SONERA: nyt meni hermot

kyllästyny soneraan

hankin soneran kaapeli netin heinäkuun alussa

viikon pelasi loistavasti, sitten alkoi pätkimään ja modeemin valot rupesi vilkkumaan, yhteys kyllä palautui itsestään, mutta pätkimistä saattoi olla jopa kymmeniä kertoja päivässä. tein vikailmoitusen ja vikapalvelu otti yhteyttä . asentaja tuli käymään seuraavana päivänä. hän mittasi antenni singnaalin tehon ja sanoi että on hyvä, hän myös mittasi ja tarkisti kaikki operaattorin omat laitteet ja totesi ettei vikaa ole niissä. tietokoneeseen hän ei koskenut vaan sanoi suoralta kädeltä että vika on koneessa kun ei kerran operaattori vikaa löydä.

vein koneen huoltoon "maksoin huollon" mutta huolto ei löytänyt mitään vikaa koneesta, sanoivat vain että uudestaan yhteys operaattoriin. seuraavana päivänä posti oli muistanut minua laskulla joka oli tullut soneralta. avasin laskun ja siinä luki "tämä on lasku data liittymän vian korjauksesta" mitä helvettiä, siis sonera lähettää laskun toteamatta että vika tosiaan on tietokoneessa. huh huh.

tein uuden vikailmoituksen, kun lopulta asentaja tuli taas käymään hän mittasi jälleen antenni singnaalin tehon ja tarkisti kaikki laitteensa, ja lisäksi hän jopa meni istumaan tuolille ja koittamaan tietokonetta "positiivinen yllätys"

asentaja rämpläsi konetta noin 30 min ja hän poiteli rukseja joistakin kohtaa asetuksista. kun hän oli lähtemässä kysyin mitä sä oikein teit sille. asentaja sanoi että muutti hieman protokollien asetuksia. "aijaa"

kului hetki ja kappas netti pätkäsi jälleen, mutta tällä kertaa se ei tullut takaisin. annoin modeemille sähkö piikkejä sekä resetoin sen, mutta ei auttanut. yhteys ei pelannut.

sitten tein tietokoneelle järjestelmän palautuksen, palautin koneen ajankohtaan ennen asentajan käyntiä ja kappas netti rupesi toimimaan.

muutaman päivän päästä posti muisti jälleen soneran laskulla "data liittymän vian korjaus"

tämän jälkeen minulta meni hermot lopullisesti. soitin soneran vikapalveluun ja haukuin heidät maasta taivaisiin. kerroin heille että asentajan koneen rönkkimisen jälkeen netti ei pelannut laisinkaan ja että järjestelmän palautus auttoi asiaan. vikapalvelussa ihmeteltiin suuresti että miten on mahdollista että asentaja rönkkii konetta. huh huh. "eikö muka saisi"

kaiken selitysten jälkeen soneralta lupasivat lähettää internet yhteyden korjaus sarjan eli CD jossa on soneran oletus yhteys.

odotin kolme viikkoa ja mitään ei kuulunut jotenka soitin soneralle ja kysyin mistä nyt kiikastaa. soneralta sanottiin että ei heille ole tullut mitään tietoa että mitään CD levyjä olisi edes pitänytkään postittaa . hohhoijaa.

sitten sanoivat että jos haet ne täältä soneran pisteestä niin saat ne saman tien. no, käivin hakemassa, matkaa soneran lähimpään pisteeseen on noin 30km. eli 60km piti taas mennä yhden CD:n takia. "huokaus"

kotiin päästyäni pistin CD: kelkkaan ja kappas tuli virheilmoitus. "yhteensopivuus ongelma, tarvitaan windows XP.

soitin taaaaaas soneralla ja kerroin että tämä ei käy vistaan. soneralta sanottiin että ei ole vielä tullut vistaan yhteensopivaa korjaus CD:levyä etää minun olisi pitänyt kertoa kun hain CD:n että minulla on vista.

tämän tapauksen jälkeen loppui minu sonera aika. irtisanoin kaiken soneralle kuuluvan, laajakaistan, kännykät, ja lankapuhelimen.

12

1926

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sonieeera

   tarinasi on hyvä, mutta ikävä kyllä täyttä fiktiota. minulla on myös soneran kaapeli kaista ja ei ole mitään ongelmia kun osaan hallita konettani oikein. sinun olisi vaan pitänyt pitää kiinni sonerasta ja taistella tai vaikka hakeutua johonkin koneen käsittely koulutukseen. totuus on se että sonerassa ei ole mitään moitittavaa.

   • totuussillähyvä

    sonera on täysin PASKA


  • dnalnif

   ilmeisesti olet nyt sekoittanut operaattoria, DNA:lle tuo tarina sopii vallan mainiosti.

   • Soneraa kohtaan epäluuloinen.

    Minulla pätkii netti lähes päivittäin. Olen yli 5 vuotta tietokoneiden kanssa sähläillyt ja tiedän kyllä miten internet-asetukset tulee laittaa. Modeemissa ei vikaa. Käytössä soneran kasimegainen. Pakko sanoa. Paskaostos.


  • nujula

   TeleRing,,,,, Varsinainen Paskaputiikki.Myy tietokoneita,vaikka ei osaa niitä asentaa,eikä välitä huolloista hevonpaskan vertaa.Kaveri täynnä itteään eli tyhjä nuppi,kiertäkää kaukaa.

   • tympii

    Kyllä Soneralla on liian usein tarjoamansa sähköposti tiltis... ja nyt ei pääse koko soneran sivustolle ees. Hintakin on täysin kohtuuton ja jos Soneran päässä on jotain vikaa niin tarjoavat vastineeksi muka jotain asennuspalvelua!!! ja semmosta kun ei tarvita...tarvittaisiin vaan toimiva yhteys 50euron kuukausimaksun vastineeksi!!!


  • Mäkkihöperö

   Miksi haukut täysin väärää puuta, kun vika aivan selvästi on Vistassa eikä se ole Soneran tekemä.
   Minulla on Sonera ja toimii koko ajan eikä tarvitse asentajaa kutsua konevikojen takia, mutta minulla ei olekaan mitään Vistaa - eikä tule - eikä mene hermot ;-)

  • niinpä niin

   Tuo että Sonerassa on aina vikaa, on mielestäni hieman yksilöllistä. Ja se että asentajia haukutaan, kyllä ne asentajat mun mielestäni osaa hommansa, ja jos joku luulee osaavansa asiat paremmin kuin asentaja, jolla saattaa olla kokemusta hieman enemmän, niin yrittäköön korjata vikansa itse, varsinkin jos vika jää omaan koneeseen.

  • vihainen soneralaine

   meillä soneran netti ja se pätkii päivässä noin 10 kertaa, täyttä paskaa ja haluaisin heti vittuun tämän suomeksi sanottuna. vikapalvelun puhuvalle päälle aivan turha soittaa, koska siitä ei mitään hyötyä ole. SONERA SUCKS

  • panzer

   Se kai on siitä kiinni missä sattuu olemaan laitteineen. Minun kenttävoimakkuusongelmani ratkaisin omatekoisella folioantennila!

  • uuttapukkaa

   Minulla yhteys pätkii kans . vikailmoitus tehty, asentaja käynyt taloyhtiön kellarissa, säätöjä tekemässä, Asentaja sanoi, että modeemissa vikaa ja sanoi myös, että
   käy Soneran liikkeessä, antavat sieltä uuden modeemin lainaa, tai sen voi ostaakin muutamalla kympillä.
   Menin liikkeeseen, he sanoivat, että ei täältä mktään modeemeja ostella eikä
   lainata, alkoivat samantien kauppaan uutta yhteyttä, ja esittelivät modeemia
   jonka saisin siinä ohessa.
   Ostopäätös olisi heti pitänyt tehdä, vetosivat postilakkoon, etten saisi medeemia postissa sen takia, jos en heti pistä asioita vireille.

   Sanoin, että harkitsen asia koska viikonloppu olis tulossa ja asiat ei mene suuntaan, eikä toiseen pyhänä.
   Yhteys alkoi taas toimia ja päätin, että nyt harkitaan tarkkaan mihin
   päädyn.
   Veikkaampa, että ongelma ei ole modeemissa koska se taas toimii, vaan Soneran yhteydessä.

  • refrfr

   Ei ollut ongelma modeemissa, uutta testattu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   148
   1410
  2. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   42
   987
  3. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   86
   968
  4. Kimmo Kivelä mikä pösilö.

   Kirkkoherra kehtaa kitistä saamastaan kunniamerkistä. Onpa törkee äijä. Ei niin pientä ojaa että meidän kirkkoherralla
   Kiuruvesi
   10
   896
  5. No jos sulla on muitakin ottajia

   niin siitäpä sitten vaan. Ehkä niitä on sitte helpompi lähestyä! Eikait tämmöistä vaikeaa ujoa tapausta hittovie kannata
   Ikävä
   45
   768
  6. Palasina edelleen ja paras pala hukassa loppuun asti

   💞 Mä et ketään viereeni kaipaa Itselleni toistelen et kaikki hyvin on En tahdo et kukaan Perääni soittaa Helpompi on o
   Ikävä
   113
   764
  7. Kulta miten menee

   Mitä tunnet nyt.
   Ikävä
   58
   762
  8. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   105
   740
  9. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   174
   710
  10. Nyt faktoja tiskiin mies

   Kerro kaikki syyt miksi en kiinnosta. Arvaan jo joitain, mutta haluan kuulla ne sinulta.
   Ikävä
   68
   701
  Aihe