Paras bändi

Suomessa!!

Dance D´Amour on tosi hyvä kappale, kuunnelkaahan youtubesta, ette voi pettyä! The 69 eyes on todellakin paras suomalainen bändi!!

17

3748

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuuleppas

      paska

    • L.A. rock

      on kyllä suomalaisista ehdottomasti parhaimmistoa. ite en vaan noista vanhoista 69 eyesin jutuista kauheesti välitä, paris killsin jälkeen on ollut mun mielestä parasta materiaalia tähän päivään asti.

      • Truijatar

        On, kohta pääsee taas keikoille rakastumaan!


      • sixtinineeyes

        Todellakin 69 eyesin parhaimmistoa lempibiisini on siitä levytltä toi dance d'amour ja betty blue


    • Hamara

      100%sta kopio PASKAA! Bändissä ei ole mitään omaa, vaan kaikki on vohkittu muilta! Hellsinki vampyyrit!? Hellsinki PELLE HERMANNIT paremminkin!!

    • rokkari69

      Tuskin täällä on yhtään fania joka ei olisi kuullut kyseistä biisiä.

      • alkuperäinen,,

        Minäpä olin, löysin tämän hyvän bändin vasta äskettäin! Eikä tosiaankaan rumaa sanaa tästä bändistä :)


      • mcrlover<3
        alkuperäinen,, kirjoitti:

        Minäpä olin, löysin tämän hyvän bändin vasta äskettäin! Eikä tosiaankaan rumaa sanaa tästä bändistä :)

        tota mäkin oon koittanu viestittää My Chemical Romancen palstalla mut en oo onnistunu,joten:
        JYRKI EI OSAA EES LAULAA!!!!!


      • Varjjo
        mcrlover<3 kirjoitti:

        tota mäkin oon koittanu viestittää My Chemical Romancen palstalla mut en oo onnistunu,joten:
        JYRKI EI OSAA EES LAULAA!!!!!

        PARAS JA KAUNEIN! NOU MERCY.


      • Tsapeli
        Varjjo kirjoitti:

        PARAS JA KAUNEIN! NOU MERCY.

        Uus livelevykin tulee jo iha kahen viikon päästä,ei jaksais odottaa


    • 69 fani

      the 69 eyes on tosi hyvä pändi itse... asiassa se on paras bändi koko suomessa! siihen ei voi pettyä ainakaan brandon leehen ja betty blueen kunnelkaa youtubesta suosittelen.

    • wriiviö

      Otsikossa se tulikin:)

    • pojkenbög
    • Roponen88

      Tameprelaiset yhtyeet on Suomenparhaita yhtyeitä. Helsingistä tulevat bändinjäsenet ovat hinttejä! Popeda on paras kotimainen yhtye!

      • Alio

        Rock alternative band from Finland : The Jade

        The Jade:
        Wille Rosen: Vocals, percussion
        Sirpa: Drums
        Pekko Mantzin: Guitar, backing vocals
        Jann P.H: Bass

        Official websites:
        http://www.thejade.fi
        http://www.myspace.com/thejadenet
        http://www.youtube.com/thejadeofficial
        http://www.facebook.com/group.php?gid=9716914538
        http://www.facebook.com/pages/The-Jade/80481705728

        The Jade´s debut album Seconds Away From Salvation has now been released in Japan and nine European countries. And the new single Yesterday´s Rain is out now.

        The songs of the album are mainly composed by Pekko Mantzin, playing the guitars, getting support in songwriting from the bass player Jann P.H. and the lead singer Wille Rosén.The fourth member of the group is Sirpa, the dark lady behind the drums.

        Their previous singles, catchy Drowning and their long time live favourite, rock version of Pet Shop Boys´ It´s A Sin both made to the Official Finnish Download Chart as well as the Official Finnish Singles Chart Top Ten. With their third single King´s Cross the band showed their harder side. The lyrics of the song definitely tell what it is about.

        The influences of British rock can be heard on The Jade´s music and it´s not an incident. Such bands as The Beatles, Sex Pistols, David Bowie, Led Zeppelin, The Clash, Queen and Rolling Stones for example are very often mentioned as the members´ all time favourite bands in The Jade´s interviews. Also three of the band members lived in London for years playing and performing in various bands. The new single, melodic power-pop song, Yesterday´s Rain has been released in the end of January 2010, at the same time when the album was released in Japan.

        The recordings of Seconds Away From Salvation took place this summer and in the fall at Seawolf Studios in Suomenlinna, a place where classical Finnish rock bands like Hanoi Rocks have recorded, under the supervision of old legends Hannu Leidén and Petri Majuri themselves.

        The Jade has already been touring twice in Germany, visited also Switzerland and Sweden.

        North & South is a Finnish independent rock label, having
        previously succeed to produce gold discs as well as number one hits.

        In Europe the record has been released through Twilight-Vertrieb.

        --------------------------------------------------------------------
        The Jade debyyttialbumi on julkaistu Japanissa 2010 alussa ja yhdeksässä Euroopan maassa vuoden 2009 lopussa.

        The Jade perustettiin vuoden 2004 kesällä Itä-Helsingissä. Saman vuoden syksynä nauhoitettiin Heatwave EP ja yhtye aloitti keikkailun. Alkuperäisessä kokoonpanossa oli lisänä koskettimissa Mike K. Yhtyeen seuraava julkaisu, Slow Motions on the Fast Lanes, julkaistiin vuoden 2006 lopussa ja se sai hyviä arvosteluja ulkomaita myöten. Levy soi eri nettiradiokanavilla ja myös virallisilla radioaalloilla mm. Saksassa ja USAssa. Huomiota on tullut myös mm. suositun MySpace-sivuston kautta. Yhtyeelle on perustettu fanisivustoja ja street teamejä eri puolilla maailmaa. Keväällä 2008 The Jade solmi ensimmäisen virallisen levytyssopimuksen indieyhtiö North & Southin kanssa.

        The Jade soittaa rock/alternative-genren musiikkia, joka pyörii rockin punaisen langan ympärillä eri sävyissään. Brittivaikutteet eivät ole vahinko, sillä moni bändin jäsenistä on viettänyt muutaman vuoden Lontoossa. Wille on puolestaan vieraillut myös laulamassa taustat Widescreen Moden uudella albumilla, jolta Everlasting Bomb single päätyi Suomen viralliselle latauslistalle ykköseksi.

        Livenä The Jade on energinen. Jäsenille musiikki on intohimo ja missio. Bändi pyrkii luomaan kansainvälisen uran. Kotimaassaan The Jade on lämmitellyt mm. Dingoa ja Poets Of The Fallia.

        Levysopimuksen solmimista (2008) seurasi Saksan kiertueet huhtikuussa ja lokakuussa. Jälkimmäinen sisälsi myös keikan Sveitsin puolella ja kiertue kattoi valtaosan Saksan suurimmista kaupungeista. Ruotsissa on myös keikkailtu. Myös kaksi aikaisempaa singleä tulevalta albumilta menivät viralliselle Top10 -listalle. Ensimmäinen virallinen julkaisu 'Drowning' single ollen #9. Toinen julkaisu ylsi listasijalle #4 ja pysytteli syntisesti singlelistalla 5 peräkkäistä viikkoa: 'It's a Sin'.

        Uusi single Yesterday´s Rain on julkaistu tammikuussa 2010.


    • HOK

      Täyttä teini paskaa. Laulaja täys ölisiä.

    • "muusikeri"

      absurdi kysymys!kuin kysyisi mikä on paras auto!ei voi vastata absoluuttista totuutta kun ei ole tuollaisiin kysymyksiin!jokaisella on omat kriteerinsä sille mikä on mielestään paras!yks tykkä melodisesta toinen rytmimusasta jne jne!mulle itelle "paras"tai paremmin bändi jonka musiikista pidän eniten on the scorpions!ainahan sitä voi esittä myyntilukuja palkintoja elämäntyöstä jne jne ja niitäkin kaikkia scorppareilla on muttei se tee scorppareista ainakaan mulle parasta bändiä!scorpparit on mulle paras koska rakastan heidän musiikkiaan ja olen kuunnellut jo lähes40vuotta ja kuuntelen niinkauan kun elän ja kuulo pelaa!ymmärrän että monet nuoret haluavat ja hakevat itselleen parasta bändiä idolia esikuvaa ja hyvä niin!itsellenikin scorpparit olivat paras kaunein suurin taitavin jne jne kun olin nuori ja tarvitsin idolia yms!nykyään kuuntelen satoja tai tuhansia eri artisteja ja yhtyeitä ja hyllyssäni on noin 10.000cd levyä 5110dvd leffaa musa dvd esim.lähes kaikki scorpions queen deep purple elvis john lenonon hanoi rocks jne jne jne live dvd:eet mutta myös aivan toisentyylisien artistien kuten demis roussos toto cutugno patrizio buanne jorma kääriäinen tapio rautavaaRI jne jne!musamaku siis käsittää kaiken mistä pidän ja saan nautintoa olkoon niin klassista kuin irwiniä joka muuten yksi(ikuinen suosikkini jo nuoruuden vuosiltani) tai vaikka laulelmia tai rap reggee jne jne!et sellasta!ps.idiootit haukkuvat toisten mielipiteitä esim.musamausta ja selostavat kuinka mahtava oma idoli/bändi on eritavoin!onhan beatleskin myynyt ja paljon onkin muttei silti musta paras vaikka upea onkin musiikistaan kuten yesterday!hyviä musiikillisia uusia löytöjä kaikille sillä mitä enemmän ja erilaista uutta ja vanhaa musaa löydätte ja opitte ettei ole vain yhtä ainoaa sitä enemmän musiikki antaa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe