DNA:n asiakaspalvelu

Ei voi kun ihmetellä

Teimme noin kolme/neljä viikkoa sitten DNA puhelinliittymän omistajuuden vaihto-ilmoituksen, tarkoituksena vaihtaa vanha liittymäni joka oli ollut vaimoni käytössä jo kauan hänen nimiinsä. Teimme vaihto-ilmoituksen kodinkoneliikkeessä, ja meille luvattiin että liittymä ei tietenkään katkea missään välissä. Uusi SIM kortti postitettaisiin meille, ja voisimme siten sujuvasti vaihtaa sen kun liittymän vaihto on tehty. Myyjä vielä varmisti soittamalla jonnekkin että näin voi menetellä (käsittääkseni DNA:lle).

Perjantaina 24.08.-07 liittymä katkesi ilman minkäänlaista varoitusta, eikä uudesta SIM kortista ollut tietoa. Soitin tietenkin DNA:n asiaskaspalveluun ja siellä luvattiin että liittymä toimii 30 minuutin päästä, vanhalla SIM kortilla. Ohjeeksi annettiin että puhelin täytyy vain käynnistää uudelleen hieman järjestelmän päivityksen jälkeen.

Tämän jälkeen soitin asiakaspalveluun uudelleen sunnuntaina kun liittymä ei edelleen toiminut, ja tällöin luvattiin että kyllä se maanantain aamuna toimii.

Keskiviikkona soitin jälleen kerran asiakaspalveluun, jo melko hermostuneena. Yritin tiedustella että onko tiedossa sitä että koska liittymä oikein pystytään avamaan. Asiakaspalvelusta kerrottiin että kyllä se huomenna tai ylihuomenna varmasti toimii.

Nyt on kulunnut 11 päivää eikä liittymä toimi vieläkään. Missään välissä DNA:lta ei ole pahoiteltu tapahtunutta, eikä asiakaspalvelun lupaukset ole toteutuneet. Tuntuu siltä että operaattori ei ota mitään vastuuta tapahtuneesta, eikä pyri mitenkään korjaamaan koko asiaa. Voiko omistajuuden vaihtoon mennä siis vielä muutama viikko?

6

1327

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • me suomessa

      olemme. Käännämme vain toisen posken, kun jo
      pitäisi antaa takaisin samalla mitalla ja
      mieluummin hiukan hanakammin.

    • Jaakko 1979

      Kun omistajuuden vaihdos tehdään kodinkone liikkeessä menee pari päivää että muutos menee ja päivittyy rekistereihin..SIM-kortti ei tosiaan vaihdu !!

    • näin............

      Sim-kortti ei liity millään tavalla omistus-suhteen muutoksiin.
      Olisikohan kodinkoneliikkeen myyjä ymmärtänyt väärin. Nyt äkkiä sinne kodinkoneliikkeeseen takaisin oikaisemaan asia.

    • ihemettelen DNA:n touhua

      Yritin kahdesti avata liittymän DNA:lle. Tuntui olevan ylivoimaista myyjälle. Myyjän piti korjata tekemänsä virhe ja saattaa asia kuntoon, toisin kävi. Koska liittymä ei pelittänyt sovittuna päivämääränä, vaihdoin operaattoria. Sen jälkeen ei ole ollut mitään ongelmia. Itselläni jäänyt ainakin huono kuva DNA:n toiminnasta, enkä toiste asioi siinä puljussa.

    • ???

      Oletkohan saanut asian jo kuntoon?

      Tosiaan, kuten täällä muutkin ovat jo vastailleet, ei omistussuhteenmuutoksen liity millään tavalla uuden SIM-kortin saaminen, saatika sitten sen lähettäminen postitse! Onkohan tässä ollut ideana, että olette samalla tehnyt numeronsiirto -sopimuksen DNA:lle ja yrititte samaan syssyyn vielä omistussuhteenmuutostakin? Näitä kahta asiaa ei voi tehdä samanaikaisesti. Ensin on tehtävä omistussuhteenmuutos, jonka jälkeen numsi, tai sitten toisinpäin.

      Toivottavasti olet saanut asian jo hoidettua ja liittymäsi toimii normaalisti.

    • gone1

      huh hah, tulipa oltua tekemisissä kolmen dna:n 'asiakaspalvelijan' kanssa liittymän siirtämisen takia. yks puhui toista, toine toista ja kolmas lupasi liikoja. asia ei ollut hanskassa ja edes lainsäädäntöä ei tunnettu . surullista menoa.

      taitaa työntekijöiden motivaatio olla hukassa . eikä ihme. "DNA yrittää kilpailla alle lain tason menevillä työehtosopimuksilla " , esim as.palvelun dna:lle hoitava Aditro Customer Service.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      174
      6975
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      39
      4107
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2075
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2009
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1849
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1666
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      28
      1601
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1578
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      37
      1415
    Aihe