Neitsyt isän neitsyt tyttärille

Tia-Marian

Tässä stoori teille neitsyt isän neitsyt tyttärille. En halua loukata kerron vain.

Olette ensinnäkin hemmoteltuja. Saatte isänne arvostuksen ja ymmärrätte tietyssä elämänvaiheessa, että olette muita sisaruksianne ylempänä isänne silmissä -ainakin uskotte niin.
Te osaatte pyytää isiltä rahaa ja mitä vain. Ette halua riidellä isienne kanssa sillä kaverina heistä on teille enemmän hyötyä. Tykkäätte isästä. Arvostatte häntä ja annatte hänelle helpommin anteeksi kun äidillenne.

Olette aika tavalla isänne kaltainen. Haluatte menestyä. Teistä joko pidetään taiei pidetä. Itse en pidä teidän tyylistänne. Koette itsenne niin ttuoikeutetuiksi. Kaikki minulle-heti- asenne tympäisee -pahasti.

Teissä elää koko ikänne se 5-vuotias tyttö joka katsoo maailmaa uteliaana, isää kunnioittaen ja äitiä kapinoiden. Äidillenne ette anna anteeksi pienintäkään erhettä, isänne virheet taas haalistuvat ja joskus unohdatte ne tarkoituksella. Puolustatte isäänne ja isänne puolustaa ajoittain teitä. Joskus huomaan että isänne puolustaessa teitä äitiänne vastaan te tavallaan häpeätte ja siirryttekin puolustamaan äitiänne. Miksi näin?

Olen neitsyt miehen vaimo ja neitsyt tyttären äiti, olen neitsyt isän lapsi, mutta en neitsyt, siskoni on neitsyt. Useat ystäväni ovat neitsyt miehen tyttäriä ja koen olevani oikeutettu hieman yleistämään kantaani teihin -kaikkiin.

Kertokaa minulle mistä teidän isä ihailunne johtuu? Ja miksi jo lapsena valitsette isän äidin sijaan?

7

788

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neitsyt isän neitsyt tytär

      En tiedä miten muodostaisin sen sanoiksi. Minä koen ainakin jotain erilaista yhteen kuuluvuutta isäni kanssa, koska molemmat olemme neitsyitä horoskoopilta. Jotenkin ymmärrämme toisiamme paremmin. Jos niin voi sanoa? Nuorena kapinoisin aina äitiäni vastaan ja puolustin isääni ja hän minua. En muista isäni olleen koskaan vihainen minulle. En tiedä mistä johtuu. Syntymästäni lähtien olen ollut isin tyttö ja sitä tulen olemaan lopun elämääni. Silti ei ole kyllä aina ollut helppoa olla neitsyt isän tytär. Monesti on käyty kamppailua siitä, välittääkö hän todella minusta. Neitsyenhän on vaikea näyttää tunteitaan. Vaikka toisaalta huomioi minua paljonkin, niin mitä vanhemmaksi tulin huomio ja syliin ottaminen väheni. Lopulta se loppui teini-iässä kokonaan. Toisaalta ihan ymmärrettävää, mutta silti. Ainoastaan sukulaisilta ja hänen kavereiltaan kuulin, kuinka isäni puhui aina minusta ylpeänä. Enää en kuule sitä häneltä itseltään, vain muilta.

      • jepjep..

        Samoilla linjoilla kuin ensimmäinen kommentti. Isän kanssa olen aina tullut hyvin toimeen. Ja pitää sanoa etten suuremmin ole hänen kanssaan riidellyt tai ollut vihainen. Ei tulisi mieleenkään huutaa hänelle, eikä hän tee sitä minulle.

        Totta on, että iskä on kiva, tosi kiva. Ehkä siksi olen isän kanssa läheinen, koska jollain tavalla arvostan häntä niin paljon. Arvostan toki äitiäkin, mutta en samalla tavalla. Oikeastaan en voi sanoa läheinen, mutta tulemme todella hyvin toimeen. Oikeastaan isä-suhteeni on jokseenkin etäinen, mutta tykkään siitä, koska olen itse hieman pidättyväinen ja vanhempien halaaminen ahdistaa välillä. Eli fyysistä kontaktia ei juuri ole. Selkään taputttelua ym "iisimpää" kyllä.

        Olen toisaalta hemmoteltu ja katson välillä ihmisiä alaspäin (en isääni), mutta teen sen tarkoituksella ja toisaalta viihdyttääkseni itseäni (tiedän, kuulostaa friikiltä). Osaan myös olla vilpitön ja ystävällinen mutta teen sen vain silloin kun haluan. Välitän todella paljon ihmissitä ja eläimistä, mutta harvemmin näytänsen. Uskon myös isäni tekevän näin, hän näyttää sen kyllä minua enemmän.

        Pitää myös allekirjoittaa äitiä vastaan kapinoiminen (se on enemmän henkstä, vähän katkeraa, en edes tiedä miksi) oikeastaan tämä kapinoiminen on onneksi alkamassa olla ohi. Jotain lapsuuden katkeruuksia. Välillä tuntui että äiti huomioi/rakasti enemmän pikku siskoa, joten minä halusin isän ja tekemättä mitään sainkin. Toisaalta olen isälle aina ystävällinen ja nauran hänen vitseilleen& kuuntelen kuulumiset/työjutut.

        En tiedä mistä johtuu, mutta oikeati me isän tytöt olemme etuoikeutettuja!


      • neitsyt tytär

        Olen itse neitsyt tytär ja isänikin on neitsyt. Kohdallamme tämä asia on mennyt täsmälleen samalla tavalla.


    • kateellinen

      tyttärellesi ja siskoillesi?

    • 123

      Itse olen neitsyt isän neitsyt tytär ja olen asiasta täysin eri mieltä.. Ainakin minun kohdallani ei pidä paikkansa. Olen aina ollut etäinen isääni ja taas äitiini minulla on ollut todella lämpimät välit aina.
      Sen olen huomannut että luonteemme ovat samanlaiset isäni kanssa. Se on mielestäni huonompi puoli jota en haluaisi niinkään omata.
      Ehkä se hiertää usein välejämme että olemme niin samanlaisia ja itsepäisiä emmekä halua antaa periksi tietyissä asioissa. Joten yhteisymmärrys ei useinkaan toimi.
      Mutta ainakaan minun kohdallani asia ei ole koskaan ollut näin.

      • tiipataapa

        rahikaisella sillä erotuksella että välini molempiin vanhempiini on aina olleet viileät. En siis ole isän tyttö enkä äidin tyttö. Ja vaikka molemmat vanhempani ovat neitsyitä kumpikin, en näe heissä enkä itsessäni paljoakaan yhteistä.
        Olenko itse sitten poikkeava neitsyt, sitä ei tarina kerro, mutta ainakaan tuo yleistys isin tytöstä ei istu minuun :)


    • kysymys????

      Olisi mielenkiintoista tietää mikä on oma merkkisi, sekin voisi vähän valaista asiaa...

      Itse olen neitsytnainen, mutta isäni on vaaka. Tietyllä tavalla tuo kirjoituksesi osuu oikeaan, mutta en silti ihan niele sitä.

      Tässä saattaa taustalla olla myö muita asioita. Perheen dynamiikka on tietynlainen. Onko lapsia useampia perheessä? Kuka on esikoinen ja hänen roolinsa jne.?

      Jos neitsyt tytär ihailee neitsyt isäänsä, onhan se nyt ihan selvä. Tällöin isä kuvaa sitä, mitä tytärkin on ts. tyttären on helpompi samaistua isäänsä kuin äitiinsä joka eri merkkiä. Itselläni on mm. vahva vaaka painotus ja olen aina kokenut olevani enemmän isäni kaltainen, mutta silti lapsena en oikein tullut toimeen isäni kanssa. Suhteet äitiinkin ovat vaihdelleet aikojen myötä.

      Moni muukin asia vaikuttanee asiaan, mutta kun pitäisi sitten huomioida ne kartan muutkin tekijät, kun katsotaan juuri perheen dynamikaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      240
      2115
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      154
      1368
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1260
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1025
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      989
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      930
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      923
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      825
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      649
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      640
    Aihe