Laura ja Nea Kreetalla

2CXY

No eikun moido vaan taas kaikille lukijoilleni. En ole nyt kirjotellutkaan vähään aikaan kun ei ollut paljon kerrottavaa. Kun viimeksi kerroin siitä että meille oli Henrikin kanssa tulossa kolme päivää yhdessä, niin se juttu meni kyllä ihan pieleen. Päivää ennen kuin iskä lähti sinne Helsinkiin, Henrik sairastui angiinaan. Kävikin sitten niin että kun Henrikin oli ollut tarkoitus kattoa mun perään (suorastaan kirjaimellisesti J), jouduinkin minä pitämään hänestä huolta, tarjoamaan lämmintä juomista ja vahtimaan ettei se yöllä lähde kuumeissaan harhailemaan minnekään. Yritin Henrikiä lohduttaakseni välillä vähän runkata sen kalua ja pikkasen imeäkin, mutta ei siitä mitään iloa ollut kummallekaan, ope-parka oli liian väsynyt, ja hänen kyynsäkin tuntui olevan horroksessa.

Tässä viimeisen viikon aikana kyllä oli sellaiset ajat että se korvasi hyvinkin sen kolmepäiväisen. Jo viime vuoden puolella meidän perhe oli varannut matkan touko-kesäkuun vaihteeseen Plataniakseen Kreetalle. Mä sain myös lähteä koulusta luvan kanssa neljä päivää ennen sen varsinaista loppua, koska rexi armeliaasti myönsi mulle vapaata kun mun vanhemmat ei koko kesänä ehdi lomiaan pitää juuri samaan aikaan. Mikä parasta mun kannalta, Nean iskä on myös rexin metsästyskavereita, ja Neakin sai näin rexiltä vapaata ja mahdollisuuden lähteä meidän perheen mukaan Kreetalle kesän aloitukseen.

Matkasuunnitelma sai mun ja Nean kannalta kuitenkin vielä paremman käänteen kuin olisimme voineet arvatakaan. Heti vapun jälkeen meille tuli pihalla Henrikin kanssa puhetta tulossa olevasta matkasta, josta hän ei ollut aiemmin kuullut. Olisihan se pitänyt arvata. Henrik pisti saman tien pyörät pyörimään, ja soitti Helsingissä matkatoimistossa töissä olevalle kaverilleen että Kreetalle on pakko päästä alle neljän viikon päästä. Normaalisti sellainen äkkijärjestely olisi varmasti hankalaa, mutta suhteillaan Henrikin kaveri Jack (joka muuten on alkujaan amerikansuomalainen) järkkäsi itselleen ja Henrikille liput samaan ajankohtaan. He tosin saivat hotellin vain Hanian kaupungista muutaman kilometrin päästä Plataniaksesta. Sitä en tiedä miten Henrik sai itselleen koulusta vapaata, mutta sillä miehellä nyt kaikki tuntuu onnistuvan muutenkin.

Mun ja Nean riemulla ei ollut rajoja, sillä tiesimme ettei mikään voisi estää meitä pääsemästä Henrikin naitaviksi lomamme aikana. Kun Henrik sitten kertoi mukaansa tulevasta kaverista, olimme vähän ihmeissämme miten homma sitten toimisi. Henrik kuitenkin lohdutteli meitä sillä, että Jack on kyllä ymmärtäväinen kaveri, ja että hänellä on samanlaiset ”mieltymykset” kuin Henrikilläkin. Samaan hengenvetoon hän lisäsi kuitenkin, ettei ole kertonut meistä vielä kellekään, ymmärrettävistä varovaisuussyistä. Sovimme kumminkin että Henrik saa sopivan tilaisuuden tullen kertoa, koska hän luotti Jackin kykyyn pitää kavereiden jutut luottamuksellisina. Nean kanssa olimme jo ajatuksissamme Kreetalla Henrikin, ja kenties tämän Jackinkin kanssa. Isä ja äiti taasen ihmettelivät miten se Henrik juuri nyt sinne samalle seudulle sattui lähtemään. Minä kerroin niille että sen kaveri oli jo aiemmin ehdottanut matkaa keväällä välimerelle, ja että Kreeta nyt oli vain sattuma.

Sitten tuli se jännittävä lähtöpäivä. Me mentiin koko perhe ja Henrik samalla taksilla ensin bussiasemalle, josta sitten köröttelimme Helsinki-Vantaan lentokentälle. Päästyämme kansainväliselle puolelle Henrik poistui seurastamme kaveriaan etsimään. Koska koneen lähtöön oli vielä paljon aikaa, pyysimme Nean kanssa vanhemmiltani luvan lähteä katselemaan lentoasemaa odotellessa. Saimmekin lähteä, ja suunnistimme välittömästi samaan suuntaan kuin minne Henrik oli lähtenyt. Pian huomasimmekin Henrikin seisoskelemassa baaripöydän ääressä oluella pitkän ja tumman miehen kanssa. Vilkaisimme heti Nean kanssa toisiimme merkitsevästi: Henrikin kaveri oli nimittäin myös aivan törkeen komea, muistutti aika paljon Ben Affleckia. Tumma siististi leikattu tukka, miehekkäät kasvot, ja kirkkaan valkoiset hampaat jatkuvasti karehtivan hymyn paljastamina saivat polvemme tutisemaan.

Henrik huomasi meidät, ja vinkkasi luokseen. Menimme kuuliaisesti baariin ja kaverusten luokse. Henrik antoi meille kympin ja pyysi meitä hakemaan itsellemme vaikka kokikset. Palattuamme pöytään Henrik esitteli meidät asiaankuuluvalla tavalla Jackille, Nean ja mun punastellessa väkisinkin. Juteltuamme siinä jonkin aikaa niitä näitä, keskustelumme siirtyi kautta rantain meihin, ja lopulta Henrik paljasti ääntään hieman hiljentäen salaisuutemme Jackillekin. Hän näytti hetken erittäin hämmästyneeltä, mutta sanoi sitten että me näytämmekin toisillemme sopivalle kolmikolle, ja että Henrikillä onkin aina ollut silmää naiskauneudelle. Entisestään punastuen otimme Nean kanssa kohteliaisuudet vastaan.

Lyhyen ajan päästä kuulimme kuulutuksen lennollemme, ja lähdimme menemään (eri matkoissa tietenkin) kohti ilmoitettua porttia ja vanhempiani. Lento meni yllättävän nopeasti videoita katsellessa kirjaa lukiessa. Isä aloitti loman vieton jo koneessa juoden neljässä tunnissa varmaan kuusi viskipaukkua. Päästyämme Hanian lentokentälle siinä kuuden maissa illalla, kävimme perheen kanssa toivottamassa Henrikille ja Jackille hyvää lomaa, isä ja äiti autuaassa uskossa ettemme enää näkisi kuin vasta viikon päästä takaisinlähdön aikaan. Mulla ja Nealla sekä näillä komeilla kaveruksilla oli tietysti vähän eri suunnitelmat. Odotellessamme matkalaukkujamme hihnalta Henrik kuiskasi minulle että minun tulisi sitten soittaa hänelle ja sopia tapaamisista, toisinpäin emme tietenkään vanhempieni takia voisi tehdä. Sipaisin Henrikin kättä ja vakuutin soittavani huomenna. Erkanimme sitten suuntiimme, ja menimme bussiin joka vei meidät Plataniakseen.

Päästyämme neljän tähden hotelliimme olimme tietysti kaikki vähän matkasta väsyneitä. Lentokentällä vielä pari-kolme ouzoa vetänyt iskä oli kuitenkin nälkäinen, ja hän lähtikin äidin kanssa ravintolaan. Me jäimme Nean kanssa huoneeseen ilmoittaen menevämme ensin suihkuun, ja sitten ehkä ostamaan pientä purtavaa alakerran kaupasta. Riisuuduimme jo hieman hikisistä sortseistamme ja topeistamme, ja menimme suihkuun joka oli yllättävän tilava. Seinät oli päällystetty marmorilaatoilla ja lattialla oli kaunis mosaiikki joka esitti jotain merenneitoa tai mitälie kerberosta. Pienestä tuuletusikkunasta kävi lämmin tuuli, ja muutaman korttelin päässä kantautui äänekäs diskomusiikki. Me avasimme hanat, ja aloimme saippuoida itseämme hotellin saippualla joka tuoksui yllättävän hyvältä. Pyysin sitten Neaa pesemään selkäni mukanani tuomalla pesusienellä.

Nean pestyä aikansa selkääni, tunsin hänen pehmeiden käsiensä kiertyvän ympärilleni, ja tarttuvan rinnoistani. Hän tuli minuun aivan kiinni, ja suuteli niskaani pyöritellen välillä liukasta ja lämmintä kieltään myös korvissani. Se tuntui aivan ihanalta, ja aiheutti minulle hihittävän kutituksen. Pian hän laski kättänsä kohti alapäätäni, ja alkoi hitaasti sivelemään nopeasti kostunutta pimppaani sormillaan. Samalla kun hän hellästi näykki kaulaani, hän ujutti sormiaan sisääni, ja minä tein halukkaasti sen helpommaksi nostamalla toisen jalkani kylpyammeen reunalle. Nea otti ammeen reunalta kärjestään pyöreän pitkänomaisen shampoopullon, ja työnsi sen melko nopeasti sisääni. Hän ei kyllä ehtinyt varmaan tehdä kun muutaman työnnön sisälläni, kun laukesin kaverini käsittelyyn. Nea kääntyi sen verran etupuolelleni että sai suudeltua minua samalla. Näin nautintoni sai sillä kertaa sinetin kaverini huulilta, ja samalla huutoni vaimeni toivon mukaan sen verran ettei se kantanut huoneiston ulkopuolelle. Mahlani valui Nean käsille, josta se siirtyi hänen suuhunsa kun hän puhdisti sormensa nuolemalla.

Nyt oli minun vuoroni. Asetin valkoisen pyyhkeen vessan pöydälle, ja ohjasin Nean istumaan sen päälle. Tulin Nean jalkojen väliin ja annoimme toisillemme kunnon kielarit samalla kun käteni vaipui hänen karvoituksensa sekaan. En voinut enää odottaa, halusin pian tuntea Nean ihanan hunajan maun suussani, ja painuin polvilleni hänen eteensä levitettyjen jalkojen ääreen. Maltoin kuitenkin mieltäni sen verran, että annoin silmieni levätä tuossa ihmeellisessä vaaleanpunaisessa ruusussa, joka houkutteli minua tuntemaan sen tuoksun, ja sen pehmeät lehdet huulillani. Vetäisin Neaa lähemmäksi itseäni, ja painoin pääni hänen jalkojensa väliin…

Jatkuu...

7

8194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mie vaan

      kerro pliis lisää..varsinkin tuota tyttöjen välistä0)

    • Sika-Seppo

      keksi jotain uutta nämä jatkotarinat ovat perseestä....evvvk

    • Lime-chan

      Sun on aivan pakko jatkaa tota tarinaa!! Oon lukenu kaikki sun tarinas täältä ja on pakko sanoa että olet erittäin hyvä kirjoittamaan. Jatka nopeasti...

    • Justus

      Aivan loistaa rakentelu!
      Jatka ihmeessä ja muista mennä loppuun asti. Ryhmysauvani tihkuu jo nesteitä! Tekee mieli seivästää vapaamielinen nainen suureen kyrpäääni!

    • kallavesj...

      Mua ällöttää lukee sun stoorei...ne on perseestä.
      Sitäpaitsi mä tunnistin teidät jossakin tarinassa...NEAN ainaki! Nea on ruma akka!!!

    • tepi

      jatka ihmeessä! olet kevyesti paras kaikista kirjoittajista, loistavia juttuja..

      • Jussi

        Hyvät tarinat, lisää!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe