Varkaat kasvimaalla

Nainen Hki

Onko muitten kasvimaalla käynyt varkaita??? Meillä Pohjois Haagan kasvimaalla liikkui 5 hengen poikasakki joka tuhosi tarvikelaatikon ja anasti puutarhavälineitä. Pojat on tunnistettu ja ovat varmasti toimineet hetken mielijohteesta.

8

2069

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainen Tku

      Tällä viikolla joku oli käynyt korjaamassa satoa meidän vuokrapalstalta. Kesäkurpitsan alut oli kaikki siististi veitsellä leikattu ja viety. Täytyy vaan toivoa että meni tarpeeseen jollekin köyhälle. Olisin voinut niitä antaakin, sato on ollut ylenpalttisen runsas. Neljä vuotta olen samalla palstalla viljellyt eikä tuollaista ole ennen tapahtunut.

    • nipsu.35

      Rekitien viljelypalsta-alueella käy varkaita että kuhina kuuluu .Perunoita on viety isoja aloja marjoja useilta pensaita tyhjennetty,tilliä,kurkkua,kurpitsaa ym;minään aikaisempana vuonna ei ole ollut tälläista varas buumia,asialla on ollut vanhempia henkilöitä myös on jäänyt kiinni, karkuun lähtenyt pariskunta oli 60-65v.sitten on hyvin ja hienosti pukeutuneet ettei heitä osattaisi epäillä röyhkeästi keskellä päivää.Aamut on myös varkaiden kulta-aikaa.

    • Nimetön

      niillä oli nälkä raukoilla.

    • rosvot liikkeellä

      Perunat viety ja porkkanaa.
      Meidän vahvalla lukolla varustettu palstalaatikko jokunen vuosi sitten vihan vimmalla hakattiin päreiksi.Tehtiin uusi ja lukittiin: Taas salvat rikottiin. Lukitsematta on saanut olla tavarat rauhassa jo 3-4 vuotta.Vain lapio hävisi.Linnut muuten tyhjentää myös narjapensaat tehokkaasti. Vesimyyrät lopultakin vähenneet, jotka aikaisemmit jemmasivat perunat ja porkkanat.

      • Miten saisi vastuuseen

        Fallkullan palstoilla on myös tehty ilkivaltaa tänä kesänä tavallista enemmän.Osa tekijöistä on tunnistettu. He ovat alaikäisiä poikia. On hajoitettu komposteja,varastettu välineitä ja tuhottu ja varastettu kasveja.Paras "rangaistus" olisi varmaankin saada heidät itsensä töihin jolloin ehkä oppisivat arvostamaan enemmän ja jättäisivät rauhaan. Käsittämätöntä mitä "iloa joku voi saada tällaisesta.


    • aloittelijavain

      Espoossa on käynyt pikkutyttöjä repimässä porkkanoita, saatu kiinni itseteossa. Poikia vierailee öisin kaljakassien kanssa ja porkkanat maistuu heillekin. Samoin oli yhden rouvan työkalupakista viety tavaroita ja leikattu saappailta varret. Minulta syötiin ainakin karviaiset.

      Ja kaiken kukkuraksi, tulin juuri palstaltani. Huomasin, että kaksi vuotta vanhoista tyrnimarjapensaista oli kauniisti viety yksi pois. Sellaista eivät lapset tee. Toivon vain, ettei viety ollut poikapensas, muuten ei marjoja tule.

      Että semmosta....

      • on tulevaisuutta

        ylikansoitetussa maailmassa. Ovat ennustaneet jo vuosia sitten, että vaikka vielä on ylituotantoa ja halpaa ruokaa, niin tulevaisuuden sodat käydään ihan näistä perusasioista.


    • Oodes

      mun palstalta vietiin nyt touokuussa 2011 suutarilassa kanaverkkoa, jonka vasta vein sinne omalta takapihaltani. verkossa maalia ja villiviininkappaleita. yllätys oli suuri, kun parin palstan päässä se näkyi törröttävän erään täti-ihmisen puulaatikosta.
      kyllä ne pahimmat varkaat on itse palstaajia. toisella se on kateus, toisella ahneus, mutta suurimmalla osalla ilkeys ja vanhingonilo. :(

      aion ottaa varastelun puheeksi hänen kanssaan ja sitten toinen mitä nämä herttaiset kasvimaan hoitajat harjoittaa, on rajapyykkien siirtely omaksi edukseen. toisen naattimaahankin ilmestyy lisää naatteja kuin tyhjästä samaanaiokaan kun toiselle ilmestyy tyhjiä kuoppia.

      rakkaudella ja vaivalla kasvatetun kasvin rouskuttaa massuunsa häikäilemätön vanhempi rouvashenkilö ja syöttää varastettua einestä lapsenlapsilleenkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      234
      16750
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      26
      2143
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      110
      1940
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1720
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      119
      1453
    6. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1102
    7. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      216
      962
    8. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      119
      857
    9. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      61
      748
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      212
      731
    Aihe