Etäisyyttä?

howmuch

Tapasin varatun rapumiehen. Hän innostui ehdottelemaan tapaamisia, soitteli, tekstaili, puheli jo kaikenlaista levotonta tulevaisuudestakin. Sai muuten rakastumaan itseensä aika nopeasti! Sitten yhtäkkiä vetäytyi pois. Selittämättä ja nopeasti tuli etäisyys. Se tuntuu kammottavalta! Hakee tässä allekirjoittanut vikaa itsestään illat pitkät kun ei asiasta oikein voi kenenkään kanssa jutellakaan. Olen lukenut, että tyypillinen (jos niitä on) rapu säikähtää ja vetäytyy ja sille pitää antaa aikaa pohtia ajatuksensa järjestykseen. Mutta miksi sen pitää tarkoittaa sitä että toinen jätetään täyteen "radiohiljaisuuteen" yksin miettimään mikä meni pieleen. Onko rapu todella tälläinen sosiaalinen tampio? Kertokaa ravut tai muuten asiaa kokeneet? Ja kuinka pitkään ne pohtii....

4

1261

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ravun siippa

   Hieman tutulta kuulostaa. Oma rapumieheni on hyvin huomionkipeä ja ehkä omaa huonon itsetunnon joissain asioissa. Niinpä hän on hyvin flirtti naisten kanssa, haluaa olla keskipisteenä ja saada naisten ihailua. Jotenkin hänen ajatusmaailmassaan jokainen nainen on jonkinlainen potentiaalinen suhde huolimatta siitä, että hän on varattu. Olemme tästä yhdessä puhuneet.

   Kun saalis on koulussa, hän on saanut leikistä tarpeekseen ja pakenee. Hänen tarkoituksensahan ei suinkaan ollut jättää puolisoaan, vaan testata omaa arvoaan markkinoilla. Jos leikki käy vakavaksi, hän pakenee ja jättää naisen miettimään, mitä oikein tapahtui. Itse hän väittää, ettei koskaan mitään vakavaa ajatellutkaan, kunhan halusi antaa hyvää mieltä naiselle osoittamalla kiinnostusta.

   Olen monta kertaa sanonut, että hän aiheuttaa paljon pahaa mieltä näille tuttavuuksilleen. Mutta minkä vahna kettu karvoilleen voi, kun on työssä naisvaltaisella alalla.

   Toivottavasti tämä sinun rapusi on toisenlainen.

   • varatut ravut ovat

    Taisi mennä jo toisen hameen helmoihin. Älä suotta menetä yöuniasi. Näistä on kuultu ja näitä on nähty. Miehetkin testaavat viehästysvoimaansa, varsinkin varatut. Tarkoituksena vain loukata, sovinisteja.


   • varatut ravut ovat kirjoitti:

    Taisi mennä jo toisen hameen helmoihin. Älä suotta menetä yöuniasi. Näistä on kuultu ja näitä on nähty. Miehetkin testaavat viehästysvoimaansa, varsinkin varatut. Tarkoituksena vain loukata, sovinisteja.

    Nyt ei ole kyseessä horoskooppi merkistä vaan miehestä itsestään. Varattu mies joka viettelee muita naisia? Siinä on miehellä vielä kasvamista jos haluaa olla yhden kanssa ekaksi ja sitten alkaakin vikittelemään muita..


  • itse olen krapu. tuollainen ei täsmää ainakaan omaan luonteeseeni, mutta hei! tuo vika on tuossa ihmisessä itsessään, ei niinkään siinä, minkä merkin alla se on syntynyt. pohdiskelen asioita itse hyvin paljon, mutten jätä toista pimentoon. etäisyyttä mun on vaikea ottaa tärkeisiin ihmisiin. kuinkahan kauan olet tuntenut tuon rapumiehen?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   14
   2224
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   1993
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   146
   1801
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   166
   1344
  5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   106
   1322
  6. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1281
  7. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1124
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   66
   970
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   42
   916
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   68
   888
  Aihe