Kiinalainen ilmakivääri

rahat kaivoon!!!!!!!!!!!!!!...

Kävin hakemassa kaupasta tommosen kiinalais valmisteisen ilmakivääriin. Kaupassa ei ollut tietenkään mahdollisuutta kokeilla sitä, ammuin varmaan noin 10 patia ja nyt ase jäi jumiin. Pati on piipussa eikä laukee, mitäs sille nyt voi tehdä. On yritetty ravistella ja hakata, ei vaan toimi. Tehokin oli aika pettymys, tavalliseen lautaan ammuttaessa n.5m päästä, joka toinen pati uppoo ja joka toinen pati kimpoo laudasta irti. Kaverin CO2 pistoolissa on saman verran tehoa. No huomenna viedään takasin kauppaan. Toivottavasti vaihtavat uuteen.

14

4783

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haulipää

      Älä saatana osta Kiinalaista. Siitä paiskahtaa pian mäntä takakautta ja lävistääpi silmän kautta aivos. Vie se kauppaa ja sano et heittääpi helevettiin loputki lelunsa saatana!

      Ystävän ystävällinen neuvo tämä!

      Kunnioittavasti: Haulipäää

    • Ricos888

      Itselläni kiinalainen ilmakivääri ja Halpa-Hallista. Halpa oli ja toimii oikein hyvin 40 metrin päähänkin osuu hyvin ja ampumaetäisyydeltä 15 metriä tulee kymppejä paljon, vaikka olen huono ampuja. Todellinen viihde ja kasvaahan sitä ladattaessa käsivoimatkin. Maksoi 100 euroa ja ammuttu noin 2000 laukausta ja ei mitään vikaa. Kiikaritähtäin, joka tuli mukana en ole vielä asentanut.

      • 2000 laukausta

        ei ole ilmakiväärille testi eikä mikään, ostin kerran kiinalaisen ilmapistoolin (heh).
        se onneton ampui joka toisen laukauksen oikealle ja joka toisen vasemmalle, yritäppä osua johonkin,kaiken lisäksi rauta oli onnettoman pehmeää ja nopean kulumisen vuoksi rupesi viritettäessä lyömään kynsille. härveli sai viimeisen leposijansa järven pohjasta.


      • Halvimmat kiinalais-

        -paskat ilmakot maksaa noin 30 euroa uutena.

        Kunnon kilpa-ase maksaa noin 2000 euroa. Tälle välille mahtuu paljon erilaisia välimuotoja, mutta ostaessa kannattaa miettiä tulevaisuutta.
        Kyllä se vaan niin on, että jos haluat hyvän ja halvan, niin sinun tulee ostaa kaksi.

        Jos haluaa ampua yhden kerran, niin ehkä se kiinanpaska riittää mutta jos haluat ampua toisenkin kerran niin kannattaa säästää enemmän rahaa ja panostaa laatuun.


      • -eSa-
        Halvimmat kiinalais- kirjoitti:

        -paskat ilmakot maksaa noin 30 euroa uutena.

        Kunnon kilpa-ase maksaa noin 2000 euroa. Tälle välille mahtuu paljon erilaisia välimuotoja, mutta ostaessa kannattaa miettiä tulevaisuutta.
        Kyllä se vaan niin on, että jos haluat hyvän ja halvan, niin sinun tulee ostaa kaksi.

        Jos haluaa ampua yhden kerran, niin ehkä se kiinanpaska riittää mutta jos haluat ampua toisenkin kerran niin kannattaa säästää enemmän rahaa ja panostaa laatuun.

        Saksalaisen jousitoimisen ilmakiväärin saa postikuluineen Euroopasta alle 200 eurolla. Tehoa on juuri sopivasti 10 metrin matkalle. Sopivalla luodilla 5 millin kasaa... 5 laukausta / 10m.

        Päälle hiukan yli satanen lisää, postikuluineen siis, noin 350 euroa, ja esim. Saksasta lähtee vipuviritteinen Weihrauch HW77 joka ampuu 5 laukausta alle 3 millin kasaan 10 metriin. Oikealla luodilla. Pienimmät kasat ovat samaan luokkaa paineilmatoimisten kisapyssyjen kanssa. Viisi luoti siis menevät samasta reiästä ja "kasan" koko on joku millin verran.


    • 10 m! Kuka ampuu 10m?? Miks 10 m?
      Aika lyhyt on matka.

      30 m?

      • Se on 10 m

        ilmakiväärin virallinen kilpailuetäisyys.


      • rqtqt

        mehupullon korkkiin ampumissa 10m avotähtäimillä on haastetta jokaiselletappajklopille alle 18v.


    • Aika vähän on. Mä haen nyt itselleni jonkunlaista tulosta 70 m, ihan vaan omix huveikseni.Katsotaan kuukauden päästä parantuuko.
      10 lks
      taulun koko 10 x 10 cm kasa ollu 7 cm sisällä. Elikkä ei mikään huipputulos mutta hajotellaan harjotellaan. ps. 9 v poika ampuu tarkemmin!!!!!!!! Miksi?????
      "Minähän olen käynyt armeejankin"

      • wrqwrq

        aia jännnä että se matka tuntuu lisäävän keskijalan pituutta. miksei 10-20m riitä ja yrittää pienempää kasaa? roiskin 70metriin pienarilla max15mm kasaa


    • Ei mitään käyttöä

      Ihan mielenkiinnosta ostin minäkin pari viikkoa sitten legendaarisen Shanghai 61 halpailpan, kun möivät sitä Tokmannilla 39 eurolla. Markka-aikaan sitä myytiin muistaakseni satasella monissa halpakaupoissa. Kyllä oli muuten karsea näky katsella sitä viimeistelyn tasoa. Tukki oli kuin kirveellä vuoltu ja halkeamia ja lakkavalumia siellä täällä. Ihmettelin myös sitä, miten sillä ei osu normaalitauluun ollenkaan. Testasin sitten tyhjään mehukattipulloon 2-3 metrin päästä ja osuma heitti jo sillä matkalla 4-5 cm sivulle. Ja tähtäimiä ei pystynyt säätämään sivusuunnassa ollenkaan. Vein ihan periaattesta takaisin kauppaan.

    • Jo vuosia tätä

      "Kiinalainen ilmakivääri "

      Halpamarketit ovat täynnänsä halpaa ja kelvotonta tavaraa. Oikean näköistä, mutta "väärää". Saattaa jopa olla, että osa tavarasta myydään laskelmoidusti huonona. Ajatellaan, että saadaan kuluttajalta rahat ja kun tavara särkyy jo alkumetreillä, kuluttaja ei viitsi valittaa, jos tavara ollut halpaa. Kaikenlaisista kympin sähköporista ei taida juuri löytyä tolkun tavaraa. Kaikki niitä haukkuvat ja rikkimenemistarinoita saa kuulla ja täältäkin lukea. Ei taida juuri oikeassa työkäytössä kestänyttä halpisporaa löytyä.

      Ikävintä on se, että sitten ne risat menevät jätteisiin. Ja rasittavat sitä puolta yhteiskunnassamme. Lisäksi täydellä rahalla lunastettu ulkomainen roska tarkoittaa vastaavan summan karkaamista kansantaloudestamme.

      Eli kaikella tavalla huonoa kauppaa ja ketkuilua. Asiaan voisi puuttua kuluttajansuojaa tiukentamalla ja reklamaatioita helpottamalla. Esim. pakollinen "rahat takaisin"-menettely, jos laite ei pelaa enempää kuin jonkun taulukoukunreiän poraamisen verran. Kauppiaathan pyrkivät tarjoamaan vaihdossa toisen yhtä kelvottoman vermeen. Mutta rahojen palautuspakko lopettaisi roskan kauppaamisen lyhyeen.

    • Wesson Smith

      Minkä tahansa kiinanpaskatuotteen ostamisesta pitäisi tuomita iäksi kuritushuoneeseen.

      Kiinalaiset tekevät pelkkää sutta ja sekundaa ja aiheuttavat skeidantuotannollaan ympäristö- ja talouskatastrofin vailla vertaa. Maailma hukkuu roskaan.

      P.S. Ostin taannoin 1950-luvulla tehdyn Waltherin ilmakiväärin, ihan hupailumielessä, vaikka parempiakin on kaappi väärällään. Maksoi vähemmän kuin höngköngien ja tökmännien kinkkiroskat, ja ampuu 1 mm hajonnalla 10 metriin. Laadultaan ja viimeistelyltään se pesee minkä tahansa uusimman kolmen tonnin Feinwerkbaun tai Anschützin, myös Waltherin omat aseet.

      Aina vika ei kumminkaan ole aseessa. Ovat BSA;lla ja Haenelillakin saaneet aikaiseksi kurjaa käyntiä kun on ostettu Bulldogeja tai muuta uudenvuodentinanroisketta hälpähälleistä.

    • Anonyymi

      Kaikki ne kiinalaiset on tuollasia

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9599
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      394
      4100
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      87
      2840
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2825
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2584
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      189
      2571
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1813
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1648
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1590
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1403
    Aihe