päijät-hämeen keskussairaala

Paskay lääkärit

Tuli käytyä siellä tutkimuksessa ja hoitajat olivat ihan mukavia. Lääkäri oli taas ylimielinen paskiainen. Mitään ei oikein kertonut ja ei muuta kuin vittuili kokoa ajan. Ei edes ilmoittanut sen paremmin onko jotain vikaa vai ei eikä muutenkaan vaivautunut tutkiman vaikka valitin rintakipuja ym.

Onko teillä vastaavia kokemuksia? Sen ainakin toivon että hoitajat saa sen palkankorotuksena. Se voitaisiin hyvinkin ottaa näitten ylimielisten lääkärien palkoista.

Tuli vain paha mieli koko käynnistä ja sinne en enää mene. mielummin vaikka junan alle.

43

8608

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pavvo umpisuolikas

      Ei ne mitään ennustajia ole eikä ihmetietäjiä.Ne on pahalla päällä sentakia ,kun ne ei edes tiedä mikä potilasta vaivaa.Siis niitä pänni niin perkeleesti tietämättömyys.

      • tuttua

        Siellä osa lääkäreistä on aivan anaalista.


      • talousneropatti
        tuttua kirjoitti:

        Siellä osa lääkäreistä on aivan anaalista.

        Vai onko niillä niin pieni palkka,että niitä jatkuvasti viduttaa,kun naama on kuin minkin se,,


    • Junan alle

      Se on sitä priorisointia. jos poltat,juot viinaa tai olet muuten vain erilainen kuten läski, et saa hoitoa.

      Lääkärit on jumalasta seuraavia ja päättävät kuka saa hoitoa ja kuka ei.

    • Ei epätavallista...

      Aika vaikeaa sitä hyvää palvelua löytää, mutta minun mielestä pohjoisessa, kun soitat esim. Länsi-Pohjan keskussairaalan päivystykseen Kemissä, niin yleensä saa huonoa palvelua (paitsi silloin, kun olet kotoisin etelästä):D.

      Luulevat, että etelän ihmisillä on aina rahaa.

      Mun käsityksen mukaan Päijät-Hämeessä saa aika hyvääkin palvelua. Riippuu vaan, kuinka vakava sairaus sinulla on, ja eikös tämä keskussairaala saanut jonkinlaisen laatupalkinnon tänä vuonna jonojen purkamisesta ihan valtiojohdonkin puolesta.

      Joten, eikös ne asiat vielä hyvin ole???

      • Sype

        Mistä ihmeestä on saaneet laatu palkinnon,kysyn vaan.jos siitä että ovat jonot lyhentäneet,selittää sen.mutta hoito onkon ditten eri asia,ei tutkita ,vaan hutkitaan,ei mitään vikaa vupden ravasin,joka lekurilla eri diagnoosi.kunnes sitte todettiin syöpä.se olisi havaittu ajoissa jos olisivat laittaneet tutkimuksiin,niihin johon pyysin.sitten vielä tyrittiin kaikki operaatiot,yksikään käynti ei ole mennyt ilman mokia,jopa toisen henkilön lääkkeet olisi tipytettu minuun jos en itse olisi huomannut,joten olkas tarkkana.olen valituksen tehnyt,mutta se motä lääkäri sanoi henk.koht.oli paperilla aivan muuta,kunpiti vastine antaa.akuutti on vihoviimeinen paikka.siellä saa maata tuskissaan 6h ulman että kukaan käy katsomassa oletko edes hengissä.siinä teille laatua.liukuhihna hommaa,vääriä diagnooseja


      • klosterfrau

        Luin juuri näitä kommenteja,
        olen ikävä kyllä aivan samaa mieltä esimerkikisi akuutista. Itse olen kroonisen sairauden omaava ja kokemukseni liittyvät pitkälle ajalle. Akuutti on ajan kanssa muutunut valtavasti. Sen jälkeen kun hoitaja sinut syynää niin meinasin kuolla. Olin akuutissa noin kymmenen maissa, minulla oli paha yskä ja tromdosyytit alhaalla minulta on myöskin perna poistettu ja se tarkoittaa kuolemaa, jos saan kuhkokuumeen. Hoitajan mielestä en tarvitse lääkäriä mene kotiin!
        Olin niin huonossa kunnossa etten pannut vastaan. Ajattelin autossa poikani kyydissä nyt sitten se kuolema ilmeisesti tulee. Makasin kotona ja yskin ja vuosin verta kun teurastettu se nimittäin on niin kun trombot ovat melkeen pois niin kuolet veren vuotoon. Sain kuitenkin vielä itsestäni sen verran kiinni . että päätin olla sinä yönä kuolematta. soitin ja samanen hoitsu oli puhelimesa kerroin lähteväni sinne ja en lähde pois ennenkuin olen lääkärin nähnyt ja sanoin palojosta vuodestani hänen kommentinsa oli enkö minä muuta keksi!!!!!!!!!!!!!
        Pääsin kyllä sisälle enkä heti hoitajaa nähnyt itkin kylläkin ja oikea hoitaja huolehti minula oli kaksi tromboa ei oliskovin kauaa kestänyt minun vaeltelu maan päällä!


      • klosterfrau

        Vielä näitä kommenteja!
        Kerroin tuosta Akuutista mielestäni se on muuttunut erittäin huonoon suuntaan.
        Kokemukseni Lääkäreistä on myöskin laji sinänsä. Kokemuksieni aikan ikävä kyllä parhaat mahdolliset lääkärit ovat siirtyneet pois esimerkiksi Husiin Helsinkiin.
        Aivan tuoretta kokemusta sain tuolta silmä puolelta olin hankimassa uusia laseja ja siitä odysseus
        alkoi. Syksyllä sain sitten ajan silmäpolille ja nuoren lääkärin konsultettua kokeneen konkarin paikalle, tutkimusen jälkeen hän nousi tuolilta hämärässä huoneessa ja oven välissä totesi ei ole mitään tehtävissä!!!! Olin kuin päähän lyöty ja sopersin pitäähän nyt jotakin tehdä. Hän kääntyi ja kuin "armollisesti", no kolme piikkiä mutta ei yhtään enempää!! MInulle ei kukaan kertonut mikä minua vaivaa, ei tietysti tämä konkari, eikä myöskään tämä nuori ammattiin oppiva.
        Lähdin siitä silmät märkinä ja menin potilasasiamiehelle. Siitä sitten yritin saada diankoosia, se minun piti kylläkin itse hakea. Sen jälkeen lähdin itse opiskelijaksi ja mietimään mistä voin saada turvallista hoitoa. Tallinan ja Saksan kautta tiedot tulivat. pyysin PHKS,sta valinnanvapauden nojalla hoitoa Husiin. Vastaus oli saman hoidon saan PHKSssa ei onnistu, se siis vallinnan vapaudesta, tämän sanoi kyseisen osaston ylilääkäri.
        Menin yksityislääkirin kautta HUssiin ähäkutti!!! Olin todella hermostunnut ensimäisellä keralla, mutta en voi muuta kuin ihmetellä mitenkä voidaan potilasta hoitaa, kun sieltä lähdin. Aivan fantastinen lääkäri, hoitajat upeita ja kuinka minulle sairauteni selvitettiin. En voi muuta kuin suositella muille, käyttäkää tuota niinsanottua valinan vapautta kun on vakavista sairauksista kysymys. Kuten minulla vaikka sitten yksityisen kautta.
        Tässä tämä tuore tapaus, olen kuten jo sanoin saannut loistavaakin hoitoa, mutta nyt on pakko myöntää katselen todella kriittisesti mitä tuleman pitää. NYkyään itse on oltava valtavan hereillä ja itsenäinen mikäli aijot pysyä elävänä.


      • tyrmistynyt

        mienä kävin päksin suu ja hammaskirurgin vastaanotolla,ja jäi myös "paska"fiilis,,mutta tekevät hoidon,mutta selvästi luin rivien välistä että olisvat halunneet etten moiseen ryhtyisi.sanoi että jos vielä haluat niin sitten,,plääp.plääp,,sanoin että haluan,että hampaani hoidetaan,niin kyllä se nyt hoidetaan,mutta lääkäri oli jotenkin todella sen tuntuinen että olisi toivonut että olisin sanonut etten ala hoidattaa hampaitani siellä..no mutta loppuun asti vien asian kun siihen minulla on oikeu.


      • Anonyymi

        Kokemukseni mukaan lääkärit ainakin urologian polilla ja hoitajatkin ovat kyllä aivan kylmäkiskoisia ja asiattomia.Tunnelma koko osastolla on empatiasta kaukana.


      • Anonyymi

        Onko kokemuksia rintasyövän korjausleikkauksista Päijät-Hämeen keskussairaalasta.Kuinka pätevät kirurgit.?mimmi


    • kai75

      Omasta mielestäni hyvää hoitoa saaneena, olen erimieltä.
      Hoitajat ihan mukavia ja asiallisia niin toimissa kuin puheissaan.
      Samoin lääkärit.
      Viimeksi ollessani sisällä, jolloin suoritettiin keuhkojan "pesu". Nukahdin toimenpiteen aikana, vaikka ei ollut mitään nukutusta (narkoosia).
      Tosin en tullut kysyneeksi oliko pesussa käytetty "mäntysoopaa vai fairia"
      Terveiet vain tohtori Tiinalle.
      Samoin, jatkuvaa kipua koskeva keskusteluni tohtorin kanssa. Leikkaus kivun poistoon. Leikkaus ehkä poistaisi kivun 50%, ehkä ei 50%. Sanottuani ettei leikkausta oli tohtori samaa mieltä kanssani. kysyessäni saako mahdollisesti tarpeeksi voimakkaita kipu lääkkeitä jos tarvitsee. Vstaus oli KYLLÄ.
      Kiitos hoidoista, Olen valmis tulemaan uudestaan jos tarve vaatii.

    • Sairas

      Kyllä itsekin kävin lääkärissä kun ravintolassa potkittiin rintakehä poispaikoiltaan. Samalla nenästäni potkittiin rustot mutta sekään ei lääkärin mielestä ole vakavaa. Miten tuollaisesta lääkäristä pääsee eroon kun hän on aina minulle tuleva lääkäri.
      Samassa paikassa kävin kun näytin lordilta mutta he eivät voi keväällä hoitaa allergia tapauksia koska niitä ei tehdä silloin. kiitos hyvästä palvelusta ja laskusta. Muistakaa vielä virolaislääkärin neuvo: Kun sulla ei ole rahaa niin käytä huivia. Kävin ominpäin apteekissa. He onneksi neuvoivat vastoin lääkärin kieltoa.

    • potilas ö

      kyllä päksissä tahtuu ja sattuu ainakin mulle ja mun perheelle,,, on opetussairaala ja yksi erikoistuva nuppinikkari kyseli asiattomuuksi tein valitulksen no loppujen lopuksi olin oikeessa ja käskin erikoitua patologiaan,,että jumaluus alkaa jo opiskeluaikana ,,,,,,,,,mitä jatkossa odotettavissa ,

    • Toise35

      Silmäosastolla oli ikärasismia ja hälläväliä toimintaa. Epäonnistuneesta kokeesta soitettuani luuri lyötiin korvaan kesken puhelun. Silmänpainetippa resepteistä toinen oli tehoton. Onneksi yksityisellä puolella heti havaittiin virhe. Kaksi kertaa toisti miksi tällainen lääke.
      Ihmetyttää verovaroin toimivan sairaalan käytös.

    • niinjuuri

      Tänä päivänä potilas tietää itse paremmin mikä häntä vaivaa ja miten tulisi hoitaa, mikä vatuttaa lääkäreitä. Hoitakaa itse itseänne niin homma toimii upeasti. Rintakipuihinkin yleensä riittää, kun urpo ottaa närästyslääkettä.

    • Epäjumalasiat

      Eivät lääkäriopiskelijat nykyään jaksa keskittyä lukemaan riittävästi kirjallisuutta. Tieto haetaan nopeasti netistä käypähoitosivulta ja jos ei siihenkään nyt riitä energiaa niin vihastutaan kun ei tiedetä mitään.
      Kannattaa todellakin etsiä netistä ja vuosien kuluessa kun selvität omia oireitasi niin vähitellen löydät itsellesi sopivan hoidon. Ei todellakaan kannata lääkärille mennä valittamaan enne kuin henkensä hädässä.
      Vuosia kärsineenä kuulee vasta sattumalta sivumenne n lääkärin vihjeen että "sehän vika sinulla näyttää olevan" aijaa ei kukaan niistä viidestä aikaisemmast lääkäristä VIITSINYT mainita asiaa.

      Nyt osaan elää vaivani kanssa ja hoitaa sitä ITSE. Kun vihdoin tiedän mikä se vika on.

    • pimpelipompelipoks

      Todellakin. Lääkärit saisivat heittää ylimielisyyden romukoppaan ja nöyrtyä. Olisivat parempia lääkäreitä kun kuuntelisivat potilasta ja olisivat oikeasti kiinnostuneita.

    • läpsläps

      Typerää miespuolisten luulotautisten höpötystä nimimerkkien takaa tämä osio.

      • klosterfrau

        Voi ei!!!!!
        Tuohan kuulostaa oikealta lääkäriltä minkä alan tunnustat itsellesi. Juuri noin ovat omat kokemukseni viime syksyltä ja aikaisemminkin mutta toiselta jumalalta.


    • ihanhyväoli

      Itse olen tyytyväinen, olin toisessa toimenpiteeessä, tutkimukset toivat esiin toisen vaivan, joka leikkauksella hoidettiin sitten muutaman kuukauden päästä.

      Käyttäkää kanta.fi palvelua, sieltä löytyy tutkimustulokset ja lääkärin toteamukset. Sinne on helppo mennä, www.kanta.fi , kirjaudu pankkitunnuksilla sisään ja kas, olet tietojesi äärellä. Sieltä vain klikkailet esiin asioitasi ja uusit reseptisi.

    • kolsterfrau

      Tunnen tunteen ja lue mitä itse tässä kirjoittelin.
      Älä mene heti junan alle kyllä sitä minäkin ajatelin, mutta tuo itsepäisyys on vielä tallella.
      Meillähän on tämä vallinan vapaus jota kyllkin pitää myöskin itselleen taistella. Se kuitenkin kannattaa.
      Kokemusta on ja mikäli sitä useammat kättävät niin joutuuhan se PHKS mittimään missä mättää, hehän sitä juitenkin joutuvat maksumiehiksi. Se sitten siitä ylimielisyydestä.

    • hyväsairaala

      Hyvät lääkärit ja hyvät hoitajat. Jonkinverran on tullut käytyä keskus-sairaalassa ja aina on ollut hyvä palvelu. Taitaa olla aloittaja itse se paskiainen ja turha valittaja. Eipä ole kertaakaan kohdalle sattunut ketään ylimielistä. Aina ollut asiantuntevaa palvelua ja asiallista kohtelua. Ja hienoa ja asiallista hoitoa on aina saanut, vaikka jokukerta on ollut hengenlähtö lähellä, eikä suinkaan palvelun puutteesta johtuen. Hienoa toimintaa keskus-sairaalassa, muuta ei voi sanoa.

    • TulostA

      Toisaalta, jokainen junan alle mennyt, on säästöä Päksille.

    • Niinonkyllä

      Siinä vikaa kun yhdellä osastolla hoidetaan vaan sitä yhtä sairautta eikä huomioida potilaan valittamaa toista vaivaa mikä kuitenkin vaikuttaa siihen sairauteen. Kokonaisuuksien hallinta puuttuu.

    • Anonyymi

      Korona-viruksen aikana esiin ja muistikuviin tullutta - nyt 31.3.2020

      Tämä on sitä käytännön priorisointia, jota toteutetaan Helsingin terveydenhuollossa jo laajasti.
      Asiakkaalla ja läärärin pyrkivillä tulee olla mieluusti ennakko-arvio valmiina ( netissä tehtävä itse oma arvio lääkärin tarpeesta ja syistä), josta sitten jos aika myönnetään pitkällä aikavälillä esim. 1-2 kk päähän "voidaan tk:ssa tehdä ennkoivia toimia"!?
      Mitä ne ikinä ovatkaan...
      Mutta nyt todellaki myös sairaalat ja tehohoitoon ohjataan vaan ihmisiä joiden elämällä on näiden kahden lääkäri-arvoijan mukaan ja mielstä edellytys elää jatkossakin!?

      Samalla ei voi olla täysin moitteetonta valintaa teholle, jos kiireellisen hoidon tarpeessa on kaksi henkilöä vaikka iäkäs "nimekäs ja tunnettu entinen poliitikko tms." - ja häntä nuorempi henklö vielä yöiässä mutta vaikkapa työtön henkilö, tai esim. työeläkkeellä jostain fyysisestä tai psyykksestä syystä esim.!?
      Kyllä ilmiselvää on tämän iäkkäämmän henkilön henkeä pelastetaan toisella tavalla ja ensin kuin tämän verrokin hoidon tarvetta!
      TÄMÄ ON SE PRIORISOIMINEN KÄYTÄNNÖSSÄ miten esim. Suomessa toimitaan, jopa ohjeistetun käytännön mukaan!

      Mutta nämä ovat samalla salassa pidettäviä asioita, ja syyt muokataan sopivaksi kussakin tapauksessa erikseen!

      Tässä kokemukseen 5- vuoden takaa... Lahdessa.

      Tämän ajatuksen takana on vuosien takana tapaus Päijät-Hämeen keskussairaalasta jossa ollut tapaus oli kytkettynä hengityskoneeseen muusta syystä ja se sammutettiin yhden mieslääkärin toimesta ( muista ei kerrottu eikä muustakaan miten tähän päädyttiin jne.), lääkäri joka soitteli potilaan sukulaisille ennen "koneen sammutustaan" eli avustamaansa kuolemaa. Ja sen jälkeen jätti viesti "nyt on kuolema tullut"... eli avustettu murha viety loppuun!

      Jälkeenpäin ei selvinnyt ketään sen nimistä lääkäriä olleen ko. sairaalassa ja asiasta vaikeni myös potilasta aikaisemmin hoitanut lääkäri vastaavassa tapauksessa, ja samoin P-H:n keskussairaala johto mies ( saattaa olla yhä toimiessa?) ja nainen (vast. ylilläkäri?) vaikenivat ja eivät koskaan avstanneet esitettyihin kysymyksiin, tai niin että kuolintodistusta ja potilasasiakirjoja olisi lähetetty sukulaisille!

      Tästä kaiksesta päätellen, P-H:n keskussairaalaa johti ja lääkäreinä ja hoitajina toimivat syyllistyivät tuottamukselliseen rikokseen josta kaikki ja yhteinen vaikeneminen jo tiedon saannin ja muiden asioiden suhteen myös kertoo sellaisenaan!
      Vainaja makasi yli 2kk sairaalan kylmiössä sen jälkeen kun hänen ruumis oli avattu, ja mitään ilmoitusta ei paluusta avauksen jälkeen sairaalaan tms. sukulaisille tehty vaikka yhteystiedot oli olemassa!

      ( Tässä nykyisiä toimijoita ko. sairaalassa mutta näitä rikoseen osallisia ei näy johtoryhmässä?
      https://www.phhyky.fi/fi/yhtyma/hallinto/johtoryhma/ )

    • Anonyymi

      Kokemuksesta voin ihmetellä miten Lahden keskussairaalan lääkäreistä osa on niin sanottuja leipälääkäreitä joiden toiminta ei todelakaan ole sitä mitä pitäisi potilaan kanalta olla.
      Tunareita osa heistä on.
      Tosin siellä käy vierailevia päteviä lääkäreitä . Mutta kenen kohdalle selainen sitten sattuu onki toinen asia.

    • Anonyymi

      Minulla samanlainen kokemus en halua mennä akuuttiin enää jos ei hengenlähtö lähellä

    • Anonyymi

      Olen saanut aina hyvää hoitoa. Kokemukseni rajoittuvat viimeiseen 7 vuoteen eli 50:nen ikävuoden jälkeen. Pari yötä ja useita päiviä paikassa vierailleena havaintojeni mukaan iso osa potilaista on täydellisiä paskiaisia. Tietämättömiä ja valittajia laidasta laitaan. Joku saatanan juntti oli pyöräillyt toissa syksynä Kärkölän paikallisjunaan, ajanut sillä Lahteen. Tullut bussilla Akuuttiin...uusimaan reseptiä ja valitti, kun kädetkin välilä tärisee. Eikö näillä ole omaisia, jotka neuvoisivat miten tuollaisessa tilanteessa toimitaan? Aivan turhia jonottajia milloin minkäkin nuhan tai vähäpätöisen vaivan takia. Soteen palaa 20-30 miljardia, jolloin mihinkään muuhun ei ole enää rahaa ja ihmiset ovat niin helvetin tyhmiä, etteivät osaa tehdä voinnistaan minkäänlaista tulkintaa itse. Itse sairastuin pysyvästi työpaikan sisäilmasta loppuelämäkseni ja pääasiassa hoidan lääkitykseni yms. perusasiat netin kautta. Värikalvon tulehdukset pitää käydä toteamassa silmäpolilla, mutta niissäkin pääsääntöisesti ensihoidon voi aloittaa itse kotona, kun tunnistaa oireensa. Ei ihme, että lääkäritkin vittuuntuvat.

    • Anonyymi

      oli korona!Mutta oli myös todella upeaa ja ystäväöllistä hoitoa sekä korona teholla että os.54.Olen kiitollinen että sellaista suomessa saa.kiitos phks!

    • Anonyymi

      lääkäreitä on määrätty palaamaan lomiltaan töihin ja sairaaloiden valmius on nostettu korkeimmalle tasolleen.

      Myös koronarokotuksia antavia lääkäreitä on komennettu hoitamaan myrkytyspotilaita.

      Terveysministeriön mukaan vastamyrkkyä on lähetetty kiireellisesti myös alueen terveyskeskuksiin.

    • Anonyymi

      Nämä "myrkkyinjektio-koronarokotehörhöt" näkevät jo piruja, kun delta-viruksen plus- variantti lähestyy uhrejaan. Kauhean kauheaa! Mutta olkaa huoleti viehättäviä ruumiskontteja on varattu isompaankin kuperkeikkajuhlaa varten.

      Eli sijoituspaikka löytyy! Levitätte koronaa tyhmyyttänne jatkuvasti. Valtio kiristää otteitaan pakosti, uskokaa pois. Älkää olko tyhmiä!

      Minä menen myös 3- piikille. En meinaa mennä ruumiskonttiin vaan luotan ja tiedän rokotteen tehoon. Hyvä näin.
      Rokottamattomat saavat korona-plus-deltan varmasti ja ovat jo saaneet, koska pääosin näitä rokotuskielteisiä, joita on raahattu sairaaloihin. Potilaista jo 77% on rokotusta vailla olevia.
      Menkää rokotukseen, älkää tautilingot vaarantako muita! Olette itse syyllisiä sairastumiseenne! Rokotteet ovat turvallisia!

    • Anonyymi

      Menin akuuttiin jouduin tilaa ambulanssin kun en kivulta omalla päässyt lääkäri sanoi että ei minulla mitään vikaa käski lähtee kotiin mitäs siinä sitten teet kaveri tuli hakee No ei kyllä meinannut päästä sängystä ylös vaiva jäi menin sitten synlabin mangeettin jossa todettiin sarjakylkiluumurtuma ja se yksi luu oli pois paikoiltaan joka kiusaa mut kyllä se ajan kanssa helpotti

    • Anonyymi

      Pitäisikö laittaa Sanna Marin liikkeelle?
      Hän osaa hoitaa kansamme asioita. Vai mitä?

    • Anonyymi

      on lääkäreistä kokemusta, varsinkin käsikirurgian puolelta. Kävin muutama vuosi sitten siellä leikkauttamassa peukaloni ja tähän leikkaukseen tarvittiin kaksi eri lääkäriä. Nyt kun kävin 9.9.2022,niin eikös tää ylimielinen naislääkäri ollut taas siellä, kyllä tuli tunne että mua ei sun vaivas kiinnosta.

    • Anonyymi

      Olin vuosia sitten selkäleikkauksessa olin 2päivä leikkauksessa sanoin että en pysty nousemaan ylös sängyssä hoitaja suuttui siitä sain seuraajan yön olla ilman kipulääkettä siitä saa rangaistuksen jos valittaa kipua. muutama hoitaja pilaa hyvien hoitajien maineen .

    • Anonyymi

      On kauheaa kun lääkäri huutaa omaisille ja potilaalle
      On ihan hysteerinen neurolla tapaus

    • Anonyymi

      Paijat-Hämeen keskussairaala täysin tietämättomia lääkäreitä. Sukalaiseni joutui sairaalaan kun meni tajuttomaksi hetkeksi. Sairaalassa todettiin epilepsia lääkitys aloitettiin heti. Potilas meni niin huonoon kuntoon ettei viikon päästä kävellyt enää. Sukulaiseni poika meni sairaalaan kertoakseen että henkilöllä ei ole koskaan ollut mitään epileptisiä kohtauksia. On syönyt lääkärin määräämiä mieliala lääkettä. Lääkäri tuumasi aivosahkokayrassa näkyi muutos. Ei kuulemma pidä paikkaansa lääkitys on epilepsiaan ja se jatketaan. Poika ei antanut periksi haki äitinsä pois. Hakeutui yksityisen neurogin pakeille. Siellä lääkäri totesi heti lääkkeet porrastetusti pois. Kahden viikon kuluessa potilas söi käveli eli kotonaan ihan normaalisti. Nyt kyseinen henkilö ei syö mitään lääkkeitä käy töissä voi oikein hyvin. En ikinä mene kyseiseen sairaalaan.

    • Anonyymi

      P äijät - Hämeen keskussairaala samanlainen tapaus sisarellalani. Nais neurologi väittää että siskollani on epilepsia mutta kun ei ole. Siskoni ei pystynyt kävelemään istui pyörätuolissa epilepsialääkkeitä vaan annettiin. Vein hänet yksityiselle porrastetusti epilepsialääkkeet pois. Siskoni kävelee ja voi hyvin. Yksityislääkäri neurologi sanoi että jos syö mielialalaakjeita aivosahkokayrassa näkyy muutos. Se ei ole epilrpsiaa

    • Anonyymi

      Kommentoidakseni aloitusta, eipä ole 16 vuodessa mikään muuttunut. Lääkärit ovat edelleen vittuuntuneet itseensä koska eivät osaa, mutta nykyisin asiakas ei sitä näe, koska asiakkaita ei päästetä tapaamaan lääkäriä.
      Akuutissa on seula, josta ei ole osoitus kuin ulos, koska seulojan mielestä asiakasta ei vaivaa mikään sairaus.
      Nyt ihmiset niitä valituksi jokaisesta huonosta kohtelusta ja hoitamattomasta sairaudesta.
      Muutan vaikka niin pitkälle, etten joudu asioimaan Päijät-Hämeen Keskussairaalassa.
      Tampere ja Kuopio parhaita.
      Rukoukset kaikille sairaille Päijät- soten alueella, teidät on jätetty Herran huomaan.

    • Anonyymi

      Siis hienosti mennyt kaikki, leikkaukset, toipuminen, haavojen paraneminen, jatkoseuranta. Ainoa, yöllä lh ei ois antanut minun lähteä wc:aan, iltayöstä, olin illan suussa tullut os:lle. En halunnut katetrointia tai alusastiaa. Hyvin meni wc-reissu, hän vahti oven takana, jos vaikka pyörryn. Kaikki meni hienosti. 2 vkon sairaslomakin riitti, vaikka ajattelin, et niin lyhyt aika. 😂

    • Anonyymi

      Kuppatautiparantola 🤣

    • Anonyymi

      Ihan hirveä paikka jouduin tulehdusarvo Jens nousun takuu a Päijät-hämeen keskussairaalaan. Osastolla jouduin huoneeseen jossa ikkunoista tuuli sisään. Aivan helvetin kylmää oli näet lokakuu..Siten alkoi tutkimus rumba olen ollut yksityisellä hoidossa. Kerroin että minulta on otettu kaikki mahdollinen. Ei muuta kun keuhkokuviin. Mitään ei löytynyt mistään. Tämän jo tiesinkin. Kohtelu oli todella älä-arvoista. Ruoka oli huonoa puuroa keittoa velliä. Perunat kumia kasvispihvi oli kuivaa kuin Sahara. En ikinä astu siihen taloon. Muutan pois Lahdesta etten vaan ikinä sinne joudu. Onneksi saan käydä yksityisellä. Hoito on hyvää.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe