Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Salaperäinen fisuni

-- " --

Öö.. Olen nyt vähän ymmälläni, tai et missä me mennään..? Tapasin tässä keväällä aivan ihanan Kalat miehen netin kautta, joka oli kaikkea sitä mitä miehestä olin toivonutkin olevan, eli hyvä kuuntelia, puhuja ja ystävällinen oikea herrasmies : ) Minä itse olen Leijona nainen, ja meillä synkkaa vallan loistavasti! Mutta nyt sitten syksyn alkaessa tämän Kalat miehen käytös on vähän muuttunu, että hänestä on tullu hiukan vähä puheisempi, jotenkin kylmempi, ja ei ole pitänyt minuun enää niin tiiviisti yhteyttä kuin enne piti, eli me keskusteltiin lähes viikoittain kolme, neljä kertaa päivässä.. Huomattuani tämän tilanteen kääntyneen tällä tavalla, minä aloin ottaa tähän Kalat mieheen etäisyyttä myös koska minusta alkoi tuntua siltä, että olisin ollut jotenkin liian tunkeileva ja että olisin ahdistellut toista liikaa yms.. Joten meillä on ollut tässä nyt ihan hiljattain reilun kuukauden paussi, ettei kumpikaan pitänyt yhteyksiä eikä mitään, mutta nyt taas yhtä äkkiä tämä Kalat mies ottikin minuun yhteyttä ja ihan anteeksi pyynnön keran. Eli miten minun pitäisi nyt jatkaa tästä tätä kaveruutta Kalat mieheni kanssa, etten pelästyttäisi häntä tieheni..? Sillä hän selvästikkin välittää minusta vielä ja haluaa jatkaa tätä meidän juttua eteenpäin, kun taas minä oli vähän epäröivällä kannalla.. Eli kertokaan nyt hyvät ihmiset omista kokemuksistanne Kalat miehen suhteen. Mulla ei ole koskaan ennen ollu suhdetta Kalat miehen kanssa, eli siinäkin mielessä oon ihan pihalla, eli kaipaisin apuanne. Oikeesti! En haluais luopua tästä ystävyydestä sillä meissä on niin paljon samaa kakinpuolin, vaikka moni mottiikin Kalat = Leijona paria, että olemme huono pari yhdistelmä. Niin ei sen aina tarvii vättämättä olla, niin maailman huonoin yhdistelmä vai onko muka??

10

2339

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maailman huonoin...

      mutta huono kuitenkin. Sä olet leijona, mies kalat. Kalat on herkkä ja ujo merkki, leijona kaikkea päinvastaista. Vaikka kalat tarvitsevatkin rinnalleen vahvan kumppanin tukemaan, leijona se ei ole. Tällä voi tarkoittaa härkää tai skorpionia, tasapainoisia, ymmärtää kalan mysterioita ja kalat sekä skorpioni/härkä voivat lukea toisiaan kuin avointa kirjaa ilman sanoja.
      Vaikka sinusta tuntuu että teillä synkkaa (niin kuin aina tuntuu että kalojen kanssa synkkaa, koska he ovat ystävällisiä ja kilttejä). Pidemmän päälle ette tule pärjäämään, ja kalat voi tämän ehkä jo aavistaakin, muttei halua kertoa sitä juuri siksi ettei loukkaisi ketään.
      Lähde etsimään ilma ja tulimerkkejä, ja jätä herkkä kalapoika rauhaan.
      Terv. leijonaNainen, joka luuli myös että kalan ja leijonan välillä synkkaa, kalamiehellä paloi vuoden jälkeen pinna, ja kaikki ilkeydet tulivat kuin salama taivaalta....

      • -- * --

        Kiitos kommentistasi! Mutta meidän suhteessa se on kyllä toisin päin, että minä ole se pidättyväisempi, ujo ja herkkä romantiikko, vaikka olenkin Leijona ja Kalat on se puhelias, vilkas ja levotomampi osa puoli : ) Että näin..


      • Melissa
        -- * -- kirjoitti:

        Kiitos kommentistasi! Mutta meidän suhteessa se on kyllä toisin päin, että minä ole se pidättyväisempi, ujo ja herkkä romantiikko, vaikka olenkin Leijona ja Kalat on se puhelias, vilkas ja levotomampi osa puoli : ) Että näin..

        Kaloista ei aina ota selvää, voin itse kalanaisena sanoa ;) Sen verran tuosta kun usein väitetään kaloja ujoiksi ym..no onhan heidän joukossaan paljon niitä, mutta itse olen kyllä sellainen suustani että saan ihmisiä joka päivä hämilleen suorilla ja kenties aika härskeilläkin jutuillani ;) Tekstiä kyllä tulee ja paljon eikä yhtään väliä mikä oli aihe. Itselläni myös miespuolisia kaloja ystäväpiirissä ja ovat todella sosiaalisia ja yksi sellainen rääväsuu että huh huh :D Että on niitä todellakin sellaisiakin :)


    • isolohi

      ..on että kalat-leijona-suhteessa on sitä kipinää.. ja salaperäistä yhteisymmärrystä, johon muut ei pääse käsiksi... mutta jotenki kaikki paljastuiki harhaksi kun paremmin ehti tutustua. Luottamus oli vaikeaa, ja se esti ainaki multa kalana nautinnon kokemuksenkin. Mun nykynen oma aviomies on myös kalat ja jollain tavalla tuntuu turvallisemmalta ja luotettavammalta, mutta kaipaan toisinaan sitä kipinöintiä, jota tunsin leijonaa kohtaan.

    • -Jellona-

      Olen leijona nainen ja mieheni on kalat... Minä en ole niin ulospäin suuntautunut ja itsevarma kuin mieheni jota ei voi kukaan väittää hiljaiseksi. Horoskooppimerkeistä huolimatta... Hän ei koskaan jää sanattomaksi.
      Minun mieheni vaatii huomiota 24h päivässä (kuten minäkin) ja hän huomauttaa heti, jos huomio lipsuu (näin kyllä teen minäkin)...Hän vaatii naiselta aloitten tekemistä ja tunteiden näyttämistä. Hänellä on aivan yliluonnollinen kyky huomata mielialani muutokset ennen kuin itse edes ne tiedostan.
      En voi muuta sanoa kuin että palvon fisuani ja saan häneltä runsaasti sitä huomiota mitä kipeästi tarvitsenkin. Niinhän sitä väitetään että Leijona ja Kalat suhde ei voi toimia, mutta kyllä se vaan toimii. Ensimmäinen suuri rakkautenikin (teininä) oli Kalat...
      Se "jokin" maustaa koko suhteen, enkä voisi kuvitellakaan luopuvani tästä miehestä taisteluitta.
      En tiedä mikä sinun kalat mieheesi on iskenyt - ehkä hän on epäröinyt suhdettanne (?), mutta oma mieheni kyllä (kuten mainittu) haluaa toiselta osapuolelta aktiivisuutta varsinkin suhteen alussa... Vaikea neuvoa kun kaikki ovat yksilöitä. Itse kyllä olisin sinuna aktiivinen hänen suhteensa, ettei hän ajattele ettei sinua kiinnosta... Kunhan et loukkaa kalaa verisesti etkä sido liian tiukasti, hän kyllä pysyy rinnallasi jos muut asiat ovat kunnossa.

      • Suomihauki

        Itse myös näin kalamiehen näkövinkkelistä suosittelisin olemaan itse aktiivinen.

        Itse annan arvoa jos/kun nainen on aktiivinen, oli sitte kyseessä hempeys, parisuhdekeskustelu tai mikä tahansa muu asia.


    • Tuplaongelmat?

      Kittiä kanssa. Itse ihastuin vahingossa ihan salaa huomaamattani kalamieheen. Minua varoiteltiin ystävien puolelta, että älä ikinä sekaannu kalamieheen edes vahingossakaan? Itse olen myös kalat-nainen. Nauroin vain ystävien vinkeille ja sanoin, että minähän en usko horoskooppeihin yhtään! :-)

      Kittiä kanssa.

      Nyt uskon. Minua varoiteltiin, että kalamies osaa antaa siimaa kunhan sinä lähdet vapaammille vesille, mutta kiristää verkkoja samantien kun olet poissa näkyvistä. Mutta annapa olla kun taas kohdataan, niin johan räiskyy flirtti ja tunteet ja kemiat - mutta mutta mutta, kun kaikki jää siihen?!

      Enää en tiedä, että kuvittelenko todellakin kaiken - ja uskon löytäneeni jotain harvinaista tunteitten kuohua ja laineiden salaista liplatusta villissä sydämessäni. Mieleni ei jätä itseäni rauhaan vaan illuusiot valtaavat ja loihtivat sateenkaaren värejä ja uskomuksia kyseessä olevasta miehestä. Olen tuntenut hänet vuositolkulla, silti tuntematta häntä.

      Se salaperäisyys - puolin ja toisin.

      Tuntuu, että usva kietoutuu ympärillemme, emmekä löydä toisiamme kuin hetken huumassa, hetken kipinöissä ja siinä tilanteessa tuntuu kuin olisimme tunteneet toisemme koko ikämme. Tuntematta kuitenkaan kummankaan sisintä tai totuutta.

      Tuntuu, että yhteinen tapaamisemme on roolia, jota kumpikin vetää - ja kaikki sujuu täydellisesti siinä hetkessä kaikki on oikein ja täydellistä..Silti. Silti. Kumpikin haluaa olla toisen edessä täydellinen?! Täydellinen oman tiensä kulkija? ...

      Omasta mielestäni, loputtomassa analysoinnissani olen päätynyt siihen, että kumpikaan ei uskalla laskea roolia tai olla alastomana toisen edessä elämän näyttämöllä - vaan täydellisen yhteisymmärryksen jälkeen kumpikin katoaa....Kunnes taas elämän virta vie meidät samaan paikkaan - ja muu katoaa ympäriltämme.

      Hetket ovat niin täydellisiä, että niiden rikkoutuminen kaikessa illuusioissaan tekisi minusta kyynisen ja onnettoman. Näin ollen tilanne on jatkunut jo pitkälti toista vuotta - sattuman virran viedessä meidät samaan paikkaan -aika katoaa ympriltämme - ja olo on euforinen, onnellinen. Se riittää minulle.

      Tätä rataa... elämä menee. Kumpikin omia virtojaan, etsien jotain muuta, etsien jotain pelastavaa tunnetta, joka tempaisisi minut pois jatkuvasta kuohunnasta. En tiedä hänen fiiliksiään, en tiedä. En tiedä itsekään kuvittelenko tämän kaiken kaikessa mielettömyydessään todellisuudesta irronneena...

      Roolina menestyvä nuori aikuinen nainen, joka haluaisi selvittää kalamiehen verkot ja siimat :) antamatta kuitenkaan itsestään liikaa...En halua rikkoa kaunista illuusiotani - hänestä ja hänen täydellisyydestään minulle.

    • yksi parhaimmista

      Ottamatta kantaa juuri teidän suhteeseenne, haluan vain todeta, että kalat-leijona on yksi eläinradan yhteensopivimmista pareista. Havaintoni eivät todellakaan perustu vain yhteen suhteeseen, vaan todella moneen. Toimii, niin parisuhteessa kuin ystävyydessä, eli go on!

      Mikä sitten yhdistää Leijonaa ja Kalaa, se onkin suurempi arvoitus, sillä kyseessähän on kaksi aivan erilaista merkkiä. Jollakin tavoin Jellonan avoimuus, huolettomuus ja valovoimainen energisyys miellyttää Fisujen herkkyyttä, intuitiivisuutta, mielikuvitusta ja sisäistä maailmaa ja päinvastoin. Kalojen ja Leijonien lienee mahdotonta saada aikaiseksi todellista riitaa keskenään, ainakaan mitään tämänsuuntaista en itse ole havainnut. Ystäväpiiriini kuuluu 6 leijonaa ja yli 10 kalaa, niinpä jos jonkinlaista ystävyys- ja parisuhdetta on tullut sivusta seurattua.

    • on toisen oma ja

      ja siksi teillä on on off-suhde. pitäähän hänen olla välillä perheensäkin kanssa. Kalamies on uskoton ja epävarma tyyppi ja uiskentelee kauniissa koralleissa ja nauttii ihailusta. Ei tosiasiassa rakasta muita kuin itseään. En suosittele, ole varovainen.

    • Kyllä Kalat toista Kalaa ym...

      Sä et oo tehny mitää väärin. Kalamiehellä nyt on vain jotain ongelmia itsensä kanssa tms. Kerroit, että Kalamies oli soittanut tauon jälkeen ja pyytänyt anteeksi. Kalamies haluaa miellyttää ja siksi pyysi anteeksi. Kalamiehet ovat hengellisiä, mutta heitä voi olla vaikea saada avautumaan. Juttele kahdenkeskisesti, henkisesti ja syvällisesti. Painota, ettet naura tms. ja että ymmärrät häntä, niin Kalamiehesi voisi avautua ongelmistaan. Toivottavasti tästä oli jotain apua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2122
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1808
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      30
      1760
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1520
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1471
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1392
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1312
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1271
    Aihe