Minut yllätettiin katsomasta nakukuvia

Seppo

Jäin tekemään rästihommia töihin. Ahkerasti paiskittuani hommat valmiiksi kävin hakemassa vielä yhden kupin kahvia. Havahduin, että onpas täällä hiljaista. Katsoin kelloa. Eipä ihme, se oli jo lähes 19:00. Katsoin vielä, oliko tullut uusia viestejä. Ei ollut. Hetken mielijohteesta avasin yhden hyvän eroottisen internetsaitin. Valitsin ryhmän, jossa oli aikuisten naisten kuvia. Hmmmm, kylläpä oli kiihottavia kypsiä naisia tissit paljaina ja jalkovälissä avautui ihania pilluja. Kullini alkoi pullistella ja hyväilin itseäni housujen päältä.
En yhtään huomannut, että Ritva ilmestyi taakseni.
- Jaahas, täällä tehdään vielä töitä, taitaa olla tärkeää tutkimustyötä, hän kiusoitteli minua.
Lehahdin punaiseksi ja aioin sulkea sivut. Ritva tuli viereeni ja sanoi, että katsotaanpa mitä olet löytänyt. Minua kymmenisen vuotta vanhempi Ritva painautui minua vasten. Tunsin olkapäätäni vasten hänen rintansa. Hän halusi nähdä lisää kuvia.
Hän istahti pöytäni kulmalle ja jakkuhameen helma nousi reilusti polven yläpuolelle. Vilkuilin hänen reisiään ja jatkoin kuvien selaamista. Ritvakaan ei enää näyttänyt olevan kiinnostunut niistä vaan nosti lisää hameen helmaa. Hän antoi toisen kengän pudota lattialle ja alkoi hyväillä jalallaan reittäni. Kohta hänen varpaansa hyväilivät kulliani.
- Mennään arkistohuoneeseen, hän ehdotti ja laskeutui alas pöydältä.
Menimme alakertaan ja pujahdimme nopeasti arkistohuoneeseen. Ritva lukitsi oven. Hän otti minut syleilyyn ja suutelimme ensin varovasti, mutta pian tunnelma kiihtyi. Kielet tunnustelivat toisiaan, ja työnsin kieleni hänen suuhunsa ja tein edestakaisia liikkeitä kuin kullilla ikään. Riisuimme toisiamme samalla. Ihastelin hänen mustia rintaliivejään, ihanan kiihottavat pitsiset. Hyväilin rintoja ja suutelin välillä paljaana olevaa kohtaa välillä rintaliivien päältä. Tunsin kuinka nännit kovettuivat. Laskeuduin polvilleni, nostin hameen helmaa ja hyväilin sukkahousujen sileää pintaa. Ritvalla oli ihana takamus, hyväilin pakaroita ja työnsin kasvojani vasten hametta. Hän avasi hameen ja antoi sen valahtaa lattialle. Hän riisui sukkahousut ja alusvaatteet.
Minäkin riisuin vaatteeni. Kullini seisoi isona. Hyväilin sitä ja työnnyin aivan kiinni Ritvaan. Hänen lämmin ja pehmeä iho tuntui ihanalta. Suutelimme ja kätemme hyväilivät kiihkeästi toistemme vartaloa. Pyysin Ritvaa käymään pöydälle selälleen. Halusin nuolla hänen pilluaan. Se oli aivan märkänä. Ritva oli niin kiihottavan näköinen maatessaan pöydällä jalat levällään, pillu auki ihan kuin katsomissamme kuvissa. Suutelin hänen jalkojaan, ensin nilkkoja, sitten polvia ja hitaasti ja nauttien suutelin reisiä sisäpinnalta. Iho oli pehmeää. Ritva huohotti ja vaikeroi hiljaa. Hän hyväili rintojaan. Kiihotuin entisestään. Ritvan kiiman tuoksu oli vastustamaton. Työnsin pääni hänen jalkoväliin. Pillu oli aivan märkä ja tuoksui vahvasti. Kieleni löysi oikean paikan, työnsin sitä hänen pilluunsa niin syvälle kuin mahdollista. Sitten aloin nuolla klitorista. Ritva auttoi ja levitti häpyhuuliaan käsillään ja nosti jalkojaan ylöspäin. Nuolin häntä pitkään ja hartaasti. Tunsin, että hän alkoi vapista. Pylly pyri ihanasti ja hän äänteli yhä kiivaammin ja kovempaa
- Ihanaa Seppo, nuole sieltä juuri, kohta laukean, hän pyysi.
Ritva alkoi vapista yhä enemmän ja kohta hän huusi suoraa huutoa, ja laukesi. Hänestä valui nestettä pöydälle. En tiedä oliko se kiimanestettä vai karkasiko häneltä pienet pissat.
- Työnnä kullisi sisääni kulta, hän pyysi
Runkkasin hetken, että saisin kullini taas kovaksi. Toiselle kädellä hyväilin märkää pillua. Ritva sai edelleen sätkyjä kun sormeni osui klitoriksen päälle. Hyväilin sormella varovasti peppua. Sekin oli märkänä valuneista nesteistä. Ritva ei näyttänyt häiriintyvän, joten jatkoin pepun hyväilyä. Kohta kulli seisoi ja alkoi tuntua, että laukean ihan kohta. Työnsin sen pilluun. Ritva nosti jalkansa olkapäilleni. Nussin häntä kiivaasti ja kovaa. Hän alkoi uudelleen ulista. Minulla alkoi tuntua vatsan pohjasta. Otin kullin välillä pois ja hyväilin terskalla hänen peppuaan.
- Älä kulta sinne, työnnä tänne, hän sanoi ja ohjasi kullini sisälle lämpimään pilluun.
Hetken kuluttua aloin huokailla, että kohta tulee. Jatkoin työntelyä ja orgasmi alkoi kasvaa. Kohta laukesin. Koko vartaloni nytkähteli rajun orgasmin voimasta. Jatkoin työntämistä vielä, kulli pysyi kovana. Ritva alkoi huohottaa kuumana ja pyysi minua nussimaan vielä.
- Työnnä sitä ihanaa kyrpääsi pillussani, työnnä kulta
Samassa hän laukesi, jos mahdollista vielä rajummin kuin ensimmäisellä kerralla nuoltuani hänelle orkun.
Lopulta vedin kullini ulos. Suutelimme hellästi ja kehuimme toisiamme. Se oli ollut ihanaa molempien mielestä. Otin housujen taskusta nenäliinan ja pyyhimme sillä enimmät nesteet.
Ajoin onnellisena kotiin ja toivoin Ritvankin saaneen kunnon tyydytyksen.

4

19208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • klaps

      Kieleni löysi oikean paikan? Good for You.

    • ritva

      se oli kyllä niin huono pano ettei ole toista samanlaista ollut. pitihän mun nyt sulle vähän esittää ja antaa pillua kun niin orpona niitä pornokuvia kattelit.

    • Talonmies

      Ja mulla on kuvia. Kohta niitä on muillakin, josset maksa.

      • ritva

        paljonko oot vailla?
        :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe