hierontahinnat

yritystä aloitteleva

pähkäilen tässä kohtuullisia hintoja hieronnoille. saiskos opastusta ja vinkkejä esim. tunnin ja puolentoistatunnin klassisen hieronnan hinnoiksi keskisessä suomessa, kiitos!

22

6117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pitää kysyä

      itseltäsi kuinka paljon haluat että sinulle jää käteen pakollisten kulujen jälkeen ...

      Ota paperi ja kynä ja laske paljonko sinulla menee vuokraan, yeliin ym ym
      Paljonko varaat lomarahoihin, sairauslomiin, peruutuksiin, ansiomenetykseen jos osallistut esim koulutukseen jne jne

      Muista, että jos aloitat halvalla, voit ehkä saada nopeasti asiakkaita, mutta joudut tekemään kovastikin töitä ...
      Ja hintoja on vaikea korottaa tuntuvasti ... tai voi toki niitä korottaa, mutta asiakkaat jotka tulivat koska olit halppis menevät muualle.

      Oikea kysymys on kuinka paljon arvostat itseäsi ja ammattitaitoasi ... ja kuinka halvalla / kalliilla haluat myydä ammattitaitoasi. Tyhjää saa pyytämättäkin.

      Olisiko ollut vuosi sitten tutkimus Kuluttaja lehdessä hierontojen hinnoista ? Kirjastosta saatat löytää lisätietoja

      • ............

        Juu,
        Älkää vaan missään nimessä olko SE paikkakunnan halvin hieroja. Edellinen kirjoittaja puhuu asiaa. Kilpailu-mielessä kannattaa olla vähintäänkin keskihintainen (siis aloittelevatkin). Kantapään kautta opittu! 13v. hierojana ja 3v. meni ennen kuin uskoin.
        Jaksamisia kaikille hierojille.


    • jo 10 v takana....25 edessä...
    • Hieroja ja muutakin

      Kannattavan toiminnan raja on n. 30,00€/tunti. Riippuu vähän toimitilavuokrasta ja panostuksesta markkinointiin. YEL:ä ei kannata ottaa alimman taksan mukaan. Aloittavana yrittäjänä saat 25% halvemmalla pari vuotta eläkevakuutusmaksusi. Kannattaa hyödyntää tämäkin etu.

      Ja kuten edellä mainittu - kannattaa panostaa ammattitaitoon. Jokin erityisala klassisen hieronnan lisäksi kannattaisi opiskella. Kiinnostaako jäsenkorjaus, vyöhyketerapia, hermorata- tai lymfahieronta? Asiakkaat hakevat "jotain extraa" hoitajaltaan. Ja ovat valmiit siitä kokonaisuudesta myös maksamaan.

      Monet pienetkin asiat tekevät ihmeitä. Panosta hoitotilan miellyttävyyteen, kotihoito-ohjeisiin jne. Sinulla pitää olla tarjolla "jotain vähän enemmän" kuin muilla ja tyytyväiset asiakkaat maksavat mielellään vähän enemmän kuin muille.

      Terveisin pitkän linjan koulutettu hieroja, jäsenkorjaaja ja vyöhyketerapeutti - paikkakunnan kallein.

    • koulutettu ja koluttu

      Muista vielä sitten miten suuri ero tulee siitä (sinun kannaltasi) ilmoitatko hinnan kokonaisajan vai hoito-ajan mukaan....

      Esim jos 30 €/tunti hoito-ajalle, niin joudut varaamaan aikaa AINAKIN 75 min ja tuntiveloituksesi onkin oikeastaan 24 €/tunti.


      Itse lasken silloin tällöin työhön todellisesti käyttämäni ajan keskitunnin, sillä sehän se ratkaisee. Silloin otan laskenaan mukaan myös ne pikku turhat välit, joita väkisellä jää joskus...

      Itse ainakin ilmoitan hinnan kokonaisajan mukaan, ja sitten riippuu asiakkaan omasta ripeydestä miten paljon hoito-aikaa hän saa.

      • 2vuotta hierojana

        Minulla on edulliset hinnat ja nyt kun olen kaksi vuotta tehnyt työtä,olisi edessä hintojen tarkistus.
        Olen jo moneen otteeseen ajatellut nostaa eurolla tai parilla hintaa,mutta pelko asiakkaiden menettämisestä painaa mieltä.
        Minulla on klassisen hieronnan lisänä mobilisoiva ja urheiluhieronta,jäsenkorjaus,vyöhyketerapia ja kuivakuppaus.


      • ............
        2vuotta hierojana kirjoitti:

        Minulla on edulliset hinnat ja nyt kun olen kaksi vuotta tehnyt työtä,olisi edessä hintojen tarkistus.
        Olen jo moneen otteeseen ajatellut nostaa eurolla tai parilla hintaa,mutta pelko asiakkaiden menettämisestä painaa mieltä.
        Minulla on klassisen hieronnan lisänä mobilisoiva ja urheiluhieronta,jäsenkorjaus,vyöhyketerapia ja kuivakuppaus.

        Kun kerran korotat niin korota kunnolla niin ei tartte korottaa joka vuosi.
        Itse oon korottanut joka toinen vuosi 2e/30min hoito. Työmäärään EI MITÄÄN vaikutusta.
        Eli jos nostat 18e:sta 20e:oon myynti kasvaa kyllä sen 11 prosenttia usko pois.


      • itsekkin myös hieroja
        ............ kirjoitti:

        Kun kerran korotat niin korota kunnolla niin ei tartte korottaa joka vuosi.
        Itse oon korottanut joka toinen vuosi 2e/30min hoito. Työmäärään EI MITÄÄN vaikutusta.
        Eli jos nostat 18e:sta 20e:oon myynti kasvaa kyllä sen 11 prosenttia usko pois.

        Jos ajattelee hierojien nyky hintoja niin, nehän pystyy melko helposti tekemään vajaan 3000 euron tilin jos vain asiakkaita piisaa tasaseen tahtiin joka päivälle, eikä työmäärä edes nuose kovin korkeaksi. jos ajattelis että hinta ois 30 e tai enenmän tunti.


    • Osaava ammattilainen

      Hierojan työ on myös sitä, että arvostat itseäsi! Ei kannata myydä työtään pilkkahinnalla. Itse otan tunnin hieronnasta 40,- ja asiakkaita on niin että "ylimääräiset" ohjaan muille tutuille hierojille! Ei se hinta ole ainoa kriteeri, millä asiakkaat tulevat sinun tykösi vaan ammattitaito! Hyvää kesää kaikille hierojille!

    • fqwfq

      paljo teillä jää käteen kuussa ootteko yrittäjät laskenu? siis noin niinku palkkaa poistojen jälkee

    • Quadratus

      Parina ekana vuonna se tulotaso oli heikko ja asiakasmäärät heittelivät. Kolmantena vuonna kun asiakasrekisteri alkoi olemaan nelinumeroinen, alkoi tulot vakiintumaan. 30-45 tuhatta vuoteen tienaa, mutta täytyy muistaa, että täydellä höyryllä polttaa tässä työssä itsensä hetkessä loppuun.

      En halua pelotella, mutta mihinkään helppoihin ja normiduunaria kummempiin tuloihin ei näissä hommissa pääse kuin tekemällä "mattana". Tässä taas helvetinmoiset riskit kuten ..ttuuntuneen/kateellisen asiakkaan ilmianto verottajalle, potilasvahinko ja pitkällä juoksulla eläkkeen kertymättömyys.

      Jos asut paikkakunnalla jossa ei ole lähimaillakaan koulutettua hierojaa, voit hakea ja saada starttirahaa.

      Suosittelen tekemään jonkinlaisen markkinatutkimuksen, eli selvitä onko alueellasi kuinka monta kilpailijaa ja eroaako tarjoamasi palvelu oleellisesti heidän palvelustaan.

      • H5E6R1A

        Itse en voi vaikka toisaalta tykkäisinkin hieroa ja asiakkaita riittäis ni tehdä hierontaa, kun se on niin fyysisesti kuin psyykkisesti niin kuormittavaa. Se käy paikkojen päälle ja sitten yksintyöskentelyä niin APUVA. Etkä voi jakaa kenenkään kanssa niitä asioita ja jos on hiljaisia potilaita niin siinä tulee sellainen itsensä kohtaamisen paikka, eli jos on käsittelemättömiä asioita itsellä ne alkaa pukkaa pintaan ja se voi olla piinaa se tunti ja seuraava ja seuraava! Ei se mitään jos olisi itse asiakkaana niin vois vaan antaa tulla, mut ku oot itse se auttaja niin pitää kokoajan pyrkiä vaan oleen cool. Hemmetin erot ja muut kun ne ei vaan millään anna rauhaa, sitä vaan on pyrkinyt aina unohtamaan ne tekemällä koko ajan jotain, ja ajattelemalla kaiken järjellisesti, mutta kun ei näköjään ole hellittänyt. Joten odottelen aikaa kun olen itse seesteinen ja voin taas tehdä esim. hierontoja. Respect täysipäiväisiä hierojia!


    • .,.

      Pääkaupungissa 45 euroa tunti ilman kuittia.

    • Koulutettu hieroja

      Öö... Itse koulutettuna hierojana vähän ihmettelen tuota ilman kuittia hörinää, koska terveydehuollon ammattilaiset (mm. koulutettu hieroja) eivät maksa alvia palveluistaan kuitenkaan. Kuitin saa pyytämällä ja ensi vuonna ilman pyytämistäkin, kun kuittipakko astuu voimaan.

    • Quadratus

      Kuititon hieroja toimii ilman potilasvakuutusta eikä maksa YEL-maksua. Todella riskaabelia myös asiakkaalle. Kaverit voi mielestäni kyllä hieroa ilman maksua.

    • Hierottavana ollut

      Hyvät hierojat, arvostakaa työtänne ja asiakastanne ! Itse toimin yrittäjänä täysin eri alalla, kuin hierojana, mutta työni liittyy asiakaspalveluun ja markkinointiin. Siitä näkövinkkelistä olen välillä kauhulla laittanut merkille näitä hierojien asiakaspalvelun taitoja ja niitä todella nuhruisia työtiloja. Huh huh sanon minä.

      Aktiivisesti urheilevana ja työni puolesta pitkin Suomea kiertävänä olen käyttänyt vuosien varrella todella monien hierojien palveluita ympäri Suomea. Suurin osa näistä hierojista hoitaa hommansa hyvin. Hieronta on asiallista ja osaavaa työskentelyä. Asiakasta kohdellaan hyvin ja täsmällisesti tilat ovat siistissä kunnossa. Asiakas tuntee saavansa todellakin puhtaat ja juuri ns. pakasta pyyhkeet allensa ja päällensä. Hierojalta tulee pientä small talk´ia juuri sopivasti.

      Mutta sitten on niitä paikkoja, että hieronnan aloituksesta tai lopetuksesta lipsutaan hieman ajan puolesta. Paikat ovat nuhruisia ja siivous on laiminlyöty. Saat allesi jo valmiiksi ruttaisen ja hierontaöljystä tahmaisen pyyhkeen. Sinua ei kuunnella, mitkä kropan osat ehkä kaipasivat sitä hierontaa mielestäsi ja mihin ei tarvitse keskittyä. Saat kuulla hierojalta hänen kaikki kotihuolensa ja tarinat edellisistä hierottavista...

      Kun hieronnasta pyydetään suurinpiirtein sama rahasumma, niin silloin vaan laatu ratkaisee, mistä tilaat seuraavan hieronta-ajan. Vaikka se hinta olisi alempi, niin kyllä asiakas arvostaa sitä hetkeä, kun tulee hierontaan. Se hieronta on omaan itseensä ja omaan hyvinvointiin panostamista. Se on kokonaisvaltainen toimenpide, missä se asiakas on palvelun kohde. Se palvelu koostuu muutamista edellä mainituista asioista, mitkä eivät ole kellekään hierojalle varmasti ylivoimaisia toteuttaa.

      Menkää joskus sinne oman hierontatilanne ulko-ovelle ja tulkaa sieltä silmät avoinna siihen hierontatilaanne ja tutkikaa ja pohtikaa mitä te näette ja miten asiakas kokee näkemänsä. Puhtaus, valaistus, kalusteet, matot, tuuletus, lämpö, hierontapöytä, apulaitteet, pyyhkeet ym...

      Miettikää sitten miten se palvelu hoidetaan. Hierontatekniikkahan pitäisi olla kaikilla hallussa, jos on koulutus saatu tähän työhön.

    • Pyykkipoikaa vailla

      Hyvä oli edellinen kirjoitus hierotettavan näkökulmasta! Itse alan ammattilaisena käännän asian myöskin toisinpäin ajateltavaksi! Miksi eivät toiset ihmiset peseydy ennenkuin tulevat hierojalle? On tosi "ällöttävää" tutustua varpaisiin kun haju on kuvottava, ja varpaiden välistä irtoaa töhnää. On aina ensin pakko ne putsata , ennenkuin aloittaa varsinaisen hieronnan. Toinen seikka on tää selästä irotova ihonile, joka lähtee pieninä "klöntteinä" hieronnan aikana. Kolmas seikka on
      pakaran välistä nouseva löyhkä, kun tekee pakarahierontaa. Haju on todella epämielyttävä ja yritänkin tehdä silloin hieronnan mahdollisimman nopeasti. En tiedä syytä, miksi toiset ihmiset eivät huolehdi itsestään vai kuvittevatko he, ettei hieroja sitä huomaa? Kyllä olisi joskus aihetta pyytää likaisentyönlisä!

      • hierojaS

        Olen samaa mieltä, kuin edellinen.Puhdas on oltava myös asiakas, kun tulee hierontaan.Varpaan välit varsinkin...on äklöttävä haju


    • Hierottavana ollut

      Täyttä asiaa varmasti puhut nimimerkki pyykkipoikaa vailla. Asiakkaalla pitää olla myös kunnioitus hierojaa kohtaan. En itse edes tullut tuota ajatelleeksi, kun tuon edellisen viestin kirjoitin. Voin kyllä kuvitella miten epäsiistejä tapauksia sinne hierontaan tulee ja miten ajattelemattomia ihmiset ovat.

      Itselle ei tulisi mieleenkään mennä hierojalle ilman peseytymistä ja vailla puhtaita vaatteita. Sama koskee parturiin menoa. Harva parturi haluaa leikata jotain rasvasta kiiltävää töhnäistä lettiä...

      Kyllä se hieronta on kuitenkin aikalailla läheinen hoitotoimenpide, joten tuollainen molemminpuolinen arvostus pitää olla puhtauden suhteen.

    • Anonyymi

      Hieronta on asiakkaan näkökulmasta Suomessa järjettömän kallista. Monella ei ole varaa käydä säännöllisesti tai ollenkaan ja yleensä vain säännöllinen hieronta auttaa, jos auttaa.

      • Anonyymi

        Kallista ja kallista... kaikki on suhteellista. Kerran viikossa kyllä on varaa roudata lähikaupasta mäyräkoira kotiin. Ruokalähetin kautta tilataan ruokaa harvase päivä. Autoa huolletaan paremmin kuin omaa itseään ja paljonko olivatkaan ne huoltohinnat ja ym lisävarusteet autoihin.


    • Anonyymi

      Rela-hieroja (Terveystalo) 75 minuuttia hierontaa maksaa 125 €.
      Äärettömän ahneuden aikakausi.
      Kaikki vain yksityisten rahastajien käsiin, niin raha virtaa turvallisesti rahan luo.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe