Rahapöytä vs Turnaus

Gondireissaa!

Olen tullut siihen tulokseen ettei rahapöytiä ja sittareita takomalla voi jäädä voitolle tai siis voittaa merkittäviä summia ja nousta todelliseksi ammattilaiseksi. Tai jos jää voitolle ne summat ovat mitättömiä (suhteessa aikaan ja omaan pelikassaan). Pelit kulkevat jatkuvasti pientä vuoristorataa ja vastustajat vaihtuvat tietenkin kokoajan joten taidon ja pitkäjänteisyyden merkitys on olematon. Kun vastustajat vaihtuvat joka sessiossa niin vie liikaa aikaa mukauttaa omaa peliä tuntemattoman all-in nikin peliin. Joudut melkein aina epävarmoissa tilanteissa kolikonheittoon ja sattuma eli hyvä/paha-päivä määrää lopputuloksen.

Toisaalta yksi esim. Sundaymillionin 10 sakkiin pääsy puolessa vuodessa on tuottoisampaa (n. $40 000), puhumattakaan $100 000 jos pääsee top-kolmoseksi.

Rahapöydät ovat siis ammattilaisillekin sellaista ylös-alas souvaamista jota pelataan yleensä vain sponsorin maksamilla rahoilla. ja niistä saa sitten pikkukalat kiksejä kun seuraavat niitä esim. Fulltiltillä. Peliongelmaiset nimenomaan pelaavat tuntitolkulla rahapöydissä 15tuntia päivässä jotta saavat 2% nousun bankrolliinsa..tai huonona päivänä 50% laskun..jeeeh!
Mutta jos ihan hupi tarkoituksessa haluaa rahapöytiä takoa niin parasta peliä saa jollain tasolla $0.10/0.20.

Miten te muut näette minun ajatukset? Eriäviä mielipiteitä vai samanlaisia johtopäätöksiä?

5

721

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AAAKK

      "Olen tullut siihen tulokseen ettei rahapöytiä ja sittareita takomalla voi jäädä voitolle tai siis voittaa merkittäviä summia ja nousta todelliseksi ammattilaiseksi."

      En tiedä mistä olet tämän tuloksesi repinyt, mutta ei sillä ainakaan minkäänlaista vertailupohjaa ole todellisuuden kanssa.

      "Joudut melkein aina epävarmoissa tilanteissa kolikonheittoon ja sattuma eli hyvä/paha-päivä määrää lopputuloksen."

      Turnauksissahan sitä nimenomaan kolikonheittoihin joutuu. Rahapöydässä voit aina painaa sitä "Fold"-nappulaa jos ei arvonta nappaa, turnauksissa kuivuu stäkkisi hyvin äkkiä kasaan mikäli et arvontaan lähde.

      "Rahapöydät ovat siis ammattilaisillekin sellaista ylös-alas souvaamista jota pelataan yleensä vain sponsorin maksamilla rahoilla."

      Ei, kun nimenomaan turnaukset. Turnausten varianssi on aivan älytöntä, sen vuoksi nimenomaan ammattilaiset pelaavat niitä joko sponssien rahoilla tai ostavat toinen toisiltaan osuuksia.

      "Peliongelmaiset nimenomaan pelaavat tuntitolkulla rahapöydissä 15tuntia päivässä jotta saavat 2% nousun bankrolliinsa..tai huonona päivänä 50% laskun."

      Kyllä, tuossa on nimenomaan kyse peliongelmasta. Ongelman nimi on se, että ks. pelaaja ei ymmärrä mitään itse pelistä eikä pelikassansa hallinnasta.

    • kuin olla ja voi

      Kommenttisi laittoi todella ihmettelemään. Luulin että puhuit turnausten olevan arpapeliä, mutta puhuitkin rahapelien ja sittareiden olevan arpapeliä....

      Juuri rahapeleistä ne ammattilaisetkin tienaavat rahansa. Turnaukset ovat aivan arpakauppaa. Ei tietysti ole sattumaa, että samat heput pyörivät listojen kärjessä vuodesta toiseen mutta se vaihtuvuus turnausten huippulistoilla on paljon suurempi kuin rahapelien listoilla.

      Yleensä juuri turnauksia pelataankin sponsoroiden avulla, rahapeleissä omilla rahoilla. Rahapeleissä juuri tarvitsee sitä taitoa, kun turnauksissa pitää olla tuuriakin jotta pääsee 10-parhaan joukkoon.

      Turnauksissa on vielä sekin puoli, että ne vievät helkutisti aikaa ja pitää olla hitosti tuuriakin jotta pääsee 1-5. sijoille joista saa sen suurimman palkinnon. Moni pelaaja olisi samassa ajassa tehnyt jopa paremman tuloksen rahapeleissä (tai sitten tulos olisi ollut tasaisempaa).

      Yksi wsopin kisa jäi mieleen, Juandan sai Q riverillä ja se oli ainoa kortti joka esti häntä tippumasta turnauksesta (pelaajia oli jotakin 40-60 vielä mukana). Tyyppi voitti lopussa sitten turnauksen, mutta siinä jaossa piti olla hirveä munkki jotta 40 kortin joukosta tulee juuri se yksi kortti jolla voitti sen jaon ja vältti tippumisen.

    • puutun....

      "Peliongelmaiset nimenomaan pelaavat tuntitolkulla rahapöydissä 15tuntia päivässä jotta saavat 2% nousun bankrolliinsa..tai huonona päivänä 50% laskun..jeeeh!"

      Tämä on aika typerä kommentti... Syystä että rahapeleissä juuri pitäisi päästä plussalle mikäli mielii päästä voitolle. Jokin tuurilla hankittu turnausvoitto on kaukana voitollisesta pelaamisesta.

      Pokerista tuli muuten ohjelmakin kakkosella jossa "peliongelmaiset" pyrkivät millä tahansa keinoin osallistumaan wsopin turnauksiin. Niissä oli tarkoitus voittaa, mutta eihän siitä mitään tullut. Se mikä illalla voitettiin käteispeleistä hävittiin wsopin aloitusmaksuihin... Lopulta kyllä kumpikin pelaaja pääsi turnauksen 6. parhaan joukkoon mutta jäi 5-6 sijoille. Toinen pelaaja oli kyllä useamman kymppitonnin tappiolla ennen kuin tuli tarvittava voitto ja siitäkin tuli 50.000$.

      Toki turnauksissakin voi saada rollia nopeasti pääsemällä finaalipöytään, mutta pitää olla valtavasti tuuria ja voittaa useita kolikonheittotilanteita mikäli mielii päästä juuri sinne kuuden parhaan joukkoon.

      • edelliselle

        Eivät olleet kakkosella tulevassa ohjelmassa peliongelmaisia, vaan ammattilaisia koko poppoo.


      • ammattilaisillakin
        edelliselle kirjoitti:

        Eivät olleet kakkosella tulevassa ohjelmassa peliongelmaisia, vaan ammattilaisia koko poppoo.

        Peliongelma tarkoittaa sitä että pelaa yli varojensa. Monet ammattilaisetkin voidaan lukea peliongelmaisiksi. Osa isoista pokeritähdistäkin on miljoonatappioissa.

        Vastikään olikin juttua jostakin tyypistä joka tuli toiseksi jossakin isossa turnauksessa ja kuittasi 600.000$ siitä. Käteen taisi jäädä 50.000$ kun kaikki muut meni pelaajan velkoihin, joten kyllä tässä tapauksessa voidaan puhua "peliongelmasta", vaikka "tuurin" avulla saikin ison voiton.

        Siinä ohjelmassa tämä yksi mies oli jotakin 20.000€/$ tappiolla(???) mutta sen wsopin turnauksen 5-6 sijoilta pääsi plussalle. Tosin hän putosi alkuperäisestä turnauksesta mutta pudonneille annettiin vielä jokin toinen mahdollisuus päästä turnaukseen (?) josta hän selvisi mukaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2001
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1908
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1495
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe