Kyssäri Rapunaisille

Ei rapu

Miten rapu nainen selviät jos puolisosi jää kiinni sivusuhteesta joka on kestänyt monta vuotta? Miten suhtautuisit jatkossa mieheesi ja parisuhteeseen? Entä seksi??

12

2687

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • RAPU-64

   MIES SAISI KESKITTYÄ RAUHASSA TOISEEN SUHTEESEEN.JOS JATKAISIN SUHDETTANI HÄNEEN,TEKISIN SEN KORKEINTAAN KIUSALLANI,TUHOTAKSENI HÄNEN SUHTEENSA JA SITTEN HEITTÄISIN SIWUUN.MUUSTA OLISI TURHA PUHUAKKAAN.

  • pupuorvokki

   tulin siihen lopputulokseen, että en ainakaan hirttäytyisi sukkahousuihini ;) Jos huomaisin tuollaisen petollisuuden osuneen kohdalleni, niin en puhuisi mitään. Jossain vaiheessa sanoisin hänelle, että alapäässäni kutisee kummasti, onko tullut käytyä vieraissa? Ja parin päivän päästä kertoisin käyneeni testeissä ja testien mukaan olisin saanut tippurin. Tälläisen uutisen vastaanottaminen saa aina aikaan saman reaktion: ns änkytin änkytin- reaktion. Sen jälkeen kaikki hoituukin omalla painollaan. Kenkää persuuksiin ja onnea. Maailma on miehiä täynnä, ei se yhteen kaadu ;)

  • =..................=

   Noh, en ainakaan voisi suhtautua kyseiseen mieheen enää kovin luottavaisesti, jos suhde on kestänyt monta vuotta ja luotettavuutta ollut olisi pettäminen atomipommi keskelle tasapainoa. Luulen, että en heti kertoisi jos en varma olisi, mutta ajan myötä tämä puoliso tulisi kysymään mikä hätänä, koska miusta huomaa hyvin jos joki on hätänä. Joten parasta kaiketi olisi sanoa suoraan eikä satuttaa itseään.. seksiä en tämän herran kanssa voisi enää välttämättä harrastaa, ties mitä tauteja toisilta napsinu.

  • laur--

   voi olla että minä e ainakaan haluais nähdä tyyppiä enää koskaan jos se on ollut sivusuhteessa eikä välttämättä kukaan muukaan toivottavasti sulla ei oo ollut sellaista!!!

   • rapu-73

    Yhdyn edellisiihin, tuhoaisin ensin tavalla tai toisella miehen itsetunnon ja kenkää persuksiihin. En suosittele kertomaan rapu naiselle menneistä enkä sivusuhteesta.


  • rapunainen vm 71

   mutten silti lemppais miestäni jos olis lapsia. kattosin sormien välistä ja rupeisin ehkä ettimään kiihkeetä rakastajaa itselleni. etenkin jos mies pihtais mun suhteen. tykkään seksistä todella paljon.

   • Uusteini

    Minä en kostaisi enkä kiukuttelisi. Lähtisin tai laittaisin vain lähtemään.


  • Rapu naikkonen juu....

   En voisi enää kuvitellakkaan tätä miestä elämääni. Minulle tärkeintä on luottamus. Seksi suhde tuhoon tuomittu. Piste.

  • rapu

   potkut sais ja heti, ei sellaisesa suhteessa voi olla jos toiseen ei voi luottaa...

  • Petetty rapu

   Hei, olen kokenut tuon tilanteen, jossa mies pettää....eikä vain kerran vaan useamminkin. Olen edelleen tuossa suhteessa, mutta se on pelkkä kuori. En ikinä pysty luottamaan mieheen enää uudestaan, tapahtui sitten mitä hyvänsä tai miten hän anteeksi pyytelisikään. Mitään ei saa ehjäksi enää. Odotan vain milloin seuraava syrjähyppy tapahtuu, ja sitten otan jalat alleni ja mies on menneen talven lumia. Enää hän ei voi minua haavoittaa, sillä olen tunteeton häntä kohtaan eikä seksi tosiaankaan maistu enää ollenkaan. Miksi antaisin hänelle jotain itsestäni, kun hän ei kunnioita minua tippaakaan? Nyt hän kyllä itkee ja vannoo rakkauttaan, mutta myöhäistä mikä myöhäistä...olis pitänyt ajatella ennempään eikä mennä mielitekojensa mukaan. Eli en selviä muuten kuin lähtemällä tuosta suhteesta.

   rapurallaa

  • Rapukka

   En pystyis jatkaan päivääkään! Luottamus mennyt, sitä kun on paha saada takas. Olen itse rehellinen ihminen ja sitä vaadin läheisiltänikin. Näin se vaan on.

   • ainakin

    maksoin samalla mitalla takaisin mieheni(kauris) jäädessä kiinni pettämisestä. Ja voin kertoa, että helpotti kummasti omaa tuskaa nähdessäni miehen kärsivän ja katuvan syvästi tekoaan. Ja itsetuntoani kohotti suuresti huomio toiselta mieheltä.. Olimme nuorempia kyllä silloin, seurusteltu pari vuotta.. Nyt yhdessä 10v ja kyllä on syrjähypyt unohdettu ja anteeksi annettu. Riippuu tietysti rapunaisesta, kaikki ei toimi samalla tavoin, oli se tietysti minullekin shokki ensin, mutta niinhän se menee, jos joku läheinen loukkaa, kyllä rapunainen KOSTAA!!!


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   137
   1606
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   101
   1190
  3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1182
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   83
   1077
  5. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   188
   892
  6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   809
  7. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   80
   787
  8. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   89
   778
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   73
   714
  10. Naantalissa kohahtaa

   Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
   Naantali
   137
   672
  Aihe