Oinaspoika pulassa...

perus oinasko??

Hei vaan kaikille! Voisin ensin hieman esittäytyä, jos vaikka siitäkin olisi apua minulle tai jollekin toiselle...
Eli olen huhtikuun puolivälissä syntynyt hieman yli parikymppinen ja kai ihan tyypillinen oinas. Olen aluksi hankala lähestyä ja usein jätänkin sen toisen osapuolen tehtäväksi, mutta kun ensiaskel on otettu saa minusta mainion ystävän joka ottaa usein liikaakin paskaa omaan niskaansa. En silti ole sinisilmäinen vaan enemmänkin kaikenkestävä.

Nyt on edessä dilemma jota en saa järkeiltyä: Yksi neitsyt tyttö on ollut niinsanotusti kiikarissa jo useamman vuoden ja meillä on vähän väliä kaikkea ihme säätöä. Molemmat ovat tunnustaneet tykkäävänsä toisesta paljonkin, mutta se joku niitti siitä vielä puuttuu...hän on kai perus neitsyt. Kaunis, menevä, itsestäänhuolehtiva ja reipas, mutta minua kiinnostaa paljonkin tässä henkilössä se, että haluaisin muuttaa häntä hieman luonnonläheisemmäksi ja hidastavan vauhtia. Hän ihastuttaa ja vihastuttaa ja juuri kun olen päättänyt luovuttaa niin nähdään tai tulee viestiä kuin taikaiskusta...aivan kuin hän tietäisi mitä on tekeillä.
Tapasin juuri myös toisen tytön ja tapasimmekin jo pariin otteeseen...hän taas on hieman hillitympi, mutta hänen puheensa saa minut rauhoittumaan ja tuntemaan itseni hyväksi tyypiksi.
Ja nyt kun sitten olin ns.treffeillä tämän uuden tytön kanssa niin kas kummaa kun vanha neitsyt suolani pisti viestin juuri kriittisellä hetkellä eli kun olin jo päättänyt unohtaa hänet ja ottaa selvää uudesta oikein kunnolla.
Ajattelin ensiviikolla kun taas näemme ottaa kovemmat panokset käyttööni tätä neitsyttä kohtaan...nyt riittää nöyristelyt ja sanon miten asiat on. Jos ei natsaa niin olkoon sitten niin...onhan minulla sitten se toinenkin joka on jo tehnyt minuun vaikutuksen älyllisesti ja hänkin tykkää likkua luonnossa.
Auttakaa jos voitte...?!? Kahden tulen välissä en ainakaan viihdy...

5

1580

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toinen koti

      Sinä olet oinaana aika suurpiirteinen ja kaaos voi olla sinulle sitä että asiat ovat kohdallaan.Neitsyt on hieman määräilevä joka ei oikulle sovi sekaä hyvin täsmällisen pikkutarkka joka ei myöskään oikulle sovi.Tutustu siihen uuteen ja tee päätös ,senhän sentään osaat!!!

    • 987

      Jos se neitsytneiti on kerran kummitellut mielessä jo vuosia, niin en jättäisi asiaa puolitiehen(sattaa jäädä kummittelemaan vaikka vuosiksi) vaan:

      Kerro neitsytneidille tunteistasi. järkevästi, reheellisesti, mutta ilman dramatiikkaa ja suuria purkauksia ja painostusta tai uhittelua tyyliin "jos et ota nyt, niin sitten et koskaan".Ja pyydä suoraa vastausta hänen tunteistaan ja siitä mitä sinusta haluaa(anna neidin miettiä asiaa, jos haluaa, mutta laita mietinnällekin takaraja esim. viikko-pari, mikä susta parhaalta tuntuu)Vaatii ns. "munaa" mutta eikös just sitä oinaista löydy. Ja neitsyt arvostaa varmasti suoraa ja rehellistä lähestymistä ja sitä, ettet painosta, vaan arvostat myös hänen tunteitaan.

      ja jos vastaus on kieltävä, minkäs teet.Olet kuitenkin toiminut rehdisti ja rohkeasti ja voit vailla mitään huolia suunnata mielenkiintosi muualle; teitän kaiken minkä voit, ja teit sen kuin mies.

      • perus oinas

        Näen molemmat neitoset ensiviikolla ja saan toivottavasti otettua hieman enemmän selvää tästä uudesta neidosta, joka on osoittautunut rohkeaksi ja jutuistakan ei ole ollut puutetta, siis ainakaan vielä ja niiden tasokin on juuri minulle sopiva.
        Tarvitsee vain pitää toinen toiseltaan salassa tämän kerran, että ei tule ns. väärinymmärryksiä.
        Meinasin ensin pistää neitsyen selkä seinää vasten kun on jo tullut nöyristeltyä tarpeeksi...on jo muutaman kerran pitänyt sanoa, että "En jaksa enää juosta tätä vitun kehää...ja olla vaan se kaveri jota halataan paljon."...mut jotenkin ne sanat aina vaihtuu matkalla aivoista äänihuuliin.

        Jos neiti neitsyellä on kerrankin jotakin järkevää sanottavaa niin annan vielä mahdollisuuden, mutta kun taitaa olla jo joku 52.kerta.

        Katotaan kuin pojan käy...kiitos osallistuneille.
        peace


    • Joku

      Tässä pieni vinkki jota ehkäpä kannattaa noudattaa neitsyiden kanssa. Neitsyt on "suhteessa" omasta mielestään aina vapaa ja kun hänelle sopii niin luonnollisesti myös kumppanille sopii. Neitsyt ei juurikaan suoraan sano asioita ja ei voi sietää palloa nilkassa. Joten, jos haluat neitsyen: Älä yitä muuttaa Neitsyttä, mutta tee erittäin selväksi mitä itse haluat ja tunnet! Jos neitsyelle ei kerro ajatuksiaan niin juttu ei etene yhtään mihinkään!
      Itse olen Oinas tyttö ja deittaillut muutamaakin neitsyttä. Tsemppiä! ps.Oinasta ja Neitsyttä ei ole luotu toisillensa.

    • tietoa on

      neitsyt on viimeisin merkki joka sopii oinaalle.etsi oikeaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1877
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1286
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe