bono seuraavasta levystä

bono vox man

seuraava levy tulee olemaan se u2 levy. levy jota me kaikki ollaan odotettu viimiset 30 vuotta ja se tulee olemaan palkinto meidän faneille ja meille ittellemme.

levyllä on pari biisiä mun isästä, joka oli töissä postissa ja kuunteli ooperaa (voi kun olisin tuntenyt hänet paremmin). sit pari biisiä mä sävelsin krapulassa ihan tosta noin vaan 5 min. musta parhaat biisit syntyy 5 min. ja ei niitä tarvii alkaa hiomaan sen kummemmin, kuhan vaan nauhottaa ja otta pari kyymmentä ottoa niin se on sit siinä. yx piisi on nimeltään murusia pöydällä, se tulee olemaan ihan priden veronen biisi.

sit yx biisi on jumalasta, kun mitään vaatimatonta enään keksinyt ,niin käänsin tän jutun päälaelleen ja kirjotin sit biisin jumalasta ja itse asiassa mä' en riko raamattua kun kirjotin biisin jumalasta koska mä laulan sen niin sitä ei ole kielletty.

joo ja sit yx biisi on kuin sundaypladisunday, sen nimi on rakkautta, ruahaa tai turpaan vaan... siinä mä soitan rumpuja, se on tosi hyvä kappale.

kaiken kaiikkiaan tää tulee olemaan se levy, kaiikien aikojen paras u2 levy, kaikki palaset vaan loksahti kohdalleen tällä kertaa. en tiiä mistä se johtu, mutta meillä oli daniel lanuaa ja brian eno kirjottaan biisejä ja soittaa bongoibongo rumpuija ja kitaroita kanssa ja sit meillä oli se hollanitlainen ottaa valokuvia kun me oltiin marokossa ja ne kuvat on meidän levyllä.

kaiken kaikkian mä voin sanoo että tää levy rokkaa enemmän kuin mikään aijempi u2 levy, tää levy on meijän eka rock levy. esim biisi evoluution kehitys oppi kertoo mun alaasteen aikasesta luokkakaverista jolla oli pakko-oire liikua kuin sipanssi ja se biisi saa edgen aina itkemään kun mä laulan sitä, edge on sellanen viiksekäs tyttö.

joo mä vaan ihmettelen että miten mä ossan tehä vaan vuosi vuodelta parempia levy kait mä oon jotenkin nero sit, ja vaatimaton kanssa oman työn suhteen.

3

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pono

      Kuinkas sattuikaan, bono on samaan aikaan sattumalta vieraana Jay Leno showssa ja Conan 0 Brienissa. Maailmankiertuekin tulossa, Walmart, Talousmarkka ja Lidl sponssaavat. Varma tieto.

      • ei näin

        U2:sta Popmart-kiertueella, vaikka sellainen käsitys sitkeästi elääkin. Yhtye ainoastaan piti levynjulkistustilaisuuden kyseisen tavaratalon naisten alusvaateosastolla.


      • olisivat ottaneet sponnssit...
        ei näin kirjoitti:

        U2:sta Popmart-kiertueella, vaikka sellainen käsitys sitkeästi elääkin. Yhtye ainoastaan piti levynjulkistustilaisuuden kyseisen tavaratalon naisten alusvaateosastolla.

        ei olis tarvinnut nuolla (suudella =kiss ass) kenenkään persettä. Nyttemmin bändi on kyllä rahastanut vaikka millä medioilla ja dvd formaateilla tylsillä best of levyillä, kun ei ole enään uusissa biiseissä kehumista, niin vanhoilla tekeleillä sitten sitä rahaa saa. Tasasesti on laskenut ahchtung babystä biisien laatu alaspäin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2274
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      62
      2127
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1971
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1422
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe