Varjosi kätkössä

saveryn

Tänään tajusin miksi aloitan aina niin monia riitoja, miksi koettelen toisen pinnaa ja tunnen oloni jatkuvasti ankeaksi. Inhoan rakastamaani miestä ja hänen suosiotaan.

Inhoan kuinka hyvin hän tulee toimeen ihmisten kanssa ja ihmiset - ah - palvovat häntä kuin ylijumalaa kun taas minä teen itseni typeräksi ja reputan opiskelupaikkojen ja työpaikkojen haastatteluissa riittämättömän itsetunnon vuoksi.

Inhoan itseäni ja puutteitani. Olen ruma, läski ja kaikenlisäksi töykeä kaksinaamainen lurjus, koska ajattelen näin. Haen jatkuvasti hyväksyntää häneltä, mutten pysty uskomaan, että minusta voi välittää. Koettelen hänen kärsivällisyyttään äärimmäisyyksiin saakka ja pelkään aina menettäväni hänet.

Hänen itsetuntonsa on minua parempi. Niin ei kumminkaan aina ollut vaan ennen minua hänen taisi olla huonompi. Silloinkin häntä mairiteltiin vaan ei mies tajunut arvoaan. Tuin häntä aallon pohjalla ja yritin takoa hänen päähänsä kuinka tärkeä hän on.

En halua hänellä olevan vähempiarvoista kumppania kuin hän itse on, mutten myöskään halua menettää miestäni. Rakastan häntä, en hänen kunniaansa. En vain kestä olla huonompi.

2

594

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuttua

      Olet nuori ja etsit vielä itseäsi. Kokeilet alitajuisestikkin kumppanisi luotettavuutta. Eikö ole luonnollista, että molemmat osapuolet hiovat ja kokeilevat toistensa pinnan kestävyyttä ja rehellisyyttä. Rakastuminen on yksi asia. Parisuhteessa kasvaminen yhteenkasvaminen ja rakastaminen vaatii aina paljon, mutta parhaimmillaan antaa myös paljon.
      Onnea ja siunausta molemmille.

    • toope

      Siis oikeasti, kyllähän niitä ongelmia voi parisuhteeseen kehitellä vaikka mistä, jos tarve vaatii. Näemmä olisi elämä liian hyvää muuten yhdessä, että pitää joku itsetuntojuttu vetää mukaan, jotta toinen sitten jättäisi.
      Niin tulee käymään, ennen pitkää, jos et herää tuosta typerästä ajattelumaailmastasi!

      Miksi hitossa hän on sinun kanssasi, olisiko kenties rakkaudesta? Opettele ajattelemaan, että sinun ei tarvitse olla hänen ja kaikkien muiden keskipiste, sillä ei saavuta mitään tärkeää. Oma itsetunto nousee ihmisestä itsestään, sitä ei voi loputtomiin muiden avulla pönkittää ja sekin on vain hetkellistä. Perustavanlaatuinen itsetunto lähtee siitä, miten omaa ajatteluaan muokkaa. MItä helkatin väliä sillä on, mitä muut sinusta loppupeleissä ajattelevat, tai ajattelevatko edes mitään...itse vain kuvittelet.
      Jos kiukkuat ja haet huomiota, niin sillähän sinä ne inhot itseäsi kohtaan hankit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1412
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe