Kaksonen+Jousimies

kaksonen (n)

Millaisia kokemuksia kaksosilla on jousimiehistä? Mieluiten kaksosnaisten kokemuksia, mutta myös kaksosmiesten kokemuksia jousarinaisista, kiitos :)

3

2222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paljon kaksosia ja

      jousimiehiä. Kaksosnainen ja jousimiesmies, raukka komennon alla, siis tossun alla mies! Kaksoset yleensä määräileviä. Jousimiehet yrittää haalia liikaa asioita ja väsyvät taakan alla ja niin perhe jää vähemmälle huomiolle!

    • 6.6

      olen ollut naimisissa kohta 12v eikä ole pahempia yhteen ottoja ole tullut aivan ihana rauhallinen ja kiltti kuppani. valillä rauhallisuus ja kilteys ottaa pannuun..

    • en vaihtaisi pois

      Hetkeä aiemmin vastailin parisuhde-palstalle minua, miestäni ja meidän suhdettamme kuvaillen:

      "Olemme myös mieheni kanssa molemmat päälle kahdenkymmenen, itsepäisiä ja tuiskahtelevia mutta samalla hyvin helliä ja suojelevaisia toisiamme kohtaan. Molemmat tarvitsemme juuri toisenlaisemme ihmisen rinnalle, sillä muuten voisi elämä käydä hankalaksi. :D Tarvitsemme ja annamme tilaa toisillemme luottavaisin mielin. Vaikka välillä viikot menevät "juostessa" opiskelujeni, meidän molempien töiden, harrastusten sekä kavereiden kanssa (yhdessä tai erikseen), en enää osaisi kuvitellakaan olevani ilman häntä."

      Minä olen ihminen joka ei osaa olla hetkeäkään paikallaan ilman mielekästä tekemistä, mutta mieheni taas viihtyy kotona ollessaan parhaiten sängyllä kuhertelemassa/ lenkkeilemisestä yhdessä, eikä oikein innostu jos ehdotan että käydään kiertelemässä kaupungilla tai siivotaan, tms. ;) Kyllästyn hyvin pian, mutta suhteestamme ja miehestäni en saa tarpeekseni millään!

      Meillä mies elää hetkessä kun minä taas haihattelen tulevassa. Kaupassa on välillä todella turhauttavaa kun mies hankkii ruokatarvikkeet vain kuluvalle päivälle ajattelematta sitä että huomennakin on syötävä! Minä ostan mielelläni viikon ruuat kerralla. Muutenkin rahan käytön suhteen olen aika "höveli", kun taas mies on tarkka sen suhteen mihin rahansa käyttää. Osaa hänkin välillä tuhlailla -etenkin kun on kyse yhteisistä asioista ja hankinnoista (joihin minä pääsen vaikuttamaan).

      Minä olen 100% tunneihminen ja teen asioita usein murehtimatta etukäteen, mies taas järkeilee ja pohdiskelee enemmän ja tekee päätöksensä mietteidensä mukaan. Olen tosin huomannut että mies on välillä "vietävissä", jos vain tarpeeksi kauan ajan takaa omaa asiaani. ;) Kompromissit eivät tuota vaikeuksia kummallekaan.

      Rakastamme palavasti, mutta myös riidat voivat poltella hyvinkin paljon. Provosoimme toisemme suutuksiin saakka ja kun esim. minä huomaan että mies alkaa olla todella vihainen, alan tulla vastaan riidassa ja lepyttelemään aina siihen saakka, kunnes mies saa minut raivonpartaalle. Silloin on hän alkaa lepyttelemään kunnes taas suuttuu.. Emme ole pitkävihaisia joten riidatkin ovat käytännössä ohi yhtä pian kuin ovat alkaneetkin. Niin, ja miehellä on tapana välillä "maustaa" omia kertomuksiaan/ jättää joskus kertomatta asioita vain siksi ettei halua minun hermostuvan tyhjästä. Minä sanon suoraan mitä mielen päällä on enkä voi sietää sitä jos minulta pimitetään jotain. Haluan olla tietoinen kaikesta mitä tapahtuu, hänelle se ei ole niin tärkeää.

      Vaikka arki välillä onkin yhtä hässäkkää, en vaihtaisi siitä hetkeäkään pois. Rakastan yhteistä aikaa hänen kanssaan, keskusteluja, hänen sosiaalisuuttaan ja energiaansa. Rakastan sitä että saan hänestä tasavertaisen kumppanin niin hyvässä kuin pahassakin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1906
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe