bono seuraavasta levystä

bono vox man

seuraava levy tulee olemaan se u2 levy. levy jota me kaikki ollaan odotettu viimiset 30 vuotta ja se tulee olemaan palkinto meidän faneille ja meille ittellemme.

levyllä on pari biisiä mun isästä, joka oli töissä postissa ja kuunteli ooperaa (voi kun olisin tuntenyt hänet paremmin). sit pari biisiä mä sävelsin krapulassa ihan tosta noin vaan 5 min. musta parhaat biisit syntyy 5 min. ja ei niitä tarvii alkaa hiomaan sen kummemmin, kuhan vaan nauhottaa ja otta pari kyymmentä ottoa niin se on sit siinä. yx piisi on nimeltään murusia pöydällä, se tulee olemaan ihan priden veronen biisi.

sit yx biisi on jumalasta, kun mitään vaatimatonta enään keksinyt ,niin käänsin tän jutun päälaelleen ja kirjotin sit biisin jumalasta ja itse asiassa mä' en riko raamattua kun kirjotin biisin jumalasta koska mä laulan sen niin sitä ei ole kielletty.

joo ja sit yx biisi on kuin sundaypladisunday, sen nimi on rakkautta, ruahaa tai turpaan vaan... siinä mä soitan rumpuja, se on tosi hyvä kappale.

kaiken kaiikkiaan tää tulee olemaan se levy, kaiikien aikojen paras u2 levy, kaikki palaset vaan loksahti kohdalleen tällä kertaa. en tiiä mistä se johtu, mutta meillä oli daniel lanuaa ja brian eno kirjottaan biisejä ja soittaa bongoibongo rumpuija ja kitaroita kanssa ja sit meillä oli se hollanitlainen ottaa valokuvia kun me oltiin marokossa ja ne kuvat on meidän levyllä.

kaiken kaikkian mä voin sanoo että tää levy rokkaa enemmän kuin mikään aijempi u2 levy, tää levy on meijän eka rock levy. esim biisi evoluution kehitys oppi kertoo mun alaasteen aikasesta luokkakaverista jolla oli pakko-oire liikua kuin sipanssi ja se biisi saa edgen aina itkemään kun mä laulan sitä, edge on sellanen viiksekäs tyttö.

joo mä vaan ihmettelen että miten mä ossan tehä vaan vuosi vuodelta parempia levy kait mä oon jotenkin nero sit, ja vaatimaton kanssa oman työn suhteen.

3

265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pono

      Kuinkas sattuikaan, bono on samaan aikaan sattumalta vieraana Jay Leno showssa ja Conan 0 Brienissa. Maailmankiertuekin tulossa, Walmart, Talousmarkka ja Lidl sponssaavat. Varma tieto.

      • ei näin

        U2:sta Popmart-kiertueella, vaikka sellainen käsitys sitkeästi elääkin. Yhtye ainoastaan piti levynjulkistustilaisuuden kyseisen tavaratalon naisten alusvaateosastolla.


      • olisivat ottaneet sponnssit...
        ei näin kirjoitti:

        U2:sta Popmart-kiertueella, vaikka sellainen käsitys sitkeästi elääkin. Yhtye ainoastaan piti levynjulkistustilaisuuden kyseisen tavaratalon naisten alusvaateosastolla.

        ei olis tarvinnut nuolla (suudella =kiss ass) kenenkään persettä. Nyttemmin bändi on kyllä rahastanut vaikka millä medioilla ja dvd formaateilla tylsillä best of levyillä, kun ei ole enään uusissa biiseissä kehumista, niin vanhoilla tekeleillä sitten sitä rahaa saa. Tasasesti on laskenut ahchtung babystä biisien laatu alaspäin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe