Auttaako aku Tinnitukseen ja Menieriin

Pääpyörällä

Hei, kärsin tinnituksesta kokoajan, sekä menieeristä (huimaustauti) lähes päivittäin. Löytyykö apua akupunktiosta?

10

3261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mutta..

      hypnoosi auttaa ja vieläpä hyvin...katos kokemusta on

      • Huimaus

        ja Menièren tauti voidaan hoitaa akupunktiollakin. Omakohtaista kokemusta on. Kiinalaisen akupunktion taitava terapeutti auttaa. Missä päin asustelet?


      • auta
        Huimaus kirjoitti:

        ja Menièren tauti voidaan hoitaa akupunktiollakin. Omakohtaista kokemusta on. Kiinalaisen akupunktion taitava terapeutti auttaa. Missä päin asustelet?

        akupunktio...rahat menee hukkaan..


      • eipäs
        auta kirjoitti:

        akupunktio...rahat menee hukkaan..

        Jos akupunktiohoitaja on asiansa osaava, eli perehtynyt kiinalaiseen lääketieteeseen niin apua saa.


      • pääpyörällä
        Huimaus kirjoitti:

        ja Menièren tauti voidaan hoitaa akupunktiollakin. Omakohtaista kokemusta on. Kiinalaisen akupunktion taitava terapeutti auttaa. Missä päin asustelet?

        Asun Helsigissä


      • jos hoitaja todellakin
        pääpyörällä kirjoitti:

        Asun Helsigissä

        osaa asiansa eli kiinalaisen lääketieteen kunnolla. Käsittääkseni ainakin osittain vaiva voi olla Munuaisten ongelma (kiinalaisen lääketieteen termi). Mutta kannattaa etsiä hyvä hoitaja ja kysyä, itse en tunne Helsingin tarjontaa.

        Yleensäkin akupunktio on hyvä hoito lähes vaivaan kuin vaivaan, ihan kaikille se ei toimi, mutta suurimmalle osalle kyllä. Kannattaa ainakin kokeilla, tehon näkee kyllä aika nopeasti, muutaman kerran jälkeen. itse olen hoidattanut vähän kaikkea useiden vuosien ajan ja esim. nyt menevä raskauteni sujuu todella hyvin, uskon, etä yksi syy on elimistön loistava tasapaino juuri akun takia. Toki voi olla sattumaakin, mutta mitään ongelmia ei ole ollut ja maha on jo aika iso.


      • heli
        Huimaus kirjoitti:

        ja Menièren tauti voidaan hoitaa akupunktiollakin. Omakohtaista kokemusta on. Kiinalaisen akupunktion taitava terapeutti auttaa. Missä päin asustelet?

        Miten pääsen tinnituksesta eroon onko kenellään tietoa onko Seinäjoen seudulla ketään joka vois auttaa,tai jossain muuallapäin suomea, olen väsynyt kokoaikaiseen korvien soimiseen


    • voit kysyä
    • Sin Pin

      Hei tinnitus. Muutamalla huomiolla lähestyn sinua. Voit jättää vastaamatta tällä palstalla mutta vastaa itsellesi, tästä voi olla apua vaivoihisi. Tinnitus ja huimaus yhdessä kuulostavat vaivoilta, joilla on yhteiset nimittäjät. Huono päänalueen ryhti, laiskat kaulan, niskan ja ylävartalon lihakset sekä jommallekummalle kädelle painottunut toiminta. Seurauksena on, että kaula- ja niskanikamasi ovat epäluonnollisessa asennossa ja mahdollisesti lyhistyneet. Samoin alimman ja ylimmän niskanikaman ympärillä on pinnetiloja sekä lihaksissa, että jänteissä. Joko vasemman tai oikein lavan alle muodostuu noidannuoli ajoittain. Päänahka tuntuu ajoittain kuin tiukalta nahkaremmiltä sekä ohimon ja poskien alueelle muodostuu tunne kramppaavista ja toisinaan kipuakin aiheuttavista pinnetiloista. Edellä mainitut koet päänsärkynä. Olosi on tuskastunut varsinkin huimauksen takia kun et ymmärrä sen alkuperää ja huimaus vie keskittymiskykysi ja saa epäilemään vakavampiakin sairauksia vaikka niistä ei ole näyttöä. Epämääräisten oireiden mukana olet joutunut henkisesti koville ja oireille tulee kerrannaisia psykosomaattisia piirteitä.
      Mikäli löydät itsesi tuosta yllä olevasta suosittelen kokemukseen perustuen akupunktion sijasta keskittynyttä lihaskunnon parantamista ko. alueille. Vaivasi yllä mainittuun perustuen johtuu krampeista sellaisissa pienissä lihasryhmissä, joiden tehtävä ei ole pitää sinun ylävartalon ryhdistä huolta vaan ainoastaan hoitaa hienojakoisia lihasliikkeitä. Kyseessä oleva paranee ajan myötä mutta vaatii kyllä aikaa sillä aikaa on mennyt siihenkin, että lihaskunto on päässyt rapautumaan. Elvyttäminen vaatii aikaa.
      Kirjoitus ei perustu lääketieteeseen eikä kansanparannukseen. Kirjoitus perustuu aktiiviseen havainnointiin, jollaiseen jokainen kykenee.

      • fyssari

        Yleensä lääketieteessä ei ole arvoa yhden henkilön aktiivisillakaan havainnoilla, mutta uskon että Sin Pinin antamalle hoitosuositukselle löytyy myös lääketieteelliset perusteet. Juuri tuon tyyppisiä ohjeita kysyjän vaivoihin tänä päivänä antavat ammattitaitoiset fysioterapeutit.

        Tosin lihaskunnon parantaminen on turvallisempaa ja helpompaa aloittaa vasta kun pahimpia kipuja on saatu lievitetyksi.
        Kipujen lievitykseen suosittelen hierontaa. Mutta vältä kovakouraista urheiluhierojaa, ja muita innokkaita niksauttajia; valitse mieluummin joku oikeasta terveydenhuoltoalan oppilaitoksesta valmistunut kokenut koulutettu hieroja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2052
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      55
      1924
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1885
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1588
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1388
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1330
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe