Minkä matkatoimiston kautta St Juliansiin?

tytsyt*

Ollaan lähössä ensi kesänä kaveriporukalla St Juliansiin lähinnä bilettämään ja koska nuoria ollaan niin rahaa ei ole kauheasti. Aurinkomatkoilla ja finnmatkoilla on vaan 4 ja 5 tähden hotelleja sinne, joten ne on kyllä liian kalliita. Muiden matkanjärjestäjien en tiedä tekevän matkoja St Juliansiin ja paketissa pitäis olla semmonen kiva hotelli vaikka 3 tähteä, ilmastointi ja lentokenttä kuljetus. Jos tiedätte hyviä matkatoimistoja niin vinkit ois iha tervetulleita :) Jos Maltalle ei sitten päästäkään niiin mitä muita paikkoja ois joissa ois baareja ja rantaa? Olemme 17 vuotiaita ja emme ole matkustelleet kovin paljoa, joten emme haluais kovin suureen paikkaan .

4

1324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • halpamatkaaja

      Menkää Tampereelta Ryanairilla Bremeniin ja sieltä jatkakaa samalla yhtiöllä Maltalle. Menemme helmikuussa ja kahden lentoliput yhteensä kaikki välit meno paluu 260 euroa. Hotellin tilasimme netistä tosi halvalla (talvella saa lähes ilmaiseksi 4 tähden hotelleja kun siellä ei ole sesonki). Saatte varmasti tilattua netin kautta jonkun halvan hotellin, jolloin matka tulee kokonaisuudessa tosi halvaksi. Kesän lentoja ei ehkä vielä myydä Ryanairin sivuilla mutta kannattaa käydä aina välillä vilkaisemassa - mahd. aikaisin tilattuna saa edullisimmat.

      • Pekkkka

        Mihinkäs aikoihin Ryanairilta voi alkaa varailla ens kesän lentoja?


    • tutkailla

      Hispanian tarjontaa? Niillä oli ainakin viime vuonna yksi hotelli disko/baari keitaan keskellä.
      Hotelli taisi olla St. Georges Park.

    • Mrs S.

      Matkatoimisto Hispaniakin järjestää matkoja Maltalle. En osaa sanoa heidän normaalihinnoistaan, mutta ystäväni varasi juuri äkkilähdön hintaan 99€ (pelkät lennot).
      Sesonkiaikaan (kesä-syyskuu) huoneistoista saa pulittaa n. 10-15 liiraa (n. 24-36€) /huoneisto/päivä. Kannattaa siis etsiä jostain halvat lennot (kuten esim. edellä mainittu Ryanair) sillä pakettimatkojen hinnoissa on aina jonkun verran ilmaa. Lentokentältäkin pääsee hyvin bussilla joka paikkaan (vaikka bussit vanhoja rotiskoja ovatkin) tai taksilla hintaan 5-8 liiraa.
      St Juliansissa ja Sliemassa on kalliimmat hinnat kuin esim. Bugibbassa, missä itse asun. Eli voisi myös ajatella vaihtoehtoa asua Bugibbassa (täältäkin löytyy jopa kaksi yökerhoa) ja käydä vain bilettämässä St Juliansissa, sillä välimatkat eivät ole pitkiä. Tietysti silloin täytyy ottaa yöbussit sun muut huomioon...
      Hotellit ja huoneistot ovat monesti aiheuttaneet pettymyksiä turisteille, sillä kaikki eivät ole niin hyväkuntoisia kuin odottaisi. Yhtä mitä itse todella voin suositella (asuin itse siellä neljä kuukautta) on Shamrock Apartments Bugibbassa, puhdasta ja mukavaa, paras hinta/laatusuhde täälläpäin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe