Yliluonnollista?

KalaNa

Olin lukemassa omaa päivän horoskooppiani täällä Suomi24:ssä ja päätin vilkaista leijonankin horoskooppia jos siinä vaikka olisi jotain liittyen erään leijonan tämän päiväiseen mustasukkaisuuden tapaiseen käyttäytymiseen.. Mieleeni tuli ajatus "Kohta pääset lukemaan jotain mustasukkaisuuteen liittyen." Ajatus vain vahvistui entisestään kun siirsin konsorin Leijona-sanan päälle. "Siellä on asiaa mustasukkaisuudesta! Ihan varmasti on , tunnen sen." En ole koskaan ollut mistään niin varma. Painoin siitä ja eteeni aukeni tälläinen:

Leijona - 22.8.2007

Mustasukkaisuutta on taas ilmassa, mutta ehkä olet järjestänyt asian tarkoituksella saadaksesi kaipaamaasi huomiota.


Samantapaisia juttuja on sattunut ennenkin! Esim. jos laitan jonkun pelikortin eteeni kuvapuoli alaspäin, tuijottamalla ja ehkä tunnustelemalla mieleeni tupsahtaa tieto siitä mikä kortti se on! Lähes aina arvaan oikein.

Eikös tämä ole melko tavallista meille kaloille?

6

1540

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hurja-hilda

   värisyttävältä, Intin mielessäni että minähän olen jo elänyt tämän tapahtuman. Saatan nähdä unta esimerkiksi jostain asiasta, ja jonkun ajan kuluttua se tapahtuu.

   Itse aistin asioita, niin positiivisia kuin negatiivisiakin, erittäin herkästi.

   Jos joku ajattelee minua, aistin sen, lämpimät ajatukset kuin kosketuksenä lempeästi.
   Negatiiviset ja vihan joskus suoranaisena pahoinvointina.

   Sitä oppii käsittelemään varsinkin pahat ajatukset, jotenkin laittamaan verhon eteen, ettei ne pääse liian syvälle.

   Saattaa kuulostaa ihan hullulta, mutta näin vain on. Joskus saattaa mennä pitempiäkin aikoja ihan tavallisesti, sitten taas "antennit" on tavallista herkemmällä.

   Sitä alussa mietti että taita olla vikaa nupissa, mutta kait meitä on joka lähtöön, herkkiä ja vähemmän herkkiä.

  • jebaaa

   kyl sattuu useesti että nään unessa jonkun tilanteen ja sitten se oikesti tapahtuu :)

  • Samanlaisia enne-juttuja olen itsekkin kokenut,samoin kuin monesti vaistoan toisen ihmisen todelliset tunteet.. Toisaalta se on rikkaus,mutta toisaalta taas..!? Omat lapseni olen nähnyt unessa ennen kuin yksikään heistä oli edes syntynyt, samoin läheisteni raskaudet ja lapset..ainakin tähän mennessä ovat pitäneet paikkansa!Luonnehoroskoopin mukaan me kalat omaamme yliluonnollisia kykyjä ja ainakin minä uskon,että näin on! Ihanaa syksyä sinulle ja valoa pimeneviin iltoihin!

  • säikähdin ensimmäisen kerran todella pahasti ja niin säikähti avomiehenikin, kun satuin tietämään mitä mieheni ajatteli sillä hetkellä, hän rupesi nauramaan, että pitää lopettaa ajatteleminen kun mä luen ihmisten ajatuksia. :D Näin on käynyt kaveripiirissäkin monesti. Nykyään en enää möläyttele asioita, pidän ne visusti päässäni. Mun ei tarvitse enää kuin katsoa mieheni silmiin ni mä tiedän mitä se haluaa. En tiedä mitä tämä oikein on! :D Hauskaa ja pelottavaa. Mä oon kyl huomannu, että aina mun horoskooppi on ollu oikeassa, mitä olen lukenut täällä suomi24.fi:ssä. Todella kummallista "ennen en uskonut horoskooppiin" nyt luen sen joka päivä. :)

  • kalatytsy

   Mä olen yrittänyt työntää itseltäni nuo pois vaan se on mahdotonta. Uusien ihmisten suhteen olen ollut aina oikeassa, vaikkakin seurusteluissani olen saanut siipeeni. Luulen, että en ole uskonut itseäni vaan halunnut jonkun lähelleni sama sitten kenet. Enne unia olen nähnyt ihan lapsesta välillä enemmän ja välillä vähemmän. Olen nähnyt unina myös kuolemaa. Tapahtuman jälkeen en nähnyt unia vuoteen, ehkä en halunnut. Meni n.kk kunnes uskalsin nukkua koko yön heräilemättä puolen tunnin välein, jopa unilääkkeillä. Vaistoni ovat usein todella voimakkaita esim. muutama vuosi sitten sanoin ex:lleni, että meidän ei pitäisi lähteä moottoripyörällä, kun mulla on vähän paha fiilis. Joko kaadutaan yhdessä tai sitten niin että hän kaatuu radalla. Ex:ni ei silloin uskonut, joten lähdettiin ja kuinkas kävikään, päästiin pari kilometriä ja sitten kaaduimme rampissa... Sen jälkeen hän uskoi.

   Toisaalta toi kaikki on pelottavaa, mutta toisaalta meille on kaiketi annettu lahjana vaistot jotka ovat tarkoitettu meidän suojelemiseen. Itse olen hyvin haavoittuvainen ja olenkin rakentanut ympärilleni suojamuurin. Annan itsestäni usein kuvan että olen itserakas, ilkeä yms., mutta en vaan voi näyttää todellista minuuttani heti alkuun. Siksi luulen, että sitä lahjaa joka on annettu tulisi käyttää. Täytyy vaan saada itsensä luottamaan omiin tunteisiin ja kykyihin, voisi elämästä tulla paljon parempi.

   • Pelottavaakin...

    ..se toisaalta on. Sitä tulee miettineeksi, kun monesti sattuu niin, että stoppaat kesken lauseen, kun tulee tunne että, 'näin on käynyt joskus aiemminkin'. Tai että arvaa satasella oikeen, mitä kaveri kohta sanoo, ihan aiheesta poikkeavaa, jotain sellaista mikä ei liity tipaakkaan siihen hetkeen.
    MUTTA, miksi menee omien asioiden kohdalla pieleen, onko omiin juttuihin liian 'sokea', just esim. jotku mies-jutut, kompastelen niissä kyllä. Luulis osaavan valiita oikean ihmisen elämäänsä, kun muutkin asiat loksahtelee paikalleen, mutta ei, pieleen menee. Horoskooppi kyllä kertoo miten päivä kulkee, osuu kyllä kohdalleen useinkin, aina jollakin muotoa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   14
   2254
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   2023
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   146
   1841
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   166
   1404
  5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   106
   1372
  6. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1351
  7. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1144
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   66
   1000
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   42
   946
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   68
   938
  Aihe