Kiinalainen ilmakivääri

rahat kaivoon!!!!!!!!!!!!!!...

Kävin hakemassa kaupasta tommosen kiinalais valmisteisen ilmakivääriin. Kaupassa ei ollut tietenkään mahdollisuutta kokeilla sitä, ammuin varmaan noin 10 patia ja nyt ase jäi jumiin. Pati on piipussa eikä laukee, mitäs sille nyt voi tehdä. On yritetty ravistella ja hakata, ei vaan toimi. Tehokin oli aika pettymys, tavalliseen lautaan ammuttaessa n.5m päästä, joka toinen pati uppoo ja joka toinen pati kimpoo laudasta irti. Kaverin CO2 pistoolissa on saman verran tehoa. No huomenna viedään takasin kauppaan. Toivottavasti vaihtavat uuteen.

14

3316

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Haulipää

   Älä saatana osta Kiinalaista. Siitä paiskahtaa pian mäntä takakautta ja lävistääpi silmän kautta aivos. Vie se kauppaa ja sano et heittääpi helevettiin loputki lelunsa saatana!

   Ystävän ystävällinen neuvo tämä!

   Kunnioittavasti: Haulipäää

  • Ricos888

   Itselläni kiinalainen ilmakivääri ja Halpa-Hallista. Halpa oli ja toimii oikein hyvin 40 metrin päähänkin osuu hyvin ja ampumaetäisyydeltä 15 metriä tulee kymppejä paljon, vaikka olen huono ampuja. Todellinen viihde ja kasvaahan sitä ladattaessa käsivoimatkin. Maksoi 100 euroa ja ammuttu noin 2000 laukausta ja ei mitään vikaa. Kiikaritähtäin, joka tuli mukana en ole vielä asentanut.

   • 2000 laukausta

    ei ole ilmakiväärille testi eikä mikään, ostin kerran kiinalaisen ilmapistoolin (heh).
    se onneton ampui joka toisen laukauksen oikealle ja joka toisen vasemmalle, yritäppä osua johonkin,kaiken lisäksi rauta oli onnettoman pehmeää ja nopean kulumisen vuoksi rupesi viritettäessä lyömään kynsille. härveli sai viimeisen leposijansa järven pohjasta.


   • Halvimmat kiinalais-

    -paskat ilmakot maksaa noin 30 euroa uutena.

    Kunnon kilpa-ase maksaa noin 2000 euroa. Tälle välille mahtuu paljon erilaisia välimuotoja, mutta ostaessa kannattaa miettiä tulevaisuutta.
    Kyllä se vaan niin on, että jos haluat hyvän ja halvan, niin sinun tulee ostaa kaksi.

    Jos haluaa ampua yhden kerran, niin ehkä se kiinanpaska riittää mutta jos haluat ampua toisenkin kerran niin kannattaa säästää enemmän rahaa ja panostaa laatuun.


   • -eSa-
    Halvimmat kiinalais- kirjoitti:

    -paskat ilmakot maksaa noin 30 euroa uutena.

    Kunnon kilpa-ase maksaa noin 2000 euroa. Tälle välille mahtuu paljon erilaisia välimuotoja, mutta ostaessa kannattaa miettiä tulevaisuutta.
    Kyllä se vaan niin on, että jos haluat hyvän ja halvan, niin sinun tulee ostaa kaksi.

    Jos haluaa ampua yhden kerran, niin ehkä se kiinanpaska riittää mutta jos haluat ampua toisenkin kerran niin kannattaa säästää enemmän rahaa ja panostaa laatuun.

    Saksalaisen jousitoimisen ilmakiväärin saa postikuluineen Euroopasta alle 200 eurolla. Tehoa on juuri sopivasti 10 metrin matkalle. Sopivalla luodilla 5 millin kasaa... 5 laukausta / 10m.

    Päälle hiukan yli satanen lisää, postikuluineen siis, noin 350 euroa, ja esim. Saksasta lähtee vipuviritteinen Weihrauch HW77 joka ampuu 5 laukausta alle 3 millin kasaan 10 metriin. Oikealla luodilla. Pienimmät kasat ovat samaan luokkaa paineilmatoimisten kisapyssyjen kanssa. Viisi luoti siis menevät samasta reiästä ja "kasan" koko on joku millin verran.


  • 10 m! Kuka ampuu 10m?? Miks 10 m?
   Aika lyhyt on matka.

   30 m?

   • Se on 10 m

    ilmakiväärin virallinen kilpailuetäisyys.


   • rqtqt

    mehupullon korkkiin ampumissa 10m avotähtäimillä on haastetta jokaiselletappajklopille alle 18v.


  • Aika vähän on. Mä haen nyt itselleni jonkunlaista tulosta 70 m, ihan vaan omix huveikseni.Katsotaan kuukauden päästä parantuuko.
   10 lks
   taulun koko 10 x 10 cm kasa ollu 7 cm sisällä. Elikkä ei mikään huipputulos mutta hajotellaan harjotellaan. ps. 9 v poika ampuu tarkemmin!!!!!!!! Miksi?????
   "Minähän olen käynyt armeejankin"

   • wrqwrq

    aia jännnä että se matka tuntuu lisäävän keskijalan pituutta. miksei 10-20m riitä ja yrittää pienempää kasaa? roiskin 70metriin pienarilla max15mm kasaa


  • Ei mitään käyttöä

   Ihan mielenkiinnosta ostin minäkin pari viikkoa sitten legendaarisen Shanghai 61 halpailpan, kun möivät sitä Tokmannilla 39 eurolla. Markka-aikaan sitä myytiin muistaakseni satasella monissa halpakaupoissa. Kyllä oli muuten karsea näky katsella sitä viimeistelyn tasoa. Tukki oli kuin kirveellä vuoltu ja halkeamia ja lakkavalumia siellä täällä. Ihmettelin myös sitä, miten sillä ei osu normaalitauluun ollenkaan. Testasin sitten tyhjään mehukattipulloon 2-3 metrin päästä ja osuma heitti jo sillä matkalla 4-5 cm sivulle. Ja tähtäimiä ei pystynyt säätämään sivusuunnassa ollenkaan. Vein ihan periaattesta takaisin kauppaan.

  • Jo vuosia tätä

   "Kiinalainen ilmakivääri "

   Halpamarketit ovat täynnänsä halpaa ja kelvotonta tavaraa. Oikean näköistä, mutta "väärää". Saattaa jopa olla, että osa tavarasta myydään laskelmoidusti huonona. Ajatellaan, että saadaan kuluttajalta rahat ja kun tavara särkyy jo alkumetreillä, kuluttaja ei viitsi valittaa, jos tavara ollut halpaa. Kaikenlaisista kympin sähköporista ei taida juuri löytyä tolkun tavaraa. Kaikki niitä haukkuvat ja rikkimenemistarinoita saa kuulla ja täältäkin lukea. Ei taida juuri oikeassa työkäytössä kestänyttä halpisporaa löytyä.

   Ikävintä on se, että sitten ne risat menevät jätteisiin. Ja rasittavat sitä puolta yhteiskunnassamme. Lisäksi täydellä rahalla lunastettu ulkomainen roska tarkoittaa vastaavan summan karkaamista kansantaloudestamme.

   Eli kaikella tavalla huonoa kauppaa ja ketkuilua. Asiaan voisi puuttua kuluttajansuojaa tiukentamalla ja reklamaatioita helpottamalla. Esim. pakollinen "rahat takaisin"-menettely, jos laite ei pelaa enempää kuin jonkun taulukoukunreiän poraamisen verran. Kauppiaathan pyrkivät tarjoamaan vaihdossa toisen yhtä kelvottoman vermeen. Mutta rahojen palautuspakko lopettaisi roskan kauppaamisen lyhyeen.

  • Wesson Smith

   Minkä tahansa kiinanpaskatuotteen ostamisesta pitäisi tuomita iäksi kuritushuoneeseen.

   Kiinalaiset tekevät pelkkää sutta ja sekundaa ja aiheuttavat skeidantuotannollaan ympäristö- ja talouskatastrofin vailla vertaa. Maailma hukkuu roskaan.

   P.S. Ostin taannoin 1950-luvulla tehdyn Waltherin ilmakiväärin, ihan hupailumielessä, vaikka parempiakin on kaappi väärällään. Maksoi vähemmän kuin höngköngien ja tökmännien kinkkiroskat, ja ampuu 1 mm hajonnalla 10 metriin. Laadultaan ja viimeistelyltään se pesee minkä tahansa uusimman kolmen tonnin Feinwerkbaun tai Anschützin, myös Waltherin omat aseet.

   Aina vika ei kumminkaan ole aseessa. Ovat BSA;lla ja Haenelillakin saaneet aikaiseksi kurjaa käyntiä kun on ostettu Bulldogeja tai muuta uudenvuodentinanroisketta hälpähälleistä.

  • Anonyymi

   Kaikki ne kiinalaiset on tuollasia

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   404
   1577
  2. Suomalaislääkäri katosi matkalla Pattayalle

   Ei siis tietoa pääsikö Pattayalle saakka vai minne suunnisti? Tuntomerkeistä päätellen ei ole kantasuomalaisia lääkäreitä. https://www.iltalehti.fi/ko
   Pattaya
   24
   1190
  3. Martinan häät

   Ottaako miehen nimen? Rouva Aitolehti -Bajamaja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   861
  4. Kuka Turkulainen lääkäri kadonnut Thaimaassa?

   Lehdissä oli siitä juttua, mutta nimi on nyt Iltasanomista otettu pois
   Turku
   12
   826
  5. Pitäisikö lähettää lapsille viesti: älkää tulko jouluksi tänne sähköä tuhlaamaan?

   Kun kaikki työelämässä niin mitä varten niiden pitää tulla tänne tuhlaamaan kallista eläkeläisten sähköä? Pysykööt omillaan. Harmittaa koko joulu.
   Maailman menoa
   72
   805
  6. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   34
   781
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   92
   722
  8. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   49
   591
  9. Selviytyjät-voittaja Sami Helenius juhli voittoa huvilalla finaalin jälkeen - Skoolaus "Mestarille!"

   Onnea Sami Selviytyjät-voitosta! Kyllä ansaitsit voiton! Ex-jääkiekkoilija Sami Helenius on Selviytyjät Suomi -voittaja vm 2022. Ex-NHL-tähti voitt
   Suomalaiset julkkikset
   13
   545
  10. Ajankohtainen TV-leffa: Lupaus kertoo suomalaisten lottien tarinaa sodassa - Iso kiitos lotille!

   Iso kiitos ja kunnianosoitus lotille, jotka tekivät tärkeää työtä kotirintamalla ja sodan keskellä Suomen ja Venäjän sodissa. Lupaus-elokuva kertoo
   Maailman menoa
   32
   503
  Aihe