se pihtari kaurisN ja mieheni pistää kyl tuulemaan. Hän taas on täysin työnarkomani ja minä vähän lepsumpi;) Näin ne tasapainottuu;) Se, mitä olen huomannut kaurismiehessäni oli aika jännä, että hän on todella herkkä ja romanttinen, nyt kun on ehkä alkanut luottaa minuun ja sekös sopii minulle paremmin, kun hyvin, itsekkin melko hellyyden kaipaamana naisena:) Eli hyvin mennöö, että ei muutakun anti mennä vaan!:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      946
    2. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      830
    3. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      743
    4. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      731
    5. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      76
      727
    6. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      46
      719
    7. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      687
    8. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      107
      673
    9. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      82
      672
    10. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      35
      610
    Aihe