Kainaloon käpertymisestä

miekkonen26

Lueskelin palstan keskusteluja ja huomasin erittäinen monen naisen kertovan olevansa tyytyväisiä, kun saisivat vain käpertyä miehen kainaloon ja kölliä siinä läheisyydessä.

"Maailma on vaan niin seksikeskeinen, että ihmisten annetaan ymmärtää seksin olevan niin pakollista ja tarpeellista. Todellisuudessa ihminen tarvitsee yhdyntää vain lisääntymistä varten." - tuntuu olevan monen naisen mielipide. (ja kirjoittajan huomio: älkää nyt hyvät ihmiset ruvetko huutamaan että yleistän liikaa, lukekaa itse. Mutta ei toki koske lähellekään kaikkia.)

Faktahan on se, että (etenkin miesten kaipaamana) seksi on naisten kaipaamaan läheisyyteen verrattuna tabu vain koska se on aikojen saatossa julistettu valtavirran mukana niin "kielletyksi" puuhaksi. Jonka seurauksena mielipiteitä kuunnellessa yleinen linjaus on melkein se, että jos naista ei huvita niin ei mieskään saa sitten kinata. Vieraissahan ei tietenkään saa käydä, vaikka tutkimukset kertovatkin joka toisen suomalaisen miehen niin tekevän - I wonder why.

Kuitenkin miehen ja naisen hormonitoiminnot ovat sukupuolielämään liittyvissä asioissa melkolailla toisistaan eriävät. Siinä missä teille naisille niin psykologisella kuin fysiologisellakin tasolla saattaa alkuhuuman hormonipommin jälkeen riittää se kainalossa köllöttely ja makoilu, mies on todennäköisesti jatkuvasti suoranaisessa tuskassa seksittömyyden takia.

Omalla kohdallani kävi niin, että useampivuotinen suhde muuttui nuoresta iästä huolimatta kiintyneeksi paraskamu/nukkumiskaveri -linjalle, jossa naisen lempipuuha on juurikin istua sohvalla kainalossa ja halia sängyssä, mutta siinä kaikki. Olen hänelle asiasta puhunut ja kertonut että seksi on minulle tärkeää, mutta en ole koskaan vaatinut tai suoranaisesti valittanut asiaa. Hän on vain tuonut esille, että hänelle riittää läheisyys, seksi ei enää kiinnosta, eikä hän missään tapauksessa haluaisi erota. Mielestäni jatkuvan pihtaamisen voi rinnastaa henkiseen väkivaltaan, kun tietää toisen elävän jatkuvassa puutteessa. Mutta sitä on todennäköisesti vaikeaa tai jopa mahdotonta pihtaavan osapuolen tajuta.

Ostan usein avokille kukkia sen takia, että tiedän hänen piristyvän niistä älyttömästi. Ainut syy miksi sitä teen on se ilo, jonka tiedän niiden luonnonkappaleiden hänelle tuovan - en minä niistä muuten mitään irti saa. Itse taas tarvitsen arjessa jaksaakseni muun muassa seksiä, en ruusuja. Piste. Mutta toisaalta ei kiinnosta pätkääkään puuhastella sängyssä niin että toisen kasvoilta paistaa pakkopullamainen ilme. Haluan hänen haluavan - tai jos ei kiinnosta niin edes esittää innostunutta toisen osapuolen, eli minun, nautinnoksi (eikä kerro esityksestään). Karkeasti sanottuna siis samoin kuten teen ostaessani kukkia. Nyt voitte valittaa että rinnastan seksin ja kukkien oston. En ole kertaakaan kertonut naiselleni että liittäisin ne mitenkään sänkypuuhiin. Mutta miksi niitä ei voisi rinnastaa? Hänelle kukat ja muut pienet huomionosoitukset tuovat iloa, ja minulle jokin muu, joka ei häntä enää kiinnosta ja joka on mediassa vaan leimattu täysin eri tasoiseksi aktiviteetiksi kuin kukkien antaminen. Olen vain itsekin niin kiintynyt etten osaa lopettaa seksittömyyden takia, vaikka se hetki onkin kohta väistämättä edessä, en todellakaan toivo jääväni ainakaan tämän ikäisenä tähän tilanteeseen. Sen sijaan rupesin jokin aika sitten vierailemaan säännölisesti erään naistuttavuuden sängyssä (ja tarkemmin sanottuna lattialla, pöydällä, seinää vasten, jne. aivan kuten oman suhteenikin alussa) jolle kelpaa puoleltaan myös pelkkä seksi. Upeita estottomia hetkiä, eikä edes oikeastaan kaduta. Kutsukaa siaksi vain, toinen vaihtoehto olisi ollut jatkuvasti välittää yhdestä ihmisestä älyttömän paljon, mutta samalla pala palalta menettää mielenterveys halujen takia.

11

4673

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naisena...

      ...väitän, että seksihalujen lähes täydellinen hiipuminen ei ole naisellekaan normaali tilanne. Vetoamalla naisten ja miesten erilaisuuteen on helppo lakaista ongelma maton alle. Sitäpaitsi, eikös se halukas freelancernainenkin ole nainen? Joten mieti nyt suhdettasi uudelleen ja pakota kumppanisikin miettimään. Älä anna mukavuudenhalun mennä elämän edelle.

    • pieneen mielees

      vihjasta naiselles ennenkun sen vieraan *seinän* hommasit itsellesi, että seksittömyyden takia voit joutua menemään vieraisiin? Olis voinut herättää kumppanisi ja nyt et olisi pettäjä ja uskoton. Veikkaan, ettei tollanen elämäkään mukavaa ole.
      Ja mä oon nainen.

      • miespuolinen_

        Tuota syrjähypyillä uhkailua sitten oltaisiin sanottu "painostamiseksi." Jos taas suhteen lopettaisi koska ei saa seksiä, todetaan ettei miehillä ole kuin "se yksi" mielessä.

        Kuinka voi olla pettäjä ja uskoton seksin suhteen, jos elää suhteessa jossa seksiä ei ole?

        ja nainen on ilmaissut olevansa tyytyväinen elämään ilman, onpa varsinainen parisuhteen sankari!


      • Naisena...
        miespuolinen_ kirjoitti:

        Tuota syrjähypyillä uhkailua sitten oltaisiin sanottu "painostamiseksi." Jos taas suhteen lopettaisi koska ei saa seksiä, todetaan ettei miehillä ole kuin "se yksi" mielessä.

        Kuinka voi olla pettäjä ja uskoton seksin suhteen, jos elää suhteessa jossa seksiä ei ole?

        ja nainen on ilmaissut olevansa tyytyväinen elämään ilman, onpa varsinainen parisuhteen sankari!

        Uhkailu ja avoin keskustelu ovat kaksi eri asiaa.


      • Uskoiskohan tuota
        Naisena... kirjoitti:

        Uhkailu ja avoin keskustelu ovat kaksi eri asiaa.

        Onhan ne - paperilla. Pystytkö väittämään että sinä tai about kaikki tuntemasi naiset ottaisivat avoimen keskustelun vieraasta sängystä ihan asiallisesti ilman puolustuskannalle menoa? Tai ettet kertoisi naisystävillesi kuinka kumppani uhkasi syrjähypyllä?

        Jos tuon vannot, niin lienet harvinaisuus naisten keskuudessa.


      • Naisena...
        Uskoiskohan tuota kirjoitti:

        Onhan ne - paperilla. Pystytkö väittämään että sinä tai about kaikki tuntemasi naiset ottaisivat avoimen keskustelun vieraasta sängystä ihan asiallisesti ilman puolustuskannalle menoa? Tai ettet kertoisi naisystävillesi kuinka kumppani uhkasi syrjähypyllä?

        Jos tuon vannot, niin lienet harvinaisuus naisten keskuudessa.

        Kaikkeni ainakin yrittäisin. Nyt nelikymppisenä, nuorena ja epävarmana en olisi pystynyt.

        Ei tieto toisen ajatuksista etukäteen voi olla pahempi vaihtoehto kuin tieto pettämisestä jälkikäteen. Eikö kyse sittenkin ole siitä, uskaltaako muutosta haluava (voi olla nainenkin) asiasta kertoa?


    • Nettikatti

      Entä jos tilanne olisikin tämä:

      Vuodet ovat vierineet ja sinä olet täyttänyt 50. Syystä tai toisesta potenssisi alkaa olla heikonlainen. Vaimosi elää seksuaalisuutensa parasta kautta (kuten 40 - 50 vuotiaat naiset usein) ja kaipaa sukupuolielämää.

      Mitä toivot hänen tekevän? Toivoisitko hänen puhuvan sinulle ja rohkaisevan sinua selvittämään potenssin puutteen syy? Vai toivoisitko hänen vain mitään puhumatta hakevan tyydytyksensä vieraan miehen sylistä? Jos vaihtoehdot ovat hoitoon hakeutuminen tai vaimo vieraan miehen vuoteessa, toivoisitko että sinulta kysyttäisiin?

    • DD.

      Yritä sopia sen kanssa pelisäännöistä. Että vaikka 2 kertaa viikossa riittäisi sulle vallan hyvin ja lopun ajan voit tarjota sitten muuta hellyyttä. Sanot sille, että se juttu on kahden kauppa ja naisen on tultava jossain kohtaa vastaan, muuten ei mistään tule mitään.

      Pidätkö sä muuten itsestäsi huolta? Peseydyt usein, käytät jotain hyviä miestentuoksuja, ajat partasi, huolehdit kunnostasi, et anna kaljavatsan kasvaa, pukeudut suht asiallisesti?

    • Nimetön

      Sun pitäisi harrastaa tervettä itsekritiikkiä ja kysyä itseltäsi, mitä olet tehnyt väärin, jos tyttösi ei ole enää kiinnostunut seksistä. Mies ja nainen tarvitsevat molemmat seksiä, mutta varsinkin nuori nainen tarvitsee enemmän lämmittelyä. Hän on niin monimutkainen olento, että ei tarvitse monenkaan asian kiusata mieltä niin seksi alkaa tökkimään. Miehellä on fyysinenkin tarve ja tarvittaessa mies tyydyttää itse itsensä. Naisella tätä tarvetta ei ole kuin harvemmilla ja seksin suhteen saattaa helposti käydä niin, että jos sitä ei kaipaa niin kohta sitä pikemminkin inhoaa ja ilman seksiä pystyy olemaan loputtoman pitkiä aikoja.

      Ilmiö on hänen ikäisilleen yleinen. Nuorempana on oltu innokkaita, ehkä liiankin nuorena. Keho ja mieli eivät ole kasvaneet tasatahtia ja seurauksena on kyllääntyminen kun seksi ei suju. Seksi voi alkaa taas maistumaan 30-40 välillä.

      Yksi perusongelma on, että hän ei ole kokenut seksiä tyydyttävänä. Et ole malttanut tehdä siitä hänelle mahdollisimman nautinnollista vaan olet tyytynyt ottamaan oman ilosi. Nyt maksat lyhytnäköisyyden hintaa. Onkohan hän edes ikinä saanut orgasmia?

    • ------

      Mun mielestä se on niin, että naiset hakevat parisuhteesta enemmänkin kumppanuutta ja hellyyttä ja miehet taas säännöllistä seksiä. Olen ajatellut, että niin kauan kuin mieheni pitää osansa "sopimuksesta", niin minäkin pidän omani. En tarkoita, etten koskaan halua seksiä, en vain yhtä paljon, mutta niin kauan kuin hän on hyvä ja hellä kumppani, niin hän "saa" minulta seksiä sen verran kuin haluaa.

      Olen huomannut, että aika moni mies alkaa alun jälkeen kohdella naistaan jonkinlaisena seksiautomaattina ja sen jälkeen ihmetellään, että mikä on, kun ei vaimo/tyttöystävä anna! Jos puhut totta tilanteestasi, niin sinun tapauksessasi ei niin ole. Mutta totuus on, ettei kukaan normaali nainen kieltäytyisi nautinnollisesta seksistä, joten kannattaisi kuitenkin vielä miettiä sitä omaa käyttäytymistä. Myös sitä, miten ilmaiset haluavasi seksiä, nainen ei mitenkään erityisistä ilahdu siitä miesten klassisesta "mennäänkö panemaan?" -kysymyksestä, kun asian voisi ilmaista romanttisemmin.

      Sinun tapauksessa kertoisin tyttöystävällesi totuuden, eihän tuosta oikeasti voi mitään pidemmän päälle tulla, loukkaat vain naistasi. Etsi sellainen nainen, jossa saat seksin ja myös muun samassa naisessa!

    • Samalta_tuntuu

      Tuttu tunne. Kirjoitit kuin omasta elämästäni... Minulla myös rakas puoliso, jonka kanssa hyvä olla. Seksiä ei kuitenkaan tipu eikä enää edes huvita yrittää... oman kanssa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      47
      3423
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      10
      2060
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      22
      1545
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1404
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1371
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      19
      1285
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1198
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1125
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      9
      1073
    10. 22
      1057
    Aihe