Luotettava Kala?

herkkä kauris

ovatko kalat -merkkiset henkilöt luotettavia, etenkin kun on kyse parisuhteesta? Entinen vaaka -mieheni tuskin tunsi edes sanaa luottamus. Hän olisi pannut kaikkea mikä liikkuu, jos vain olisi jaksanut ottaa kiinni.

Kalat taitavat olla muutenkin herkempää sorttia (vaikka niin moni väittää vaa'oistakin, tosin heidän "herkkyytensä" on minun kohdallani ainakin ollut ainaista itsesääliä ja itsetunnon kohotusta.), joten arvelisin että kalat eivät arvostaisi pettämistä. Voin toki olla aivan väärässä.

Anteeksi kamala vuodatus, enkä hauku teitä kaikkia vaakoja lyttyyn, tarkoitan ihan vain noita tuntemiani! Mutta, miten kalat suhtautuu pettämiseen ja onko itsekin taipuvainen epäluotettavuuteen. Ja minkälaista "pettämisen -astetta" kalat yleensä harrastavat, muiden katselemista, ryntäävätkö suoraan toisten kimppuun sänkyyn asti, flirttailua, vai voiko se olla jopa sitä että he mielikuvituksissaan käyvät läpi kaiken maailman fantasioita? Kun nuo kalat ainakin kuuleman mukaan ovat aika haaveilijoita ja omaavat rikkaan mielikuvituksen.

25

6873

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Melissa

      Ympärilläni paljon kaloja ja itsekin olen kalat... pakko sanoa että suurin osa näistä on aika epäluotettavia...juuri viime yönäkin olisin kalat-kaverini pettänyt kumppaniaan kanssani jos olisin antanut sen tapahtua. Mutta vaikuttaahan siihen pettämiseen muitakin tekijöitä. Enkä väitä että todellakaan läheskään kaikki olisivat tuollaisia mutta ystäväpiiristäni melkein kaikki heistä ovat aika arvaamattomia käyttäytymiseltään.. Jos huomiota ei tule tarpeeksi omalta kullalta niin sitä haetaan sitten muualta. Tuntiessaan itsensä tyytyväiseksi rakkauden ja erotiikan osalta parisuhteessaan, olisi vaikea kuvitella heitä kuitenkaan repsahtamaan vieraan sänkyyn.

      • pöh ja pöh

        itse olen myöskin fisu,enkä pettänyt kumppaniani vaikken hältä huomiota saanutkaan.suhde loppui aikani kärvisteltyäni kurjuudessa,mutta pettäminen ei tullut mieleenikään.ompas kummallista kalaporukkaa siellä päin..


    • kalatMIES..

      Tunnen useampia kaloja molempaa sukupuolta ja heidän luotettavuuteen en ota nyt kantaa.
      Se riippuu kuitenkin jokaisesta itsestään,sillä joka lähtöön meitä kaloja on.. Hauki,ahven,made ja sitten ne jämät särki,silakka,kampela ja tunteeton kalapuikko. ;)
      Oikean lajin tunnistaa saalistaessaan (miespuolisia) katiskalla ja (naispuolisia) madolla ilman koukkua..seuraa hänen tunteitaan ja käyttäytymistä.
      Jos et ole itse ihan varma tulosten puoluettomuudesta, laita kaverisi varmistumaan tuloksesta;)
      Suurin osa on ollut luotettavia suhteessa ja toisten apajille eivät ole menneet.

      Sitten minusta:
      Seurustelusuhteessa (myös muulloinkin) olen luotettava ja tämä on ihan totta,niin muut naiset eivät kiinnosta silloin.
      Sänkyyn en siis kenenkään muun kanssa ole menossa tai edes haaveile.
      En flirttaile,miksi täytyisi?
      Jotkut tuntuvat vaistoavan sen lämmön,mikä meistä hehkuu..so what?
      Toki naiskauneutta ihailen,mutta se on ihan viatonta.
      Kuka nyt ei ihastelisi kaunista kukkaa,joka sivelee silmiä?
      Samaan tyyliin katson muitakin asioita,eikä tee todellakaan mieli mennä kiksauttamaan vaahteraa tms.
      Mitä haaveiluihin tulee,niin minun ei tarvitse haaveilla "naapurin tytöstä" Niin ainutlaatuinen kuin tuo haavemaailma onkin,seksuaaliset haaveet siirtyy aina sen hetkiseen seurustelukumppaniin. Vanhat pätkät ei siis tule enää uusintoina,ne on pyyhitty pysyvästi pois.
      Luotettavuus voisi olla tatuoituna otsaani,sillä sitä olen suhteessa tai muulloinkin. Ikinä en ole pettänyt ja sillä linjalla aion mennä loppuun asti.
      Jos on niin mustasukkainen kumppani kyseessä,niin mun puolestani menkööt kysymään exiltäni miten asiat on.. Jos he valehtelevat,se on huono juttu sulle, mutta älä kerro heidän vastauksesta minulle mitään.Vanhat asiat on kuopattu pysyvästi ja tee kuten katsot tarpeelliseksi.
      Minua on kyllä petetty lukemattomia kertoja ja tiedän miltä sellainen vastapuolesta tuntuu.
      Ajattelen siis tekojen seurauksia. Kohtele toisia,kuten haluat itseäsi kohdeltavan on se millä linjalla koitan pysyä.
      Pettäjille olen antanut (osalle) anteeksi tekonsa,vaikka tekivät sitä jatkuvasti.
      Vaikka annan anteeksi,en koskaan unohta ja luottamustani ei enää koskaan saa.Sen seurauksena rakkauteni tulee loppumaan ja uiskentelen paremmille vesille.
      Sinisilmäisyys on vuosien katkerien kokemusten jälkeen poistunut ja enää en anna anteeksi pettämistä,en millään tasolla. Se on suhde kerrasta poikki ja hyvästi.Katoan lopullisesti ja ainoa muisto mitä tunnet kalasta,on jäinen kalapuikko,jonka löydät pakastimestasi.

      Onneksi osaan lukea toisia kuin avointa kirjaa ja hymyilen usein huvittuneena,kun jotkut valehtelevat ja luulevat sen menevän läpi.
      Ei,ei,ei..vaikka en nistä silloin mitään sanoisi, niin tulee hetki jolloin kaikki tulee takaisin korkojen kanssa. Sitä odotellessa,kannattaa miettiä mitä selittelee;)

      Mitä tuohon herkkyyteen tulee,niin riippuu ihan tilanteesta,päivästä ja monesta muusta seikasta millä tuulella sattuu olemaan.
      Sitä ehkä ulkopuolinen oppii ajan kanssa ymmärtämään tai sitten ei.
      Parisuhteessa ei luulisi sen olevan vaikeaa ja tapana onkin selostaa kunppanille hieman omia outoja tapoja,ettei ole tarjoamassa heti lääkitystä. :)
      Enemmän herkkyyteen vaikuttaa tunnelma ja sen hetkiset ajatukset.
      Vanhojen ikävien asioiden tuleminen ajatuksiin,saa kyynelvirran juoksemaan..se ei katso aikaa,eikä paikkaa. Nyt yksin ollessa ei ole niitäkään juuri ollut,mutta suhteessa asia on eri.
      Kyllä,olen joutunut kokemaan ikävää scaissea elämäni aikana ja sen vuoksi en halua muistella vanhoja asioita. 1000 000:1 on se,mistä ehkä joku on voinut kokea saman,mutta epäilen ettei löydy.
      Minusta ei päältä näe,vaikka sisälläni huutasi tuska.Voinkin siis hymyillä,vaikka olisin lyönyt hetki sitten sormeeni vasaralla.
      Voin olla kiukkuinen itselleni,jos esim nukun liian pitkään.
      Voin ottaa nokkiini jostain olemattomasta asiasta, esim sinua ei haluta vaikka TAHDON SUA just nyt heti.
      Se on vain meidän luonne,älä ota sitä liian vakavasti. :)
      Jopas tuli muutama rivi,mutta älä ota tätä henkilökohtaisesti,vaikka kirjoitus viittaisikin sinuun. Tämä oli tarkoitettu naisille yleisesti,ei siis sinulle.
      PS.Haaveiluni ei muuten kuulu pätkääkään muille,koska et kuitenkaan niitä ymmärtäisi.
      On typerää kysyä jatkuvasti mitä ajattelet,koska voin katsoa tyhjää seinää muutaman tunnin ajattelematta mitään:)
      Pelottavaako? Tervetuloa kalojen mystiseen maailmaan..

      • *kalatN*

        Tunsin itseni hyvin tuosta sun kertomuksesta. Olen hyvin uskollinen kun olen parisuhteessa, mutta edellytän myös uskollisuutta partneriltani. Olen yrittänyt pitää suhdetta kasassa ja antaa anteeksi syrjähypyä, mutta en pysty unhoittamaan vaikka yrittäisin! Kyyneleet silmissä monta kertaa kun muistot hyökkää kimppuun.


      • kalatMIES..
        *kalatN* kirjoitti:

        Tunsin itseni hyvin tuosta sun kertomuksesta. Olen hyvin uskollinen kun olen parisuhteessa, mutta edellytän myös uskollisuutta partneriltani. Olen yrittänyt pitää suhdetta kasassa ja antaa anteeksi syrjähypyä, mutta en pysty unhoittamaan vaikka yrittäisin! Kyyneleet silmissä monta kertaa kun muistot hyökkää kimppuun.

        vain itsestäni, eikä tässä ollut vielä edes kaikki. ;)
        Jätin loput kertomatta,ettei tule "koottuja teoksia kaloista",sillä niistä toiset voisivat pelästyä kalojen viisautta ja tunteiden maailmaa. :)
        Olen ennemmin yksin,kuin huonossa suhteessa.
        Se,jos mikä polttaa loppuun,kun käytetään hyväksi ja valehdellaan.
        Yksinäinen en ole koskaan ollut ja kiitos siitä vilkkaan mielikuvituksen. Tosin vaikuttaa tässä myös oma asenne elämään ja miten aikansa saa kulumaan.
        Sen ajankäytön kanssa minulla ei ole koskaan ollut ongelmia ja menneet on menneitä,vaikka sydäntä raastavia olivat.. mut elämä joskus on.
        Edelleen jaksan hymyillä,vaikka olen kokenut mitä olen. Luonteeni on mitä on ja sitä ei kukaan varasta tai muuta.
        Elän tunteiden ja vaiston varassa,jos aavistan jotain outoa toisessa ihmisessä,niin tutustumisen kiinnostukseni loppuu erittäin lyhyeen..katoan, ennenkuin sitä edes toinen huomaa.
        Se on niin väärin,että suhteessa käytetään toisen rakkautta ja luonnetta väärin pettämällä toista. Se pettäminen on vihoviimeinen asia,jota tulen koskaan hyväksymään.
        Rakkaus on ihanaa niin kauan,kuin petos ei astu mukaan kuvioihin..muuten olen hyvinkin kärsivällinen ja pitkäpinnainen,että siedän melkein mitä tahansa.
        Kohtuus kaikessa ja odotukset on nyt tulevassa rakkaudessa. Se joko ilmestyy eteeni,tai sitten ei. Stressiä en siitä ota,koska saan aikani muutenkin kulumaan, kuin vanhoja suhteita miettimällä.
        Varautuneisuus on kyllä nostanut päätään naisia kohtaan viime vuosien kokemusten johdosta,mutta katkera en ole.
        Harmittaa vain menetetyt vuodet turhissa suhteissa,mutta päivääkään en ole tekojani katunut tai vaihtaisi.
        Jos huomaat joskus esim ravintolassa/discossa yksinäisen miehen,joka ei aloitetta tee,niin se voin olla ehkä minä:)
        Jos kasvoillani on hapan ilme,se ei tarkoita, etten olisi muuten iloinen persoona.
        Aina ei vain jaksa hymyillä,vaikka olisi muuten onnellinen.
        Jos hymyilee liikaa,se menettää merkityksensä.
        Jos hymyilee itselleen,tietää elämässä olevan vielä toivoa rakkaudesta.
        Rakkaus,mitä se on?
        Sen saa tietää tavattuaan kalatmerkkisen ihmisen,mutta älä sitten pelästy rakkauden syviä meriä;)
        Ps.Kyynelistä tietää tunteiden olevan tallella, niitä voi vuodattaa surusta tai ilosta.


      • kalatm
        kalatMIES.. kirjoitti:

        vain itsestäni, eikä tässä ollut vielä edes kaikki. ;)
        Jätin loput kertomatta,ettei tule "koottuja teoksia kaloista",sillä niistä toiset voisivat pelästyä kalojen viisautta ja tunteiden maailmaa. :)
        Olen ennemmin yksin,kuin huonossa suhteessa.
        Se,jos mikä polttaa loppuun,kun käytetään hyväksi ja valehdellaan.
        Yksinäinen en ole koskaan ollut ja kiitos siitä vilkkaan mielikuvituksen. Tosin vaikuttaa tässä myös oma asenne elämään ja miten aikansa saa kulumaan.
        Sen ajankäytön kanssa minulla ei ole koskaan ollut ongelmia ja menneet on menneitä,vaikka sydäntä raastavia olivat.. mut elämä joskus on.
        Edelleen jaksan hymyillä,vaikka olen kokenut mitä olen. Luonteeni on mitä on ja sitä ei kukaan varasta tai muuta.
        Elän tunteiden ja vaiston varassa,jos aavistan jotain outoa toisessa ihmisessä,niin tutustumisen kiinnostukseni loppuu erittäin lyhyeen..katoan, ennenkuin sitä edes toinen huomaa.
        Se on niin väärin,että suhteessa käytetään toisen rakkautta ja luonnetta väärin pettämällä toista. Se pettäminen on vihoviimeinen asia,jota tulen koskaan hyväksymään.
        Rakkaus on ihanaa niin kauan,kuin petos ei astu mukaan kuvioihin..muuten olen hyvinkin kärsivällinen ja pitkäpinnainen,että siedän melkein mitä tahansa.
        Kohtuus kaikessa ja odotukset on nyt tulevassa rakkaudessa. Se joko ilmestyy eteeni,tai sitten ei. Stressiä en siitä ota,koska saan aikani muutenkin kulumaan, kuin vanhoja suhteita miettimällä.
        Varautuneisuus on kyllä nostanut päätään naisia kohtaan viime vuosien kokemusten johdosta,mutta katkera en ole.
        Harmittaa vain menetetyt vuodet turhissa suhteissa,mutta päivääkään en ole tekojani katunut tai vaihtaisi.
        Jos huomaat joskus esim ravintolassa/discossa yksinäisen miehen,joka ei aloitetta tee,niin se voin olla ehkä minä:)
        Jos kasvoillani on hapan ilme,se ei tarkoita, etten olisi muuten iloinen persoona.
        Aina ei vain jaksa hymyillä,vaikka olisi muuten onnellinen.
        Jos hymyilee liikaa,se menettää merkityksensä.
        Jos hymyilee itselleen,tietää elämässä olevan vielä toivoa rakkaudesta.
        Rakkaus,mitä se on?
        Sen saa tietää tavattuaan kalatmerkkisen ihmisen,mutta älä sitten pelästy rakkauden syviä meriä;)
        Ps.Kyynelistä tietää tunteiden olevan tallella, niitä voi vuodattaa surusta tai ilosta.

        kirjoituksessasi oli hel*etin paljon samaa kuin mitä itse olen ja ajattelen. hämmästyin lukiessani...


      • kalatMIES.. kirjoitti:

        vain itsestäni, eikä tässä ollut vielä edes kaikki. ;)
        Jätin loput kertomatta,ettei tule "koottuja teoksia kaloista",sillä niistä toiset voisivat pelästyä kalojen viisautta ja tunteiden maailmaa. :)
        Olen ennemmin yksin,kuin huonossa suhteessa.
        Se,jos mikä polttaa loppuun,kun käytetään hyväksi ja valehdellaan.
        Yksinäinen en ole koskaan ollut ja kiitos siitä vilkkaan mielikuvituksen. Tosin vaikuttaa tässä myös oma asenne elämään ja miten aikansa saa kulumaan.
        Sen ajankäytön kanssa minulla ei ole koskaan ollut ongelmia ja menneet on menneitä,vaikka sydäntä raastavia olivat.. mut elämä joskus on.
        Edelleen jaksan hymyillä,vaikka olen kokenut mitä olen. Luonteeni on mitä on ja sitä ei kukaan varasta tai muuta.
        Elän tunteiden ja vaiston varassa,jos aavistan jotain outoa toisessa ihmisessä,niin tutustumisen kiinnostukseni loppuu erittäin lyhyeen..katoan, ennenkuin sitä edes toinen huomaa.
        Se on niin väärin,että suhteessa käytetään toisen rakkautta ja luonnetta väärin pettämällä toista. Se pettäminen on vihoviimeinen asia,jota tulen koskaan hyväksymään.
        Rakkaus on ihanaa niin kauan,kuin petos ei astu mukaan kuvioihin..muuten olen hyvinkin kärsivällinen ja pitkäpinnainen,että siedän melkein mitä tahansa.
        Kohtuus kaikessa ja odotukset on nyt tulevassa rakkaudessa. Se joko ilmestyy eteeni,tai sitten ei. Stressiä en siitä ota,koska saan aikani muutenkin kulumaan, kuin vanhoja suhteita miettimällä.
        Varautuneisuus on kyllä nostanut päätään naisia kohtaan viime vuosien kokemusten johdosta,mutta katkera en ole.
        Harmittaa vain menetetyt vuodet turhissa suhteissa,mutta päivääkään en ole tekojani katunut tai vaihtaisi.
        Jos huomaat joskus esim ravintolassa/discossa yksinäisen miehen,joka ei aloitetta tee,niin se voin olla ehkä minä:)
        Jos kasvoillani on hapan ilme,se ei tarkoita, etten olisi muuten iloinen persoona.
        Aina ei vain jaksa hymyillä,vaikka olisi muuten onnellinen.
        Jos hymyilee liikaa,se menettää merkityksensä.
        Jos hymyilee itselleen,tietää elämässä olevan vielä toivoa rakkaudesta.
        Rakkaus,mitä se on?
        Sen saa tietää tavattuaan kalatmerkkisen ihmisen,mutta älä sitten pelästy rakkauden syviä meriä;)
        Ps.Kyynelistä tietää tunteiden olevan tallella, niitä voi vuodattaa surusta tai ilosta.

        Siis aivan ihanasti kirjoitat! Kyllä kalanaisena löydän kirjoituksestasi monia tuttuja piirteitä..esim.vilkas mielikuvitus ja sekin,että omasta asenteesta on paljon kiinni! Olen aina sanonut,että elämä on asennekysymys!
        Oli todella mukava lukea noin rikasta tekstiä! Sinustahan olisi vaikka mihin..! Paljon voisin kirjoittaa ja kertoa,mutta kiireen jo pukkaa,joten toivotan sinulle voimia syksyyn ja toivotaan,että rakkaus astuu elämääsi!


      • Ahventyttökala

        Siis toisilla kaloilla on myös kirjallinen sana hallussa,toisilla kun ei....Me KALAT ollaan sit ihania.Toi mystisyys on tosiaankin niin vaikeeta selittää kellekkään.Kiitos!!!


      • Ahvenkalatyttö
        kalatMIES.. kirjoitti:

        vain itsestäni, eikä tässä ollut vielä edes kaikki. ;)
        Jätin loput kertomatta,ettei tule "koottuja teoksia kaloista",sillä niistä toiset voisivat pelästyä kalojen viisautta ja tunteiden maailmaa. :)
        Olen ennemmin yksin,kuin huonossa suhteessa.
        Se,jos mikä polttaa loppuun,kun käytetään hyväksi ja valehdellaan.
        Yksinäinen en ole koskaan ollut ja kiitos siitä vilkkaan mielikuvituksen. Tosin vaikuttaa tässä myös oma asenne elämään ja miten aikansa saa kulumaan.
        Sen ajankäytön kanssa minulla ei ole koskaan ollut ongelmia ja menneet on menneitä,vaikka sydäntä raastavia olivat.. mut elämä joskus on.
        Edelleen jaksan hymyillä,vaikka olen kokenut mitä olen. Luonteeni on mitä on ja sitä ei kukaan varasta tai muuta.
        Elän tunteiden ja vaiston varassa,jos aavistan jotain outoa toisessa ihmisessä,niin tutustumisen kiinnostukseni loppuu erittäin lyhyeen..katoan, ennenkuin sitä edes toinen huomaa.
        Se on niin väärin,että suhteessa käytetään toisen rakkautta ja luonnetta väärin pettämällä toista. Se pettäminen on vihoviimeinen asia,jota tulen koskaan hyväksymään.
        Rakkaus on ihanaa niin kauan,kuin petos ei astu mukaan kuvioihin..muuten olen hyvinkin kärsivällinen ja pitkäpinnainen,että siedän melkein mitä tahansa.
        Kohtuus kaikessa ja odotukset on nyt tulevassa rakkaudessa. Se joko ilmestyy eteeni,tai sitten ei. Stressiä en siitä ota,koska saan aikani muutenkin kulumaan, kuin vanhoja suhteita miettimällä.
        Varautuneisuus on kyllä nostanut päätään naisia kohtaan viime vuosien kokemusten johdosta,mutta katkera en ole.
        Harmittaa vain menetetyt vuodet turhissa suhteissa,mutta päivääkään en ole tekojani katunut tai vaihtaisi.
        Jos huomaat joskus esim ravintolassa/discossa yksinäisen miehen,joka ei aloitetta tee,niin se voin olla ehkä minä:)
        Jos kasvoillani on hapan ilme,se ei tarkoita, etten olisi muuten iloinen persoona.
        Aina ei vain jaksa hymyillä,vaikka olisi muuten onnellinen.
        Jos hymyilee liikaa,se menettää merkityksensä.
        Jos hymyilee itselleen,tietää elämässä olevan vielä toivoa rakkaudesta.
        Rakkaus,mitä se on?
        Sen saa tietää tavattuaan kalatmerkkisen ihmisen,mutta älä sitten pelästy rakkauden syviä meriä;)
        Ps.Kyynelistä tietää tunteiden olevan tallella, niitä voi vuodattaa surusta tai ilosta.

        Yhä edelleen osaat kuvata sanoin niin hyvin......mutta tiedän, et kun sut kohtaa, ei vois kuvitella,et se olet sinä, joka kirjoitit noi sanat. Ennen kuin tutustuu sun sielun elämään,minut ainakin luokitellaan kuvaamassasi tilanteessa ylpeäksi??!!Aivan Sama toisaalta. Toivottavasti en ole liikaa katkeroitunut,mikä varmaan on meidän kalojen suurin vaara ikääntyessä....kun niistä ihanista haaveista on pakko??,tai ainaki puoliks pakko luopua??!!!!


    • kalana

      voin sanoa, että niin kauan kuin saan rakkautta, olen luotettava kumppani.. Olen hyvin rakkauden kipeä ja haen sitä lähes mistä tahansa. Aina olen parisuhteessa. Tosissaan en itse ole pettänyt kuin kerran ja opin siitä, enkä tosissaan aio tehdä uudestaan.
      Nyt minulla on miehenä jousimies, joten pettämiseen ei todellakaan ole varaa.
      Nämä ovat tosin vain minun mielipiteitäni.. Eihän ihmistä voi loppujenlopuksi horoskoopimerkin avulla tulkita. Jokainen meistä on erilainen, jokaisella on erilainen menneisyys joka vaikuttaa meihin jokaiseen. :)

      Hyviä jatkoja!

      • tilanteesta

        Se riippuu tilanteesta, jos en saa suhteelta tarpeeksi, niin petän kyllä ja olen tehnyt niin usein. Jos homma toimii, niin ei ole tarvetta pettää.


      • kaloihin pettynyt

        Kalamiehet eivät kykene vastustamaan naisen flirttiä,sillä he luulevat olevansa luojan lahjoja kaikille naisille.Herkkiä ja ihaniahan he toisaalta ovat,mutta parisuhteessa todella vaikeita.Ja todellakin pettävät heti tilaisuuden tullen.


    • kalaN

      vähän menee asian vierestä, mutta oletteko huomanneet lähinnä muut kalat, että kun aikansa yrittää suhteessa antaa ja saada rakkautta ja kun se sitten viimein ei onnistu, niin kalojen kylmyys on aika kammottavaa. Itse ainakin oikein pelkään sitä jos/kun sellainen tilanne joskus vielä eteeni tulee (tarkoittaa toisen osapuolen totaalista välinpitämättömyyttä) niin paluuta ei enää entiseen ole, vaikka toinen vielä kuinka yrittäisi.

      Tunteitten kylmyys on kaloille pahinta mitä ajatella saattaa, mutta osaavat/osaamme sen hyvin itsekin, kun kaikki on menetetty.

      • FemaleV

        Olen ollut kalamiehen kanssa naimisissa pitkään. Tuo kalan kylmyys on todella totta. Luulet tuntevasi puolisosi ja yhtä-äkkiä hän ikäänkuin "sekoaa" ja häätää naisensa pihalle. Katumusta ei esiinny hänellä jälkeenpäin, ainoastaan valtava uho siitä, miten hän sulkee luukun takanaan ja ajattelee tässä hetkessä pelkästään tulevaisuutta. Mennyttä ja elettyä elämää hänellä ei siis hänen kertomansa mukaan ole - vaikka yhdessä on eletty enemmän kuin lääkäri määrää. Tässä tilanteessa olen miettinyt, että tuo luonteenpiirre ei liity horoskooppiin, vaan kyseessä on henkilö, jolla ei ole omaatuntoa ja joka ei voi käsitellä omia tekosiaan. Uskon kyllä että kalamies pystyy pettämään, mutta hän kieltää sen. Välillä kalamies on omien ajatusten ja tunteiden kanssa niin yksin, että ihan heikottaa. Hän ei päästä lähimmäisiään lähelle eikä anna itseään autettavan. Jos joskus pystyn ajattelemaan elämää jonkun miehen kanssa, niin hänen tähtimerkkinsä ei tule olemaan kalat! Mukavaa kevättä teille kaikille tämän viestin lukeville.


      • kalaN
        FemaleV kirjoitti:

        Olen ollut kalamiehen kanssa naimisissa pitkään. Tuo kalan kylmyys on todella totta. Luulet tuntevasi puolisosi ja yhtä-äkkiä hän ikäänkuin "sekoaa" ja häätää naisensa pihalle. Katumusta ei esiinny hänellä jälkeenpäin, ainoastaan valtava uho siitä, miten hän sulkee luukun takanaan ja ajattelee tässä hetkessä pelkästään tulevaisuutta. Mennyttä ja elettyä elämää hänellä ei siis hänen kertomansa mukaan ole - vaikka yhdessä on eletty enemmän kuin lääkäri määrää. Tässä tilanteessa olen miettinyt, että tuo luonteenpiirre ei liity horoskooppiin, vaan kyseessä on henkilö, jolla ei ole omaatuntoa ja joka ei voi käsitellä omia tekosiaan. Uskon kyllä että kalamies pystyy pettämään, mutta hän kieltää sen. Välillä kalamies on omien ajatusten ja tunteiden kanssa niin yksin, että ihan heikottaa. Hän ei päästä lähimmäisiään lähelle eikä anna itseään autettavan. Jos joskus pystyn ajattelemaan elämää jonkun miehen kanssa, niin hänen tähtimerkkinsä ei tule olemaan kalat! Mukavaa kevättä teille kaikille tämän viestin lukeville.

        siis nythän on niin, että miehet ja naiset ovat eri planeetalta. miehille ongelmien käsittely on muutenkin vaikeampaa kuin naisille.

        en tarkoittanut ihan tuollaista kylmyyttä, vaan sitä, että kun tunteet ikään kuin kuolevat, niitä ei takaisin saa, vaikka päällään seisois.

        ja juu, kalamiehistä minäkin pysyttelen kaukana, vaikka puolensa kullakin :)


      • herkkä kauris
        kalaN kirjoitti:

        siis nythän on niin, että miehet ja naiset ovat eri planeetalta. miehille ongelmien käsittely on muutenkin vaikeampaa kuin naisille.

        en tarkoittanut ihan tuollaista kylmyyttä, vaan sitä, että kun tunteet ikään kuin kuolevat, niitä ei takaisin saa, vaikka päällään seisois.

        ja juu, kalamiehistä minäkin pysyttelen kaukana, vaikka puolensa kullakin :)

        tuntuu että sitä yrittää pysyä kaukana jokaisesta merkistä jonka kanssa on seurustellut, näin kärjistettynä ;D itsellä noita merkkejä ovat vaaka, kaksonen ja jousimies. Mutta en niin antaumuksella näihin usko ettenkö uskaltaisi joskus jonkun näiden merkkien edustajien syliin langeta.

        Kauriina minulle uskollisuus on tärkeä ja VAKAVA asia. (olen huomannut että vaakojen (miesten) kanssa luottamuksesta ei oikein voi puhua tosissaan, aina on mies heittämässä rivoa vitsiä tms. joka jollain tapaa rusentaa minun luottamustani.. Tiedän noin suunnilleen mitkä merkit ovat sieltä "pettäjä" -tyypin päästä ja ketkä kuuluvat niihin periaate ihmisiin, jotka eivät pettäisi missään tilanteessa.

        Kalat ovat aina olleet jonkinlainen ihana mysteeri. En ole ollut mitenkään erityisen läheinen yhdenkään kalan kanssa, yksi kala oli hieman haaveilevaa sorttia eikä ollut kovin aktiivinen osapuoli ystävyyssuhteessa, joten se homma jotenkin kiireessä unohtui. Hän oli myös kovin passiivinen. (kyseinen henkilö oli mies) Hän vastasi kyllä viesteihini, tuli käymään ilo mielin kahvilla ja jutteli mukavia kun törmättiin, mutta minkäänlaista aloitetta ei sieltä päästä tullut. Vaikka häntä ei ollut vaikea lähestyä, hän oli jotenkin niin kaukana tavoittamattomissa että hän piti mielenkiintoani yllä. Ei puhunut oma-aloitteisesti omista asioistaan ja kysyttäessäkin kertoi normipäivästään. Humalassa hän joskus vinkkaili silmää, mutta seuraavana päivänä olikin kuin ei mitään. Aivan tavattoman ihana saalistus -kohde! Minusta tuntuu että välillä minä olin se kala narussa, välillä hän kiristi siimaa ja olin jo lähes hänen haavissaan - seuraavaksi hän antoikin löysää ja olimme vain tuttuja toisillemme! Usein uneksin hänestä, ja vaikkei hän rungoltaan ole erityinen, hänessä on jotain äärimmäisen eroottista!

        Toinen kala -tuttavani on nainen. Tulin heti hänen kanssaan juttuun, herkkä hänkin, kuten edellinen kalamies. Meitä luultiin jopa sisaruksiksi koska olimme niin samankaltaisia. Mutta huomasin kyllä, ettei hän antanut omasta elämästään minkäänlaista kuvaa. Saattoi silloin tällöin kertoa että sukulainen kävi kahvilla eilen mutta siihen se jäikin. Tämäkin fisu eleli jonkinlaisen sumun takana, joka jälleen lisäsi mielenkiintoani. Hän tosin ei pitänyt läheisyydestä, kaverihalaus ei missään nimessä sopinut hänelle emmekä voineet istua aivan lähekkäin. Hän sanoi sen johtuvan kasvatuksesta.
        Niin ja muuten, hän rakasti maalata merimaisemia, kai sekin jokin viittaus kalat merkkiin!

        Vielä kolmas kala -veijari. Hän oli opiskelukaverini ja usein ihailin hänen huoliteltua ulkonäköään ja luonnollista kauneutta. Hän haaveili paljon ja usein hänet löysi kesken luennon tuijottelemasta vastakkaiseen seinään, katse kuin lumoutuneena. Meidänkin luonteemme natsasivat loistavasti. Hänelläkin oli se oma maailmansa jonne tuskin kukaan pääsee.

        Jokainen tuntemani kala on ollut aivan ihana persoona, he eivät ole pessimistejä kuten minä, vaan tuovat iloa minunkin synkkään mieleeni! He herkistävät tunteitani ja avaavat mieleni uudelle maailmalle. Joskus toivoisin että kala -tuttavani päästäisivät minut aivan heidän lähelleen. Siihen omaan maailmaansa. Mutta luulen että he haluavat säilyttää oman pienen hengähdys paikkansa koskemattomana, en tunge sinne heidän tahtomattaan.

        Ohhoh, taisin ajautua nyt asiasta lehmään. Mutta juuri tuon salaperäisyyden takia en ole päässyt selville kala -merkkisten (etenkin miesten) ajatuksista kun tullaan aiheeseen luottamus.


      • kalaN
        herkkä kauris kirjoitti:

        tuntuu että sitä yrittää pysyä kaukana jokaisesta merkistä jonka kanssa on seurustellut, näin kärjistettynä ;D itsellä noita merkkejä ovat vaaka, kaksonen ja jousimies. Mutta en niin antaumuksella näihin usko ettenkö uskaltaisi joskus jonkun näiden merkkien edustajien syliin langeta.

        Kauriina minulle uskollisuus on tärkeä ja VAKAVA asia. (olen huomannut että vaakojen (miesten) kanssa luottamuksesta ei oikein voi puhua tosissaan, aina on mies heittämässä rivoa vitsiä tms. joka jollain tapaa rusentaa minun luottamustani.. Tiedän noin suunnilleen mitkä merkit ovat sieltä "pettäjä" -tyypin päästä ja ketkä kuuluvat niihin periaate ihmisiin, jotka eivät pettäisi missään tilanteessa.

        Kalat ovat aina olleet jonkinlainen ihana mysteeri. En ole ollut mitenkään erityisen läheinen yhdenkään kalan kanssa, yksi kala oli hieman haaveilevaa sorttia eikä ollut kovin aktiivinen osapuoli ystävyyssuhteessa, joten se homma jotenkin kiireessä unohtui. Hän oli myös kovin passiivinen. (kyseinen henkilö oli mies) Hän vastasi kyllä viesteihini, tuli käymään ilo mielin kahvilla ja jutteli mukavia kun törmättiin, mutta minkäänlaista aloitetta ei sieltä päästä tullut. Vaikka häntä ei ollut vaikea lähestyä, hän oli jotenkin niin kaukana tavoittamattomissa että hän piti mielenkiintoani yllä. Ei puhunut oma-aloitteisesti omista asioistaan ja kysyttäessäkin kertoi normipäivästään. Humalassa hän joskus vinkkaili silmää, mutta seuraavana päivänä olikin kuin ei mitään. Aivan tavattoman ihana saalistus -kohde! Minusta tuntuu että välillä minä olin se kala narussa, välillä hän kiristi siimaa ja olin jo lähes hänen haavissaan - seuraavaksi hän antoikin löysää ja olimme vain tuttuja toisillemme! Usein uneksin hänestä, ja vaikkei hän rungoltaan ole erityinen, hänessä on jotain äärimmäisen eroottista!

        Toinen kala -tuttavani on nainen. Tulin heti hänen kanssaan juttuun, herkkä hänkin, kuten edellinen kalamies. Meitä luultiin jopa sisaruksiksi koska olimme niin samankaltaisia. Mutta huomasin kyllä, ettei hän antanut omasta elämästään minkäänlaista kuvaa. Saattoi silloin tällöin kertoa että sukulainen kävi kahvilla eilen mutta siihen se jäikin. Tämäkin fisu eleli jonkinlaisen sumun takana, joka jälleen lisäsi mielenkiintoani. Hän tosin ei pitänyt läheisyydestä, kaverihalaus ei missään nimessä sopinut hänelle emmekä voineet istua aivan lähekkäin. Hän sanoi sen johtuvan kasvatuksesta.
        Niin ja muuten, hän rakasti maalata merimaisemia, kai sekin jokin viittaus kalat merkkiin!

        Vielä kolmas kala -veijari. Hän oli opiskelukaverini ja usein ihailin hänen huoliteltua ulkonäköään ja luonnollista kauneutta. Hän haaveili paljon ja usein hänet löysi kesken luennon tuijottelemasta vastakkaiseen seinään, katse kuin lumoutuneena. Meidänkin luonteemme natsasivat loistavasti. Hänelläkin oli se oma maailmansa jonne tuskin kukaan pääsee.

        Jokainen tuntemani kala on ollut aivan ihana persoona, he eivät ole pessimistejä kuten minä, vaan tuovat iloa minunkin synkkään mieleeni! He herkistävät tunteitani ja avaavat mieleni uudelle maailmalle. Joskus toivoisin että kala -tuttavani päästäisivät minut aivan heidän lähelleen. Siihen omaan maailmaansa. Mutta luulen että he haluavat säilyttää oman pienen hengähdys paikkansa koskemattomana, en tunge sinne heidän tahtomattaan.

        Ohhoh, taisin ajautua nyt asiasta lehmään. Mutta juuri tuon salaperäisyyden takia en ole päässyt selville kala -merkkisten (etenkin miesten) ajatuksista kun tullaan aiheeseen luottamus.

        oletpa harvinaisen viisas kauris :)
        yleensä kauriit eivät viihdy tällaisilla hömppä-palstoilla, ottavat niin kovin tosissaan tämän elämän. sinulla on varmasti vesimerkkejä kartallasi?

        kalat ja kauriit vetävät toisiaan puoleensa, olen sen itsekin huomannut. parhaimmat ystäväni ja työtoverini ovat juuri kauriita. samoin miespuoliset kauriit ovat kiinnostavia. tosin en ole kyllä koskaan seurustellut yhdenkään kanssa.

        minulla on myöskin vaakamies. hän on kyllä uskollisista uskollisin. olenkin miettinyt tätä uskollisuus asiaa, että mikä sitä todellista uskollisuutta oikein on. kyllä lähtökohta on se, että yksin tässä maailmassa ollaan. ei elämää voi rakentaa kenenkään toisen varaan.

        siinä sitä on taas pohdittavaa tällekin viikonlopulle :) kiva pohtia näitä aamuvarhaisella. tosin heräsin jo puoli neljä katsomaan keihäskarsintoja. siellä on muuten mies minun mieleeni eli tämä norjalainen Thorkildsen! vai mitä mieltä olet?


      • herkkä kauris
        kalaN kirjoitti:

        oletpa harvinaisen viisas kauris :)
        yleensä kauriit eivät viihdy tällaisilla hömppä-palstoilla, ottavat niin kovin tosissaan tämän elämän. sinulla on varmasti vesimerkkejä kartallasi?

        kalat ja kauriit vetävät toisiaan puoleensa, olen sen itsekin huomannut. parhaimmat ystäväni ja työtoverini ovat juuri kauriita. samoin miespuoliset kauriit ovat kiinnostavia. tosin en ole kyllä koskaan seurustellut yhdenkään kanssa.

        minulla on myöskin vaakamies. hän on kyllä uskollisista uskollisin. olenkin miettinyt tätä uskollisuus asiaa, että mikä sitä todellista uskollisuutta oikein on. kyllä lähtökohta on se, että yksin tässä maailmassa ollaan. ei elämää voi rakentaa kenenkään toisen varaan.

        siinä sitä on taas pohdittavaa tällekin viikonlopulle :) kiva pohtia näitä aamuvarhaisella. tosin heräsin jo puoli neljä katsomaan keihäskarsintoja. siellä on muuten mies minun mieleeni eli tämä norjalainen Thorkildsen! vai mitä mieltä olet?

        en ole sen kummemmin perehtynyt tähtikarttaani, tiedän vain että olen nousevalta merkiltä vesimies. Eli olen aikamoinen sähikäinen kun lisätään kauriin pessimistisyyteen ja piikittelyyn vesimiehen kapinointi. Harva merkki saa minun taltutettua, mutta vielä harvempi merkki saa minut herkistymään sisimmille tunteilleni, toisen ihmisen edessä. Olen kyllä luonteeltani todella tunteikas, kyllä kyllä, mutta ah, kuinka helppoa se onkaan kätkeä virallisuuden kuoren alle.

        Kalojen kanssa on ihmeellisen helppoa olla. Eikö olekin niin, että kaloissa on pieni pala jokaisesta merkistä? Vai olenkohan ymmärtänyt aivan väärin.. Ehkä sekin on osasyynä siihen että he osaavat vaistota pienistäkin eleistä mitä tuleman pitää.

        Kävin pyörähtämässä jollain random horoskooppi -sivustolla ja siellä kerrottiin että kalat ovat kaikista merkeistä vetovoimaisimpia ja ikään kuin heijastavat eroottisuuttaan. Ja sen allekirjoitan. Jokaisessa kalassa on ollut jokin oma ihana piirre jota jollain tavalla ei voi vastustaa. Ja vielä viehättävämmäksi asian tekee heidän vaatimattomuutensa. Kun leijonalle sanoo kuinka kauniit hiukset hän omaa, yleensä saa vastaukseksi tyytyväisen murahduksen ja hieman itserakkaan hymyn (ehkä joskus se hymy syntyy myös hyvästä itsetunnosta), mutta kalalle on paljon miellyttävämpää ladella kehuja. Se tuntuu luonnollisemmalta.

        Kysyisin myös sellaista, että oletteko te itse kalat tietoisia tästä?

        Poistun hetkiseksi mutta palailen varmasti linjoille. Minulla on vielä paljon kysyttävää kaloista, mutta niinhän se on ettei kenenkään luonnetta voi oppia pelkästään merkin tai palstojen avulla. Mutta jollain tapaa nämä teidän kertomanne kokemukset ja ajatukset antavat suuntaa miksi esim. kalat käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät.


      • kalattyttö
        herkkä kauris kirjoitti:

        en ole sen kummemmin perehtynyt tähtikarttaani, tiedän vain että olen nousevalta merkiltä vesimies. Eli olen aikamoinen sähikäinen kun lisätään kauriin pessimistisyyteen ja piikittelyyn vesimiehen kapinointi. Harva merkki saa minun taltutettua, mutta vielä harvempi merkki saa minut herkistymään sisimmille tunteilleni, toisen ihmisen edessä. Olen kyllä luonteeltani todella tunteikas, kyllä kyllä, mutta ah, kuinka helppoa se onkaan kätkeä virallisuuden kuoren alle.

        Kalojen kanssa on ihmeellisen helppoa olla. Eikö olekin niin, että kaloissa on pieni pala jokaisesta merkistä? Vai olenkohan ymmärtänyt aivan väärin.. Ehkä sekin on osasyynä siihen että he osaavat vaistota pienistäkin eleistä mitä tuleman pitää.

        Kävin pyörähtämässä jollain random horoskooppi -sivustolla ja siellä kerrottiin että kalat ovat kaikista merkeistä vetovoimaisimpia ja ikään kuin heijastavat eroottisuuttaan. Ja sen allekirjoitan. Jokaisessa kalassa on ollut jokin oma ihana piirre jota jollain tavalla ei voi vastustaa. Ja vielä viehättävämmäksi asian tekee heidän vaatimattomuutensa. Kun leijonalle sanoo kuinka kauniit hiukset hän omaa, yleensä saa vastaukseksi tyytyväisen murahduksen ja hieman itserakkaan hymyn (ehkä joskus se hymy syntyy myös hyvästä itsetunnosta), mutta kalalle on paljon miellyttävämpää ladella kehuja. Se tuntuu luonnollisemmalta.

        Kysyisin myös sellaista, että oletteko te itse kalat tietoisia tästä?

        Poistun hetkiseksi mutta palailen varmasti linjoille. Minulla on vielä paljon kysyttävää kaloista, mutta niinhän se on ettei kenenkään luonnetta voi oppia pelkästään merkin tai palstojen avulla. Mutta jollain tapaa nämä teidän kertomanne kokemukset ja ajatukset antavat suuntaa miksi esim. kalat käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät.

        Hyvin olet meistä kirjoitellut, melkein tuli tippa linssiin :) Rakastan kehuja, mutta henkilökohtaisista kehuista vaivaannun enkä oikein tiedä miten niihin suhtautua. Jos joku kehuu ulkonäköäni niin aivan hämäännyn ja uppoudun ajattelemaan miksi hän sanoi niin ja tarkoittiko hän sitä varmasti , en osaa silloin edes kiittää. Mutta kun kuulee kaloja yleisesti koskevia kehuja , tulee aivan ihana olo itseni ja muiden kalojen puolesta eikä voi muuta kuin kiittää :) Kyllä me kalat olemme sellaisia, että meitä kannattaa kohdella niinkuin haluaisi itseään kohdeltavan. Kun sen muistaa, niin saa varmasti ihanan kumppanin, joka myös pysyy sellaisena :)


      • kalaN
        herkkä kauris kirjoitti:

        en ole sen kummemmin perehtynyt tähtikarttaani, tiedän vain että olen nousevalta merkiltä vesimies. Eli olen aikamoinen sähikäinen kun lisätään kauriin pessimistisyyteen ja piikittelyyn vesimiehen kapinointi. Harva merkki saa minun taltutettua, mutta vielä harvempi merkki saa minut herkistymään sisimmille tunteilleni, toisen ihmisen edessä. Olen kyllä luonteeltani todella tunteikas, kyllä kyllä, mutta ah, kuinka helppoa se onkaan kätkeä virallisuuden kuoren alle.

        Kalojen kanssa on ihmeellisen helppoa olla. Eikö olekin niin, että kaloissa on pieni pala jokaisesta merkistä? Vai olenkohan ymmärtänyt aivan väärin.. Ehkä sekin on osasyynä siihen että he osaavat vaistota pienistäkin eleistä mitä tuleman pitää.

        Kävin pyörähtämässä jollain random horoskooppi -sivustolla ja siellä kerrottiin että kalat ovat kaikista merkeistä vetovoimaisimpia ja ikään kuin heijastavat eroottisuuttaan. Ja sen allekirjoitan. Jokaisessa kalassa on ollut jokin oma ihana piirre jota jollain tavalla ei voi vastustaa. Ja vielä viehättävämmäksi asian tekee heidän vaatimattomuutensa. Kun leijonalle sanoo kuinka kauniit hiukset hän omaa, yleensä saa vastaukseksi tyytyväisen murahduksen ja hieman itserakkaan hymyn (ehkä joskus se hymy syntyy myös hyvästä itsetunnosta), mutta kalalle on paljon miellyttävämpää ladella kehuja. Se tuntuu luonnollisemmalta.

        Kysyisin myös sellaista, että oletteko te itse kalat tietoisia tästä?

        Poistun hetkiseksi mutta palailen varmasti linjoille. Minulla on vielä paljon kysyttävää kaloista, mutta niinhän se on ettei kenenkään luonnetta voi oppia pelkästään merkin tai palstojen avulla. Mutta jollain tapaa nämä teidän kertomanne kokemukset ja ajatukset antavat suuntaa miksi esim. kalat käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät.

        Olen samaa mieltä siitä, että kalojen kanssa on helppo olla, mutta tietysti pitää olla sellainen henkilö, joka on itsekin empaattinen ja avoin. Itse en pidä ihmisistä, jotka eivät koskaan kerro mitään omia juttujaan, utelevat vain muitten asioita.

        Allekirjoitan täysin myös sen, että kaloilla ei niin sanotusti ole mitään omaa erityispiirrettä, vaan on tosiaan omaksunut jokaisesta jotain. Kalathan on viimeinen merkki (= eläinradan vanhus) ja opetellut oinaasta (=lapsi) lähtien kaikkien merkkien ominaisuudet.

        Hauskaa, että olen itse miettinyt aina samoin, että leijonaystäviäni on melkeinpä turhan helppo kehua, kun uskovat sokeasti kaiken. Kalat eivät usko, vaikka olisi aihettakin. Johtunee huonosta itsetunnosta tai siitä, että analysoi liikaa syitä kehumiseen.


    • NaisKalat

      mutta ei millään pahalla..ei oikeesti koskaan loukatakseen!!!

    • opettaa..

      kalat on luotettavia niille jotka sen ansaitsee, muuten.. ikävä kyllä ..ehkä ei.

    • ,,,

      Eihän sitä voi sanoa että onko ihminen luotettava pelkän horoskoopin perusteella mutta jos uskoo kaikkeen tuhon mitä kaloista yleensä kerrotaan, niin mikäs siinä sitten. Aina kuintenkin pitää muistaa että jokainen ihminen on yksilö eikä horoskooppi voi välttämättä kertoa henkilöstä kaikkea. Osa voi olla totta ja osa taas ei, se aina riippuu ihan henkilöstä.

      • Kala mallia 1962

        Kirjoitat asiaa tietenkin luotettavuuteen vaikuttaa nouseva merkki. Mutta kun olen nousevaltakin merkiltä kala, niin kala on kala vaikka kiiski, ahven, hauki tai haikala. luotettavuus on varmaa, usko tai älä! Se on sun ongelma jolle minä kalana en voi mitään!!!!!


    • KALA MALLIA 1962

      Kalana nautin kun ympärilläni hyörii ihmisiä, ei kaikkien tarvi olla kaloja? Sillä kalalle riittää kun on "parvassa". Kalana uhkaan aina "petoja" ja pudotan alas ylimieliset ihmiset jotka pyrkii parveeni! Ja olen vahvasti kaloista sitä mieltä että kun oikea elämänkumppani löytyy, niin flirttailua harrastan mutta olen luotettava elämän toveri niin myötä kuin vastoin käymisissä. kestän haukkuja kehut katson vinoiluksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2274
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      62
      2127
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1971
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1422
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe