Sinulle unelmien nainen

Kuusta sinut muistan :)

toivotan parasta elämässäsi ja kaikessa mitä teet, olet kuulemma niin lähellä mitä olet etsinyt, kaiken hyvän olet ansainnut.. Olen onnellinen että sinullakin on asiat hyvin sillä minäkin olen aloittamassa kaikkea uudelleen ja asiat vain loksahtelevat kohdalleen, osasta siitä saan kiittää sinua.
Silti joskus käy ajatus mielessä miksi meiltä vietiin kaikki pois, olisin halunnut kokea kanssasi lisää siitä upeasta rakkaudesta tähtitaivaan alla. Jos sinäkin haluat sitä, voit huoletta tulla ja jäädäkin, lopullisesti, silloin käännyn risteyksessä toiseen suuntaan.. Haluan että kaikki huonot kokemuksemme jää taa. Tavoitat minut (iltaisin) vielä hetken ajan sieltä missä sydämemme kohtasivat ensi kerran, aivan pian olen poissa..
Tule pelkäämättä jos tunnet niin, täytän sinut rakkaudella uudelleen.. Muussa tapauksessa jatkan matkaani ja toivon että sinäkin saat kokea niitä hyviä asioita mistä olet haaveillut, mitä minä en osannut antaa. Hyvää elämää sinulle rakas, sinä säilyt aina siellä omassa paikassasi minun sydämessä minne muut ei pääse :)

8

4895

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täytyy kyllä

      sanoa tuo sille unelmies naiselle, suoraan. Täällä nettitaivaassa se ei löydä oikeaa osoitetta, hukkuu vain.

      Tuli kyynel silmään, muistoja....

      • Hän oli vain lainassa..

        mutta en voi, koska hän on nyt toisen oma ja niin olen minäkin.. Silti vain hän voi täyttää sen paikan sydämessäni vaikka tiedän että se on mahdotonta. Hän oli ensimmäinen joka sai minut tietämään mitä on oikea rakkaus, se oli niin uskomaton tunne että sitä en vaihtaisi mihinkään, olen varma että vain ani harva ihminen saa koskaan kokea noin voimakkaita tunteita ja siksi olen rikkaampi kuin miljonäärit.


      • täytyy kyllä
        Hän oli vain lainassa.. kirjoitti:

        mutta en voi, koska hän on nyt toisen oma ja niin olen minäkin.. Silti vain hän voi täyttää sen paikan sydämessäni vaikka tiedän että se on mahdotonta. Hän oli ensimmäinen joka sai minut tietämään mitä on oikea rakkaus, se oli niin uskomaton tunne että sitä en vaihtaisi mihinkään, olen varma että vain ani harva ihminen saa koskaan kokea noin voimakkaita tunteita ja siksi olen rikkaampi kuin miljonäärit.

        kokenut sellaisen tunteen,
        vähempään on vaikea tyytyä.

        Muistoja ei kukaan voi viedä, onneksi.


      • Rohkea onnen saa..

        Halusin vain sanoa et olin noin 3 vuotta sitten samassa tilanteessa, tuli riitainen ero ja puhuin jälkeenpäin entisestäni hieman asioita jotka eivät pitäneet paikkaansa ja välit katkesivat kokonaan. Jonkin ajan päästä molemmat seurusteltiin jo tahoillamme uusien kanssa mutta kerran kohdattiin sattumalta, edellisestä kerrasta oli reilu puoli vuotta aikaa.

        Juttelimme hetken ja heti tuntui että tunteet nousi pintaan molemmilla, emme olleet täysin tyytyväisiä suhteisiimme vaan kaipasimme niitä asioita mitä yhdessä olimme kokeneet.

        Keskustelumme jatkui jonkun aikaa ja lähdimme asioillemme ilman mitään puhetta siitä että tapaisimme uudelleen tms. Kuitenkin olimme molemmat tuon keskustelun jälkeen miettineet miten hyvä oli tuo meidän suhde kuitenkin, sillä jälkeenpäin ajatellen ne lapselliset riidat ja muut olivatkin pieniä asioita.

        Toisistaan tietämättämme erosimme tahoillamme, minä kerroin suoraan että en tunne kumppaniani kohtaan niinkuin haluaisin ja että jotakin puuttuu, enkä halunnut hänelle valehdella ja erosimmekin sovussa. Entinen kumppanini oli eronnut muutamaa kuukautta myöhemmin.

        Ihan kuin vahingossa tapasimme toisemme noin neljä kuukautta tuon entisen kumppanini erosta ja juttelimme tilanteesta joka yllätti molemmat täysin. Kerroin hänelle suoraan tuntemukseni ja lupasin oikaista pahat puheeni hänestä ja niin teinkin.

        Sovimme tapaavamme uudelleen noin viikon päästä ja nyt olemme olleet onnellisesti naimisissa kohta kaksi vuotta, joten jos jollakin on ajatuksissa kertoa tunteensa entiselle kumppanilleen, suosittelen ehdottomasti että tekee niin. Joskus voi voittaa, joskus häviää mutta jos on hiljaa niin voi kaduttaa lopun ikää, sillä toinen on voinut korjata potin..

        Eri asia tietenkin on jos suhde on loppunut esim. pettämiseen, epäluotettavuuteen, alkoholiin tms. niin silloin voi olla edessä huomattavasti suurempi työ voittaa luottamus takaisin.

        Toivotan kaikille onnea että saatte rohkaistua itsenne puhumaan!!


    • Nainen elokuun taivaan alla

      Tapasitko hänet koska ja olitteko lähekkäin?
      Mistäpäin suomea hän oli ja mistä sinä?
      Tekstisi on tuttua, mutta ole ystävällinen
      ja raota hieman verhoa ja kerro enemmän.

      • Vain hänet haluaisin

        toisiamme ja seurustelimme aika kauan, erosimme jo aikaa sitten mutta muistot eivät haalistu. Keski-suomesta asumme.


    • Nimetön

      naisesi ei koskaan kohtaa meistä joka osaisi häntä kohdella hyvin, suurin osa miehistä kun ei vaan osaa kohdella naista hyvin, saati sitten että heillä muuten sopisivat luonteet ja halut yhteen. Tai ehkä nainen kuolee pian pois, kun koskaan ei tiedä mitä tapahtuu. Mutta sehän ei ole sinun ongelmasi toki.

    • heh..heh

      kuka saa selvän kuka laittoi tuon ja kelle.Saat yksin sitä miettiä elämäsi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe