Mitä ainetta ovat päärynöissä yleisesti esiintyvät hiekkamaiset "kivet"? Sulavatko ne ruuansulatuksessa?
Päärynäni ovat "mitäänsanomattoman" makuisia tai jopa vähän kitkeriä. Lajikkeesta ei ole tieoa. Ei niistä ole kuin hilloksi piirakkaan. Onko kotimaisissa päärynälajikkeissa maukkaitakin?
päärynän "kivet"
mitä?
1
505
Vastaukset
- rusalkaa
jauhettua korianterinsiementä, kuivattua minttua, kanelia...Yhtenä vuonna tuli hirveästi omenaa ja tein eril. versioita. Muistaakseni juuri korianteri oli tarkoitettu oikeasti päärynälle, mutta kokeilin sitäkin.
Yleensä siemenet menee ruoansulatuksen läpi hajoamatta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen rakkaus sinua kohtaan ei kuole koskaan
Ihastunut olen moniin vuosien varrella mutta vain sinä jäit sydämeen enkä vaan osaa unohtaa. Olit silloin parasta elämäs531625- 1741356
- 101335
- 761274
Jättimäärä alokkaita keskeyttää asepalveluksen melkein heti "En pystynyt olemaan siellä enää"
Jättimäärä alokkaita keskeyttää asepalveluksen melkein heti – "En pystynyt olemaan siellä enää" Ennen sotaväki oli2901238- 171170
Martina Aitolehti poseeraa Ibizalla
Ihanaa! Ibiza on ihan paras paikka lomailla hengaillen, viinistä ja iltamenoista nauttien. Säpinää riittää. Aitolehti98935Ollaanko me tyhmiä mies?
Miten ihmeessä me onnistuttiin saamaan tästä näin pitkällinen ja masokistinen kuvio. Miten? Jos toisesta tykkää, näinhä61928Unelmoin päivästä, jolloin voimme olla yhdessä.
Niin pieni kuin sydän onkin, sä oot siellä ja ne mun isot tunteet sua kohtaan ❤️Sydämeni sykähtää joka kerta kun sut nää33913- 347815