Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kalanaiselle paras kumppani?

fishyfishy

Olen kalat horoskoopiltani ja nainen. Olisi mielenkiintoista tietää, mikä tulevan kumppanini tulisi olla horoskoopiltaan, jotta homma oikeasti toimisi?

22

7028

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Melissa

      Ei tietenkään kannata lähteä pelkän horoskooppimerkin perusteella miestä etsimään, minkä varmaan kyllä tiedätkin.

      Lisäksi voisin sanoa näin astrologiaan jokseenkin vähän enemmän jo perehtyneenä, ettei kannata edes tuijotella pelkästään aurinkomerkkejä. Muiden planeettojen vaikutukset ovat huomattavat ihmiseen kokonaisuutena ja lisäksi elämänkokemukset ym!

      Itsekin olen kalatN, seurustelen Kaksosmiehen kanssa, jota melkein kukaan ei horoskooppimerkin perusteella minulle suosittelisi, se on varma :D On tässä kokeiltu jo monia sentään ja paria kalaakin, mutta nyt on ensimmäinen mies tämä nykyinen, joka oikeasti jaksaa säilyttää mielenkiintoni ja tarjoaa sopivasti haasteita ja vaikka mitä.

      Että kannattaa katsoa ihan siltä tasolta että kuka miellyttää ja oikeasti kiinnostaa. Itse otan astrologian niin että on kiva tutustua meihin molempiin yksilöinä tässä parisuhteessa paremmin sekä katsoa mitä mahdollisia työstettäviä asioita siinä kenties on tai mitä mahdollisia ongelmia saattaa olla edessä koska hän on tuollainen ja minä tällainen jne. Eli itselleni ainakin astrologia on mielenkiintoinen tapa tutustua itseensä ja toisiin, ja pakko sanoa että en tiedä kestäisinkö puoliakaan ihmisistä jollen "tietäisi" miksi he käyttäytyvät niin ja näin xD

      • Merineitonen

        Ei todellakaan kannata tuijottaa pelkästään aurinkomerkkiin, oikeassa olet. Astrologia on kyllä mielenkiintoista kun tutustuu syntymäkarttoihin ym juttuihin. Kyllä sieltä aika paljon löytyy totuuksia.


      • itsekin

        olen ihastunut ja törmännyt kaksosmieheen, minua vanhempaan, mukavalle, fiksulle ym tuntuu tosin ei vielä pitkää kokemusta, oletko ollut pitkään kaksosmiehen kanssa? onko sinua nuorempi, utelen, kun itsekin tosiaan kiinnostunut olen. horoskoopin mukaan ei kaksosmiestä tosiaan ole luotu ehkä kalalle mutta aikahan sen näyttää ja ehkäpä ikäkin??


    • paras on kala.

      Se tähtiin on kirjoitettu.

      • Melissa

        suhteeni kaloihin eivät ainakaan ole koskaan onnistuneet kuin muutaman kuukauden ajan


      • Pami69

        Olen samaa mieltä Kalalle Kalat on paras.


      • Melissa
        Pami69 kirjoitti:

        Olen samaa mieltä Kalalle Kalat on paras.

        Joissain tapauksissa varmasti kyllä, mutta joissain myös ei. Itsellä henkilökohtaista kokemusta kahdesta Kalamiehestä ja molemmat vieläkin kärkkyvät koko ajan kannoilla. Ihmeen sitkeitä ja uskaliaita, se täytyy kyllä myöntää. Harmi vain, että itse en koe suhdetta heidän kanssaan sellaiseksi, että voisin siinä elää. Kummassakin sekin sama piirre, ettei ymmärrä tämän Kalanaisen suurta kunnianhimoa ja tarvetta suuriin päämääriin elämässä. Itse ovat tyytyväisiä aika vähään, ja ei siinä mitään pahaa, mutta itse satun olemaan luonteeltani ihminen, joka rakastaa haasteita :) Mutta onnea kuitenkin kaikille kalamiesten naisille!


    • mahdollista

      Horoskooppi väittää, ettei kalat tule vaa'an kanssa toimeen, mutta 23 vuotta on pärjätty :)

    • hurja-hilda

      Kalanaisen kumppanilta vaaditaan toosi pitkä pinna. Tässä muutamia "totuuksia"

      Kalanainen on joskus niin omissa ihmeellisissä mielikuvitusmaailmoissaan, että esmerkiks ruuanlaitto saattaa kestää, tulee kauheen tärkeetä haaveilua.

      Siivous, voi jumankaut, se on joskus ihan utopististä, tää ainakin on tanssinu mopin kans poskivalssia, sen seittemän kertaa.

      Kysyppäs kalalta, missä on sen verotoristus, esimerkiks????
      Mulla se on vaatekaapin keskimmisenhyllyn, oikeessa reunassa. Jaa miks, ihan vaan siksi kun siellä on sille justiin sopiva paikka.

      Justiin kun se kalanainen on kömpinyt kainaloon ja haluis olla niiiiiiin lähellä ja tuntea olonsa turvalliseksi, hiplaa kaveriaan ja pikkusen pussaakin.
      Niin eikös se peijakas vaivukkin johonkin ihmeellisiin unelmiin ja haaveilee silmät kierossa että "tässä mä haluun olla ens viikollakin"
      Ja kaveri on ihanpihalla, että mihin se nyt taas katos.

      Positiivista on kyllä se että kalanaiselta ei puutu mielikuvitusta, missään suhteessa. Jos haluu tuntea itsensä tosimieheksi, niin kalanainen on sillon just sopiva kaveri.
      Kala haluaa helliä ja olla hellittävänä.

      Että silltäpohjalta.
      Mä olen ainakin sitämieltä ettei ole jotain yhtä merkkiä joka sopis meille.

      Mutta kauheen lyhytpinnanen kaveri se ei saa olla, ja joku täydellisyyttä vaativa, sillon karahtaa kiville.

    • Eivät miehet oikein sovi

      :) Siltä se ainakin itsestä tuntuu (28v ja ikuinen sinkku..) Sillä kalanaiset ovat herkkiä ja kilttejä; menevät pilalle monen karkean miehen käsittelyssä. Trust me, kokemusta on runsaasti. Kukaan tuntemistani kalanaisista ei ole säästynyt näiltä todella rankoilta mieskokemuksilta. Välillä oikein ihmettelen, miksi kalanaiset tuntuvat AINA valitsevan kumppanikseen sen ääliön, rentun tai väkivaltaisen juopon? Toisaalta sanoisin, että fisua voi parhaiten ymmärtää vain toinen fisu, tai sitten muu yhtä herkkä ja luova ihminen, esimerkiksi rapu, härkä tai skorpioni. Liian jäykkää/yksioikoista/totista miestä ei kalanaisen kannata ainakaan harkita! Mutta kannattaa tosiaan kuunnella vain omia tuntemuksiaan tässä asiassa, jokainen meistä kaloistakin on kuitenkin aivan erilainen.

      • Maaliskuun Idus

        Olen kala, nosumerkki rapu, ja myönnän olevani se epäkäytännöllinen haavelija, ja hellydenkipeä kuin koiranpentu.

        Mies on skorppari, nousumerkki neitsyt. Henkisesti ollan varmaan lähes 100 % samalla aaltopituudella.

        Ex aviomies muuten oli sitten se väkivaltainen holisti leijona ja polki mut jalkoihinsa.


      • Melissa

        itse juuri pidän kalana härkiä ja rapuja erittäin jäykkinä ja yksioikoisina :D Ketään noista ympärilläni olevista ko. merkkien edustajista en voisi kuvitella miesystäväkseni. Pitkä suhde on takana härkämiehen kanssa, onneksi vihdoin tajusin että kaipaan jotain täysin toisenlaista.

        Varmasti totta kyllä, että monet kalanaiset valitsevat renttuja ym ja joutuvat kokemaan kovia. Tähän mennessä olen kyllä itse tainnut olla se, joka on ollut aika törkeä monia kohtaan :/ No, kalat voi olla tosi petollisia. Ja huimaa kehitystä on kuitenkin tapahtunut :)


      • Täys lahna
        Melissa kirjoitti:

        itse juuri pidän kalana härkiä ja rapuja erittäin jäykkinä ja yksioikoisina :D Ketään noista ympärilläni olevista ko. merkkien edustajista en voisi kuvitella miesystäväkseni. Pitkä suhde on takana härkämiehen kanssa, onneksi vihdoin tajusin että kaipaan jotain täysin toisenlaista.

        Varmasti totta kyllä, että monet kalanaiset valitsevat renttuja ym ja joutuvat kokemaan kovia. Tähän mennessä olen kyllä itse tainnut olla se, joka on ollut aika törkeä monia kohtaan :/ No, kalat voi olla tosi petollisia. Ja huimaa kehitystä on kuitenkin tapahtunut :)

        Muutaman jousimiehen kanssa tuli hakattua päätä seinää. Nyt vakiintuneena ja rauhoittuneena olen sitä mieltä, että toisen kalan kanssa on paras kutea.

        Hauskaa tässä on se että miehelläkin edellinen puoliso oli jousimies eikä siitä tullut mitään.


      • Pami69
        Täys lahna kirjoitti:

        Muutaman jousimiehen kanssa tuli hakattua päätä seinää. Nyt vakiintuneena ja rauhoittuneena olen sitä mieltä, että toisen kalan kanssa on paras kutea.

        Hauskaa tässä on se että miehelläkin edellinen puoliso oli jousimies eikä siitä tullut mitään.

        Kaloille paras on kalat...


    • orvokki44

      Minusta paras kamu kalalle on rapu. Vesimiehen kanssa olen ollut 20 v naimisissa, mutta parhaat fiilikset on tullut aina rapujen kanssa.

    • Merineitonen

      Ite kalanaisena kokenut ravun, neitsyen, vaa'an ja kalan(mm.;D). Neitsyt kylmä ja vaativa, rapu sentimentaalinen ja hidas käänteissään, vaaka tylsä kotihiiri, kalan vei viina. Mut nyt on härkämies, alkuvaikeuksien jälkeen täydellistä!! Impulsiivisuus, ajatukset, harrastukset, kaikki käy yksiin.

    • Amylaasientsyymisi

      Toiset vedenmerkit ja maanmerkit. Tietysti!

      • Melissa

        voin omasta kokemuksestani kalanaisena sanoa, että itselleni 1) maamerkit liian tylsiä ja järkeviä 2) vesimerkit liian takertuvaisia ja pessimistisiä


    • kalanaisen paras kaveri

      voisi olla paremminkin haikala,jolloin kalanaisella olisi turvallista,mutta myös hänestä huolta pitävää seuraa.

    • Nimetön

      Moi, mielestäni kalanaisen ehdottomasti paras kumppani on skorpionimies. Luepa huviksesi muutama horoskooppikirja, missä kerrotaan eri merkkien toisilleen sopivuudesta. Sieltä selviää paljon. Ja käytännössä huomaat sen olevan totta.

    • ensin testata,

      miten suhde toimii ja vasta sitten voi varovasti ohimennen udella tähtikuvioita. Muuten asia voi aiheuttaa paineita ja ennakkoluuloja,joilla voi olla alitajuista vaikutusta lopputulokseen.

    • kalattN

      Itse tulen parhaiten toimeen ravun ja härän kanssa. Kauriiden kanssa en oikein, ollaan molemmat niin itsepäisiä ja itserakkaita. Skorpparit suorastaan inhottaa, ne tunkevat aina lähelle sekä henkisesti että fyysisesti ja se ahdistaa todella. En mielelläni päästäisi ketään lähelleni, vaan tahdon pitää jokaiseen ihmiseen jonkinlaisen etäisyyden. Valitettavaa tässä kaikessa on, ettei vesi- ja maamerkit kiehdo ollenkaan, niistä tulee vain kavereita. Sen sijaan ilma- ja tulimerkit kiehtovat liikaakin, vaikken tulekaan heidän kanssa toimeen, ainakaan pidemmän päälle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2122
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1808
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      31
      1781
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1530
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      67
      1496
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1402
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1364
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1322
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1271
    Aihe