tupakka + oire

poitsu85

Moi,

Kun tupakoin niin tupakoinnin jälkeen tulee tosi huono olo meinaa laatta lentää pyörryttää ja hikoiluttaa.. tahtoisin tupakoida mutta tää estää! Ihan normaalia? vai mikä neuvoks..

34

17177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NickoTiini

      Sehän johtuu yksinkertaisesti siitä, että tupakka sisältää monenlaisia myrkyllisiä yhdisteitä ja vie aikansa ennenkuin niihin tottuu. Ei siis kannata olla huolissaan jos elimistö pyrkii pääsemään eroon myrkyistä... Huolissaan pitää olla sitten kun ilman tupakkaa ei pysty olemaan vaikka keuhkoon pistää ja muutenkin tuntuu että tuosta tavasta pitäisi päästä eroon. Olisi minunkin aikanani kannattanut jättää kokeilemiseen, rahat ja terveys meni ilman todellista vastinetta.

    • minä

      Miks ihmeessä sä haluat polttaa? Ja kyllä toi huono olo kuuluu asiaan, itelleni tuli aina aamun ensimmäisestä tupakasta huono olo, eikä se lähtenyt koskaan pois, silti piti polttaa. Kyllä ihminen voi olla säälittävä!!!

    • Sun

      Koitat vaan lisätä sitä tupakkamää, kyllä se pikkuhiljaa elimistö alkaa sitä kestämään. Sitten kun olet oppinut, on siinä todella miehekäs olotila.

      • poitsu85

        ajattelin kun meen lauantaina ryyppään ni en oo pitkään aikaan polttanu etten taida viittiä sitte vetää sillon ettei lennä laatta ja sitte kaikki luulee että se laatta lentää sen ryyppäämisen takia.. :) säälittävää(KÖ)?


    • Johanna*

      Hahaha sulle!!! Kelaa mitä sä selität??!!

    • Mea Culpa

      v**** et voi ihminen olla tyhmä

    • jip

      Minun nuoruudessani noista "hilppiksistä" ainakin nautittiin. Tulispa nykyäänkin sellanen olo (joskun harvoin voi tullakin)

    • vähän

      Sä olet nuori ja pohdit miten voit käyttää myrkkyjä tulematta huonovointiseksi. Myrkkyjä, joihin vähitellen totut ja joita ilman et voi pian enää olla.

      Olet nuori ja tahdot tupakoida, jonka vaikutuksesta alat voida huonosti, alat haista pahalta, ihon värisi muuttuu, tupakkasormesi tulevat keltaisiksi (jos mahdollista katso vanhojen ihmisten, jotka ovat ikänsä tupakoineet, tupakkasormia.

      Olet nuori ja luulet voivasi lopettaa milloin vain. Kysy keneltä hyvänsä vuosia tupakoineelta, kuka tahtoisi lopettaa. Uskon, että suurin osa tahtoo lopettaa, mutta ei pysty ja uskon, että suurin osa katuu koskaan aloittaneensa.

      • dffddfdf

        Vedä poskareita, ei tule huono olo... Itse vetäisin juuri iltatupakan, tuli paha olo ja huimaa. Poltan niin vähän, että oireet eivät katoa minnekään, joten hyvä tapa estää on vetää sitä röökiä vähemmän keuhkoihin, eli minimaalisesti.


      • ujgujyguguygu
        dffddfdf kirjoitti:

        Vedä poskareita, ei tule huono olo... Itse vetäisin juuri iltatupakan, tuli paha olo ja huimaa. Poltan niin vähän, että oireet eivät katoa minnekään, joten hyvä tapa estää on vetää sitä röökiä vähemmän keuhkoihin, eli minimaalisesti.

        Polttakaa hitaammin ja miedompia tupakkeja ja siirtykää vahvempiin kun tottuu nikotiiniin. Todennäköisesti johtuu siitä että olet saanut nikotiinia enemmän kuin mihin olet tottunut..
        En poskareita suosittele koska niistä ei oikein hyödy mitään ja nolaa itsensä julkisilal paikoilla :D


    • tttsau

      juu ei niitä poskareita koska siitä saa sellaisen kuvan että yrität olla joku kovis ku poltat vaikkei sulla ees oo siihen mitää tarvetta :D jos sulla ei tuu 'niksoja' eli nikotiinintarvetta niin suosittelen lopettamaan heti ! :)

    • jeesasdasdf

      itel sama homma. paitti ettei oo mitää halua alkaa polttamaa.. olin bileis kaverilla ja muutaman oluen jälkee lähettii röökille ni tuli sitte älyttömän hirvee olo, rupes laatta lentää ja päätä särkee ni piti sitte lähtee himaa sielt nukkumaa paha olo pois. rupes kaverit sit levittää hauskaa juttua että meikä menee sekasi muutamast oluest.. tuol opiskelupaikassaki jotain jämiä poltellu, ei niistä tuu mitään mutta tossa yks päivä koitin yhtä kokonaista saada poltettua niin tuli sitte paha olo ja himaan taas nukkumaa paha olo pois. ei oo kivaa ei.

    • valistajaaaaaaaa

      sama homma sitten joskus kannabiksen kanssa vai? On pakko polttaa vaikka menee pienistä hiteistä sekaisin ja tulee paha olo? EI KANNATA!

    • marlboroRED

      Ite meinasin kanssa amisvuosina kun alottelin niin pyörtyä ja piti vähän aikaa tasapainotella ja näyttää coolilta, hikoilutti ja mahassa väänti. Meni ohi mutta ei ole järkeä koko hommassa

    • asdfasfdsa

      Ite poltan älyttömän vähän, eli silloin tällöin, en vedä poskeen, mutta ei ole pahat niksatkaan. Joskus, todella harvoin kun poltan, tulee paha olo, alkaa hikoiluttamaan, päätäkin välillä särkemään, mutta siis todella harvoin :p

    • sama juttu

      Sama mulla toltin 2ja puol tupallaa putkeen ja menin takaisin sisälle niin hikoiluttaa ja huono olo samat oireet kuin sinulla ja siinä vaiheessa ennen tupakointia on kivaa ja tekee mieli polttaa mutta sitten tupakoinnin jälkeen harmittaa ja tulee huono olo pelkästä ajatuksesta että polttaisi vielä yhden onneksi en ole ainut kenelle on samoin käynyt!!!!

    • ettänäin

      Nyt 5 vuoden tupakoinnin jälkeen alkanut tupakoidessa tai heti sen jälkeen tulemaan näitä oireita;

      Palelu / Tärinä
      Voimakas väsymys
      Hikoilu (harvemmin)
      Huono olo
      Silmissä sumenee (harvemmin)
      Sydän hakkaa kovaa vauhtia (harvemmin) -> paniikkikohtaus (tuli kerran vähän aikaan sitten)

      Oon vasta 20 vuotta, ja luultavasti sairastunut pahempaan tautiin näistä oireista päätellen(?), lääkäriin en tahdo mennä koska ei huvittaisi kuulla vuoden elinaika ennustusta. Älkää ihmiset alkako polttamaan.

    • Dr. Lovesmoke

      Lisää kessua vaan huuleen ,kyllä se siitä helpottaa.

    • Kokenu

      Pussasin kerran yhtä tupakoivaa tyttöö. Oli ninku olis tuhkakuppia nuollu.

      Kerta riitti.

    • jokurandomheppu

      Tietääkseni nikotiinia käytetään myös oksennuslääkkeenä uskoisin sen olevan syy kaikin puolin

    • FinesT

      No siis, Kun elimistös ei oo vielä tottunu kaikkeen paskaan mitä röökistä. Sen takia sun kannataakin se lopettaa kun vielä voit...

    • Maijaliisaluusaniisa

      Oot tyylii joku alottelia ja se voi olla myös se syy ...

      • EiMulMuuta

        Sä vastasit 13 vuotta vanhaan viestiin..


    • Äläää

      Älä halua alkaa tupakoimaan..! :)

    • ForGood

      Lopetin tänään! :)

    • nosmoked

      Aloitin tänään :)

      noei mut huono olo vaa tuli 3 kessusta

    • Hyihyi

      Olen polttanut 15 vuotta nyt muutamankin vuoden vaan pari päivässä ja alkanut tulemaan tosi ällö olo mistä johtuu ennen ei tullut

    • Mistäjohtuu

      Mitä enemmän lisään tupakoinnin määrää, sitä paskempi olo sen jälkeen päivä päivältä.miksihän mulla on näin

    • joroma69

      reps :D

    • JänskättääJansku

      Kuka lukee 2018

      • Anonyymi

        2020 :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        2020 :D

        2022 :D


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      140
      10192
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2944
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      204
      2769
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2097
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1566
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe