Voittaako näin?

Gondireissaa!

Olen usein Nl Holdem turnauksissa ja rahapöydissä (kaikilla tasoilla) törmännyt seuraavanlaiseen pelitaktiikkaan joten kysyn teiltä "voittaako tolla systeemillä pitkässä juoksussa?"

useampi jaossa vielä mukana tai jo edennyt headsuppiin ja tilanne näyttää ettei kellään voi olla mitään erikoista. Nämä kyseiset tyypit vetää heti allin siihen vaikka potissa olisi vain hiluja ja useimmiten muut foldaa (minä mukaan lukien). Nämä tyypit ovat vielä usein muuten aika hyviä pelaajia. Mutta nykyään olen huvikseen callannut heitä ja järjestäen voittanut jollain kakkosparilla. Tuloksena allinkaveri pihalle turnauksesta tai 100dollaria mulle.
Kertokaa, jääkö noilla vastustajien foldauskerroilla muka niin paljon enemmän voitolla kuin mitä häviätte kun joku callaa?

4

1258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pienellä parilla kannata ko...

      2 parilla se on kolikonheittoa jokaista vastustajaa vastaan, joten voikin kysyä että onko se viiasta maksaa jollakin matalalla parilla jos joku vetää all-init? Aika monet pelaajat kyllä yrittää varastaa blindejä noilla jaoilla. Yleensä se onkin parempi tapa kuin jos blind on yhteensä vaikkapa 300 luokkaa ja oma stakki 1000 nurkilla niin olisi typerää korottaa esim. 300 ja vetää flopilla 300 kun tyyppi saisi miettiä foldaako vai ei.

    • Näin meillä

      Kakkosparilla johdat parittomia käsia vastaan pikkaisen eli kyllä sekin voi jossain tilanteessa olla pelattavissa.

      Rahapöydissä on mielestäni hyvin tuhoon tuomittu taktiikka tai taktiikan puute allarin heitto. Mutta turnauksissa jossain vaiheessa sitäkin asetta käytettävä jos blindit ovat tarpeeksi suuret ja omat chipit toisaalta rupeavat hupenemaan. Turnauksen loppupuolella muutamat blindien varastukset kuitenkin auttavat paljonkin sijoja ylöspäin joita ei hyviä käsiä odottamalla saavuttaisi.

      Jos muut osoittavat heikkoutta ja toisaalta olen tulkannut heidät pelaajiksi jotka korottavat osumillaan mutta eivät osaa sekoittaa peliään korottamatta jättämisellä käytän toki tilanteet hyödyksi. Blindit ovat yleensä suuret suhteessa stackeihin joten jos olen melko varma että kaverit foldaa ja uskon kädelläni olevan maksun tullessa noin 50 % mahkut pärjätä niin toki yritän varastuksia. Pelkkiä hyviä kortteja odottamalla kyllä pääsee monesti rahasijojen tuntumaan / välillä rahoille mutta yleensä jotain joutuu kehittämään kun niitä kortteja ei vaan tule. Silloin tarpeen turnauksen alun tietous mitä muista pelaajista tullut kerättyä.

      Toki varasteluissa pitää käyttää järkeä ja olla tekemättä niitä liian usein mutta koska olen turnauksen alkupään statistiikan mukaan tiukka agre pelaaja auttaa uskoakseni alkupään statistiikka minua turnauksen loppupäässä. Keskisuurella stackilla voi pelatakkin mutta 5xbb rajan lähestyessä on pakko yrittää jotain tai kuolla blindeihin.

      En tainnut kyllä vastata kysymykseen :-)

    • voin väittää

      että joka turnauksessa joudut vähintään 2kertaa kolikon heittoon vastustajaa vastaan (jolla isompi stackki)ja niistä kun selviää niin voitolla oot keskomäärin.
      ja joka muuta väittää puhuu paskaa ellei käy hannu hanhet(1/miljoonasta pelistä)että johdat turnausta alusta loppuun,eli kaikki natsaa......

      • Näin meilllä

        Tästä olen aivan samaa mieltä. Kolikon heitoksi lasken mukaan kaikki tilanteet joissa en johda ennen allareita 65 % sesti. Mutta esim normaali AK, AQ vastaan pikkupari/ kummallakaan ei pareja tilanne on käytännössä pakosti vastaan tuleva kolikonheitto.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe