Voiko niinin luottaa

Epäilyttää

Miespuolisiin varsinkaan..

30

6669

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pettynyt Marru

      Skorppareihin ei voi luottaa. Kaiken aikaa ovat vilkuilemassa muita naisia. Ei jaksa olla kauaa saman naisen kanssa. Puhuu toista ja ajattelee toista.

      • ovat suuttuessaan pelottavia, tosin vain yksi on minulle tutumpi,on äkkipikainen eikä tiennyt mistä suuttui


      • monet ei tajua
        sadeilla kirjoitti:

        ovat suuttuessaan pelottavia, tosin vain yksi on minulle tutumpi,on äkkipikainen eikä tiennyt mistä suuttui

        että aiheuttavat itse skorpparin suuttumuksen.


    • skopuista

      on että jos ne jotain lupaa se pitää, jos ei kykene lupauksia pitämään ei myöskään lupaa mitään

    • säälittäviä...

      Lapsellisia mököttäjiä. Totaalisia tuuliviirejä. Ovat kyllä alykkäitä ja jossain määrin viehättäviä, mutta pitemmän päälle ainoastaan rasittavia. Yksi tällainen omistushaluinen skopumies roikkui meikätytössä pari vuotta ja siinä ajassa kyllä ehti näkemään skopumiehen lukemattomat heikkoudet.

      • skopumiehen

        huonot puolet on? Kerro meille muillekin niin huomataan ennen ku on liian myöhäistä.


    • marikki

      Seurustelin vuoden verran Skopun kans ja hän lupas mulle yhtä ja toista ja tietysti kännipäissään, mut lupaukses jäi. Kaduttaa näin jälkeenpäin, että me ei riidelty kertaakaan suhteemme aikana. Koko ajan hän kehui ja ylisti mua, kuinka mä oon hyvä ja kaunis ja ettei minussa ollut mitään vikaa. Sit kuitenkaan ei halunnut sitoutua ja jätti mut. Keksi kaikenlaisia tekosyitä, minkä vuoksi ei voitu tavata. Tämä oli ensimm. ja luultavasti viimeinen kerta, kun tapasin Skorpparimiehen.

      • sen kaa

        Pikku hiljaa olen alkanut luottamaan siihen. Aina epäilin sen puheita ja tekemisiä, mutta vieläkin tulee mieleen että puhuuko totta. Aivan ihana on, puhuu kauniisti, katselee naisia/flirttailee, sanoo että ei sen enempää. Mutta miksi??? Seksi on tärkeää. Mutta olisiko valmis menemään vieraisiin, vaikka saa naiseltaan riittävästi? Näitä edelleen mietin aina välillä, en kuitenkaan niin usein kuin ennen. Ennen kaikkea sanoo rakastavansa minua, sanoo että ei sanoisi jos ei rakastaisi. Riittääkö rakkaus uskollisuuteen?


      • .........

        Näistä tekosyistä mitä hän keksi..


      • Hello..
        sen kaa kirjoitti:

        Pikku hiljaa olen alkanut luottamaan siihen. Aina epäilin sen puheita ja tekemisiä, mutta vieläkin tulee mieleen että puhuuko totta. Aivan ihana on, puhuu kauniisti, katselee naisia/flirttailee, sanoo että ei sen enempää. Mutta miksi??? Seksi on tärkeää. Mutta olisiko valmis menemään vieraisiin, vaikka saa naiseltaan riittävästi? Näitä edelleen mietin aina välillä, en kuitenkaan niin usein kuin ennen. Ennen kaikkea sanoo rakastavansa minua, sanoo että ei sanoisi jos ei rakastaisi. Riittääkö rakkaus uskollisuuteen?

        Luettuani tämän tarinan kuinka on vuosi takana skopumiehen kans ja kerrottiin siinä kuinka mies sanoi rakastavansa jne.
        Oman miekkoseni kohdalla ehkä eniten juuri herättää epäilyksiä koska se on aina minä joka sanon että rakastan, hän vain sitten sanoo että niin hänkin minua. Mut ymmärrän et koska hän ujo ja reilu vuosi meilläkin takana, hän ei ehkä uskalla sanoa vielä niin ääneen, vai voiko olla näin?

        Pitäisi varmaan minunkin alkaa luottaa enemmän, viime vuosi oli aika sotaisa ja varsinkin kun ei toinen ole lähellä..
        Mutta kannattaako luottaa skopumiehen jokaisen sanaan sinisilmäisesti..?

        Miettinyt olen jos hän todella rakastaa pettäisikö milloinkaan, missään vaiheessa. Vai onko skopumies uskollinen sellaiselle ketä todella rakastaa?

        Ei usko horoskooppeihin, itse en enää tiedä pitäisikö uskoa.


      • marikki
        ......... kirjoitti:

        Näistä tekosyistä mitä hän keksi..

        Ensimmäiset puoli vuotta tapasimme joka viikonloppu. Hän asui 165 km:n minusta, joten tapailimme yleensä viikonloppuisin. Hän itse sanoi, että 3kk on ihastumisen aikaa ja sen jälkeen joko jatkuu tai loppuu. No, hän alkoi n.3kk:n jälkeen hokemaan itselleen, ettei saa rakastua. Uuden vuoden jälkeen hän keksi kaikenlaisia syitä, miksi ei voi tulla mun luo, esim. oli joku työhomma, vaikka hänellä ei ollut v-loppuna töitä. Milloin piti mennä jonkun tutun luo remppaa tekemään, milloin oli niin väsynyt, ettei "jaksanut". Kolme kertaa loppuajasta sen valheet alko olla niin läpinäkyviä, että aloin jo epäillä niitten todenperäisyyttä. Yks oli sellanen, et hänen piti mennä muka tekemään jotain varastoa serkkunsa kanssa ex-appiukolleen helatorstain aikoihin. Mulla olis ollu viikonloppuvapaat, joten kysyin, et eikö me voitais tavata, johon hän, et hän on luvannut mennä tekeen sitä varastoa. No, mä lähdin kylästelemään Hailuotoon tuttujen luo ja laitoin hänelle viestin sieltä. Hän vastas siihen, et kova tuuli täällä Jokikylässä, missä han asui. Kysyin viestillä, että eikö hän ollutkaan siellä rakennuspuuhissa,johon hän vastas, et saatiin jo tehtyä, vaikka oli kulunut vasta pari päivää ko asiasta. Sanoin, et olittepa te nopeita rakentajia. Hän sanoi alunperin, et sen rakennuksen tekoon menee koko viikonloppu.Poikkesin sit paluumatkalla hänen luonaan ja hänhän oli ihan kännis siellä. Oli niin lällällää, että. Sanoi rakastavansa ja tykkäävänsä musta aivan valtavasti.Meillä oli kaikinpuolin ihana yö, eikä hän päästänyt mua töihinkään seur.päivänä, koska ei nukuttu koko yönä, vaan hän joi kaljaa koko yön aina "rakastelupaussien" välillä.Hän kehui rakastelua kanssani taivaalliseksi ja että mulla ei ollut koskaan "pää kipeä", vaan olin aina valmis rakastelemaan , kun hän halusi.Sit hän hoki aina välillä, et katokin, että hän ei rakastu sinuun, et hän haluaa kulkea ja mennä omia menojaan. Silloin mulla oli sellainen tunne, et hän olis halunnut sanoa mulle jotain, mut ei pystynytkään.
        Toinen läpinäkyvä valhe oli, et hän halusi viedä moottoripyörätakin, joka oli mun luona, muka serkkunsa tytölle, kun hän ajaa skootterilla. Kysyin, et miks se nyt sen haluaa, kun on koko talven ajanut toppatakilla, eikä skootterilla edes pääse niin lujaa, et tulis kylmä.Noo, menin sitten viikon päästä käymään hänen luonaan ja näin sen takin siellä naulakossa. Kysyin, et eikö Laura ottanutkaan tota takkia. Hän vastas, et siinä oli (muka) joku merkki irti.Ei siinä mitään merkkiä mun tietääkseni ollut irti, valehteli. Silloin ajattelin, et sillä on joku toinen nainen, koska halusi saada "tälle" pienemmän takin. Mun kaverilla on motskari.En jatkanut sen enempää siitä asiasta.
        Sit yx valhe oli sellain, et hänellä oli asuntovaunu eräässä hiihtokeskuksessa. Hän kävi siellä pari kertaa yksikseen, muka tarkistamassa, että toimiiko lämmitys, kun hänen tuttunsa oli menossa lasten kanssa viettämään hiihtolomaa sinne.Ei ne loppujen lopuksi edes menneet sinne, eivätkä olleet aikoneetkaan. No, me mentiin sinne parin viikon päästä 4:ksi yöksi. Kysyin, tarviiko ottaa lakanoita mukaan. Hän vastas, et ei tarvi, kun siellä on.No, ei siellä sit ollutkaan lakanoita. Hän "ihmetteli" kovasti, et minnehän ne lakanat on joutuneet, et onkohan hän vienyt ne pesuun.Sit aloin muisteleen, et hänellä oli aika useasti alulakanoita pyykissä, vaikka ne eivät olleet meidän jäliltä.Kun kysyin asiaa, hänellä oli ollut muka sukulaisia käymässä.
        Minä sekä luotin, että en tähän mieheen. Hän kertoi suhteen alkuvaiheessa, et onhan hällä ollut noita naisia ihan riittävästi. Välillä oli ollut kolmenkin naisen kanssa suhde yhtäaikaa. Sanoi, et pää meinasi seota, kun ei enää tiennyt kenen kans olis tavannut ja kenelle vastannut puheluun.Siinä oli ollut niin varattuja kuin vapaitakin naisia.
        Sit hänellä oli sellainen tapa, et ei aina vastannut puhelimeen, eikä viesteihin. Mut aina hän kehui mua, eikä minussa ollut mitään vikaa.
        Mut mulle on jäänyt pahoja traumoja miehistä, joten en ihan helposti enää halua alkaa seurusteleen kenenkään kans.Ja luotto on mennyt kaikkiin miehiin.


      • Monesti miettinyt
        marikki kirjoitti:

        Ensimmäiset puoli vuotta tapasimme joka viikonloppu. Hän asui 165 km:n minusta, joten tapailimme yleensä viikonloppuisin. Hän itse sanoi, että 3kk on ihastumisen aikaa ja sen jälkeen joko jatkuu tai loppuu. No, hän alkoi n.3kk:n jälkeen hokemaan itselleen, ettei saa rakastua. Uuden vuoden jälkeen hän keksi kaikenlaisia syitä, miksi ei voi tulla mun luo, esim. oli joku työhomma, vaikka hänellä ei ollut v-loppuna töitä. Milloin piti mennä jonkun tutun luo remppaa tekemään, milloin oli niin väsynyt, ettei "jaksanut". Kolme kertaa loppuajasta sen valheet alko olla niin läpinäkyviä, että aloin jo epäillä niitten todenperäisyyttä. Yks oli sellanen, et hänen piti mennä muka tekemään jotain varastoa serkkunsa kanssa ex-appiukolleen helatorstain aikoihin. Mulla olis ollu viikonloppuvapaat, joten kysyin, et eikö me voitais tavata, johon hän, et hän on luvannut mennä tekeen sitä varastoa. No, mä lähdin kylästelemään Hailuotoon tuttujen luo ja laitoin hänelle viestin sieltä. Hän vastas siihen, et kova tuuli täällä Jokikylässä, missä han asui. Kysyin viestillä, että eikö hän ollutkaan siellä rakennuspuuhissa,johon hän vastas, et saatiin jo tehtyä, vaikka oli kulunut vasta pari päivää ko asiasta. Sanoin, et olittepa te nopeita rakentajia. Hän sanoi alunperin, et sen rakennuksen tekoon menee koko viikonloppu.Poikkesin sit paluumatkalla hänen luonaan ja hänhän oli ihan kännis siellä. Oli niin lällällää, että. Sanoi rakastavansa ja tykkäävänsä musta aivan valtavasti.Meillä oli kaikinpuolin ihana yö, eikä hän päästänyt mua töihinkään seur.päivänä, koska ei nukuttu koko yönä, vaan hän joi kaljaa koko yön aina "rakastelupaussien" välillä.Hän kehui rakastelua kanssani taivaalliseksi ja että mulla ei ollut koskaan "pää kipeä", vaan olin aina valmis rakastelemaan , kun hän halusi.Sit hän hoki aina välillä, et katokin, että hän ei rakastu sinuun, et hän haluaa kulkea ja mennä omia menojaan. Silloin mulla oli sellainen tunne, et hän olis halunnut sanoa mulle jotain, mut ei pystynytkään.
        Toinen läpinäkyvä valhe oli, et hän halusi viedä moottoripyörätakin, joka oli mun luona, muka serkkunsa tytölle, kun hän ajaa skootterilla. Kysyin, et miks se nyt sen haluaa, kun on koko talven ajanut toppatakilla, eikä skootterilla edes pääse niin lujaa, et tulis kylmä.Noo, menin sitten viikon päästä käymään hänen luonaan ja näin sen takin siellä naulakossa. Kysyin, et eikö Laura ottanutkaan tota takkia. Hän vastas, et siinä oli (muka) joku merkki irti.Ei siinä mitään merkkiä mun tietääkseni ollut irti, valehteli. Silloin ajattelin, et sillä on joku toinen nainen, koska halusi saada "tälle" pienemmän takin. Mun kaverilla on motskari.En jatkanut sen enempää siitä asiasta.
        Sit yx valhe oli sellain, et hänellä oli asuntovaunu eräässä hiihtokeskuksessa. Hän kävi siellä pari kertaa yksikseen, muka tarkistamassa, että toimiiko lämmitys, kun hänen tuttunsa oli menossa lasten kanssa viettämään hiihtolomaa sinne.Ei ne loppujen lopuksi edes menneet sinne, eivätkä olleet aikoneetkaan. No, me mentiin sinne parin viikon päästä 4:ksi yöksi. Kysyin, tarviiko ottaa lakanoita mukaan. Hän vastas, et ei tarvi, kun siellä on.No, ei siellä sit ollutkaan lakanoita. Hän "ihmetteli" kovasti, et minnehän ne lakanat on joutuneet, et onkohan hän vienyt ne pesuun.Sit aloin muisteleen, et hänellä oli aika useasti alulakanoita pyykissä, vaikka ne eivät olleet meidän jäliltä.Kun kysyin asiaa, hänellä oli ollut muka sukulaisia käymässä.
        Minä sekä luotin, että en tähän mieheen. Hän kertoi suhteen alkuvaiheessa, et onhan hällä ollut noita naisia ihan riittävästi. Välillä oli ollut kolmenkin naisen kanssa suhde yhtäaikaa. Sanoi, et pää meinasi seota, kun ei enää tiennyt kenen kans olis tavannut ja kenelle vastannut puheluun.Siinä oli ollut niin varattuja kuin vapaitakin naisia.
        Sit hänellä oli sellainen tapa, et ei aina vastannut puhelimeen, eikä viesteihin. Mut aina hän kehui mua, eikä minussa ollut mitään vikaa.
        Mut mulle on jäänyt pahoja traumoja miehistä, joten en ihan helposti enää halua alkaa seurusteleen kenenkään kans.Ja luotto on mennyt kaikkiin miehiin.

        Niin tätä omaa tilannetta. Ennen oltu yhteydes viikon aikana lähes joka päivä, ny muuttunu vain viikonlopuiksi. Vastaili ennen viesteihin, nyt ei saata aina, sanoo ettei kiireiden takia kerkeä.

        No se täs yks päivä pisti viestin et haluu olla mun kans ja ettei meidä suhtees ole mitää muutosta tapahtunu hänelle on vain tullu kiireitä. Kun "innostuin" puhumaan siitä ettei mua kohdella miten huvittaa, ja kun olin kuullut miten ne voi pitää vaan yhtä varalla kunnes löytävät paremman sanoin siitäkin, no siihen se ei kommentoinut mutta sanoi etten ole hänelle mikään semmonen ketä hän kohtelisi niin kuin haluaa.

        Voisin kyllä luottaa noihin, vaan kun luki nyt nuo valheet mitä ne voi valehdella ni pisti kyl miettii. Mut päällimmäisenä tunne et pitää mun ny uskoo ja luottaa sen sanaan.
        Valehtelisiko ne oikeastaan sellaiselle kenestä todella välittävät...?


      • Äskeinen
        Monesti miettinyt kirjoitti:

        Niin tätä omaa tilannetta. Ennen oltu yhteydes viikon aikana lähes joka päivä, ny muuttunu vain viikonlopuiksi. Vastaili ennen viesteihin, nyt ei saata aina, sanoo ettei kiireiden takia kerkeä.

        No se täs yks päivä pisti viestin et haluu olla mun kans ja ettei meidä suhtees ole mitää muutosta tapahtunu hänelle on vain tullu kiireitä. Kun "innostuin" puhumaan siitä ettei mua kohdella miten huvittaa, ja kun olin kuullut miten ne voi pitää vaan yhtä varalla kunnes löytävät paremman sanoin siitäkin, no siihen se ei kommentoinut mutta sanoi etten ole hänelle mikään semmonen ketä hän kohtelisi niin kuin haluaa.

        Voisin kyllä luottaa noihin, vaan kun luki nyt nuo valheet mitä ne voi valehdella ni pisti kyl miettii. Mut päällimmäisenä tunne et pitää mun ny uskoo ja luottaa sen sanaan.
        Valehtelisiko ne oikeastaan sellaiselle kenestä todella välittävät...?

        Se tuntuu vähä et tosissaan on noissa sanoissaan ettei huvikseen tuollaisia sano tai valehdellakseen. Sanoi nyt olevan autokouluakin ja joka päivä, no kun ei kovin lähellä ole että vois "yllättää" ni kannatti tarkistaa ni sen perusteel se ei ainakaa valehdellu.
        Et pitänee lopettaa nyt kaikki epäilyt kun vaikuttaa ettei valehtele ja alkaa mieluummin luottaa siihen


      • k.Nainen
        ......... kirjoitti:

        Näistä tekosyistä mitä hän keksi..

        - Pitää mennä kastelemaan äitin kukat, kun äiti on mökillä. Ei voi odottaa huomiseen.

        - Tuli äkkilähtö mökille, liiteriä rakentamaan.

        - Ei tuu baariin, kun kavereilla meni lähtö niin pitkään.

        - Ei viitti lähteä kävelylle, kun sä et varmaan jaksa. (Itse pyysin, öhm...)

        - Ai ollanko me nyt siinä pisteessä, että mun pitää totella sua. (Kysyin lähtisikö mun kanssa syömään tms.)


      • neltsu13
        Hello.. kirjoitti:

        Luettuani tämän tarinan kuinka on vuosi takana skopumiehen kans ja kerrottiin siinä kuinka mies sanoi rakastavansa jne.
        Oman miekkoseni kohdalla ehkä eniten juuri herättää epäilyksiä koska se on aina minä joka sanon että rakastan, hän vain sitten sanoo että niin hänkin minua. Mut ymmärrän et koska hän ujo ja reilu vuosi meilläkin takana, hän ei ehkä uskalla sanoa vielä niin ääneen, vai voiko olla näin?

        Pitäisi varmaan minunkin alkaa luottaa enemmän, viime vuosi oli aika sotaisa ja varsinkin kun ei toinen ole lähellä..
        Mutta kannattaako luottaa skopumiehen jokaisen sanaan sinisilmäisesti..?

        Miettinyt olen jos hän todella rakastaa pettäisikö milloinkaan, missään vaiheessa. Vai onko skopumies uskollinen sellaiselle ketä todella rakastaa?

        Ei usko horoskooppeihin, itse en enää tiedä pitäisikö uskoa.

        Ollaan oltu yli kahdeksan vuotta yhdessä, vuosia aviossakin. Jaksoi sanoa rakastavansa noin ehkä seitsemän vuotta, kiukkupäinen on ollut lasten synnyttyä ja mököttää...
        Tuntuu olevan meidän suhteen naispuolinen. Viime keväänä halusi erota koska oli ihastunut laivalla naiseen. Olin ollut pitkään kylmäkiskoinen väsyneenä. Kertoi, ettei tehnyt mitään, mieli teki kuulemma. Pelkäsi loukkaavansa minua tulevaisuudessa.


      • tätä mäkin pelkään
        neltsu13 kirjoitti:

        Ollaan oltu yli kahdeksan vuotta yhdessä, vuosia aviossakin. Jaksoi sanoa rakastavansa noin ehkä seitsemän vuotta, kiukkupäinen on ollut lasten synnyttyä ja mököttää...
        Tuntuu olevan meidän suhteen naispuolinen. Viime keväänä halusi erota koska oli ihastunut laivalla naiseen. Olin ollut pitkään kylmäkiskoinen väsyneenä. Kertoi, ettei tehnyt mitään, mieli teki kuulemma. Pelkäsi loukkaavansa minua tulevaisuudessa.

        aina saa olla joenki varpaillaan, miten sen mieli heittää; tänään rakastaa syvästi; huomenna ailahtelee hameenhelmojen perään; ei kuulema tarvi välittöö; rakastaa vaan mua ja on uskollinen!Ajattelee ja haaveilee, mistä? Ota sit selvä...


      • ennen sua
        tätä mäkin pelkään kirjoitti:

        aina saa olla joenki varpaillaan, miten sen mieli heittää; tänään rakastaa syvästi; huomenna ailahtelee hameenhelmojen perään; ei kuulema tarvi välittöö; rakastaa vaan mua ja on uskollinen!Ajattelee ja haaveilee, mistä? Ota sit selvä...

        Näin se menee. En ole niinkään varpaillaan niiden hameen helmojen perään haikailusta... Vaan siitä millä tuulella herra ylipäänsä on. Jos jostain huomauttaa vaikka miten nätisti, loukkaantuu pitkäksi aikaa. Onko teillä sitä et aloittaa esim. harrastuksen innoissaan ja sitten lopahtaa nopeasti. Loukkaantuu kun en tue häntä innostuksessa, sillä tiedän kuinka siinä käy.


    • Että..

      Jos ei ole skorpparille hänen tyyppinen, ei skopumies vastaile viesteihin vaan keksii kaikkia tekosyitä.
      Pistää kyllä epäilyttämään poikaystäväni joka on monesti sanonut ettei kerkeä aina vastata ja kerran ilmoitti että hänestä niitä on kiva lukea...
      Näin jos jatkuu ei kyllä kauaa jaksa...

      • marikki

        Silloin kun tämä Skopu "löysi" mut tansseista, kysyttiin toistemme horoskooppimerkit. Kun sanoin olevani Rapu, hän vastas, et jes, oikea merkki.Minäkin luulin, et olin tavannut elämäni miehen, jonka kans oli helppo olla heti alusta alkaen.Sanon vaan, et oli suurten lupausten mies ja kova käyttään alkoa.


      • yllärit kesken kaiken
        marikki kirjoitti:

        Silloin kun tämä Skopu "löysi" mut tansseista, kysyttiin toistemme horoskooppimerkit. Kun sanoin olevani Rapu, hän vastas, et jes, oikea merkki.Minäkin luulin, et olin tavannut elämäni miehen, jonka kans oli helppo olla heti alusta alkaen.Sanon vaan, et oli suurten lupausten mies ja kova käyttään alkoa.

        eli yllätettäis sieltä missä sanoo olevansa, pitäs olla vaan ovela ja kysyä paikka tarkemmin.
        Mut pitää ittellä olla aika paljon energiaa et lähtee kokeileen. Nuo kertomasi tapaukset tuntuu kyllä aika tehdyiltä, luulen että sillä on joku muukin "kiikarissa". Sorry vaan, tsemppiä elämääsi.


      • Viestin aiempi..
        yllärit kesken kaiken kirjoitti:

        eli yllätettäis sieltä missä sanoo olevansa, pitäs olla vaan ovela ja kysyä paikka tarkemmin.
        Mut pitää ittellä olla aika paljon energiaa et lähtee kokeileen. Nuo kertomasi tapaukset tuntuu kyllä aika tehdyiltä, luulen että sillä on joku muukin "kiikarissa". Sorry vaan, tsemppiä elämääsi.

        Ihan hyvähän toi ois vaa ku tää o kauko.. eikä noin vaa täst lähe.
        Kovasti eilen vakuutteli et haluu olla mun kans.
        Luottaako vai eikö luottaa, that's the question :)
        Vaikuttas kyl kundi silt et se tosissaan kumminkin on :s


      • jos vaan kestät
        Viestin aiempi.. kirjoitti:

        Ihan hyvähän toi ois vaa ku tää o kauko.. eikä noin vaa täst lähe.
        Kovasti eilen vakuutteli et haluu olla mun kans.
        Luottaako vai eikö luottaa, that's the question :)
        Vaikuttas kyl kundi silt et se tosissaan kumminkin on :s

        Ne on aika arvoituksellisia, eikä kannata patistaa, sillon pakenee.


    • skorpparit

      on niin vastenmielisiä kaksi naamoja niin kokeilkaa härkämiehiä mutta älkää olko yllättyneitä jos joku päivä kun tulette töistä niin löydätte mullikkanne sängystä naapurin muijan kans, siinä vasta selityksen maku on ja loukkaantuu jos epäilette hänen sanojaan, hienoja miehiä, oikeita neitejä.

      • ,,,,,,,,.

        Tekee noin, sillon meikä lähtee. Pettämistä en jää katsomaan ja kuuntelemaan valheita!


    • VeskariN

      On näköjään vaihteeks viestiäkin laittanut, ei jaksa katsoa ku en jaksa enää oikein muutenkaa ku ei tiiä mitä herran päässä pyörii.
      Varsinkaan kun kuullut näitä et voi olla vain varalla hänelle ja nämä kaikki tekosyyt...
      Katsoo nyt sit mihi tää menee.
      Mies vaan vaikuttaa olevan nii tosissaan ettei irti päästä vaikka suuttusinkin, mikä jo tapahtukin.. niin se pinna vaan minulta sitten jo katkes.

    • Mimmu

      Sanoo että voin täysin luottaa häneen ja että rakastaa minua aina vain enemmän.
      Kumma kyllä jaksanut minua tähänkin asti vaikka kovastikin yhdessä vaiheessa puhuin ettei minulle kyllä ala valehdella mistään ja jos pettää tulee loppu.
      Vaan luettuani näitä juttuja täällä epäilin taas, tuollaista kun nyt sanoi.. tiedä sitten..

    • kekoon

      Ei voi!

      • luottavainen

        Olen seurustellut skorppionimiehen kanssa lähes vuoden. Ollaan oltu tiiviisti yhdessä joka päivä, myös viikonloput. Molempien halusta. Kaikki mitä hän on luvannut omasta tahdostaan on pitänyt paikkansa. Mitään en ole vaatinut. Tähän astisista miehistä, joiden kanssa olen seurustellut tämä skorpparini on ehdottomasti luotettavin.
        Kun riidellään silloin räjähtää, mutta ovet eivät ole paukkuneet silloinkaan.


    • minä pidän

      sen minkä lupaan, jos en pysty lupausta pitämään en sitä annakkaan.

      Ja koska vaadin ystäviltäni/puolisoltani ehdotonta luotettavuutta olen myös itse ehdottoman luotettava

    • Onyx

      Skorpionimies nro1: sanoi usein että "älä luota minuun" - no omalla tavallaan kuitenkin luotettava kunhan ei luottanut sanoihin vaan omaan "ihmisen lukutaitoon".

      Skorpparimies nro2: ei ainakaan tähän mennessä mitään syytä miksi en häneen luottaisi.

      Ei tunnu herroilla nopeasti ajatellen paljon muuta yhteistä olevan kuin aurinkomerkki ja taipumus unohtaa rajat viinan suhteen...

      Skorpparinainen ystävänä: ei ole tullut vastaan mitään minkä vuoksi en luottaisi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2284
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2147
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1981
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe