Eckerö linen huono palvelu

laivayhtiö joka pahentaa sa...

Olemme kaksi pariskuntaa, jotka lähdimme Eckerö linen matkalle pari viikkoa sitten. Tallinnan matkan tarkoitus oli kierrellä vanhaa kaupunkia sekä käydä lääkärissä. Meistä jokainen kärsii vakavasta sairaudesta, yhdellä asperger, kaksi uni ja ahdistushäiriöistä fibromyalgikkoa, sekä yksi epileptikko, joka myös kärsii ahdistushäiriöistä. Meillä jokaisella on B-lausunto sairaudestamme ja tallinnassa lääkärissä käynnin syy oli suomen kalliit erikoilääkäreiden hinnat. Palattuamme satamaan meidät pysäytti virolainen itseään turvamieheksi kutsuva mies, hän sanoi ettemme pääse laivaan, vaikka emme kättäytyneet mitenkään häiritsevästi, ja kun väittelimme asiasta hän innostui tutkimaan matkatavaramme ja meille sanottiin, että Eckerö linen linja on olla päästämättä laivaan matkustajia joilla on paljon lääkkeitä mukanaan, joka on kummaa kun meillä oli kaikkiin reseptit ja viro mainostaa itseään maana josta kannattaa hakea terveydenhoitopalveluita. Laivaan emme päässeet mutta turvamiehet kyllä käyttäytyivät uhkaavasti meitä kohtaan, yksikin tokaisi minulle problems ja antoi ilmeen että haluaisi tapella. Menimme seuraavalla laivalla joka oli superseacat ja ongelmia ei ilmennyt, ylimääräiset laivaliput maksoivat meille 200 euroa. Lakimieheni otti Eckero linen suomen toimistoon yhteyttä ja pyysi että he korvaisivat ylimääräiset matkakulut, sekä maksaisivat 100 euroa per henkilö vahingon korvausta aiheuttamastaa stressistä, joka useiden meidän matkaseurueen jäsenten kohdalla pahensi sairauden tilaa. Eckerö line kieltäytyi korvauksita ja käyttäytyi töykeästi asiallista lakimietäni kohtaan. Eckerö linen omistaa suomessa asuva henkilö, mutta palvelu on kuin sotilasjuntan antamaa. Ensi kerralla tiedän että millä yhtiöllä en matkusta.

27

4651

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seuraavalla

      kerralla puhua ruotsia niin ehkä auttaa:) Eikös se ole ruotsalainen (affenamaalainen) firma?
      Mutta tulli voi kyllä pysäyttää jos on mukana paljon lääkkeitä koska haluaa varmasti selvitellä onko kaikki laillista.Niin ja tämä palsta nyt ei ole ehkä se ihan oikea mistä myötätuntoa voisit hakea.

      • väärin

        Kyseessä ei ollut virallinen tulli vaan Eckerö linen turvatarkastajiksi itseään kutsuvat.


    • PROVO!

      PROOOVOOOOOO!

    • linjan laiva

      hyvä ruoka , todella hyvä palvelu, tilat asialliset , ei örveltäjiä matkalla. Tämä tapahtuma ei voi olla Eckeröltä, kolmesti viikossa matkustava....

      • Huijausta

        Kirjoittaja yritti halpamaisesti mustata parasta yhtiötä viron linjalla. Tallink on pahis, Eckerö Ahvenanmaalta on hyvis. (Se on osakeyhtiö, eikä sitä omista yksi mies yksinään.


      • näin on
        Huijausta kirjoitti:

        Kirjoittaja yritti halpamaisesti mustata parasta yhtiötä viron linjalla. Tallink on pahis, Eckerö Ahvenanmaalta on hyvis. (Se on osakeyhtiö, eikä sitä omista yksi mies yksinään.

        Totta puhut! Tallinkin omistaa virolainen E.Pantti-homo!


    • provoja

      Eckerö line tyytyy kohtelemaan asiakkaitaan huonosti.

    • Stadilainen2

      Selvästi Tallinkin keksimä juttu:)

      • ja juttu ei ole tallikkin

        Palaa takaisin heinähangon varteen missä maassa sitä sitten heilutitkin.


    • Niin metsä vastaa kuin...

      Uskomatonta toimintaa molemmin puolin.

      Heräsi väkisinkin muutama kysymys :

      1) Mistä tiedät, että Eckerö Linen turvamieheksi itseään kutsuva tyyppi oikeasti myös oli sellainen ?

      - Juttusi kuulostaa siltä, että joku saa nautintoa leikkimällä turvamiestä ja hätyyttelemällä turisteja satamassa

      2) Mistä tämä "turvamees" aavisti, että teillä on kassit täynnä pillereitä ?

      3) Miksette pyytänyt paikalle hänen esimiestään tai vaikka poliisia ?

      4) Miksette pyytänyt häneltä laivaannousukieltoa kirjallisena ?

      - Olisi helpompaa neuvotella jälkeenpäin korvauksista

      5) Onko mahdollista, että käyttäydyitte kuin kunnon porojen Tallinnassa pitääkin ja olitte sittenkin niin juovuksissa, että teihin kiinnitettiin huomiota levitellessänne ostoksianne satamassa ja oikea turvamies puuttui asiaan ?

      - Tulee väkisinkin mieleen.

      Ei millään pahalla, mutta ihan uskomaton juttu, edellyttäen, että ko. henkilö oli oikea turvamies ja Eckerö Linen palveluksessa.

      Olen suomalaisena itsekin jokusen kerran ollut Virossa tilanteessa, jossa virkaintoinen "turvamees" tai vastaava on käynyt päälle agressiivisesti, täysin perusteetta. Tapauksesta ja tapahtumapaikasta riippuen olen ollut selvin päin, tai sitten en, mutta aina tilanteesta on selvitty puhumalla ja hankkimalla paikalle esim. hänen esimiehensä.

      Yleensä purkauksen taustalla on ollut ns. luonnevika, jonkinlaista patoutunutta porovihaa (siis suomalaisia kohtaan) ja keskimääräinen virolainen palveluasenne, jota valitettavasti ei voi verrata suomalaiseen.

      Asennekommenttini varmasti loukkaa jotain lukijaa, mutta näin juttu vaan on. Nimenomaan Tallinnassa ja muualla, missä liikkuu turisteja, palvelun taso esim. virastoissa, kaupoissa ja ravintoloissa on keskimäärin surkea. Maaseudulla on huomattavasti parempaa suhtautumista. Tämä ilmiö tuntuu voimistuneen viime vuosina, eikä kohdistu ainoastaan turisteihin. Virolainen puolisoni ja monet sikäläiset tuttavamme allekirjoittavat saman mielipiteen.

      Yksi positiivinen poikkeus on tullut eteen viime aikoina, tälläkin palstalla parjattu Tallink on ihan oikeasti nostanut tasoaan, siellä yritetään palvella asiakasta päinvastoin kuin aiemmin. Heillä on nykyään puhelinpalvelussaan myös suomalaisia, joten virheitä kielen takia ei synny niin helposti. Aiemmin jouduin tilauksen tehtyäni varmistamaan viroksi, oliko puhelimeen vastannut henkilö tajunnut ollenkaan, millaista lippua olen tilaamassa. Aina vakuuteltiin kaiken olevan oikein, mutta virheitä tuli silti jatkuvasti. Sama tilanne toistui, vaikka soittajana olisi ollut puolisoni omalla äidinkielellään. Ehkä kiire tai osaamattomuus oli syynä tähän ilmiöön ?

      Joka tapauksessa olen vahvasti sitä mieltä, että Tallinkia voi taas käyttää muulloinkin, kuin pakon edessä. Tämä oli tilanne pitkään, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa.

    • ent.asiakas

      eckerö linellä samanlainen toiminta myös helsingin päässä,mielivaltaista pikku "turhamiesten" vittuilua asiakkaille.Tuntuu siltä että firman bisnesidea on, rahat pois suomalaisilta mutta ei palvelua.Kaiken kaikkiaan huonoin yhtiö,paskin palvelu,töykein henkilökunta,ei voi suositella kenellekkään!

    • Viroon ei enää

      Joo. Minä olen saanut aina huonoa palvelua laivasta riippumatta, jos henkilökunta on ollut Virolainen. Suomalaisille asiakkaille töykeä, mutta Virolaisille ja Venäläisille ystävällinen... Ei ne osaa asiakaspalvelua.

    • ei elättejä Suomeen

      eihän rysssillä oo sanastossa ees sellaista kuin palvelu, ihan perrrseestä koko porukka, rahalle ovat persoja kyllä.
      Ilman muuta saat tuoda reseptilääkkeitä ulkomailta, jos sinulla on resepti niihin.
      Minä ottaisin vielä yhteyttä tuohon eckeröön ja vaatisin kunnon selvitystä tai ottaisin yhteyttä isoon iltapäivälehteen ja pyytäisin tekemään vähä juttua.
      Eihän noilla alkuasukkailla oo mitään tapoja, on ne vaan niin kauan rysssämeiningillä elelleet, niitä ei pitäis päästää ollenkaan ulkomaille, ainoa mihin ne voi tehä matkoja, on rysssänmaat, romaniaan kattelemaan kerjäläisiä, tai somaliaan sotimaan, voisivat ottaa nuo suomen joutomustilaiset sinne tykinruoaksi, eihän ne mustilaiset kelpaa mihinkään, kun ne ei ees osu ,kun ammuskelevat toisiaan kohti, sivulliset vaan kärsii näistä maiseman rumentajista.

    • Usein työkseen matku

      Eckerö linen henkilökunta on suomalainen. Laivaan pääsyn voi estää vain Eckerö linen oma henkilökunta. Eckerön työntekijät osaavat käyttäytyä todella töykeästi ja ammattitaidottomasti matkustajia kohtaan. Vartija saattaa ärsyyntyä vaikka matkustajan ilmeestä, ja alkaa haastaa riitaa. Minullekin kävi kerran näin, kun palasin Tallinasta työmatkalta. Olin täysin selvin päin. Lipuntarkastuksen yhteydessä luokseni tuli vartija joka vain rupesi hastamaan kanssani riitaa, kysyen monta kertaa "mikä sinulla on ongelmana". Alussa en reagoinut siihen kysymykseen ollenkaan, sillä oletin että kysymys oli tarkoitettu jollekin toiselle - minun kohdallani kysymyukseen ei ollut mitään aihetta. Lopuksi päätin vastata kysymällä "Onko oletus se että ihmisellä on jokin ongelma, jos ihminen matkustaa Eckeröllä?". Kysymykseni osoittautui liian nokkelaaksi vartijalle. Sen päälle vartija raivoistui ja heitti minut ulos laivasta. Vartija kieltäytyi kertomasta nimeä tai asemaa, vaadin että hän kutsuisi paikalle esimiehensä - hän kieltäytyi. Vaadin saada jonkin paperin tai perustelut päätökselle miksi minut ei päästetty laivaan - turhaan. Olin paikalla ajoissa ja minulla oli lippu.

      Tein poliisille rikosilmoituksen syrjinnän nimikkeelllä, mutta kun en ollut saanut selville Eckerön työntekijän nimeä, poliisi ei ryhtynyt asiaa tutkimaan.

      Olen aikaisemmin nähnyt sivusta vastaavanlaisia tapauksia Eckerön laivoillä . Kerran näin kun eräs isä oli hoitamassa lastaan, joka oli lasten leikkialueella. Lapsella irtosi kenkä. Isä meni hakemaan sitä leikkialueelta. Isällä sattui olemaan kahvilasta ostettu juomalasi, jonka hän laittoi johonkin reunalle. Kun isä palasi leikkialueelta, paikalle saapui vartija joka sanoi ettei aikuinen saa olla leikkialueella. Kun isä yritti selittää asiaa, paikalle saapui toinenkin vartija, joka kuuntelematta mitään selityksiä välittömästi tarttui isää takaapäin kiinni ja ryhtyi taluttamaan sukkasillaan olevaa miestä poispäin. Lapsi noin 3 v jäi yksin. Ensimmäinen vartija, jolle mies oli ehtinyt selittää asiaa, ei kiinnittänyt lapseen mitään huomiota. Onneksi heillä oli myös äiti mukana joka saapui juuri silloin kaupasta. Mielestäni mies ei ollut mitenkään ainakaan humalassa, vartija vaan ei kestänyt sitä että matkustaja uskalsi alkaa selittämään hänelle näkemyksiään.

      • Anonyymi

        Keksittyä


    • ruotsalainen firma

      no mitä odotit ruotsalaiselta yhtiöltä? suomi työntää miljardeja ahvenanmaalle ja siellä sitten raha jaetaan miten sisäpiiri haluaa. Ahvenanmaa on siitä hassu että se ei ole osa ruotsia mutta ei myös suomea vaikka rahat sieltä hakee.

      • et tiedä

        Ihan saman määrän se velkainen Tallink saa Suomen valtiolta varustamotukea. Ahvenanmaan väki on toki toiminut epäisänmaallisesti palkkaamalla entisiä neuvostoihmisiä, mutta kyllä heitä vielä tästä sakotetaan.


    • tuupakka4

      Ensimmäinen yhteinen kesä Eckerö Linen kanssa jäi nyt kokematta. Niin myös syksy ja talvi ja kevät.
      Ystäväni oli varannut edestakaisen matkan 2.8. 09:15 lähtevään Finlandiaan. Liikenne tökki ja juuri kun saavuimme terminaaliin 08:57 eli 2 minuuttia myöhässä, kuulutettiin, että lähtöselvitys on päättynyt eikä laivaan enää pääse. Liput odottivat kyllä valmiina ryhmätiskillä.
      Paluulippu oli kyllä vielä voimassa, muistuttivat Eckerön tylyt virkailijat Heli K ja Daniela, sekä käskivat minua ja poikaani jonottamaan lippuja Tallinkin 10:30 lähtevälle loppuunmyydylle laivalle, vain päästäkseen meistä eroon. Eckerö line ei suostunut odottamaan kahta minuuttia; minun olisi kuitenkin pitänyt jäädä terminaaliin odottamaan tunnin ajan peruutuslippuja kilpailijan laivaan. Mitään muuta vaihtoehtoa ei tarjottu; esim. vaihtoa toiseen lippuun taikka paluumatkan maksun palautusta. Olin maksanut 97 euroa yhden päivän matkasta, nyt minun olisi pitänyt odottaa tunti ja maksaa kilpailevalle yhtiölle ja matkustaa tasokkaamman kilpailijan laivalla Tallinnaan vain voidakseni palata takaisin Eckerö Linen laivalla, jossa asiakaspalvelu olisi todennäköisesti ollut samaa luokkaa kuin terminaalissa. Huonon ja halveksivaan sävyyn annetun neuvon takia korotin ääntäni ja otin esille kameran saadakseni valokuvat huomattavan tylyistä asiakaspalvelutyöntekijöistä jolloin ilmeisesti Daniela hätääntyi, huusi, ettei hänestä saa ottaa kuvaa, ja kutsui peloissaan paikalle pienikokoisen mies- ja naisvartijan, jotka kuitenkin tajusivat, etteivät lyhyt sydäntautinen 50 -äiti ja hentoinen 16v-poika aiheuttaneet sen kummempaa vaaratilannetta ja poistuivat. Yhden ystävällisen Eckerön virkailijan onnistuin poistuessani kumma kyllä tapaamaan. Nuori, kohtelias Tomi pahoitteli tapahtunutta, hymyili, jutteli ystävällisesti, ja ellei joku Eckerön jo eläkeikää lähestyvä nutturapäinen likaisensinivihreänharmahtavaan puseroon ja yhtä harmahtavan näköiseen puolihameeseen pukeutunut työntekijä olisi tullut koppaamaan poikaa kainaloonsa kesken keskustelun olisin voinut lähteä terminaalista Eckerön asiakaspalveluun (muttei matkatarjontaan) tyytyväisenä asiakkaana. Nyt olen täydellisen pettynyt Eckerö Linen ns. asiakaspalveluun, vaikka heiltä löytyikin yksi ystävällinen työntekijä. Kiitoksia Tomi K! Ei-kiitoksia Eckerö Line!
      Oli oma syyni, etten ennakoinut liikenneongelmia enkä sydänoireitani enkä lähtenyt aiemmin laivaan, mutta olisin odottanut Eckeröltä enemmän joustoa laadukkaampia palveluja tarjoavan Viking Linen tapaan. Vastaavassa tilanteessa muutama vuosi sittenViking Linen laiva odotti meitä ja päästi meidät sisälle. Eckerö Line voisi myös ottaa oppia kilpailijoiden menusta ja poistaa perunasalaatistaan kalan (olen kuullut omituisesta ruokatarjoilusta pahaa palautetta sukulaisiltani). Saaristolaismenu ei miellytä kaikkia.
      Minulta tosin jäävät Eckerö Linen matkat ja ruoat tämän jälkeen kokeilematta, lisää pettymyksiä ei tämä tylynkalsea yhtiö tule minulle enää koskaan tuottamaan. Soitin myöhemmin Eckerö Linen myyntipalveluun - palautenumeroa ei ole, palautetta saa antaa vain kirjallisesti - ja sieltä sanottiin, että se on teidän päätöksenne. Niin onkin. Haukkuivat vielä Viking linea. Asiakkaana odotin Eckerö Linelta vain yhtä joustavaa palvelua kuin mitä sain kerran aiemmin Viking Linelta. Olin väärässä.

      • ruotsalainen palvelu

        Kannattaisi lähettää viesti ruotsiin ahvenanmaalle,siellä eckerölinen kotipaikka on.
        Outo on sekin että myös laivalla pakkoruotsittavat suomalaisia vaikka laivan matkustajista 0-1% on ruotsia puhuvia.


      • Farewelleccero

        Eka reissu Eccerö. Linellä taisi jäädä viimeiseksi. Itämerta olen sahannut yli varmaan satoja kertoja. Lähdettiin anivarhain mp:llä kaukaa. Tuulessa ja viimassa tultiin. Se väsyttää. Onneksi saatiin kahden hengen sohva eccerön nosturibaarista. Nukahdin tuossa tuokiossa. Lepoa kesti kokonaista 5 minuuttia. Se katkesi pullukanoloisen valkopaitaisen miekkosen räyhäämiseen - Tämä on ravintola, ja täällä ei nukuta, mesoi tämä yli-innokas purseri. Unilukkari kiersi koko baarin ja herätti kaikki levolla olevat matkalaiset. Ymmärrän kyllä, että gourmet ravintolassa nukkuminen ei ole paikallaan, mutta että asiakkaita pitää opettaa baarissa, jonka tasoa kuvaa joku kadulta kerätty amatööritaikuri tai suomen väsähtänein klikkiä seuraileva trio.
        Osa asiakkaista ei ole odottamalla odottanut eccerö linen kulttuuripläjäystä vaan haluaa levätä, että jaksaa jatkaa matkaansa maissa ehkä pitkiäkin matkoja.


      • Tydruk naabermaast
        Farewelleccero kirjoitti:

        Eka reissu Eccerö. Linellä taisi jäädä viimeiseksi. Itämerta olen sahannut yli varmaan satoja kertoja. Lähdettiin anivarhain mp:llä kaukaa. Tuulessa ja viimassa tultiin. Se väsyttää. Onneksi saatiin kahden hengen sohva eccerön nosturibaarista. Nukahdin tuossa tuokiossa. Lepoa kesti kokonaista 5 minuuttia. Se katkesi pullukanoloisen valkopaitaisen miekkosen räyhäämiseen - Tämä on ravintola, ja täällä ei nukuta, mesoi tämä yli-innokas purseri. Unilukkari kiersi koko baarin ja herätti kaikki levolla olevat matkalaiset. Ymmärrän kyllä, että gourmet ravintolassa nukkuminen ei ole paikallaan, mutta että asiakkaita pitää opettaa baarissa, jonka tasoa kuvaa joku kadulta kerätty amatööritaikuri tai suomen väsähtänein klikkiä seuraileva trio.
        Osa asiakkaista ei ole odottamalla odottanut eccerö linen kulttuuripläjäystä vaan haluaa levätä, että jaksaa jatkaa matkaansa maissa ehkä pitkiäkin matkoja.

        Hei!

        Jos haluat nukkua laivalla, varaa hytti! Tultiin Virosta Suomeen kesäkuussa ja varattiin hytti autokannen päällä: ei ollut edes kallis. Kuulostaa kyllä ihmeelliseltä, että jonkun oletuksena on mahdollisuus nukkua ravintolassa, ihan sama, minkätasoisessa. Mutta että r-a-v-i-n-t-o-l-a-s-s-a?!

        Jos nukahdat johonkin Suomeen baariin (vaikkapa), sit kyllä portsari ystävällisesti tulee sua auttamaan baarista ulos.
        Ravintolassa ihmiset muistaakseni syövät ja nautivat keskenään seurasta, kaiken lisäksi taita olla sekin paikka, jossa tehdään businesta.


      • Propagandapäällikkö.
        Tydruk naabermaast kirjoitti:

        Hei!

        Jos haluat nukkua laivalla, varaa hytti! Tultiin Virosta Suomeen kesäkuussa ja varattiin hytti autokannen päällä: ei ollut edes kallis. Kuulostaa kyllä ihmeelliseltä, että jonkun oletuksena on mahdollisuus nukkua ravintolassa, ihan sama, minkätasoisessa. Mutta että r-a-v-i-n-t-o-l-a-s-s-a?!

        Jos nukahdat johonkin Suomeen baariin (vaikkapa), sit kyllä portsari ystävällisesti tulee sua auttamaan baarista ulos.
        Ravintolassa ihmiset muistaakseni syövät ja nautivat keskenään seurasta, kaiken lisäksi taita olla sekin paikka, jossa tehdään businesta.

        No kuule, on olemassa sellainenkin matkustusmuoto kuin kansilippu. Sellaisille jotka eivät ole laivalla viihteellä vaan matkustavat lahden yli.

        Laivaa ei voi suoraan verrata ravintolaan koska ravintola pysyy paikallaan mutta monet matkustajat käyttävät laivaa vesibussin tavoin päästäkseen Suomenlahden yli.

        Aikamoista rahantuhlausta on maksaa hytistä parin tunnin matkalle.

        Toistan vielä, monelle laivamatka on välttämätön paha päästäkseen Tallinnan ja Helsingin väliä. Ne eivät käytä laivaa kelluvana huvikeskuksena.

        Varustamot saavat itse katsoa peiliin kun laivoissa ei enää ole niitä istumasalonkeja kuten vielä 80-luvulla.


      • aivan oikein teki
        Farewelleccero kirjoitti:

        Eka reissu Eccerö. Linellä taisi jäädä viimeiseksi. Itämerta olen sahannut yli varmaan satoja kertoja. Lähdettiin anivarhain mp:llä kaukaa. Tuulessa ja viimassa tultiin. Se väsyttää. Onneksi saatiin kahden hengen sohva eccerön nosturibaarista. Nukahdin tuossa tuokiossa. Lepoa kesti kokonaista 5 minuuttia. Se katkesi pullukanoloisen valkopaitaisen miekkosen räyhäämiseen - Tämä on ravintola, ja täällä ei nukuta, mesoi tämä yli-innokas purseri. Unilukkari kiersi koko baarin ja herätti kaikki levolla olevat matkalaiset. Ymmärrän kyllä, että gourmet ravintolassa nukkuminen ei ole paikallaan, mutta että asiakkaita pitää opettaa baarissa, jonka tasoa kuvaa joku kadulta kerätty amatööritaikuri tai suomen väsähtänein klikkiä seuraileva trio.
        Osa asiakkaista ei ole odottamalla odottanut eccerö linen kulttuuripläjäystä vaan haluaa levätä, että jaksaa jatkaa matkaansa maissa ehkä pitkiäkin matkoja.

        Voi luoja mikä tampio olet - ravintola on maksaville asiakkaille ja nukkujat vievät heiltä asiakaspaikat. Kuinka moni haluaa istua baarissa nauttien juomista kun siellä kuorsaa pihit hyttirahat säästäneet matkustajat.

        Aivan oikein että henkilökunta puuttui asiaan. Teitä ei varmasti kaivata, joten jatkossa saatte varmasti käyttää kilpailevia yrityksiä. Kokeilkaa saatteko nukkua ravintolan pöydissä.


    • suomalainenhki

      Täysi provo!

    • heti loppuu

      Joutaisi nuo varustamotuilla pyörivät parasiitit lopettaa kaikki. Virolainen ämmä pannaan antamaan surkeaa palvelua tiskin taakse koska muuten joutuisi antamaan pillua kun ei älynlahjat riitä muuhun. Ja sitten valehdellaan suomalaisille miten "suuri työlistävä vaikutus" Siljalla ja Ahvenanmaan romuläjöil on.

    • Anonyymi

      Muistakaa, että Eckerö Linen laiva käyttää Teboilin/Lukoilin polttoainetta. Kun nouset Eckerö Linen laivaan, tuet venäläisiä sotimaan Ukrainassa.

    • Anonyymi

      Eckeröllä on ihan paska palvelu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      307
      2786
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      105
      2178
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      81
      1631
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      187
      1508
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1328
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1225
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1086
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1084
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe