Aihe

Nimikirjoitusten arvo?

Hanna

Osaako kukaan sanoa mistä voisi saada tietää onko jollakin nimikirjoituksella rahallista arvoa? Yritin etsiä netistä tietoja suomalaisista asiantuntijoista, mutten löytänyt ketään kehen voisin ottaa yhteyttä... Itselläni on edesmenneen Jasser Arafatin aito allekirjoitus ja haluaisin tietää kuinka arvokas se tänä päivänä on...
Osaako kukaan auttaa?

4

716

  Vastaukset

  • minkäänlaista sertifikaattia todistaa onko se aito? Meinaan, tottakai pistää aina hieman epäilemään jos joku myy elviksen lp:tä nimmarilla :)

   eli aitous pitäs saada todistettua, ehkä jotkut nimikirjoituksen tutkijat voi auttaa, maksaa varmaan jotain. eihän tota kukaan muuten osta jos ei usko. muuten varmaan onhan sillä arvoa.

   • ...leima ja se on numeroitu kappale. En tosin tiedä mitä leimassa lukee, koska se on ilmeisesti arabiaa tai jotain sinne päin... Mutta oletan, että se on kuitenkin jokin virallinen leima. Täytynee kai kokeilla vaan laittaa eBayhin ja katsoa mitä siitä tarjotaan... Kyllä kai tämänkin alan keräilijöitä jostain päin maailmaa löytyy... =)


   • onko nimmari vielä myynnissä? Kiinnostaisi kovasti :)


  • Olisi Ritchie Blackmore ja Ronnie James Dion nimmarit vanhoissa Rainbownn levyissä. Miten voin tarkistaa aitouden?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1757