Loch ness

Kiinnostunutpaljon

En kanssa tienny että minne voisintämän laittaa. Joten laitoin tänne.
Eli mikä tämän otuksen tilanne nykyyän on? tietääkö kukaan että onko toi tarua vai totta?

Tässävideossa mikäon kuvattu tänä kesänä näkyy aika selvästi nessi uimassa siellä järvessä.
katsokaa itse niin näette.

http://www.plop.kotisivukone.com/22

16

4791

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • että siinä videossa

      näkyy joku epämääräinen pölkky (jota saatettiin uitta missä tahansa vesistössä) ja että se videonpätkä oli jonkinlainen "uutiskevennys" missä sitten lie ollutkaan, niin tämän katselemisen vaivalta olisi säästynyt. ei todista mitään mistään.

    • sanduu

      mä uskon kans tohon.. mut mä oisin halunnu nähä ton videon/ kuvan, ku mulla siihen ei aineskaa yullu mitää

    • leda

      Hei, en tiedä, mutta Skotlaniti- ja skottifanina olen seilannut paatilla tuolla järvellä ja täytyy sanoa, että koon puolesta siellä voi olla vaikka mitä piilossa! Kyseessähän on syvänne vuorten välissä. Itse en tehnyt havaintoja, mutta mielipiteet paikallisten kesken vaikuttivat jakautuvan aika vahvasti n. 85% kyllä ja loput en tiedä. Orkneyn saarilla pohjoisessa tapasin kaverin joka oli nähnyt Nessien ja Doresin kylässä Loch Nessin rantamilla asuu mies joka kertoi katselevansa ikkunoistaan päivittäin näkemättä siellä mitään erikoista. Tosin myöskään hän ei teilannut Nessien olemassa oloa.Ens syyskuussa lähden uudelle matkalle ja 2 viikkoa Edinburghissa, Stirlingissä ja käväisen tuolloin olemassa myös pari yötä lempikaupungissani. Ylämaan pääkaupungissa, siis ei Skotlannin vaan ylämaan. Invernessissä joka on Loch Nessin rannalla. Suosittelen Skotlantiin matkustamista muillekin suomalaisille perinteisen nahan polttamisen sijaan.Täynnä taruja ja kummituksia, hyvää ruokaa, ihania ihmisiä ja upeita maisemia! Entä se historia sitten...Wow!

      • Näkyjen pitelijä

        Matkailu on elinkeino, joka pitää pienen kylän hengissä. Sen säilyttämiseksi keksitään hurjempiakin tarinoita, jotka suurin osa paikallisista mielellään vahvistaa=) Mutta onhan maailmassa ihmeellisiä asioita, ja mitä tahansa on olemassa sille, joka uskoo ko. ilmiöön, eikö niin.


    • Ei mahdollista

      Loch Nessin ns. “hirviöstä” otettu kuuluisin kuva, 1930-luvulla, on osoitettu väärennökseksi. Asian on vedenpitävästi tunnustanut kuvan ottaneen miehen (hän on jo kuollut) velipuoli.

      Ehkä kaikkein eläväisin teoria hirviöstä on se, että kyseessä olisi joutsenlisko. Joutsenliskot, kuten kaikki muutkin dinosaurukset, kuolivat sukupuuttoon 65 miljoonaa vuotta sitten. Uskomusten mukaan tällainen elikko olisi kuitenkin selvinnyt hengissä merten syvyyksissä miljoonia vuosia ja kotiutunut sitten Loch Nessiin. Noin 12800 vuotta sitten Loch Ness eristäytyi merestä jääkauden jälkeen ja muuntui hiljalleen järveksi.

      Loch Nessistä on vain yksi vesitie mereen. Meri on noin 1 km päässä. Vesitiessä on kuitenkin sulkuportin, joten siitä ei noin vain uida edestakaisin. Eli periaatteessa elikon pitäisi asustaa vakituisesti järvessä.

      Järvi on parhaimmillaan noin 300 metriä syvä. Sen vesi on erittäin sameaa, koska sinne valuu suuria määriä turvetta. Järvessä on myös paljon onkaloita ja hylkyjä. Siinä on myös jonkin verran ravintoa noinkin isolle eläimelle.

      Ongelma lienee se, että dinosaurukset kuolivat sukupuuttoon 65 miljoonaa vuotta sitten. Jos yksi laji olisi jäänyt eloon, maailmassa olisi pitänyt olla kohtalainen populaatio noita sauruksia: yksi tai kaksi eläintä ei voi välttyä sukupuutolta. 65 miljoonaa vuotta on lisäksi niin pitkä aika, että eläimiä olisi pitänyt olla tuhansia, todennäköisesti vielä paljon enemmänkin, jotta sukupuutto olisi vältetty.

      Jotta joutsenlisko voisi elää Loch Nessissä, siellä pitäisi olla niitä satoja. Vertailun vuoksi mainittakoon, että yksi maailman uhanalaisimmista eläimistä, Kiinan jokidelfiini, on joka vuosi kuolla sukupuuttoon. Jokidelfiinipopulaatio on parisenkymmentä eläintä.

      Jos Loch Nessissä olisi elinvoimainen, vaikkakin suhteellisen harvalukuinen joutsenliskopopulaatio, niitä varmasti näkyisi tuon tuosta. Järvi on myös kaikuluodattu metri metriltä, mitään ei löydetty. Varmasti todisteita olisi, jos jotain olisi todestettavissa.

      Loch Ness lienee siksi vain legenda.

    • että...

      on olemassa Loch nessin hirviö, uskoohan moni Jumalaankin vaikka ei siitä ole todisteita.

      • uteliaille ihmisille

        kiinan jokidelfiini on kuollut sukupuuttoon.


      • Jokidelfiiniystävä
        uteliaille ihmisille kirjoitti:

        kiinan jokidelfiini on kuollut sukupuuttoon.

        Pannahinen, miksi juuri jokidelfiini ;(
        Nyyh.


    • todistettu ihme
      • aokjanonofin

      • åapsopis

      • uskon nessieen
        åapsopis kirjoitti:

        minkäs luulette uiskentelevan tässä videossa????
        voisiko se olla???
        http://www.mysterycasebook.com/mv32.html

        Voisiko se olla totta että loch nessin hirviö olisi olemassa
        onhan sitä pohjois amerikassakin järvihirviö ja siitä on otettu valokuvakin ja ihan totta!
        champlain järvessä
        http://z.about.com/d/paranormal/1/0/y/Q/1/champ.jpg


    • RoflCopter

      Mielestäni Nessie on jonkinlainen NS "merijoutsen" en muista nimeä mutta se eli joskus 600milj. vuotta siiten jotenpas en usko että se olisi säílynyt nykypäivään mutta kuitenkin mainitsin siitä kun näin sellaisen "merijoutsenen" kuvan heti tuli mieleen Nessie !

    • todiste

      hey on jumalasta ufoista ja nessistä todisteita.... ja paljon ( jumalaa lukuunottamatta ) onhan jeesuski sielä jerusalemin hautaus maalla ristissä edellee

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 113
      2353
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2197
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1991
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1374
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe