Luovuttaako

Onneton leijonatar

Olen tuntenut rapumiehen reilut 2 vuotta ja olen ollut hänen toinen nainen, kunnen hän joku aika sitten erosi. Aloimme tapailemaan tiiviimmin, kunnes hän viime viikolla ilmoitti, ettei voi enää tavata minua. Hän on ilmeisesti palannut exänsä luo. Miksi hän tekee näin? Meillä oli aivan ihanaa yhdessä.

11

3734

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pari vaihtoehtoa..

      Olet ollut vain tämän rapumiehen pelinappula tai sitten hän ei osaa päättää kumpi teistä olisi hänelle parempi.

      • Pelinappula 2

        ja sillä selvä.


    • Onneton leijona

      En jaksaisi uskoa tuohon pelinappula versioon. Uskon hänen pelkäävän irtautua vanhasta, koska se on niin tuttua ja turvallista. Hän on useasti sanonut minulle, että jos minä saan hänet, niin entä jos minä kyllästynkin häneen.

      • et se jätetään.

        Luulen et rapumiehes on aika huolehtivainen ja ennakkoluulone. Meinaan juuri tuon kyllästymisjutun takia. Saan ainakin kuvan et se pelkäis et se jätetään.


      • Rapuäijä

        Varaudu siihen, että tulet vielä pitkään olemaan tavallaan "toinen" nainen hänelle vaikka hän olisikin kanssasi koska itse rapuna voin kertoa, että ero entisestä heilasta voi olla pitkä prosessi ja eikä sitä entistä välttämättä koskaan unohda täysin koska ihastuessa ja rakastuessa rapu on aina täysillä mukana eikä haluaisi helposti luovuttaa..


    • molluski

      Yks juttu on se että leijonan pitäisi varoa rapuja, koska näitten merkkien välillä on hirveä erilaisuuden kuilu. Toiseks ravut ei hevillä pääse irti eksistä. Jos keksit eksänkarkottimen niin sitten. Eppäilenpä että se vaatisi ravun pään irtileikkaamista ennen kuin eksä unohtuu.

      • Jellona nainen

        Oletko sitä mieltä, että leijona ja rapu eivät sovi yhteen? Olen itse leijona ja tapailen rapu miestä, joten tarkoittaako tämä sitä että emme sovi yhteen? Tokihan tämä kahden ihmisen yhteensopivuus riippuu myös ihmisen omasta luonteesta ja persoonasta. Rapujakin löytyy varmasti monen luonteisia, vai oletko eri mieltä?


    • RAPUTAR

      ANNA RAVUN MIETTIÄ ASIAA RAUHASSA...JOS SITÄ PAINOSTAA SE PERÄÄNTYY VÄLITTÖMÄSTI.TAI JOS JOKU LOUKKAA RAPUA SYVÄSTI RAPU EI KOSKAAN PALAA ENTISEEN...ETHÄN LOUKANNUT HÄNTÄ TSEMPPIÄ???
      OTA VINKEISTÄ VAARI OLE ITSE TYYPILLINEN RAPU

      • Onneton leijona

        En ole häntä loukannut, erosimme ihan sovussa ja viimeksi kun maanantaina juttelimme puhelimessa, keskustelu oli ihan sävyisä.

        En vaan voi ymmrtää, miksi rapu ei osaa päästää irti, kun elämä exän kanssa on erittäin vaikeaa ja riitaisaa. Yhteisiä lapsia ei ole ja kummallakin nyt omat asunnot.


      • raputar jatkoa
        Onneton leijona kirjoitti:

        En ole häntä loukannut, erosimme ihan sovussa ja viimeksi kun maanantaina juttelimme puhelimessa, keskustelu oli ihan sävyisä.

        En vaan voi ymmrtää, miksi rapu ei osaa päästää irti, kun elämä exän kanssa on erittäin vaikeaa ja riitaisaa. Yhteisiä lapsia ei ole ja kummallakin nyt omat asunnot.

        Hyvä ettet loukannut.Yleensä rapu ei pidä riitelyistä on sopuisa luonne voi hakea varmuutta itselleen ja päätöksilleen. Ja ymmärtää että vanha puuro ei lämmittelemällä parane seuraa ja anna hänen itse ottaa yhteyttä ehkä sillä on mietintä myssy nyt päässä.Sano ettet sinäkään odota ketään ikuisesti mutta seuraa tilannetta ja pidä pää kylmänä yleensä rapu luottaa omiin vaistoihinsa eikai ex,s nyt ole tahallaan pokaamassa sitä???Yleensä niin käy
        vanhat luurangot nousevat kaapista kun uusi jo kehissä...Ei rapu ole tyhmä oivaltaa sen pian..tsemiä sulle.Olen tämän kuvion elämässä kokenut.Tee selväksi että sinä olet ykkönen tai sitten ei mitään.Miksi muuten sit soittaa sulle vai soittiko???mietihän...


    • Moolekki

      Pettää kerran pettää toisenkin kerran Älä tuhlaa aikaasi häneen hän näköjään pitää sinua vain varalla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe