Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Punto nykii

jayers

Omistan vm-01 Punton 1.2l 60hv koneella. Kannentiiviste remppa tehty toukokuussa. Nyt omituista nykimistä liikkeelle lähdössä. Ei saa välttämättä kierroksia ollenkaan, ikäänkuin miettii ja tukehtuu. Ei kuitenkaan sammu. Tarpeeksi kauan kun polkee kaasua ylös alas lähtee liikkeelle, mutta nykäsee ilkeästi. Sama myös 1->2 ja 2->3 vaihdettaessa. Isoilla nopeuksilla ongelma ei ole paha.

Punto ollu testerissä, ei löydä vikaa. Lambdat ja tulpat vaihdettu (tai kokeiltu toimivilla) ei vaikutusta. Kaasuläppätesti tehty, ei vaikutusta.
Auto tälläkin hetkellä huollossa, ja yrittävät taas keksi jotain millä sen punton sais pelaan.

Osaatteko antaa vinkkejä? Huollon mukaan vastaavia vikoja ei ole ollut ainakaan heillä.

12

6492

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • marsu

      Tankkaa 98E bensiiniä.

    • trendline

      Polttoainepuolen vialta vaikuttaa kuvauksesi perusteella.Vettä tankissa,polttoainepumpussa vikaa,polttoainesuodatin tukossa,vaihtoehtoja riittää.Tarkista polttoaineen täyttöletku oikean takapyörän yläpuolelta.Onko ehjä,jos ei niin tankkiin päässyt ehkä hiekkaa tai roskia=>suodatin tukossa.
      Täältä voit myös kysyä.

      http://fiatforum.ath.cx/index.php

    • puntosi

      terveyskeskukseen. uskon että, potee syysflunssaa.

    • puntomies

      mulla oli samanlaista nykimis vikaa, 1 kiihdytti niin ei mitään mutta 2-> 3 jnejne niin mahdoton nykiminen.. ja tyhjäkäyntikin oli omituista... yksi kaunis päivä avasin konepellin ja aloin tutkimaan ja katsoin kaasutinta ja ei siellä mitään näkynyt... sitten kuulin sellaisen äänen kuin kipinä osuisi johonkin muuhun ku tulppaan, ja niinhän se oli, yhdessä tulpanhatussa oli nuppineulan kokoinen reikä kyljessä mistä se ampui kipinän moottorinkylkeen, menin ja ostin uuden tulppapiuhan ja vaihdoin niin ongelma oli ratkaistu.
      NYT TOSIN PUNTOANI VAIVAA POLTTOAINEEN SUIHKUTUSHÄIRIÖ avain mikä lähtee ajonaikana pois paikoiltaan..

      HARKITKAA PUNTON OSTAMISTA TARKOIN !

      • 1?3=3

        Yksi tulpanjohto oli mullakin rikki, tosin sen huomasi katsastusmies kun pätki testerissä, Deltan huolto sitä ei löytänyt ikinä, et semmottinen tappaus.


      • hermot menee
        1?3=3 kirjoitti:

        Yksi tulpanjohto oli mullakin rikki, tosin sen huomasi katsastusmies kun pätki testerissä, Deltan huolto sitä ei löytänyt ikinä, et semmottinen tappaus.

        Voi olla toinen puola sökö, itsellä alkoi röhimään ja käymään kahdella pytyllä mutta puolan jälkeen toimi taas hyvin, nyt vaivaa takajarrut.


      • Pulkkinen Jore
        1?3=3 kirjoitti:

        Yksi tulpanjohto oli mullakin rikki, tosin sen huomasi katsastusmies kun pätki testerissä, Deltan huolto sitä ei löytänyt ikinä, et semmottinen tappaus.

        "Yksi tulpanjohto oli mullakin rikki, tosin sen huomasi katsastusmies kun pätki testerissä, Deltan huolto sitä ei löytänyt ikinä, et semmottinen tappaus."

        Kun on kerran noin helpon homman saaneet niin eikös sitä kannata, sitä kuntoon ssaamista sitten oikein kunnolla venyttää. Näin remonttireiska ja itse telta hyötyvät molemmat, etenkin jos autosi takuu on jo kortilla. Ja jos kyse on vain takuukorjauksesta niin sill remonttireiska hyötyypi mukaviista hetkiistä läppärinsä äärellä. Saavat tunnit pulkkaan, tietäen pääsevänsä taas ylihuomenna autosi mukavan valohoidon ääreen. Siisti homma saa reiskat viihtymään.

        Ei muuta kuin läppäri kolmeksi tunniksi tossuun ja ongelmaa "ratkomaan". Näin se homma etenee!


    • grande nykyisin

      Onko tullut jakohihna vaihdettua ja säätö.

    • sepi17

      tulpanjohtojen vaihto auttaa

      • puntonainen

        ilmavaivoja sanoi mun punton korjaaja ja nyt toimii eikä pätki.


    • eräs vika

      kampiakselin asentotunnistin rikki jos ei lähde käyntiin.

      • punto05

        Pakko pistää tuleville sukupolville vinkki: Tarkistakaa jakopään ajoitus! Itselläni oli hypännyt jako pieleen ja kävi tehottomasti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe