kannattaako rouskuja pakastaa vai suolata?
sienien säilöntä
2
1742
Vastaukset
- Ken Tiessen
Riippuu siitä, kuinka paljon muita sieniä olet saaliiksesi saanut. Jos olet saanut kelvollisia pakastettavia, jätä silloin pakastimen tila niille, ja pistä rouskut suolaan.
Jos keräät pelkästään rouskuja, kyseessä on makuasia. Pakastaminen saattaa heikentää joidenkin sienten rakennetta ja toisaalta monet rouskut ovat parempia suolattuina kuin omassa nesteessään kiehautettuina ja sen jälkeen pakastettuina.
Henkilökohtaisesti sanoisin, että leppärouskua älä koskaan suolaa vaan kuivaa tai pakasta. Haaparousku ja karvarousku ovat mielestäni rajatapauksia. Mustarouskun pistäisin ehdottomasti suolaan ja sienisalaattiin. Ja jos olet joskus niin suuressa ahdingossa, että joudut keräämään kangasrouskuja, pistä ne niin vahvaan suolaan, että sienen maku varmasti katoaa.- dddddddddd
Kokeile suolatuista kangasrouskuista joskus sienisalaattia. Sopii erinomaisesti juuri makunsa vuoksi vispatun kerman ja raan sipulinkanssa. ainakin kaikki sienenystävät ovat ihmetelleet miten voi sienisalaatti tällaisenaa olla hyvää
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu
Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)301969Haistoin ensin tuoksusi
Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu61802- 151291
- 71184
Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."
ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w211165- 111097
Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?
Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais51041- 61014
- 71005
- 10980