Mitä ainetta ovat päärynöissä yleisesti esiintyvät hiekkamaiset "kivet"? Sulavatko ne ruuansulatuksessa?
Päärynäni ovat "mitäänsanomattoman" makuisia tai jopa vähän kitkeriä. Lajikkeesta ei ole tieoa. Ei niistä ole kuin hilloksi piirakkaan. Onko kotimaisissa päärynälajikkeissa maukkaitakin?
päärynän "kivet"
mitä?
1
389
Vastaukset
- rusalkaa
jauhettua korianterinsiementä, kuivattua minttua, kanelia...Yhtenä vuonna tuli hirveästi omenaa ja tein eril. versioita. Muistaakseni juuri korianteri oli tarkoitettu oikeasti päärynälle, mutta kokeilin sitäkin.
Yleensä siemenet menee ruoansulatuksen läpi hajoamatta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
En usko et meistä tulee jotain
Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel102620- 891966
Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"
Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei391501- 2601398
Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa
Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html2731038- 67923
Olen J-mies
Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.47881Ei sitten, ei olla enää
Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na77860- 55854
- 44765