Venäjän tulo mahdollista

Se sopii "kalja-suomal...

Miksi ei tulisi Venäjä Suomeen, kun on ennenkin suurvallan tarpeet jyränneet.
Ja EU-suurvalta ei meitä puolusta, itäistä "suojavyöhyke-lääniään". Myöskään NATO ei epäitsenäiseen maahan resurssejaan tuhlaa.

Oma puolustustahto ja riittävä reserviläisarmeija torjuisivat Venäjän uhkan, samoin itsenäinen liitto NATO:N kanssa kuten teki Norja, joka ei ole EU-orja -Suomi on.

Suomen itä-rajalla on venäläisten tultava aukko.Useita varuskuntia on lakkautettu, hälytysvalmius on heikko. Samoin puolustustahto. Kuvitellaan, että EU tai NATO tai joku YK auttaisi, suomalaisten itsensä vain köllötellessä.

Lisäksi venäläiset ovat suomalaisten lyhytnäköisen ahneuden ansioista ostaneet Itä-Suomen rannat. Miksi ei venäläiselle kelvannut väkisin viety Laatokka ym. kaunis luonto? -Se on jo venäläisten saastuttamaa, nyt pitää edetä lännemmäksi?

Venäjä on suuremmoisesta EU:n jäsenyydestä huolimatta valtaamassa SUomen taloudellisesrti. Sitten on helppo kutsua armeija "apuun", kun venäläisten oikeuksia SUomessa "sorrettaisiin?

Suomalaiset kotouttavat ja kouluttavat venäläisiä. Mitä tekevät venäläiset maahanmuuttajilleen, antavatko skinien ym. tappaa ja vainota aasialaisia ja afrikkalaisia ja vähemmistökansoja???

17

1654

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antirasistinen markkinatalo...

      Yhdysvaltalaiset omistavat 90% Nokiasta. Patria Industriesin ja Nesteen voisi aivan hyvin myydä Gazpromille tai Rosneftille.

      Suomen armeijan pitää puolustaa markkinataloutta ja kieltäytyä kansalliskonservatiivisesta nationalismista.

      • promgazijaa haluaville

        Aika nurinkurista puhetta:"SUomen armeijan pitää puolustaa markkinataloutta ja kieltäytyä kansalliskonservatiivisesta nationalismista".

        Eli Suomen vähäosaisten olisi oltava miinantallaajana Yhdysvalloille tai Venäjälle, suurvalloille, jotka ovat vahvistamassa omaa nationalistista suurvaltaedun puolustamista avaruuaseisiin saakka? Ja molemmat ovat OIKEITA KIIHKOKAPITALISTEJA NYKYISIN? kUMPAA PITÄÄ PALVELLA, VAI MOLEMPIA VUOROTELLEN?

        Puhumattakaan siitä, että EU-suurvalta valmistautuu puolustautumaan eli hyökkäämään "eurooppalisten arvojen" puolesta taisteluun luonnonvaroista. Kukahan nuo "arvot" on määritellyt, ja mitähän hyötyä Suyomen jymäytettävissä oleva rahvas niistä hyötyy?


      • PEtutk-Os

        Ei pidä provosoitua, kun provosoidaan.


    • jookos?

      Mee jutteleen jollekin ammattiauttajalle, jos noi harhat jatkuu

      • "jookoksella" ei ...

        Arvoisalla nimimerkillä "jookos?" ei taida olla kykyä kirjoittaen keskustella ja esittää johonkin näkemykseen sitä kumoavaa vasta-argumenttia.

        Ehkäpä "jookoksen" kuvaama ammattiauttaja toteaisi, että "jookos" pelkää ja torjuu mahdollisen realistisen uhkakuvan pyrkien mitätöimään sen täysin. -Ilman mitään järkevää "jookoksen" perustelua.

        "Mee jutteleen jollekin ammattiauttajalle" kertonee kuitenkin, että "jookos" on saanut joskus apua? -Vielähän sitä voi saada, ennen kuin venäläiset saapuvat...?;-D


    • Rukoilkaa

      Raimo Hynysen uni 28.7.2007

      Olin Helsingin keskustasta ehkä pari km länteen päin. Etelä-lounaasta tuli
      n. 10 sotilaslentokonetta ja osa kaartoi takaisin merelle päin etelään.
      Kaartavat koneet ampuivat raketteja, jotka putosivat n. 0,5 km päähän meren
      rannasta. Varsinaisia kovia räjähdyksiä ei ollut, mutta kun raketit olivat
      pudonneet, niin niistä tuli harmaata savua/kaasua, joka alkoi ajelehtia
      hitaasti pohjoisen suuntaan. Puolet koneista ja yksi risteilyohjuksen
      tapainen jatkoivat lähes suoraan pohjois-koillisen suuntaan.

      Heräsin tässä vaiheessa ja nukahdin. Uni jatkui, että tv:stä tuli
      tapahtumasta. Kerrottiin, että ei tullut henkilötappioita. Todettiin myös
      että tapahtumalla todennäköisesti peloteltiin Suomea. Koneitten
      kansallisuutta ei arvailtu. Ei myöskään kerrottu mitään omien
      puolustusvoimien toimista.

      http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10.htm

      • Reserviläinen- 86

        Tämä uusin ilmatila loukkaus (joka ylsi uutisiin asti) on todella huolestuttava, venäläisen teknologian avulla ei tälläisiä ilmatila loukkauksia pitäisi enään tulla. Sana "Vahinko" on aika väljä tässä tilanteessa, koska tämä lentotila ei ole kuitenkaan mikään mahdottoman kapea lentää ilman ilmatilaloukkausta.

        Toistuvat ilmatila loukkaukset antavat vain kuvan venäjän välinpitämättömyydestä Suomea kohtaan. Tätä meidän pitäisi pyrkiä korjata.


      • Mikä niissä?

        Miksi varoitellaan Steiner-kouluista?


      • humpuukia??
        Mikä niissä? kirjoitti:

        Miksi varoitellaan Steiner-kouluista?

        Siksi kai steinerilaisuudesta varoitetaan, kun on näennäistiedettä ja huijausta??


      • Ihmetyttää
        Mikä niissä? kirjoitti:

        Miksi varoitellaan Steiner-kouluista?

        On esitetty kysymys Steiner-kouluista. Miksi ei vastata?


    • reserviläinen- 86

      katsokaas kaikki mitä löysin youtube sivustolta videolla? Minua kiinnostaa, mitä ulkomailla tapahtuu ja varsinkin aseteollisuus on kiinnostuksen kohteena armeijan jäljiltä.. etsikää youtube sivustolta searchin avulla video: Defence industry of iran 3 ja siitä aika väli 4.17-4.27 .. ja jos mielenkiinto herää niin katsokaa video alusta loppuun.. Alkoi yhtäkkiä kiinnostaa että mitä ne ihmiset siinä videolla oikein puhuu? ja kannustaa myös miettimään perspektiivejä muistakin uhista kuin pelkkä venäjä? näin puolustusvoimien kannalta..    

      • Vesa

      • Reserviläinen- 86
        Vesa kirjoitti:

        Suomen karttahan se siellä luuraa.

        Sotilaallista tietoa Iranista löytyy herra Sartolan kolumniarkistosta.

        http://www.ajanteos.com/kolumni.htm

        Tämä palaute, minkä annoit täsmensi hyvin tietoa, että iranilla on tosiaan mahdollisuus iskeä jopa suomeen asti (ainakin teknologia siihen). Mutta kieltämättä huolestuttaa tuollainen kuva edellä mainitussa videossa, jossa suomen kuvan kohdalle on jopa ympyröity joitain paikkoja iskukohteiksi.

        Tämä taas osoittaa että suomi on todellakin päässyt maailman kartalle jopa lähi-idässä =)


    • PERUSUKKO

      PUOLUSTUS JA VENÄJÄ

      Jos Venäjä kohtelee emigranttejaan kehnosti, niin meidän ei tule ottaa siitä esimerkkiä. Jokaiselle kunnon ihmiselle on tarjottava mahdollisuus kehittyä ja kasvaa Suomessa. Tarvitsemme lisäväriä tähän henkiseen köyhyyteemme.

      Mitä tulee puolustukseemme, niin nykymaailmassa ei enää pelkkä hyvä tahto ja heikosti koulutettu reservi riitä uskottavan puolustuksen ylläpitoon. Venäjää voimme pitää uhkana ainoastaan siinä tapauksessa, että menemme Natoon torvet soiden. - Koska olemme jo rakentamassa yhdessä Saksan, Hollannin, Belgian ja Ruotsin kanssa Natosta riippumatonta defensiivistä organisaatiota, jolla on yhteinen komento- ja johtojärjestelmä, on Nato meille tarpeeton rasite. Lisäksi sellainen yhtymä vetää terrorismia puoleensa.

      Venäjän kanssa meidän on geopoliittisista syistä oltava kohtuullisissa väleissä, muuten meidän maastamme tulee tastelutanner.

      • Ylik.

        Yksin ei kannata jäädä,niinkuin
        -39.
        Ja Nato on ainoa varteenotettava
        turvatakuiden antaja.
        Ruottalaisilla ei ole hätää meidän
        selän takana.
        Suurin osa EU maista kuuluu Natoon.
        Mikä siinä voi olla niin kummallista?
        Nouskaa vanhat komukat jo niistä
        -70 luvun poteroista pois,maailma muuttuu...


      • Jermu vm. 34

        Niinpä olen monessa suhteessa kanssasi samaa mieltä. Tosin eu ei anna meille mitään suojaa ei sen kummemmin natokaan. eihän meillä hyvänen aika ole mitään,,, ei öljyä yms ja porkkanatkin kasvaa huonosti.meidät on helppo uhrata kuten viime maailmansodassa kävi.
        ainoa varteen otettava vaihtoehto on uskottava itsenäinen puolustus eli annettava se kuva että tällaisen kitumaan valloitus tulee liian kalliiksi.... ihan kuten meille NATO ei meillä ole siihen edes oikeesti varaa... haloo


      • PERUSUKKO
        Jermu vm. 34 kirjoitti:

        Niinpä olen monessa suhteessa kanssasi samaa mieltä. Tosin eu ei anna meille mitään suojaa ei sen kummemmin natokaan. eihän meillä hyvänen aika ole mitään,,, ei öljyä yms ja porkkanatkin kasvaa huonosti.meidät on helppo uhrata kuten viime maailmansodassa kävi.
        ainoa varteen otettava vaihtoehto on uskottava itsenäinen puolustus eli annettava se kuva että tällaisen kitumaan valloitus tulee liian kalliiksi.... ihan kuten meille NATO ei meillä ole siihen edes oikeesti varaa... haloo

        Periaatteessa olen kanssasi melko pitkälle samaa mieltä: meillä ei ole mitään; ei enää edes omavaraisuutta uskottavasta puolustuksesta nyt puhumattakaan. - Kannattanee silti muistaa, että mahdollinen agressio esim Suomea kohtaan, on agressio koko EU:ta kohtaan. Tässä on perusturvamme. Tottakai käsitän, että sellainen ei yksin riitä; pitää olla sopimus, mustaa valkoisella.

        Huolestuneena vastaanotin uutisen ruotsalaisen tiedustelu/vakoilu/häirintäkoneen ilmatilanloukkauksesta. He pelkäävät Suomen, Viron ja Venäjän Federaation kanssa vahvistettua ilmatilanloukkaamattomuussopimusta. Tällä lehmänkaupalla me ja Virolaiset annoimme Venäjän Federaatiolle Suursaaren suhteen vapaat kädet: linnoittaa alue, perustaa keskitysalueita, perustaa elektroninen tiedustelu- ja häirintäasema.

        Mitä tämä kuuluu Ruotsille? No, he tietysti tehostavat ilmatilanvalvontaansa mahdollisen (idästä) tulevan uhan varalta. Eivätkä he luota Suomen kykyyn valvoa ilmatilaamme.

        Nyt olisi pikimmiten paras tehostaa yhteistyötä Saksan, Belgian, Hollannin ja Ruotsin kanssa; luoda ikäänkuin välivyöhyke, joka on Naton ja Venäjän Federaation välillä. Silloin Venäjä ei kokisi itseään uhatuksi täällä pohjolassa. Luonnollisesti tämänkaltainen organisaatio on Natosta riippumaton.
        MJR Uudeltamaalta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7130
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2751
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2336
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      95
      2024
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      14
      1727
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1525
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1309
    Aihe