Härkämiehen rahat??

En ymmärrä en!!!

Minä olen miettinyt jo useamman vuoden,minne miehen rahat hupenee ettei tilistä parin päivän jälkeen ole edes hälle itselleen kahvirahoja edes.Yhteiseen talouteen ei ole koko aikana tullut edes sitä sovittua muuatta satasta kuussa,selityksiä sitäkin enemmän.Hän käy vakituisessa kaksivuoro työssä valtion hommissa,olen kyl nähnyt tililistat,eikä kyllä voi sanoa muuta kun valtion "leipä"on pitkä ja kapea.Minä ansaitsen 3kertaa enemmän kuin hän,mutta myös maksan kaikki talon maksut,koska omistankin sen,mutta kyllä hänen pitäis edes ottaa osaa juokseviin kuluihin,ja aina kun tulee keskustelua rahaasioista hän hermostuu--Miksi???

16

2996

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luinjostain

      Hih, tämä oli jenkkimiehen kirjoittama jossain: "kaikilla miehillä on deittailu/treffibudjetti", eli se, mitä laskujen jälkeen käytetään vastakkaiseen sukupuoleen.

      Jospa sinä et ole ainoa ?

      • Ap.

        Mutta mahdoton yhtälö,kun hällä oliskin,mutta kun ei ole pois kotoa muuta kun työs ja työmatkat 50km.pv.Mutta hällä on vanhoja velkoja joita makselee ja se mua kismittää myös hällä on peliriippuvuus(pelaa netissä)useita satoja euroja kuukaudessa uskoen lapselliseen tuuriin,että vielä se päivä paistaa risukasaankin??Että se toinen nainen on ainakin pois laskuista,kunpa oliskin,niin antaisin komeen miehen hälle"elätiksi".


      • härkä

        se on niin yksilö asia tuo,, tuhlaa varmaan muutkin, miksi aina härkää syylistetään,,on tietysti tuo *thai* hieronta sehän vetää miehiä..kuin mangeetti


    • RomynÄiti

      Pakko vastatatähän että olen myös törmännyt härkämieheen jonka rahat vain yksinkertaisesti katoavat. Tienaa 10kertaisesti kuin minä ja silti rahaa harvoin riittää koko kuuksi. Missä syy tähän?

      Itse olen härkänainen ja saan kyllä rahan riittämään, VAIKKA aina ei pystyisi jokaista laskua maksamaan niin ainakin ruokaa riittää.

      • pimeitä muksuja

        Saattanut unohtaa mainita.


      • ap.
        pimeitä muksuja kirjoitti:

        Saattanut unohtaa mainita.

        Kun ei ole edes niitäkään,pimeitä muksuja,vähä huonosti valittu termi,joku vois loukkaantua sanonnasta.Tiedän kyllä mitä tarkoitat,mut kaikki ei ehkä tajuu sanontaa?Pelaamista on nyt vähentänyt huomattavasti,mut musta tuntuu välillä että minä olen kun"räkättirastas"kun pitää jatkuvasti kouluttaa aikuista(47v)miestä.Kun minä en lainaa rahaa enää hälle niin vanhempi veli laittaa tulemaan pyydetyn summan.Kyllä hällä mun mielestä kyllä on huonot tulotkin,vaikka työssä samalla VR:llä jo 27v.Kyllä hän mulle näyttää tilija pankin listat ettei hän niitä salaa,mut niin vaan on etti raha pysy hänen"hyppysissään"MItä ilmeisemmin hän pelailee työreissuillaan näitä niin sanottuja yksikätisiä,en minä muuten ymmärrä.Lisää ehdotuksia!!!!!


    • cauris

      härkämiehet eivät taida olla mitään loistavia rahankäyttäjiä. Keräilevät ympärilleen kaikenlaista roinaa ja tavaraa, koska maallinen ylellisyys on niin tärkeää.

      Täällä on nyt taas kerran tullut näitä ikuisia härkä pettää ja muuta-kitinöitä, joita ei enää edes jaksaisi lukea, kun ihan varmasti se pettäminen on ihan yksilöllinen juttu, eikä mikään horoskooppiasia! Jokainen fiksu sen jo tajuaa.
      Mutta jos oikeasti alkuperäinen kirjoittaja mietit, missä mättää, niin miehelläsi taitaa oikeasti olla peliriippuvuus ja siihen ne rahat sitten menevät. Miksi ummistat silmäsi tuollaiselta asialta? Lisäksi hän ilmeisesti säästelee rahojaan juuri tuohon pelaamiseen!
      Mitä sinä voit tehdä asialle? NOh, jospa miettisit, että ihmisessä on tärkeää muukin kuin se komeus, että millaista arvostusta ja työnjakoa sinä kaipaat parisuhteessa. Laita mies seinää vasten. Tuollainen saa loppua, koska peliriippuvuus voi viedä ihmisen todella syvälle ja pilata elämän.

      Miksi hän hakee jännitystä elämään hyvin kyseenalaisin keinoin? Eli mikä on niin tylsää, että normaali arki ei riitä? Mielestäni hänen suuttumisensa kertoo siitä, että asia on hyvin arka, joten hän pyrkii suojaamaan itseään tenttauksilta. Minä en antaisi rahaa yhteenkään kahvikuppiin, jos kerta palkkatyössä käy. Jos ei opi käyttämään rahojaan fiksusti, niin opetus lienee paikallaan. Hän pelaa rahansa, koska tietää saavansa sinulta rahaa. Ja sinä puolestasi tuet tätä oravanpyörää.
      Jospa nyt nousisi teidänkin talossa kissa pöydälle, että hoitoon vaan tai sitten tavarat kasaan ja pihalle.
      Jokaisen naisen on arvostettava itseään. Niin ja ps, tue miestäsi, jos hän todellla ottaa sanasi vakavasti. Tue hänen haluaan lopettaa se pelailu ja jutelkaa siitä, mitä asioita hän elämäänsä nyt kaipaa, mikä on huonosti. Miten te voisitte yhdessä piristää arkea? Meillä ainakin tehdään yhdessä hyvää ruokaa, käydään lenkillä, ulkona kahvilla, joskus hyvä seksikin on paljon parempaa kuin joku aktiivisuuksien etsiminen netistä jne. ;) Mielikuvitus onc rajana. Jos ei mikään riitä ja pelailu jatkuu, voisi miettiä merkkaako tälle yksilölle mikään muu mitään kuin raha ja rikastuminen. Se on mielestäni vain oman perseen tuijottamista.

      terv. härän kumppani

    • rahat uppuaa sinuun

      sinun hyvään ja vain ainoastaan

      • AP.Haavi-auki????

        Kerroppas nyt mullekin,kuinka ne rahat"uppuaa"minuun? Taidat olla aika pöljä,tai sitten minua vaivaa jo dementia,hah haa kun en muista tai tajua että minähän ne senttiset hältä vienkin,olipa hyvä että tulit kertoon,et nyhhän mää hokasin,joo sain mä synttäri lahjaksi cd-levyn olin kyllä siitä tosi yllättynyt ja iloinen,ihampa oikeesti,oli hällä näköjään sen verran mania jemiksessä.


    • lopinaskaasi

      Ite olen härkämies ja ainakin olen todella pihi. Kerään rahaa pitkään ja hartaasti, ja sitten vasta ostan, jos ostan, jotain jota todella tarvitsen. Lisäksi kaupasta lompakkoon jäävät kolikot yleensä kerään omaan astiaan, joten kolikkoina mulla on rahaa aika paljonkin, enkä raaski käyttää niitä, kun oon niitä niin paljon saanu kerättyä :-D

    • myöskin

      yksi persaukisen härkämiehen muija, itsellä oli jopa työttömänä ollessani enempi rahaa kuin äijällä, joka on vielä suht hyväpalkkaisessa hommassa!

    • härgä

      että kaverisi oikeasti on härkä?

      Minä olen kuten tuo edellinenkin härkämies todella pihi ja säästäväinen, velkaa en ota ihan periaatteesta...

      Elikäs summasummarum. Horoskooppimerkillä ei ole oikeasti tämänkään asian suhteen paskan merkitystä. :)

      • kultainen keskitie

        Noin yleisesti puhutaan että nimenomaan härkä ja raha kuuluvat yhteen, rahamaailmassa pyöriikin paljon härkämiehiä ja naisia, tunnen omakohtaisesti useampia. Suomen Pankin ent. pääjohtaja Sirkka Hämäläinen on härkä, muista puhumattakaan...Joten ehkä asiat on niin että härkäihmiset osaavat halutesaan tienata, säästää ja tuhlata keskivertomeikäläistä lahjakkaammin!


    • ala vetää vaan

      Pakkoko se on tuon härän kanssa kärvistellä?

      • AP.

        Kuka on sanonut että mä kärvistelen????juttuhan alkoi härkämiehen rahan käytöstä,matkalla tähän päi vään se on kummasti rönsyillyt,ja mielipiteitähän minä pyysinkin.Miks mun pitäis vetää jonnekin?Enhän edes maininnut että meillä olis tappeluja rahan takia,asumme mun omistamassa talossa,aviossa 1vuosi,seurusteltiin 2v,mitähän viel pitäis kertoo,meillä menee loppujenlopuksi aika hyvin,mitä nyt verottaja ajatteli viedä mun säästöni,se nyt vituttaa taas enempikin mätkäs mulle vähä vajaa10tonnin mätkyt,että hups heijaa ja yrittäjän päätä seinään.


    • börjens

      ne kyllä osaavatki viedä rahat....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4643
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      31
      1459
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe