kertokaa minulle kaksosesta

kaksosnainen seiska-seiska

niin, siis kertokaa minulle oikeasti kaksosesta? en ole todellakaan perillä näistä, ja kiinnostus on herännyt. Itse olen puhelias tietyissä tilanteissa mutta en mikään joukon johtaja. Olen kaksonen. Arkielämässä voin laulaa kaikki asiat julki tuttavilleni, mitkä koskevat minua ja ystäviäni mutta sellaista kunnollista, luontevaa yhteyttä minuun on vaikea saada. Nautin huomiosta, mutta silti vaivaannun kehuista sekä täysin huomion keskipisteenä olemisesta. Mieheni on rapu ja suhde on ongelmallinen. Mielestäni hän on enemmin kaksonen kuin minä...? Ei ole hetkeäkään mielellään yksin kotona (eikös rapu ole koti-ihminen?) Aina puhelimessa. Todella kaksinaamainen, ja valehtelee minkä kerkiää, liioittelee, mutta kuitenkin ollakseen muille mieliksi... Luulee olevansa täydellinen ja kaikkien ihailema (itsevarmuus on kova) ja saa jopa tällä taktiikalla jotkut ihmiset vakuutettua. Kertokaapas mulle asiantuntijat...

7

2823

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kasos naiset

      Ite,olen kaksonen ja rauhallinen sekä elämän haluinen..
      Olen seurustellu 2 miehen kanssa jotka on rapuja ei onnistu..
      Rapu on aika omistus haluinen ja mustasukkainen,kiero omallatavalla..Mutta elää tunteellä niin kuin kaksonen..
      Itse,olen luonteelatai puhelias sekä myös liikkuva.
      Suhteessa kaksonen haluaa uutta ja jännitystä,kaksosen ei elä paikoillaan.Tarkoitan että suhteessa kaksonen ei halua elää saman kaavan mukaan se haluaa jotain uutta siihen..Kaksonen on tarkka ulkonäöstään ja huolellinen,huolehtii itsestään ja muista..
      Kumpanista kaksonen pitää huolen ja näytää tunteensa..Mutta ei kiertele asioita on suorasuinen ja sanoo asiat suoraan ...Pitkää pinnaa ei ole kaksosella..Kuten ravullakaan..Siksi menee sukset ristiin useasti..

      • riitu62

        Kamalaa huomata,miten muutkin on menneet vipuun rapujen kanssa!
        Jos voisin pyyhkiä elämästäni 2v,pois tekisin sen oitis!
        Rapu on niin omistushaluinen ja mustasukkainen,että se ei liikkuvan ja avoimen kaksosen suoraan luonteeseen tahdo upota.Rapu on hellä ja tunteikas vain niin kauan kun kaksonen on näkösällä..Kaksonen rakastaa vain vapaasta tahdostaan!Ehkä paras kumppani löytyy jousimiehestä,katsotaan.. :)


    • ja rapu

      Minä olen myös kaksonen ja mieheni on rapu.Meillä on kans aina sukset ristissä,riitaa tulee aivan tyhmän päiväsistä asioista.Ja ne riidat ei aina ole mitään pieniä,isäntä huutaa ja raivoaa aivan kamalasti minä aikani kuuntelen ja sitten palaa pinna mullakin ja sitten on oksat pois jos minut suututtaa.Rapu mieheni suuttuu herkästi mutta leppyy kyllä aika nopeaa,minä taas en lepy oikein nopeaa.Ollaan kuitenkin oltu yhdessä jo 14 vuotta,välillä kyllä tuntuu että eroaminen on ainoa mahdollisuus.Minun rapuni on kans koti ihminen mutta ei se pirtissä viihdy,ulkona touhuaa jotakin jos töiltänsä kerkiää.Kova tekemään töitä,töissä 10-14 tuntia päivässä.Mutta minun pitää olla kotona vaikka isäntää ei näy mailla eikä halmeilla.Minä taas haluaisin liikkua,käydä kylässä ja tavata kavereitani,harrastaa jotain yhdessä tai yksin mutta eihän se ravulleni sovi.Kotona pitää olla kaikki tiptop,siistiä ja ruoka valmista kun herra tulee töistä miten sattuu,muuten tulee satikutia.

      • Myös kaksoset

        Kyllä huomasin sen rapu haluaa olla täsmällinen ja myös että hänen kumpani on aina näkösällä..Molemmat ravut olivat mustsuksia ja kävivät hyvin helposti käsiksi jos asiat ei menny niin kuin halusi..Tulikoja luonteeltaan..
        Rapu,ei anna liikumaa tilaa toiselle mutta itse tekee kyllä mitä haluaa..
        Rapu loukaantuu helposti ja leppyy hitaasti..
        Itse, en ole pitkä vihainen ja annan anteeki ja olen liiankin sinisilmäinen mutta myös tajuan asiat missä mennään,vaisto..
        Kaksonen ja rapu ei sovi yhteen koska kaksonen tarvitsee tilaa ja rapu ei anna sitä...


      • Melissa
        Myös kaksoset kirjoitti:

        Kyllä huomasin sen rapu haluaa olla täsmällinen ja myös että hänen kumpani on aina näkösällä..Molemmat ravut olivat mustsuksia ja kävivät hyvin helposti käsiksi jos asiat ei menny niin kuin halusi..Tulikoja luonteeltaan..
        Rapu,ei anna liikumaa tilaa toiselle mutta itse tekee kyllä mitä haluaa..
        Rapu loukaantuu helposti ja leppyy hitaasti..
        Itse, en ole pitkä vihainen ja annan anteeki ja olen liiankin sinisilmäinen mutta myös tajuan asiat missä mennään,vaisto..
        Kaksonen ja rapu ei sovi yhteen koska kaksonen tarvitsee tilaa ja rapu ei anna sitä...

        Omien ystävieni nykyiset/entiset rapumiehet taas ovat/ovat olleet sellaista laatua, ettei ole millään ilveellä tulleet mustasukkaisiksi mikä sitten taas on saanut ystäväni hermostumaan kun olisivat kaivanneet edes hitusen sitä toiselta xD


    • hepe88

      Itse olen myös kaksosnainen ja täytyy sanoa että olen kyllä aika paljon miehesi kaltainen ihme siinäänsä että olemme samanlaisia sillä miehesi on rapu.Eli en viihdy itse kotona yhtään ja olen aina puhelimessa ja olen myös energinen ja villi :)
      Mutta vaikka sinä olet kaksonen niin se ei silti tarkoita sitä että olet sellainen kuin muut kasosnaiset jokainen on kuitenkin oma yksilönsä...Kuten minäkin...

      Nouseva merkki vaikuttaa paljon siihen millainen olet luonteeltasi...Eli jos nouseva merkkisi on jokin muu kuin kaksonen niin ei ihme jos et löydä itsestäsi paljoa kaksosta...

      Täytyy vielä se sanoa että rapu ei ole kaksoselle paras mahdollinen merkki...On nimittäin kokemusta :)
      Parhaat merkit kaksoselle ovat oinas, vaaka ja vesimies...Toivottavasti tästä oli jotain apua...

    • Kaksosnainen

      Rapu koti-ihminen?! Mitä soopaa! Työnarkomaani se on ja jos ei ole töissä, niin ei ole kyllä kotonakaan.;) Valehtelusta en tiedä, kun ei ole jäänyt kertaakaan kiinni. Todella pidetty kavereiden parissa, oikein seuramies! Ei osaa sanoa ei kenellekkään, joka pyytää apua. Näissä avunantotehtävissä sitten vierähtääkin aikaa...

      Ja faktaa(ko?) rapumiehestä:

      " Onko verkkoihisi takertunut lämmin, hellä, turvallinen ja ihanasti silmiin katsova Rapumies. Ensi katsomalta saattaa tuntua, että tuo mies on valmistettu ottamaan sinut hellään syleilyynsä loppuelämäksesi, mutta itsekin Rapumiehenä haluan korostaa muutamia Ravun piirteitä ennenkuin ehdit aivan kokonaan myydä sielusi.

      Rapu on eläinradan orpolapsi, joka muita merkkejä useammin menettää jommankumman vanhempansa jo lapsena tai ainakin elää perheessä, jossa äiti näyttää huolehtivan kaikesta. Isä loistaa poissaolollaan töiden, harrastusten tai politiikan vuoksi. Rapupojalle äiti on maailman tärkein ihminen. Valitettavaa on, että äidillä on aina niin paljon tekemistä. ettei hän ehdi huolehtimaan poikansa emotionaalisista tarpeista. Turvattomuuden tunne kalvaa Rapupoikaa ja hän pyrkii äärimmäisen herkkänä tunneihmisenä seuraamaan ja toteuttamaan äitinsä haluja ja toiveita saadakseen hänet pysymään hyvällä tuulella. Tässä Rapupoika ei voi onnistua, koska äidillä on muitakin murheita kuin poikansa. Traagista on, että Rapulapsi kerää ja vastaanottaa äidin kaikki vihan ja suuttumuksen puuskat herkkään sieluunsa ikäänkuin olisi itse niihin syyllinen. Näin kertyneestä painolastista huolimatta äidistä irtaantuminen on Rapumiehelle kova ja pitkä prosessi, jossa sinulla on ensiarvoisen tärkeä tehtävä. Suurin osa Rapumiehistä on jollain tavalla katkeria äidilleen ja tuosta katkeruudesta tulet sinäkin sataprosenttisella varmuudella saamaan osasi.

      Sinut löydettyään ja sinuun ihastuttuaan Rapumies tulee takertumaan sinuun molemmilla saksillaan ja hän pystyy intuitionsa avulla toteuttamaan salaisimmatkin toiveesi niin arkielämän, juhlan kuin seksuaalisuudenkin alueella. Älä silti ihmettele, jos kaikki ei ensi kerralla toimi niinkuin pitäisi sillä Rapumies tuntee pitkään alitajuista syyllisyyttä omasta seksuaalisuudestaan ja rakkaudestaan johonkin muuhun naiseen kuin äitiinsä. Siksi tilapäinen impotenssi on sinun kannaltasi ennemmin hyvä kuin huono merkki, sillä se jos mikä kertoo, että hän on sinuun hurjasti ihastunut.

      Rapumies ei vakiinnuttuaan tule olemaan mikään koti-ihminen, sillä hän haluaa edetä joko urallaan, harrastuksissaan tai politiikassa. Nyt puhutaan sinun mahdollisuudestasi pitää tämä mörökölli itselläsi. Anna vain suosista hänelle täysin ehdoton lupa käyttää aikaansa juuri niinkuin hän haluaa ja palkkioksi tulet saamaan alati sinut mielessään pitävän, sinua kunnioittavan ja sinut kaikkeen universumin hellyyteen hukuttavan Rapumiehen.

      Älä turhaan kilju riemusta saatuasi sataprosenttisesti toimivan ratkaisun, sillä Rapumiehesi tulee asettamaan sinut kovempaan tulikokeeseen kuin mikään muu merkki. Koska hänen äitinsä ei hyväksynyt tai arvostanut mitään mitä hän teki, on sinun tehtäväsi hyväksyä ja arvostaa kaikkea mitä hän tekee. Äläkä yritä pluffata, sillä Rapu on varmasti sinua herkempi. Hänelle sanalliset vakuuttelusi eivät paljoa merkitse. Vasta kun pystyt sydämessäsi hyväksymään hänet kaikkine oikkuineen ja mielialamuutoksineen, olet kyllin hyvä hänelle.

      Mitä enemmän hän havaitsee sinussa äitinsä piirteitä, kuten sanatonta arvostelua, riippuvuutta ja ehtojen asettelua, sitä vaikeampaa hänen on kokea sinut naisena ja rakastettuna. Koska äitinsä kanssa ei voi, eikä Rapu haluakaan rakastella, joutuu moni Rapumies etsimään seksuaalista tyydytystä avio- tai avoliiton ulkopuolelta. Tämäkin sinun tulee hyväksyä vain merkkinä omasta kypsymättömyydestäsi, jos haluat aidon ja lämpimän Rapumiehen itsellesi.

      Toivotan onnea yrityksellesi, sillä läpäistyäsi tulikokeen hän hukuttaa sinut ainutlaatuiseen, lämpimään syliinsä, josta sinun ei takuulla tarvitse lähteä, ennenkuin kuolema teidät erottaa. "

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      195
      7687
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4412
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2155
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2089
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1905
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      39
      1726
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1716
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1659
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1438
    Aihe