Mopon rakentaminen.

Onkos teistä kukaan rakentanut käyttökelvottomasta raadosta täysin käyttökelpoista mopoa? Ja paljonko tulisi maksamaan halvimmillaan koko mopon rakentaminen, raadon voipi ostaa joltain toiselta, jossa olis vaan pelkkä runko, paljo maksais kokonaisuudessaan semmonen projekti? Onko ylipäätään ees hauskaa väsätä omaa mopedia...?

11

2691

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .......

      Olen rakentanut useitakin, rahaa on mennyt tapauksesta riippuen 20-200€. Osia on toki itsellä ja kavereilla varsin kivasti, eli niiden hankkiminen on erittäin edullista (lue: ilmaista). Tarkkaa hintaa moiselle projektille on mahdoton sanoa, 10-2000€.

      Jos puutteeliseen raatoon joutuu ostamaan paljon osia nykyisillä ryöstöhinnoilla, tulee homma tajuttoman kalliiksi. Tämäkin riippuu hieman mopon merkistä: varsinkin Tunturin osta maksavat nykyisin aivan mielettömästi, kuten mopotkin.

      Kivaa puuhaa joka tapauksessa tuo ropaaminen, siitä vaan aihiota hankkimaan!

      • ...

        itse projektina kunnostin Ässän.. Pelkkä runko aluks oli.. hintaa tule laittamiseen yli 1000e.. Kaikki katteet lokarit maskit käsisuojat takalipat ostin. ja tietysti 60cc malossin ja tehoputken.. Myinpä sitten pois 1300e


      • Tigersiti-92
        ... kirjoitti:

        itse projektina kunnostin Ässän.. Pelkkä runko aluks oli.. hintaa tule laittamiseen yli 1000e.. Kaikki katteet lokarit maskit käsisuojat takalipat ostin. ja tietysti 60cc malossin ja tehoputken.. Myinpä sitten pois 1300e

        Mä kans laitton Tiger Aguan sillee et oli vaa runko alux. siihe ostin kaikki osat uutta ja maxo jotaa 1800€ kaikki, sit myin 3500 hintaa!


      • lollollol
        Tigersiti-92 kirjoitti:

        Mä kans laitton Tiger Aguan sillee et oli vaa runko alux. siihe ostin kaikki osat uutta ja maxo jotaa 1800€ kaikki, sit myin 3500 hintaa!

        Et voi saada mitenkään Tiger Aguasta 3500€!! Huijari!


    • Tuuuuunaaja

      Ite ostin tuolta avk skootterin ja korjasin sen ajokuntoiseksi ja rekkariin sen jälkeen maalannut ja tulevana talvena pitäs saada siitä tuunattua kulmakunnan hienoin skootteri.

    • servauskukko

      eli paljo tarvisin et voin rakentaa monkey millä pääse ees ajaa?

    • puuhajaska

      300e luulis kaikki osat siihen saavan kun ostaa käytettynä (tietenkin jotain joutuu uutenakin ostamaan)

      • Anonyymi

        Tälleen kymmenen vuotta jälkeenpäin Mankin kasaamiseen alusta loppuun menee kevyesti noin 1300€, ei riitäkään jos joutuu kaiken ostamaan uutena


    • Maalaritt99

      Jos osaa mopoja laittaa ja on kiinnostusta väsätä niin jonkun hyvän derbin raadon saa n.100 e ja osiin menee tapauksesta riippuen 50-200e.. eli sellasella 300eurol saa tehtyy varmasti hyvän derbin jos löytää hyvän aihion. Oma derbi maksoi 250e aihio oli vaa 100e ja osii meni 150e ja myin pois 950e.

    • Anonyymi

      Kaikkihan riippuu aihion kunnosta ja kuinka hyvin sen tekee ja onko sillä tarkoitus ajaakin eikä korjata sitä koko ajan. Pelkään moottori remontiin saattaa mennä 500-1000 euroa. Runkoon saa kulumaan helposti 500 euroa. Ketjut, rattaat, pyöränlaakerit, ohjauslaakerit, renkaat sekä maalit, pultit, iskunvaimennuksen täyskunnostus ym. pikkutarpeet. Lisäksi kannattaa pysyä kaukana halvoista Kiinan osista. Niillä saa itselleen vain lisämurheita.

      Johtosarjat on yleensä entisiä, joita on turha enää koittaa virityksillä korjata. Johtosarjat saa tehtyä itsekin. Hyvälaatuinen autokaapeli ei ole ihan ilmaista ja johdot täytyy sukittaa.

      Hauskaa tuo on jos rakentelusta tykkää. Vielä kun tekee siitä itsensä näköisen niin sillä on ilo ajella. Aika harvoin viimeisen päälle rakennetusta saa omiaan pois ja harvemmmin niitä tehdään myyntiä silmällä pitäen. Maksaa ne muutkin harrastukset.

      Eri asia on jos äkkiä räplää jonkin raadon jotenkin henkiin saa siitä vielä myydessä voittoakin. Siirtyy kaikki murheet seuraavallle omistajalle. Kannattaa kuitenkin muistaa että yksityinenkin voi joutua edesvastuuseen kusetuksesta.

    • Anonyymi

      Ei

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5454
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2416
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1947
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1658
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe