Mopon rakentaminen.

Onkos teistä kukaan rakentanut käyttökelvottomasta raadosta täysin käyttökelpoista mopoa? Ja paljonko tulisi maksamaan halvimmillaan koko mopon rakentaminen, raadon voipi ostaa joltain toiselta, jossa olis vaan pelkkä runko, paljo maksais kokonaisuudessaan semmonen projekti? Onko ylipäätään ees hauskaa väsätä omaa mopedia...?

11

2672

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • .......

   Olen rakentanut useitakin, rahaa on mennyt tapauksesta riippuen 20-200€. Osia on toki itsellä ja kavereilla varsin kivasti, eli niiden hankkiminen on erittäin edullista (lue: ilmaista). Tarkkaa hintaa moiselle projektille on mahdoton sanoa, 10-2000€.

   Jos puutteeliseen raatoon joutuu ostamaan paljon osia nykyisillä ryöstöhinnoilla, tulee homma tajuttoman kalliiksi. Tämäkin riippuu hieman mopon merkistä: varsinkin Tunturin osta maksavat nykyisin aivan mielettömästi, kuten mopotkin.

   Kivaa puuhaa joka tapauksessa tuo ropaaminen, siitä vaan aihiota hankkimaan!

   • ...

    itse projektina kunnostin Ässän.. Pelkkä runko aluks oli.. hintaa tule laittamiseen yli 1000e.. Kaikki katteet lokarit maskit käsisuojat takalipat ostin. ja tietysti 60cc malossin ja tehoputken.. Myinpä sitten pois 1300e


   • Tigersiti-92
    ... kirjoitti:

    itse projektina kunnostin Ässän.. Pelkkä runko aluks oli.. hintaa tule laittamiseen yli 1000e.. Kaikki katteet lokarit maskit käsisuojat takalipat ostin. ja tietysti 60cc malossin ja tehoputken.. Myinpä sitten pois 1300e

    Mä kans laitton Tiger Aguan sillee et oli vaa runko alux. siihe ostin kaikki osat uutta ja maxo jotaa 1800€ kaikki, sit myin 3500 hintaa!


   • lollollol
    Tigersiti-92 kirjoitti:

    Mä kans laitton Tiger Aguan sillee et oli vaa runko alux. siihe ostin kaikki osat uutta ja maxo jotaa 1800€ kaikki, sit myin 3500 hintaa!

    Et voi saada mitenkään Tiger Aguasta 3500€!! Huijari!


  • Tuuuuunaaja

   Ite ostin tuolta avk skootterin ja korjasin sen ajokuntoiseksi ja rekkariin sen jälkeen maalannut ja tulevana talvena pitäs saada siitä tuunattua kulmakunnan hienoin skootteri.

  • servauskukko

   eli paljo tarvisin et voin rakentaa monkey millä pääse ees ajaa?

  • puuhajaska

   300e luulis kaikki osat siihen saavan kun ostaa käytettynä (tietenkin jotain joutuu uutenakin ostamaan)

   • Anonyymi

    Tälleen kymmenen vuotta jälkeenpäin Mankin kasaamiseen alusta loppuun menee kevyesti noin 1300€, ei riitäkään jos joutuu kaiken ostamaan uutena


  • Maalaritt99

   Jos osaa mopoja laittaa ja on kiinnostusta väsätä niin jonkun hyvän derbin raadon saa n.100 e ja osiin menee tapauksesta riippuen 50-200e.. eli sellasella 300eurol saa tehtyy varmasti hyvän derbin jos löytää hyvän aihion. Oma derbi maksoi 250e aihio oli vaa 100e ja osii meni 150e ja myin pois 950e.

  • Anonyymi

   Kaikkihan riippuu aihion kunnosta ja kuinka hyvin sen tekee ja onko sillä tarkoitus ajaakin eikä korjata sitä koko ajan. Pelkään moottori remontiin saattaa mennä 500-1000 euroa. Runkoon saa kulumaan helposti 500 euroa. Ketjut, rattaat, pyöränlaakerit, ohjauslaakerit, renkaat sekä maalit, pultit, iskunvaimennuksen täyskunnostus ym. pikkutarpeet. Lisäksi kannattaa pysyä kaukana halvoista Kiinan osista. Niillä saa itselleen vain lisämurheita.

   Johtosarjat on yleensä entisiä, joita on turha enää koittaa virityksillä korjata. Johtosarjat saa tehtyä itsekin. Hyvälaatuinen autokaapeli ei ole ihan ilmaista ja johdot täytyy sukittaa.

   Hauskaa tuo on jos rakentelusta tykkää. Vielä kun tekee siitä itsensä näköisen niin sillä on ilo ajella. Aika harvoin viimeisen päälle rakennetusta saa omiaan pois ja harvemmmin niitä tehdään myyntiä silmällä pitäen. Maksaa ne muutkin harrastukset.

   Eri asia on jos äkkiä räplää jonkin raadon jotenkin henkiin saa siitä vielä myydessä voittoakin. Siirtyy kaikki murheet seuraavallle omistajalle. Kannattaa kuitenkin muistaa että yksityinenkin voi joutua edesvastuuseen kusetuksesta.

  • Anonyymi

   Ei

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Alas on vajonnut arkkipiispa Luoma!

   Tämä on nyt luterilaisuuden suunta. Arkkipiispakin valehtelee! https://www.kotimaa.fi/arkkipiispa-tapio-luoma-meita-yhd
   Luterilaisuus
   607
   3221
  2. M miehelle

   Piristät aina päivääni. Olet niin lähellä, mutta niin kaukana. Silti aina läsnä. En tiedä mihin tämä kaikki johtaa, mutt
   Ikävä
   26
   2053
  3. Järvenpäässä ravintolassa ammuttu 2 ihmistä

   Järvenpäässä on ammuttu kahta ihmistä ravintolassa. JENNI GÄSTGIVAR Tekijän kuva Leo Kirjonen Tänään klo 21:44 Itä-Uuden
   Maailman menoa
   28
   1687
  4. Mitä haluaisit

   Tehdä kaivattusi kanssa tänään?
   Ikävä
   113
   1555
  5. Mitä tai ketä

   etsitte täältä?
   Ikävä
   132
   1487
  6. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

   Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
   Maailman menoa
   248
   1446
  7. Mistä kaupungeista tai kunnista olette ?

   Tähän kaupungin tai kunnan nimi
   Ikävä
   93
   1382
  8. Taidat olla

   lopullisesti kyllästynyt nainen.
   Ikävä
   113
   1305
  9. Nainen kyllä se sinä vain pysyt mielessäni

   Olet ainut ketä olen rakastanut hiton pitkään ja tuntuu kuin olisit puolikkaani, kohtaloni ja heti kun en mieti sinua he
   Ikävä
   74
   1276
  10. Muistatko kun kerroin...

   että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
   Ikävä
   33
   1200
  Aihe