Etäisyyttä?

howmuch

Tapasin varatun rapumiehen. Hän innostui ehdottelemaan tapaamisia, soitteli, tekstaili, puheli jo kaikenlaista levotonta tulevaisuudestakin. Sai muuten rakastumaan itseensä aika nopeasti! Sitten yhtäkkiä vetäytyi pois. Selittämättä ja nopeasti tuli etäisyys. Se tuntuu kammottavalta! Hakee tässä allekirjoittanut vikaa itsestään illat pitkät kun ei asiasta oikein voi kenenkään kanssa jutellakaan. Olen lukenut, että tyypillinen (jos niitä on) rapu säikähtää ja vetäytyy ja sille pitää antaa aikaa pohtia ajatuksensa järjestykseen. Mutta miksi sen pitää tarkoittaa sitä että toinen jätetään täyteen "radiohiljaisuuteen" yksin miettimään mikä meni pieleen. Onko rapu todella tälläinen sosiaalinen tampio? Kertokaa ravut tai muuten asiaa kokeneet? Ja kuinka pitkään ne pohtii....

4

1271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ravun siippa

      Hieman tutulta kuulostaa. Oma rapumieheni on hyvin huomionkipeä ja ehkä omaa huonon itsetunnon joissain asioissa. Niinpä hän on hyvin flirtti naisten kanssa, haluaa olla keskipisteenä ja saada naisten ihailua. Jotenkin hänen ajatusmaailmassaan jokainen nainen on jonkinlainen potentiaalinen suhde huolimatta siitä, että hän on varattu. Olemme tästä yhdessä puhuneet.

      Kun saalis on koulussa, hän on saanut leikistä tarpeekseen ja pakenee. Hänen tarkoituksensahan ei suinkaan ollut jättää puolisoaan, vaan testata omaa arvoaan markkinoilla. Jos leikki käy vakavaksi, hän pakenee ja jättää naisen miettimään, mitä oikein tapahtui. Itse hän väittää, ettei koskaan mitään vakavaa ajatellutkaan, kunhan halusi antaa hyvää mieltä naiselle osoittamalla kiinnostusta.

      Olen monta kertaa sanonut, että hän aiheuttaa paljon pahaa mieltä näille tuttavuuksilleen. Mutta minkä vahna kettu karvoilleen voi, kun on työssä naisvaltaisella alalla.

      Toivottavasti tämä sinun rapusi on toisenlainen.

      • varatut ravut ovat

        Taisi mennä jo toisen hameen helmoihin. Älä suotta menetä yöuniasi. Näistä on kuultu ja näitä on nähty. Miehetkin testaavat viehästysvoimaansa, varsinkin varatut. Tarkoituksena vain loukata, sovinisteja.


      • varatut ravut ovat kirjoitti:

        Taisi mennä jo toisen hameen helmoihin. Älä suotta menetä yöuniasi. Näistä on kuultu ja näitä on nähty. Miehetkin testaavat viehästysvoimaansa, varsinkin varatut. Tarkoituksena vain loukata, sovinisteja.

        Nyt ei ole kyseessä horoskooppi merkistä vaan miehestä itsestään. Varattu mies joka viettelee muita naisia? Siinä on miehellä vielä kasvamista jos haluaa olla yhden kanssa ekaksi ja sitten alkaakin vikittelemään muita..


    • itse olen krapu. tuollainen ei täsmää ainakaan omaan luonteeseeni, mutta hei! tuo vika on tuossa ihmisessä itsessään, ei niinkään siinä, minkä merkin alla se on syntynyt. pohdiskelen asioita itse hyvin paljon, mutten jätä toista pimentoon. etäisyyttä mun on vaikea ottaa tärkeisiin ihmisiin. kuinkahan kauan olet tuntenut tuon rapumiehen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      62
      1214
    2. Suhun ihastuminen oli liikaa mulle ...

      Se meni jo sairauden ja sekavuuden puolelle. Oisin tehnyt melkein mitä vain, että saisin sut ja se ei ole tervettä. Vars
      Ikävä
      34
      1020
    3. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      63
      1010
    4. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      26
      1007
    5. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      69
      955
    6. Onko kaivattunne puhelias

      Vai hiljainen hissukka.
      Ikävä
      46
      941
    7. Jiille kysymys

      Oletko kuitenkin mennyt eteenpäin ja sinulla joku uusi nainen kuvioissa? 🥹
      Ikävä
      73
      892
    8. Suomussalmen mustalaiset

      Uutena suomussalmelaisena mietin, että millasta porukkaa ovat?
      Suomussalmi
      17
      870
    9. Oletko mielestäsi kaivattusi

      ihannetyyppi ulkoisesti?
      Ikävä
      56
      852
    10. Minkälaiset hiukset

      kaivatullasi on? Miehellä Kenties ananas, puolikalju jne jne Naisella kenties vaaleat kiharat jne jne
      Ikävä
      27
      836
    Aihe