Varkaat kasvimaalla

Nainen Hki

Onko muitten kasvimaalla käynyt varkaita??? Meillä Pohjois Haagan kasvimaalla liikkui 5 hengen poikasakki joka tuhosi tarvikelaatikon ja anasti puutarhavälineitä. Pojat on tunnistettu ja ovat varmasti toimineet hetken mielijohteesta.

8

2020

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nainen Tku

   Tällä viikolla joku oli käynyt korjaamassa satoa meidän vuokrapalstalta. Kesäkurpitsan alut oli kaikki siististi veitsellä leikattu ja viety. Täytyy vaan toivoa että meni tarpeeseen jollekin köyhälle. Olisin voinut niitä antaakin, sato on ollut ylenpalttisen runsas. Neljä vuotta olen samalla palstalla viljellyt eikä tuollaista ole ennen tapahtunut.

  • nipsu.35

   Rekitien viljelypalsta-alueella käy varkaita että kuhina kuuluu .Perunoita on viety isoja aloja marjoja useilta pensaita tyhjennetty,tilliä,kurkkua,kurpitsaa ym;minään aikaisempana vuonna ei ole ollut tälläista varas buumia,asialla on ollut vanhempia henkilöitä myös on jäänyt kiinni, karkuun lähtenyt pariskunta oli 60-65v.sitten on hyvin ja hienosti pukeutuneet ettei heitä osattaisi epäillä röyhkeästi keskellä päivää.Aamut on myös varkaiden kulta-aikaa.

  • Nimetön

   niillä oli nälkä raukoilla.

  • rosvot liikkeellä

   Perunat viety ja porkkanaa.
   Meidän vahvalla lukolla varustettu palstalaatikko jokunen vuosi sitten vihan vimmalla hakattiin päreiksi.Tehtiin uusi ja lukittiin: Taas salvat rikottiin. Lukitsematta on saanut olla tavarat rauhassa jo 3-4 vuotta.Vain lapio hävisi.Linnut muuten tyhjentää myös narjapensaat tehokkaasti. Vesimyyrät lopultakin vähenneet, jotka aikaisemmit jemmasivat perunat ja porkkanat.

   • Miten saisi vastuuseen

    Fallkullan palstoilla on myös tehty ilkivaltaa tänä kesänä tavallista enemmän.Osa tekijöistä on tunnistettu. He ovat alaikäisiä poikia. On hajoitettu komposteja,varastettu välineitä ja tuhottu ja varastettu kasveja.Paras "rangaistus" olisi varmaankin saada heidät itsensä töihin jolloin ehkä oppisivat arvostamaan enemmän ja jättäisivät rauhaan. Käsittämätöntä mitä "iloa joku voi saada tällaisesta.


  • aloittelijavain

   Espoossa on käynyt pikkutyttöjä repimässä porkkanoita, saatu kiinni itseteossa. Poikia vierailee öisin kaljakassien kanssa ja porkkanat maistuu heillekin. Samoin oli yhden rouvan työkalupakista viety tavaroita ja leikattu saappailta varret. Minulta syötiin ainakin karviaiset.

   Ja kaiken kukkuraksi, tulin juuri palstaltani. Huomasin, että kaksi vuotta vanhoista tyrnimarjapensaista oli kauniisti viety yksi pois. Sellaista eivät lapset tee. Toivon vain, ettei viety ollut poikapensas, muuten ei marjoja tule.

   Että semmosta....

   • on tulevaisuutta

    ylikansoitetussa maailmassa. Ovat ennustaneet jo vuosia sitten, että vaikka vielä on ylituotantoa ja halpaa ruokaa, niin tulevaisuuden sodat käydään ihan näistä perusasioista.


  • Oodes

   mun palstalta vietiin nyt touokuussa 2011 suutarilassa kanaverkkoa, jonka vasta vein sinne omalta takapihaltani. verkossa maalia ja villiviininkappaleita. yllätys oli suuri, kun parin palstan päässä se näkyi törröttävän erään täti-ihmisen puulaatikosta.
   kyllä ne pahimmat varkaat on itse palstaajia. toisella se on kateus, toisella ahneus, mutta suurimmalla osalla ilkeys ja vanhingonilo. :(

   aion ottaa varastelun puheeksi hänen kanssaan ja sitten toinen mitä nämä herttaiset kasvimaan hoitajat harjoittaa, on rajapyykkien siirtely omaksi edukseen. toisen naattimaahankin ilmestyy lisää naatteja kuin tyhjästä samaanaiokaan kun toiselle ilmestyy tyhjiä kuoppia.

   rakkaudella ja vaivalla kasvatetun kasvin rouskuttaa massuunsa häikäilemätön vanhempi rouvashenkilö ja syöttää varastettua einestä lapsenlapsilleenkin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

   Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
   Ikävä
   74
   1443
  2. En tiedä..

   Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
   Ikävä
   106
   1247
  3. Suhde asiaa

   Miksi et halua suhdetta kanssani?
   Ikävä
   117
   1197
  4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

   tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
   Ikävä
   78
   1136
  5. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   70
   994
  6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

   Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
   Sanaristikot
   78
   783
  7. Oliko vähä sometettu taas vai?

   Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
   Kauhava
   9
   742
  8. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   42
   735
  9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

   Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
   Idän uskonnot
   376
   722
  10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

   Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
   Ikävä
   53
   676
  Aihe