miltä unelmien tyttö näyttää?

vastatkaa kaikki pojat!

miltä unelmien tyttö näyttää = hiukset vaatetus (meikki), kroppa.? ELI SINUN MIELIPIDE! ^^

43

5655

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hdhtedah

      ei liian lihava, muttei luuviulukaan (BMI 24-26), pitkähköt hiukset(mieluiten vaaleat!),söpöt kasvot, mukava luonne, ei mikään liian turhamainen, mutta ei epäsiisti.

      • kissi

        jos ihmisen BMI on 24, ni eikö se muka oo jo liian lihava?? excuse me, olen eriä mieltä.


    • hyvältäää

      samaa mieltä tuon toisen kans, mutta tummat hiukset :)

      • Anonyymi

        Mulla on


    • poikaaaaaaaa

      Vai että unelmien tyttö... No varmaan sellanen jolle on helppo puhua, huumorintajuinen, kiltti.
      Tytöllä on kauniit silmät (jos tytön silmät on todella kauniit/lumoavat, sillä pääsee jo pitkälle), tytön ei saisi olla mikään lihava tai luuviulu (urheilullisen näköinen = tiukka kroppa on plussaa) hän olisi kaunis, ja tietenkin omaisi edes jonkinlaiset tissit ja edes ok takapuolen, ettei olisi aivan täysi lauta. Meikkiä saa/voi käyttää, mutta joku raja siinäkin. ja tietenkin perushygieniasta on huolehdittava eli hieltä ei saa haista.

      Vaatteet... tuota noin sikäli jos vaatteet tytölle sopivat ja pukevat häntä lähes kaikki kelpaa. Sellaisesta aivan tajuttoman huoramaisesta tyylistä tyttöystävällä en oikeastaan liiemmin pidä (tosin kyllä sitäkin ulkopuolisena katselee...), toinen mitä kavahdan tyttöystävänä on pelkkään mustaan pukeutuvat metallinkerääjägootit joilla on 20 cm paksut korot maihareissa.

      Hiukset... No oikeastaan lähes kaikki käy poislukien kaljun ja lyhyen sängen. Olen muuten eläisssäni nähnyt yhden ainoan naisen jolle sellainen parin sentin sänki sopi, ja tuntuu siltä, että poikkeus vahvisti säännön. Hiuksillakin voi saada paljon aikaan. Tytöille yleisesti vinkinksi, valitkaa sellainen tyyli joka pukee teitä ja sopii teille, jossa te yksinkertaisesti näytätte kauniilta.

      Yksi tärkeimmistä asioista on kuitenkin kantaa itseään ylpeästi. Tällä en tarkoita sitä, että tyttö olisi ylimielinen, mutta sellainen huonoryhtinen, kumarassa kävelevä alaspäin katseleva tyttö ei todennäköisesti saa poikia kiinnostumaan itsestään oikeastaan ollenkaan, tämä pätee myös minuun. Sellainen selkä suorassa kävelevä katse ylhäällä oleva tyttö on ilo silmälle.

      Siinä oli pitkälti minun näkökulmani.

      Ihan yleisvinkinksi tytöille: Kun menette esim. diskoon, yökerhoon yms. laittakaa itsenne edustavan näköiseksi. Sillälailla saa huomattavasti enemmän pojat/miehet kiinnostumaan itsestään. Hyvä ulkomuoto nimittäin auttaa siinä, että poika tulee juttelemaan/ hakee tanssimaan. Vaikka olisi kuinka ihana luonteeltaan ja keskinkertainen ulkonäöltään, ei todennäköisesti saa poikaystäväkokelaita samalla lailla kuin pintapuolisesti todella kaunis ja hyvännäköinen, mutta todella kusipää tyttö. Se on vaan luonnonlaki.

      • NotInLove

        Samaa mieltä:)


      • Fbfkgj

        oli niin vitusti tekstiä että en jaksanu lukea mut mun vastaus on kyl isot tissit


    • LuumuMatto

      Jaa-a.. Se riippuu niin paljon eri tekijöistä että mikä on hyvännäkönen tai kaunista ja mikä söpii tytölle.

      Minun unelma tyttö olis varmaa semmone mukava ja hieman puhelias (itte olen aika hiljanen niin halua että ees toinen osapuoli puhuu) ja ymmärtäväinen ja ja... Tarpeen tullessa osais myös sanoa mielipiteensä.

      Ulkonäöllä ei oikeestaa oo niin kauheesti väliä muutakuin että iha kauheen lihavaa en haluis ottaa (iha sen takia että sänkypuuhissa voi käydä köpelösti kun olen itte ''normaali'' ja toki voihan pulleakin tyttö olla kaunis olen monia nähnyt) eikä kauheen laihaa.
      Semmonen tyttö mis olis oikeesti hiukan mistä ottaa kii. Tytötn pitää olla semmonen.. Hmm.. Miten sen sanoin.. Semmonen että luitten päälä on pehmeetä ja semmonen luontevan muodokas.

      Jaa nii ja EHDOTON EI isoille rinnoille. Vihaan isoja rintoja.. Ällöttäviä.

      Niin juu ja hiukset mieluusti mustat tai blondit.. Mielummin mustat.

      Meikillä ei ole mitään väliä kuhan se ei mene iha semmoseks että pakkelia on 5kiloa naamassa.
      Toki mielummin kokonaan ilman meikkiä.
      Luonnon kaunis tyttö in kaikkein kaunein.

      • eiseooniinjustiinsa

        Hauskaa ku jotenkin yunnistin itseni tuosta kovauksesta :D
        (vähän myöhäs mut ei se oo niin justiinsa)


    • vastaus.

      Noi edelliset vastaajat lienee saaneet liikaa tasa-arvo kasvatusta.Munat surkastuneet pois vissiin...
      Kysyttiin unelmien tytön ulkonäköä ja nää alkaa heti höpöttää sitä samaa jaaritusta luonteesta jne.

      Mutta asiaan...unelmien tyttö näyttää kauniilta ja seksikkäältä.
      Pitkät hiukset,ehkä mieluiten tosi vaaleat.Tai sitten tummat.Eli siis ei mitään "puolivaaleita",vaan jos ollaan blondi niin sitten tosiaan sellaiset ihan vaaleat.

      Meikkiä saa mielellään olla.

      Vaatetus seksikäs.Eli ei mitään löysiä vaatteita,eikä tosiaankaan mitään unisex sekäettä vaatteita joista ei tiedä onko ne tytön vai pojan.Varsinkin pepusta housut saa kiristää :)
      Niin ja tykkään tytöillä vaalean sävyisistä vaatteista;valkoinen,vaalean punainen jne.
      Tytön ei pidä mun mielestäni esittää kovaa jätkää tai hakea jotain kovis-lookkia.Siis jos nyt puhutaan,että mistä minä tykkään.Muuten tietysti saa tehdä ihan mitä huvittaa.

      Kroppa hoikka,kiinteä.Ei kuitenkaan sellaisia lihaksia,jotka erottuu selvästi.Eva Wahlström ei todellakaan ole mikään ihanne nainen.

      • mmmof

        Saanko kysyä miksi? Siksikö, että miehen pitää olla aina se lihaksikas? Tuntisitko itsesi jotenkin huonokroppaiseksi jos naisellakin olisi lihaksia? paskat teitä miehiä


    • !"#¤%&/(()=?

      unelmieni tyttö on kiinteä kroppanen jolla tummat mieluummin lyhyet hiukset,hyvä rusketus ja sopivasti meikkiäkin.tytösä erityisesti silmät ja huulet(kasvot) sekä hyvä perse yms..eli kokonaisuus merkitsee paljo...tissien koolla ei kyll mulle oo väliä.

      • tytsy15v

        kuulostaa siltä niinkuin puhuisit minusta ;)


    • asdlälööl...jep

      ...että jokaisella pojalla on oma mielipide siitä, millainen tyttö on kaunis ja viehättävä jne, sitä pysty millään yleistämään että "pojat tykkää laihoista ja isorintaisista tytöistä" kun tämäkin kuvaus sopii mitä luultavimmin vain pieneen osaan pojista.
      Jotkut tykkää pulleasta, jotku laihasta.
      Jotku naisellisesta, toiset poikamaisesta.
      Jotku räppäri tytöistä, jotku hevari tytöistä

    • villepoijka

      unelma tyttö ois ulkonäöltään vähän niinkun hayley williams http://i31.photobucket.com/albums/c371/GreNerD77/hayley williams/ohayleyyy.jpg

      itse ainakin tykkään tytöiä jotka osaa ottaa rennosti eikä tarvii aina olla neitimäinen ja olisivat luonteltaan huumorintajusii ja hauskoja mitä varmaan aika moni muu poikakin toivoo

    • mimi kaunis nainen

      hola olen espanijasta asun sielä en osaa kirjoittaa suomea kovinkaa paljon mutta saan asua suomessa niin kauan kuin haluan komee sexikäs ihana iloinen hyvä joka ikisessä asiassa jo huolehtiminen minusta :)

    • sehän oli bokkula oy

      mun mieleinen mies:

      läskiä saa olla, tykkään nimittäin että on jotain josta pitää SILLOIN kiinni.
      kaksoisleuka, ja kiinteä kroppa. mahdolisimman pieni kalu. ja haluisin et se on työpaikalla eduskunassa ja on siellä se...ei pääministeri vaann...PESSIMISTI!! sopii myös jos se ois siellä sovinisti tai gynegologi siis se joka näkee tähtiä.

    • 1+7

      kiva,mukava jonka kans viihtyy ja tykkää olla, semmone 155-170cm mieluiten blondi, semmone hoikka-normi (urheilia) hyvä perse ja tissit ja ei polta tupakkaa, ja sais olla rich biach vanhemmat XD

      • kkaakaaoo

        Toi kuvau sopis muhun oon tosin 13 mit


    • Unelma on...

      Unelmakroppa olis suunnilleen semmoinen kuin Anita Blondilla. Googleta, jos kiinnostaa, mutta käytä safesearchia kun se on pornostara. Mut siis tiivistettynä keskimääräistä pidempi, isot luomurinnat, jotka ei roiku liikaa ja hoikka vyötärö. Siis tosi stereotyyppinen, mutta huom! kyseessä oli unelmakroppa, eli en todellakaan odota tuollaista vartaloa tytöltä. Paha se olisi odottaakin koska noita on ehkä 1 per 1000 ja saumat, että sellainen osuisi omalle kohdalle on aika pienet.

      Hiukset olis selkeästi pitkät eli kunnolla sinne selkään asti. Värillä ei oikeastaan ole väliä kunhan se ei ole mikään täysin luonnoton tyyliin luonnottoman punainen tai violetti. En voi sietää niitä värejä. Myöskään liian räikeitä raitoja ym. ei saisi olla, vaikka olisikin luonnolliset värit, siis ei mitään mustaa viivaa blondissa tukassa, vaan raidat ym. niin, että korostavat sitä pohjaväriä. Punaisista hiuksista tykkään tosi paljon, mutta yleensä vain henkilöllä, jolla on luonnostaan punapigmenttiä ja esim. pisamia. Muuten suosikit on blondi (myös platinablondi) ja kunnon musta, mutta musta on vähän hankala suomalaiselle, jos on ihan vaalea iho. Tumman ruskea on kanssa jees. Hiusmalleista mä tykkään kaikkein eniten kiharasta tukasta. Carrie Underwoodilla on useimmiten just mun makuun sopivat kampaukset.

      Meikki ehdottomasti sopivan luonnollinen. Kirjoitan näin koska liian luonnollinen ei ole hyvä (siis ei meikitön), mutta liian räikeä on vielä huonompi. Poikana on vaikea sanoa miten paljon sitä meikkiä pitää olla, siis mikä on se "luonnollinen" taso asteikolla 1-10, mutta kuitenkin sellainen perusmeikki on just hyvä. Ei mitään superrajauksia huuliin eri värillä tai friikin väristä huulipunaa, vaan sellainen luonnollinen väriskaala. Kulmakarvat ei saa olla liian nypityt siis ei mitään tussilla piirrettyjä viivoja naamaan. Ja sitten omat värit tietysti vaikuttaa paljon siihen mikä meikki on hyvä, eli joku tosi vaalee joutuu ehkä laittamaan enemmän kuin sellainen, jolla on vaikka tummat kulmakarvat luonnostaan. Vaikea sanoa, ehkä pahin näistä kaikista kohdasta arvioida.

      Vaatetuksessa oma tyyli on tietysti tärkeä eikä voi suoraan sanoa, että "pidä tuota niin näytät hyvältä". Yleisesti ottaen en tykkää mistään alakulttuurimuodista tai yleensäkään siitä, että pitää pukeutua jonkun koodin mukaan univormuun. Totta kai tykkään seksikkäistä vaatteista tytöillä. Asioita, joista erityisesti pidän: lyhyet hameet (varsinkin vekkihameet), kevyet kesämekot, polvisukat, muotoon leikatut paidat (siis selvästi vyötäröltä kavennetut), avoimet kaula-aukot, korolliset pitkävartiset saappaat, hyvin istuvat naisten mallin "puvun housut" ja hyvin istuvat perusfarkut.

      Asioita, joista en pidä: all starit, leggingsit kun niitä käytetään muiden vaatteiden alla (pitkien kalsaraiden ei ole tarkoitus näkyä), ylisuuret t-paidat, kaikki housut, jotka ovat liian lyhyet ja loppuvat pohkeeseen (myös ne, jotka on tarkoituksella jätetty lyhyiksi kuten caprit), nilkkasukat, poikien vaatteet tytöllä.

    • Oon itekki tyttö mutta kommentoin tätä nyt silti. Miusta jokaisen pitää olla oma ittesä eikä esittää mitään muotiguruu tai meikkipersettä. Ite en kyselis muitten mielipiteitä täällä mutta ei sekään kiellettyä ole :---) oon vaan tottunu siihen että oon semmone mitä oon, miellyttää jos miellyttää ja jos ei miellytä ni sit se on vähä voi voi

    • muumipappa2

      olemme banaaneja !! varokaa päärynä tulee ja uiskentelee pilluihinne!!!!!!!!!!!!! me kuollaan RIP maailma!!

    • esmex

      No mielestä unelmien tyttö on luonteeltaan ja ulkonäöltään kaunis.
      Itse tykkäisin että tyttö ei olisi mikään luuviulu muttä ei pömppömahaakaan kattelisi.
      Sellainen sopiva. Rinnat, no.. ei pienet huonot ole mutta suuremmat on paremmat. Mutta ei mitään silikoneja. Pituus olisi vähän lyhyempi mitä minä. Kauniit silmät ja kauniit kasvot. Hiukset noin rintoihin asti. Värillä ei sen väliä. Yleensä se mikä tytöllä on, se myös sopii sille, ellei ole ennestään värjätty. Luonne olisi että jaksaisi hymyillä :) Ei mikään diiva bimbo. Huumorintajuinen, hauska, mukava, yhteistyö kykyinen. Vaatteina sopisi jotkut tiukat housut, hieno paita ja ehkä joku pipo. Meikki saa olla ripsaria ja huulikiiltoa. Hajuvettä. Joitain koruja ja pinnejä. Hiustyyli irrallaan tai ponnarilla. Ei se haittaa kyllä tuo ulkonäkö jos on kaunis sisältä. Mutta kaunista on kiva kattella :)

    • elmaco!

      unelma kroppa on ihan vaa hoikka!! ei liian isot rinnat ja normaali takamus.
      nätit silmät, hiukset ja HYMY on tärkein ylivoimasesti! Ei liikaa meikkiä ja ei esittele muotojaan se on iha perseestä.

    • Tyttööö

      Oonko hyvän näköne jos, mul on isot lantion luut ja lantio on hirveen levee, vähän mahaa mut en sanois pömppikseks, sitten isot ruskeat silmät, normi huulet ja nenu, pyöreet kasvot, ruskeet hiukset, mut ajattelin värjää mustiks, ja tissien alle ulottuvat hiukset, sekä pukeudun aika normaalisti. Tissit on ihan normaalin kokoset ei isot, ei pienetkään. Ja perse on aika normaali ei löysä, mutta ei myöskään ihan treenattukkaan. Onks tää miästen mielestä hyvän näköne, mietin vaa kun oon saannu vaan haukkumist mun ulkonäöst, voi olla että en vaan näytä samalt ku muut nii on hauskaa haukkuu??

      • Asdfghjköä

        Ei tollasest kuvauksesta oikeasti pysty sanoon mitään. Kato peiliin tai kysy frendiltä


      • Sadpeoplesinthisworld
        Asdfghjköä kirjoitti:

        Ei tollasest kuvauksesta oikeasti pysty sanoon mitään. Kato peiliin tai kysy frendiltä

        No frendi sanoo aina et oon mut mitäs se hyödyttää jos ei uskalla sanoo mitään huonoo ulkonäöstä!


      • Sadpeoplesinthisworld
        Sadpeoplesinthisworld kirjoitti:

        No frendi sanoo aina et oon mut mitäs se hyödyttää jos ei uskalla sanoo mitään huonoo ulkonäöstä!

        Siis sanois et oisin nätti ja kaunis


      • nörttimiljoona

        Varsin nätti. Symmetriset kasvot ovat tärkeitä.


    • guguu

      Luonnollisuus on tärkein avainsana. Eli meikkiä ei välttämättä tarvitse ollenkaan. Omana itsenään oleminen on tärkeetä, eikä välitä niinkään muodista tai kulje massan mukana. Sellaset vähän kihartavat olkapäille tai vähän lyhyemmät hiukset :D Ei tarvitse olla mikään luuranko, vaan saa olla vähän elopainoa :P Eikait siinä muuta, vähän vituttaa kun kaikki tytöt tuntuu vaan kulkevan massan mukana eikä näitä oikeesti söpöjä tunnu löytyvän niin paljoa :/

    • Keiisarii

      Omistaa söpön hymyn. :)

      • aaww

        Mulle on sanottu et mul on söpö hymy :-)


      • Keiisarii2
        aaww kirjoitti:

        Mulle on sanottu et mul on söpö hymy :-)

        Kannattaa käyttää sitä arkipäivän tilanteissa ;D. Piristää varmasti muiden ihmisten päivää. :)


      • aaww
        Keiisarii2 kirjoitti:

        Kannattaa käyttää sitä arkipäivän tilanteissa ;D. Piristää varmasti muiden ihmisten päivää. :)

        uskon että se piristää.


    • mies122345

      Blondi, 170cm pitkä, urheilullinen (lenkkeilee, treenaa sillee rennosti :D) fiksu. On oma itsensä mun seurassa. Kertoo omat mielipiteensä mulle asioista. Tykkää urheilun katsomisesta. Tykkää koirista :3. Tukee vaikeina aikoina. (kyllä, miehelläkin voi olla vaikeaa)
      Huom!: tää oli UNELMA.
      Jokaiselle teille tytölle/naiselle löytyy se oikea. Älkää yrittäkö olla jotain, mitä ette ole. Sitä mä ainakin arvostan ;)

    • Keijo_Keripukki
      • tyranbankshit

        Muute hyvä mutta ei hyvä, because of muovisen näköisten hiuksten tähen takia


    • Komppaan

      Komppaan tuota henkilöä nimimerkillä poikaaaa koska sellainen tyttö on erittäin monen unelma. Myös minun.

    • Sellab

      Onko mielestänne tytölle sopivat aika paksut luonnonkiharat hiuksiin?

      • 14-we-poika

        Joo :)


    • ei.oteta.tähä.aikaa
    • unelmien

      Aito punapää, oranssit karvat, kesämekko, ei rintsikoita, ei meikkiä (paitsi kulmat), normaali kroppa, pienet terhakat tisut.

    • Esikuvanamuille

      Omistaa jonkun reiän ja keittokirjan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1957
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1743
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1604
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1346
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1262
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1254
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1236
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1213
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe