SportAuto Hyvinkään palvelu ja hinnoittelu aivan ala-arvoista!

Vierestä seurannut

Firma mainostaa palveluaan näin:
http://www.sportauto.fi/index_tiedostot/Page465.htm

(lainaus: Huollossamme saat autoosi aina laadukkaat osat ja tarvikkeet. Suoritamme huollot nopeasti ja laadusta tinkimättä. Pystymme joustavaan asiakaspalveluun ja lyhyisiin toimitus aikoihin. Huolloissa käytämme ainoastaan valmistajan suosittelemia ja hyväksymiä tarvikkeita ja osia.)

Fakta: asennetut osat eivät kestäneet kyseisessä paikassa suoritetun asennuksen jälkeen (oikein käytettynä ja melkoisen vähällä ajolla, n.10tkm!) vuottakaan (ko. osille elinikä yleensä 100-200tkm). Hinta-arviota ei saanut useiden viikkojen odottelun jälkeen, auton korjaus kesti useita viikkoja sovittua pidempään, koskaan ei firmasta soitettu takaisin vaikka useasti luvattiin, ja kaiken huipuksi työstä, joka merkkiliikkeissä on taulukoitu alle kahdenkymmenen tunnin mittaiseksi (siis yläkanttiin), laskutettiin SportAutossa viikon (40h) työt. Lisäksi kyseisessä firmassa ei ilmeisesti ole minkäänlaista takuuta työlle, vaan kaikki laskutetaan uudestaan asiakkaalta vaikka kuinka vikamahdollisuus olisi asennusvirheessä...

Lopputulos: mitä voi odottaa firmalta, jonka tekemänä pelkkä öljynvaihtokin maksaa lähemmäksi 300€..? Älkää, hyvät ihmiset, ikinä eksykö tuohon firmaan, tai ainakin vaatikaa ennen työn aloittamista hinta-arvio toimenpiteestä ja verratkaa sitä esim. merkkiliikkeen vastaavaan.

8

3703

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vieläkään

      Mielenkiintoista, mitä autoa korjautit ja mikä siinä oli vialla?

      • Vierestä seurannut

        Auto siis aluperin korjattiin ko. firmassa aikaisemmin, ja nämä ongelmat ilmenivät kun sama osa autosta laukesi vajaa vuosi korjauksen jälkeen. Ei minkäänlaista vastaantuloa (toistaiseksi, asia vielä kesken) hinnassa, ylisuuri laskutus, ei toimitettu luvattua hinta/kustannusarviota, ja kaikki vaiheet asiassa kestivät huomattavasti luvattua pidempään. Auto ei ole siis minun vaan ystäväni, mutta hänen kanssaan asiaa hoitaneena alkoi kyseisen firman toimintatapa niin paljon harmittamaan, että halusin varoittaa muita asiasta, tai ainakin varmistaa että tarkistavat lähtökohdat ennenkuin vievät autoaan sinne laitettavaksi. Koska asia on vielä kesken, en halua kuvata ongelmaa tarkemmin jotta siitä ei tulisi ongelmia ystävälleni. Varmasti tulen kertomaan asiasta enemmän kun asia on ratkennut suuntaan tai toiseen, mutta siihen asti viesti on vain, että miettikää kaksi kertaa, ennenkuin luotatte ko. firmaan 100%:sti.


    • näyttää

      Mahtaako olla valtuutettu merkkihuolto? Ainakaan niin ei sanota niillä sivuilla, joita pikaisesti selasin läpi.

      Lisäksi web-sivut antavat muutoinkin aika epämääräisen kuvan, alkaen aina kielioppivirheistä ja "kaapatuista" grafiikoista.

      Ihme on jos noilla on oikeus käyttää Audi-logoa.

      Olin tuossa jokin aika sitten katselemassa kun Saksasta tuodulle S4:lle (BiTurbo) tehtiin "ruumiinavausta" Audin huollossa. Vaihtoon meni laakista kytkin, lambda-anturi, katalysaattori, molemmat ahtimet ja keskitasauspyörästö. Saattoi tulla aika kallis paketti.

      Toivottavasti ystäväsi saa oman projektinsa järjestykseen.

      • Vierestä seurannut

        Ei asian varsinaisessa merkityksessä liene merkkihuolto, mutta ainakin Audin omistajien keskuudessa firma on kunnioitettu ja suuressa arvossa, ja sitä suuremmalla syyllä palvelu ihmetytti. Monet Audikuskit siis neuvovat, että jos omistaa hiukan erikoisemman Audin (S-mallinen tms.), niin kyseinen firma on parempi ja ammattitaitoisempi valinta kuin merkkiliike, koska merkkiliikkeissä ko. autoja on suhteessa huomattavasti harvemmin. En siis ala kritisoimaan kaverin ammattitaitoa, mitään suoraa näyttöä ei ole siitä että auto laukesi asennusvirheen seurauksena, mutta kokonaisuutena tapaus jätti todella happaman maun suuhun. Tänään pitäisi mennä kaverin tueksi neuvottelemaan lopullisesta hinnasta, katsotaan mihin se johtaa.

        Kiitos tuesta! :o)


      • phaeto

        kyllä minulla ainakin homma toimi niinkuin pitikin ja sain vielä hyviä neuvojakin siellä huollan auton jatkossakin


      • AaNelkku

        Itse sain hyvää ja asiantuntevaa palvelua, kun omistin audi A4.sen. Alussa oli murhetta koska auto oli kolariauto ( tietonen ostos) mutta kaverit laittoivat turbosta tulleen öljyvuoron kuriin osia vaihtamalla, myyjän piikkiin ja sen jälkeen ajelin autolla 60th km ilman murheita kunnes myin sen pois. Autoa huollatin määräaaikais huollossa joka vuosi ja hinta oli kilpailukykyinen marmori-tiskin hintoihin verratuna


    • Anonyymi

      Kyllä on kirjoittaja niin hukassackuin vain voi. Useiden viikkojen odottelu muka, varmaan pari päivää jos jonkun vikaantuneen osan tarkentuminen ja uuden osan hankkiminen ehkä pari päivää kesti.

      Tässä kirjoittaja ei osannut nimetä osia ja tuulesta temmattu oma arvio 100 - 200 tuhatta ei perustu mihinkään - eli kirjoittaja ei tiedä asiasta hölkäisen pöläystä. Samoin hinta-arvio aivan hanskasta ravistettua puppua ihan varmaaan kun ei pysty lyömään oikeaa faktaa pöytään.

      Sinule kirjoittaja tiedoksi, että ko firmassa ei tehdä "fikkari - korjauksia", tämä on minun monenkertainen kokemus. Useissa merkkiliikkeissa laskutetaan: pissapojan nestepinnan tarkistuksesta tai täytöstä, valojen tarkistuksesta vaikka ei ole pyydetty yms...Saadaan tehdyt työt näyttämään runsaalta vaikka mitään ei ole oikeastui tehty.

    • Anonyymi

      Ja tämä tyytymätön asiakas oli varmaan joku nillittäjä, jolle mikään ei saa maksaa mitään - arvaan iäkkäämpi rouvashenkilö.

      Kirjoittaja voi vaikka itse käydä hakemassa halvan öljynsuodattimen ja halpisöljyt kaupasta, vuokrata hallin öljynvaihtoon ja vaihtaa ne sekä huolehtia jäteöjyjen ja strasseleiden oikenlaisesta hävityksestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2810
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2030
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      42
      1543
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      989
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe