Tämä KALA

Nyt Puhuu Mies

Tämä kala on polskuttanut 15 vuotta ilman nais-/tyttöystävää.

Ulkonäölläni ja kiltteydelläni jne. saisi mukavan ja kauniin naisen, muttei tällä kalalla pokka riitä. En osaa tehdä aloitetta, en millään. Täytyy katsoa vierestä vain niitä mukavia ja kauniita joista (ehkäpä) joku saattaa olla kiinnostunut (voi hyvin olla), varsinkin yksi. Mutta hän ei ole (vielä?) tehnyt aloitetta. Mutta ujouteni takia ei taida jatkossakaan minulla pokka riittää. Vika vuosi samalla luokalla. Hän olisi niin täydellinen.

16

3027

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Neitsyt friidu

      Mulla oli kala-miehen kanssa todella epämääräinen suhde yli 2 vuotta. Kundi oli myöskin ujo, kuten sinäkin ja siksi ilmeisesti on kova ryyppäämään ja käyttää myös nappeja. Persoonana hän on aivan ihana ja rakastettava, mutta tuo alkoholin käyttö ei vain sovi. Huumorintaju, nopeat hoksottimet, pesän rakennusvimma ja paijjailu ovat hänen parhaita ominaisuuksia.

      Tsemppiä sulle sen tytön kanssa. Ei siihen tarvi kuin katse ja hymy =) Näin aluksi siis..

      • Nyt Puhuu Mies

        Hymyäni monet kehuneet ja taivaansinisiä silmiäni. Ryypättyä ei ole ikinä tultua sillä en halua tulla samanlaiseksi kuin isoveljeni (18v) = lopetti koulut, ei ole töissä, asuu täällä, kaljottelee ja juhlii. Huono tulevaisuus, ei tule pärjäämään omillaan. Mutsi heittää varmaan joku päivä pihalle kun ei ole ollut kouluissa , töissä n. 1,5v eikä sitä paljoa kiinnostakkaan.


    • Kala77

      Ihan kun olisin omaa teksiäni lukenut... Niin oli samanlaista juttua kun itselläni. Aika raastavaa tosiaan kun tietää, että mahiksia olis mutta ei pysty käyttään niitä hyväks. Itselläni on ehkä 10 vuotta ollut tuo sama tilanne. Tilaisuuksia on kyllä ollut, mutta se viimeinen "askel" on jäänyt ottamatta. Nyt oon taas kiinnostunut yhdestä naisesta työpaikallani. Pitäisi vaan voittaa itsensä kun ei siinä kuitenkaan ole mitään hävittävää.

    • Melissa

      Nuori kalaneito vastaa teille nyt ;)

      Nyt kuulkaas. Nyt loppu surkuttelu ja vetkuttelu, kalamiehet! Kuten jo pointti tulikin ilmi, ei teillä ole mitään menetettävää? Päinvastoin - menettämistä on jos ei yritä saada sitä mitä haluaa! Jos haluaa olla yksin ja ilman rakkautta ym elämänsä, niin kyllä se on pitkälti oma valinta. Jos kerta tilaisuuksia tämä asia muuttaa on olemassa.

      Kannattaa miettiä mikä olisi kauheinta mitä siinä oikein voisi käydä jos lähestyy reippaasti kiinnostuksen kohteenaa olevaa tyttöä? Tyttöä ei kiinnostakaan? Joten? --> entistä huonompi itsetunto entistä vähemmän yritystä tulevaisuudessa pohjalle vajoaminen? EI. Kannattaa mennä eteenpäin ja kulkea kohti uusia yrityksiä ja onnistumisia. Pakkien syytkin voivat olla monet, kaikkea ei kannata ottaa henkilökohtaisesti. Onhan kurjaa jos haluaisi tietyn ihmisen, joka ei sitten olisikaan kiinnostunut, mutta eikö ole aina parempi että asian laita tulee heti selville? Et olisi kuitenkaan onnellinen suhteessa, jossa toinen ei olisi täysillä mukana, joten parempi niin. Ainakin tietäisit ettei hän olisikaan se oikea, jonka takia kannattaa heittää vuosia hukkaan. Sen sijaan et joutuisi myöhemmin vuosia katumaan sitä ettet uskaltanut ottaa riskiä ja ottaa asiasta selvää. Olisi taas enemmän aikaa viettää sen tulevan onnistuneen yrityksesi kohteen kanssa eikä tarvitsisi turhaan haikailla väärän henkilön perään.

      Ja tämä oli siis vain puhetta siitä mitä voisi "pahimmillaan" käydä. Koska kuka tietää kuinka mahtava suhde nyt voisi olla tiedossa tämän ihastuksesi kohteen kanssa, jos vain ensin löytyy se uskallus ottaa se ratkaiseva askel?

      Joten turhat pohdinnat pois ja rohkeasti yrittämään! :)

      Pari kannustuslausetta vielä loppuun:

      "Hyvin usein voittajia
      ovat
      häviäjät, jotka päättivät
      yrittää vielä kerran."

      -tuntematon-

      "Tärkeää ei ole se,
      lyödäänkö sinut maahan.
      Tärkeää on, pystytkö
      jälleen
      nousemaan."

      -Vincent Lombardi-

      • kalaa

        eikö ujon kalamiehen kuulukaan aloittaa seurustelua myöhään ja saada pelkkiä sydänsuruja niiden aikana? Kärsiä kaikki vääryydet ja joutua hyväksikäytetyksi jokaisen ihmisen toimesta keneen tutustuu? Kuolla yksin ajatellen: olipas paska elämä,mut onneks se on kohta ohi?
        Itsetunto,mikä sellainen on? Se on ajat sitten varastettu ja rippeet monen naisen toimesta pois puhallettu.


      • Melissa
        kalaa kirjoitti:

        eikö ujon kalamiehen kuulukaan aloittaa seurustelua myöhään ja saada pelkkiä sydänsuruja niiden aikana? Kärsiä kaikki vääryydet ja joutua hyväksikäytetyksi jokaisen ihmisen toimesta keneen tutustuu? Kuolla yksin ajatellen: olipas paska elämä,mut onneks se on kohta ohi?
        Itsetunto,mikä sellainen on? Se on ajat sitten varastettu ja rippeet monen naisen toimesta pois puhallettu.

        jos tuohon haluaa alistua, niin siitä vaan! Omapa on jokasen elämä. Kyllä se niin on, että itse pystyy hyvin pitkälti vaikuttamaan elämäänsä. Itse en kalana voi ollenkaan ymmärtää monien muiden kalojen ainaista pessimismiä. Mitä järkeä elää menneissä vallan ja voivotella kaikkia pahoja juttuja, joita on tapahtunut kun voi mennä eteenpäinkin ja antaa niiden kusipäiden jäädä omaan arvoonsa


    • Aina mielessä...

      Olen nyt nelineli,eikä minulle yksikään nainen ole osoittanut,sanonut tai näyttänyt käsimerkein kiinnostustaan.Itse en tee aloitetta,viimeksi yritin vuonna -92,minulle naurettiin ja silloin päätin,etten enää ota yhtään kertaa "turpaan"...
      En käy kapakoissa,baareissa,viihdyn kotona ja harrastuksia on.. Olen vain lyhyt,pitkätukkainen ja köyhä
      ja ulkonäköä ei nyt mainittavammin ole tälläiseen rokkiminipossuun tarttunut..Mutta aina kun käyn kaupassa katselen naisia toivoen,että joku edes vähäksi aikaa unohtaisi ennakkoluulonsa ja aloittaisi keskustelun...Mutta ei... Ilmeisesti kaikki muut miehet ovat sitten minua jokasuhteessa parempia joten,iso huokaus....-

      • kaurissss

        niin, olen kauris. Eli luonnetta kuvailisin lyhyesti näin ; ulkoapäin näytän tympeältä, joka ylpeältä. Sisimmältäni olen herkkä kuin orpo kissanpentu. Ja aivan tavattoman hellyyden ja rakkauden nälkäinen.

        Rakastan kala -ihmisiä. Yleensä minua ei kukaan lähesty koska peitän pehmeän sisimpäni kovan kuoren sisään (ehkä jottei minuun sattuisi tms?) ja ne jotka uskaltavat lähestyä ovat todella "rujoja" ihmisiä. Kaikki minuun "yhteyttä" ottaneet ovat jotenkin rajuja ja äkkipikaisia. Olen sitä itsekin mutta se hellyys ja romantiikka on jotain mitä kaipaan, enkä uskalla pyytää sitä.

        Kalat ovat olleet ihaninta elämässäni. Olen aina itse lähestynyt heitä, jotenkin töykeästi aluksi. En ole tottunut että saisin olla AIVAN oma itseni kenenkään seurassa. Kalojen kanssa olen huomannut että he eivät tuomitse, he eivät puukota selkään, heihin voi luottaa. He ovat herkkiä ja tavattoman aitoja. Tosin heistä ei kukaan ole suoranaisesti tullut puheilleni ensimmäisenä, mutta kun ovat huomanneet minun olevan kiinnostuneita heistä, hekin ovat alkaneet olemaan aktiivisempia.

        Kaloille on mielestäni todella helppo mennä juttelemaan, ja heihin on helppo tutustua, ehkä juuri sen herkkyyden takia, en mitään esitystä!


      • henkilökohtaista-

        palstoja lehdistä. Niin minäkin ujona kalana tein 20 vuotta sitten ja nyt on skoputtaren kanssa jo elelty siitä asti. Hän oli saanut yli 80 vastausta ja minut sitten herkkänä kalana tietysti valitsi.


    • Pami69

      Kala mies on ujo omalla tavallaan. Mutta minä Kala nainen, halusin tämän miehen ja otin ohjat omiin käsiini..lopputulos on herkullinen. Meillä synkkaa ja ujous on pois pyyhitty. Mutta on hän myöntänyt, ettei aloitetta olisi tehnyt, joten minulla ei ollut muita vaihtoehtoja.

    • kalaN

      on myös ujo, mutta koskaan ei ole tarvinnut olla yksin. Aina on riittänyt jos jonkin sortin kosiskelijoita. Kyse on yksinkertaisesti siitä, että on oma itsensä, vaikkakin ujo sellainen (naisilla se on kieltämättä viehättävämpi piirre kuin miehillä). Toinen asia on, ettei pelkää mitään. Kalat varsinkin pelkäävät lähes kaikkea, mutta eivät ymmärrä, että pelko on kaiken kehityksen este. Ei ole mitään pelkäämistä mennä juttelemaan tai hakea tanssimaan jotain nättiä tyttöä/mukavaa poikaa. Päinvastoin, se osoittaa ihmisestä iloista ja seurallista luonnetta, vaikka vähän jännittäisikin. Niin ja aina kannattaa hymyillä :)

      Tsemppiä!

    • SanduU

      vähän ku omaa tekstii lukis.. ei ihmekkään kyl ku ittekki oon kalat :s kuinka vanha oikee oot??

      • Nyt Puhuu Mies

        Jos kerta 15 vuotta olen polskuttanut niin 15 vuotta. Miespuolinen mies.


    • ^^SandU

      juups.. varmistelin vaan .. heheh.. :D onko sul muuten kuvii netis ?? :o :D kyselen vaan.. jos on niin missä ja mielellään jos viittit ni voitko kertoo nickin :) Mä oon kyl vast 12 :S mä oon ollu jo viiden kaa ja yhen jannen kaa oon ollu monta kertaa :SS mut mitäpä sitä täs levittelee ku tuskin paljoo ketää kiinnostaa ^^

    • hehehehe

      Sinä et taida edes olla kala ja tämä avaus oli provo? Taitaa olla ihmisessä vika eikä horoskoopissa. Älähän yritä piilottaa omia henkilökohtaisia vikojasi horoskooppi merkin taaksen.

      • Nyt Puhuu Mies

        Jos niin haluat. Horoskooppini on miltein aina ollut oikeassa. Ja jos ei ole niin se tapahtuu tulevana päivän myöhemmin. jne.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6519
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3759
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      190
      3654
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      173
      2846
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2539
    6. 292
      2307
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1613
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      112
      1518
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1449
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1230
    Aihe