Yliluonnollista?

KalaNa

Olin lukemassa omaa päivän horoskooppiani täällä Suomi24:ssä ja päätin vilkaista leijonankin horoskooppia jos siinä vaikka olisi jotain liittyen erään leijonan tämän päiväiseen mustasukkaisuuden tapaiseen käyttäytymiseen.. Mieleeni tuli ajatus "Kohta pääset lukemaan jotain mustasukkaisuuteen liittyen." Ajatus vain vahvistui entisestään kun siirsin konsorin Leijona-sanan päälle. "Siellä on asiaa mustasukkaisuudesta! Ihan varmasti on , tunnen sen." En ole koskaan ollut mistään niin varma. Painoin siitä ja eteeni aukeni tälläinen:

Leijona - 22.8.2007

Mustasukkaisuutta on taas ilmassa, mutta ehkä olet järjestänyt asian tarkoituksella saadaksesi kaipaamaasi huomiota.


Samantapaisia juttuja on sattunut ennenkin! Esim. jos laitan jonkun pelikortin eteeni kuvapuoli alaspäin, tuijottamalla ja ehkä tunnustelemalla mieleeni tupsahtaa tieto siitä mikä kortti se on! Lähes aina arvaan oikein.

Eikös tämä ole melko tavallista meille kaloille?

6

1534

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hurja-hilda

      värisyttävältä, Intin mielessäni että minähän olen jo elänyt tämän tapahtuman. Saatan nähdä unta esimerkiksi jostain asiasta, ja jonkun ajan kuluttua se tapahtuu.

      Itse aistin asioita, niin positiivisia kuin negatiivisiakin, erittäin herkästi.

      Jos joku ajattelee minua, aistin sen, lämpimät ajatukset kuin kosketuksenä lempeästi.
      Negatiiviset ja vihan joskus suoranaisena pahoinvointina.

      Sitä oppii käsittelemään varsinkin pahat ajatukset, jotenkin laittamaan verhon eteen, ettei ne pääse liian syvälle.

      Saattaa kuulostaa ihan hullulta, mutta näin vain on. Joskus saattaa mennä pitempiäkin aikoja ihan tavallisesti, sitten taas "antennit" on tavallista herkemmällä.

      Sitä alussa mietti että taita olla vikaa nupissa, mutta kait meitä on joka lähtöön, herkkiä ja vähemmän herkkiä.

    • jebaaa

      kyl sattuu useesti että nään unessa jonkun tilanteen ja sitten se oikesti tapahtuu :)

    • Samanlaisia enne-juttuja olen itsekkin kokenut,samoin kuin monesti vaistoan toisen ihmisen todelliset tunteet.. Toisaalta se on rikkaus,mutta toisaalta taas..!? Omat lapseni olen nähnyt unessa ennen kuin yksikään heistä oli edes syntynyt, samoin läheisteni raskaudet ja lapset..ainakin tähän mennessä ovat pitäneet paikkansa!Luonnehoroskoopin mukaan me kalat omaamme yliluonnollisia kykyjä ja ainakin minä uskon,että näin on! Ihanaa syksyä sinulle ja valoa pimeneviin iltoihin!

    • säikähdin ensimmäisen kerran todella pahasti ja niin säikähti avomiehenikin, kun satuin tietämään mitä mieheni ajatteli sillä hetkellä, hän rupesi nauramaan, että pitää lopettaa ajatteleminen kun mä luen ihmisten ajatuksia. :D Näin on käynyt kaveripiirissäkin monesti. Nykyään en enää möläyttele asioita, pidän ne visusti päässäni. Mun ei tarvitse enää kuin katsoa mieheni silmiin ni mä tiedän mitä se haluaa. En tiedä mitä tämä oikein on! :D Hauskaa ja pelottavaa. Mä oon kyl huomannu, että aina mun horoskooppi on ollu oikeassa, mitä olen lukenut täällä suomi24.fi:ssä. Todella kummallista "ennen en uskonut horoskooppiin" nyt luen sen joka päivä. :)

    • kalatytsy

      Mä olen yrittänyt työntää itseltäni nuo pois vaan se on mahdotonta. Uusien ihmisten suhteen olen ollut aina oikeassa, vaikkakin seurusteluissani olen saanut siipeeni. Luulen, että en ole uskonut itseäni vaan halunnut jonkun lähelleni sama sitten kenet. Enne unia olen nähnyt ihan lapsesta välillä enemmän ja välillä vähemmän. Olen nähnyt unina myös kuolemaa. Tapahtuman jälkeen en nähnyt unia vuoteen, ehkä en halunnut. Meni n.kk kunnes uskalsin nukkua koko yön heräilemättä puolen tunnin välein, jopa unilääkkeillä. Vaistoni ovat usein todella voimakkaita esim. muutama vuosi sitten sanoin ex:lleni, että meidän ei pitäisi lähteä moottoripyörällä, kun mulla on vähän paha fiilis. Joko kaadutaan yhdessä tai sitten niin että hän kaatuu radalla. Ex:ni ei silloin uskonut, joten lähdettiin ja kuinkas kävikään, päästiin pari kilometriä ja sitten kaaduimme rampissa... Sen jälkeen hän uskoi.

      Toisaalta toi kaikki on pelottavaa, mutta toisaalta meille on kaiketi annettu lahjana vaistot jotka ovat tarkoitettu meidän suojelemiseen. Itse olen hyvin haavoittuvainen ja olenkin rakentanut ympärilleni suojamuurin. Annan itsestäni usein kuvan että olen itserakas, ilkeä yms., mutta en vaan voi näyttää todellista minuuttani heti alkuun. Siksi luulen, että sitä lahjaa joka on annettu tulisi käyttää. Täytyy vaan saada itsensä luottamaan omiin tunteisiin ja kykyihin, voisi elämästä tulla paljon parempi.

      • Pelottavaakin...

        ..se toisaalta on. Sitä tulee miettineeksi, kun monesti sattuu niin, että stoppaat kesken lauseen, kun tulee tunne että, 'näin on käynyt joskus aiemminkin'. Tai että arvaa satasella oikeen, mitä kaveri kohta sanoo, ihan aiheesta poikkeavaa, jotain sellaista mikä ei liity tipaakkaan siihen hetkeen.
        MUTTA, miksi menee omien asioiden kohdalla pieleen, onko omiin juttuihin liian 'sokea', just esim. jotku mies-jutut, kompastelen niissä kyllä. Luulis osaavan valiita oikean ihmisen elämäänsä, kun muutkin asiat loksahtelee paikalleen, mutta ei, pieleen menee. Horoskooppi kyllä kertoo miten päivä kulkee, osuu kyllä kohdalleen useinkin, aina jollakin muotoa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1492
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1319
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1152
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1119
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      30
      922
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      785
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      55
      700
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      646
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      627
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      624
    Aihe