SAATANA ON KUOLLUT!

1235

satanismi on selvästi kuollut. kerran oikeasti radikaali liike on päätynyt pisteeseen, missä moiselle nimikkeelle kukaan täysjärkinen vaihtoehtoajattelija ei voi nykyään kuin nauraa tai puistatella tylsistyneenä päätään. satanismista on tullut hyväksyttyä valtavirtaa mikä ei oikeasti hätkähdytä ketään, satanistit ovat drop-out-pellejä jotka ovat vain katkeria muille, ja satanismin kortit fiksussa filosofisessa keskustelussa ovat nykyään aivan olemattomat. Saatana on kuollut! Hail Satan!

13

847

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Minä Itse

   Tää on ehkä vähän huono paikka tollaselle herneaivon vuodatukselle... Sanoisit päin naamaa.

   • moonchildk

    en tiedä kummalla on enemmän
    herneaivot tässä. olen taipuvainen
    allekirjoittamaan ekan postin
    pointit, valitettavasti...


  • Light-bearer

   Yksi kohta pisti pahasti silmään. Onko tosiaan niin, että elämäntavan/filosofian pitää "hätkähdyttää"? Minä kun olen hassuna luullut varsinkin satanismin edustavan oman itsen edistämistä tyhjän shokkiarvon sijaan. Mutta jos koko ajattelu perustuu "vaihtoehto"-mentaliteettiin niin mikäs siinä...

   Tosin kokeilepa työhaastattelussa ilmoittaa olevasi satanisti, sieltä varmaan saisit kaipaamaasi kauhistelua.

   • Todellako?

    Todellako?


   • urpoleppänen

    "hätkähdyttää"? eihän tuossa alkuperäisessä postissa puhuttu sellaisesta mitään. vähän liian vahvaa tulkintaa sinulta, uskoisin.


  • Liisa and katu

   Jos haluaa olla nykyisin jopa radikaali, on oltava
   konservatiivi.

   Satanismi on vain yhteiskunnanrakenteissa ja vääristyneessä minäkuvassa.

  • niin se on

   Satanismi on ihan vesittynyttä normiin mukautumista, kiireellä vaan kaikki teini-angstin kourissa kiemurtelevat etsimään jotakin shokeeraavampaa kapinan banneriksi - ei tule yhtään ikävä teitä :)

   Jokainen todellinen satanistihan toki ymmärtää, että satanismi on alusta asti edustanut konservatiivisia arvoja ja että sen ydin on jotakin ihan muuta kuin teinikapinaa.

  • Obscuratus

   HAIL SATAN! Käärme ei ole kadonnut mihinkään. En jaksa ruveta analysoimaan tätä yhteiskunnan saatanavastaisuutta, mutta sen vain sanon, että sinä et ilmiselvästikään ole lainkaan perillä satanistisesta filosofiasta. Käyttämiesi argumenttien perusteella kaikkien suurten maailmanuskontojenkin pitäisi olla kuolleita. Satanismi sentään perustuu tosiasioihin eikä tuulesta temmattuihin uskomuksiin. Tsk. Ihminen on ilmeisesti todellakin juuri niin tyhmä kuin ole aina arvellutkin.

  • jooo jooo

   mikäs tämä juttu on ? saatana kuollut .. itse ainakin uskon että saatana kuolee vasta sitten kun kristinusko kuolee. se on vain miun mielipide . saatanahan on muutenkin pitänyt kirkon toiminnassa.

  • KRISTIT

   http://keskustelu.suomi24.fi/t/4702620/saatana-on-kuollut!
   No vittu niinhän tossa otsikossa lukee! satanismi vastaan Jeesus Kristus Nasaretilaisen Raamattu. on valitettavaa, että Nasaretilainen voitti. Sä oot haudassa ristiinnaulittuna, kuten Jeesuksena esiintynyt Barabbas aikanaan. Jos sä valehtelet, niin valehtelet itsellesi, vitun identiteetti varas, Lucifer kuoli vuonna -83 Kuopiossa, joten revi sä se irtopääsi irti, vitun kuollut aivolima. Yksikään satanisti / nykyajan saatana ei voi esiintyä Kristittynä, ilman että saa titityyt niskaan ja tuutikki noutaa. Ja sä kirjotat mustan raamatun väärin, etsi virhe kannesta (se on kannen ainoa sana ja sekin kirjoitettu väärin, koska musta raamattu (in eng. holy bible) on yhdyssana, ei yhdys saba tai yhdyss ana ).
   Hei Jeesus Nasaretilainen, ristiinnaulitse satanistit eli saatana itse lyömällä sitä joka suunnasta nauloilla täytetyllä ristinmuotoisilla kakkosnelosilla niin, että se a) kuolee halvaantuu ja kuolee ja siirtyy pysyvään helvettiin (ilman koskemattomuutta varastossa ) b ) ikuiseen Raamatun määrittämään Helvettiin, joka muuttaa sen a) Kristityiltä näkymättömäksi ja b) tappaa sen välittömästi

   "Näissä kohdat a), b) jA C) ovat samoja aina. PÄTEKÖÖT MATEMATIIKAN JA FYSIIKAN LAIT EHKÄ"

   Siin on mussulle yhteystietoi; Lauri (11-vuotta)

  • nooletko

   luopunut hänen tyylistään sielunsa kauneudesta sinä syntynyt katumaan syntiesi tähden

  • Saatana_

   Saatana elää ja voi hyvin.

  • Helvonen

   www.paholainen.fi täällä on jotain uutta Paholaisen Palvonnasta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   114
   4672
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   19
   1729
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1072
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   71
   938
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   63
   907
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   355
   825
  7. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   760
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   150
   756
  9. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   755
  Aihe