Tapahtui junassa

Hra nieminen

Oli syksyisen kylmä iltapäivä, Odottelin Hämeenlinnan rautatieasemalla, saapuvaksi Intercity 54 junaa Palelsi ihan hitosti, Ylläni oli ohut päällyspusero, verryttelytakki, ja lippalakki. Jaloissani oli Armeijan maastohousuja muistuttavat housut. lenkkarit.

Juna saapui raiteelle 3, nousin junaan. Perässäni tuli nätti vaaleahiuksinen nätti tyttö. Menin istumaan 8 vaunuun. (entinen tupakki huone, tai mikä lie, missä on istuma paikat) Tyttö tuli istumaan minua vastapäätä. Hetkisen jo mietin mikä maa mikä planeetta.

Konduktööri tuli tarkastamaan liput, ja sen jälkeen häipyi. Samassa Tuo mystillinen tyttö riisuikin päällystakkinsa. Se oli jotakin villasekoitteista kangasta. Sen alla oli ohut löysä villapusero, housut olivat löysät Coltisi verkkarit, purjehduskengät joissa nauhat olivat auki.

Istuin hetkisen häntä vastapäätä ja katselin, hän löhösi tuolissa puoliksi makuu asennossa kuin istuma asennossa, tuumin että, voi v. mikä seksipommi, Tytöllä oli vaalea tukka. Silmät vilkuilivat kiimaisesti minua, en voinut olla ajattelematta häntä. Hän kaivoi laukustaan paksun kirjan, Tähtien sota, ja mp3 soittimen.

Kun hän oli saanut viriteltyä soittimensa, alkoi hän lukea kirjaa, Ilmeestä näki että, ajatukset pyörivät muualla kuin kirjassa. Hetkisen muka luettuaan, tyttö valui yhä enemmän makuu asentoon, samalla paljastaen villaisen puseron alta keltaisen topin. Hänen jalkansa jo melkein koskettivat minun jalkojani. En aluksi antanut sen häiritä.

Sitten en voinut enää hillitä itseäni, kosketin jalallani varovaisesti tytön jalkaa. Hän kohotti katseensa kirjasta, ja katsoi minuun. Ilme ei ollut tuomitseva, vaan täynnä jännitystä, seksiä ehkä. Tyttö laski kirjan kädestään viereiselle penkille, nousi paremmin istumaan tuolissaan, ja riisui villapuseronsa, huokaisten puoliksi ääneen, Onpa täällä kuuma.

Jännitys kohosi entisestään, nyt keltainen toppi oli kokonaan esillä, sitten Tyttö potkaisi kevyesti purjehduskengät jaloistaan pois. Nousi ylös ja istui viereeni vastapäiselle puolen. Riisuin verkkaritakkini. Sanoja en tarvinnut, silmäys riitti, Tyttö hymyili leveästi, takertui kaulaani kiinni ja suuteli suulle, pitkään ja hellästi. Huulet olivat hivenen kosteat, täydellisen pehmeät ja maistuivat mansikalta. Suljin silmäni ja annoin Tytön suudella, vastaten itse takaisin samoin.

Tunsin sydämeni lyövän tyhjää, ja housuissa alkavan sykkiä. Ajattelin, nyt tai ei koskaan, tämä voi olla elämäni ensimmäinen kerta seksiä junassa, joten en jarrutellut vaan annoin mennä. käänsin istuinten käsinojat ylös, joten sain penkeistä kuin sängyn, kallistin tytön siihen, enempää en ehtinytkään, kun tyttö tarttui housujeni vetoketjuun, ja paljasti puoli kovan siittimen esiin.

Alkaen imemään sitä kiihkeästi, silmissä sumeni hetkellisesti. Tunsin miten siittimeni kävi yhä kovemmaksi. Ajattelin, voi helkkari kohta tulee, ellei tuo ihanuus pian lopeta. Tyttö lopettikin imemisen, Riisuin hänen Coltisi housut, alta paljastuivat valkoiset stringit.

Riisuin ne varovasti nilkkoihin, ja aloin litkimään hänen lemmen nektareitaan pillun huulilta. Se kimmeltelikin jo reilun kosteahkona. Tyttö ynisi hiljaa, ja selvästi tuntui nauttivan nuolemisestani. Tytön lantio alkoi nytkähdellä, ja tunsin hänen laukeavan kieleni kosketuksesta. Jatkoin vielä hetkisen nuolemista, en vaan pystynyt lopettamaan, hänen pillunsa maistui niin taivaallisen hyvälle.
Tyttö kävi kiinni Kulliini, ja alkoi runkata sitä, välillä kielen kärjellä lipoen, hän nousi puoliksi istumaan, ja tarttui minua molemmin käsin kaulasta, suuteli todella kiihkeän ihanasti, sitten kuiskasi korvaani matalalla mutta ihanan seksikkään pehmeällä äänellä, olet ihana, haluun sinua.

Okei ajattelin, tyttö veti minut päälleen, ja katse kertoi kaiken. Laitoin kyrpäni hänen pillunsa suulle, rupesin hiljalleen työntymään hänen sisäänsä, Tytön pillu tuntui todella kuumalta ja märältä. Työnnyin edes takaisin hänen sisässään, Tyttö huusi hiljaisesti nautinnosta, jatkoin panemista kiihdyttäen välillä tahtia. Tunsin hänen laukeavan yhä uudelleen.

Tytön lantio painautui yhä tiiviimmin itseäni vasten, tunsin kuinka itsekin aloin olla lähellä laukeamista, hidastin vähän vauhtia, mutta työnnyin silti kiihkeästi Tytön sisään. Tyttö puristi tiukasti jaloillaan minua, silitin hänen vaaleita pitkiä hiuksia, ja tunsin uudelleen miten mälli oli jo tulossa. Tyttö kuiskasi hieman yllättäen korvaani, laukea minun sisälle, tykkään siitä, haluan sitä.

Työntelin vielä hetkisen, ja kiihdytin vauhtia, tunsin kuinka Tyttö alkoi saada jälleen orgasmia, ja samalla itsekin laukesin tuon ihanan Tytön sisään. Se tuntui niin fantastiselle. Katselimme vielä pitkään toisiamme, kunnes tyttö laittoi vaatteet ylleen, kävi vessassa siistiytymässä ja tuli istumaan viereeni. Tyttö katsoi minua jälleen silmiini, totesi vaan, sinä olet todella ihana, haluan sinua vielä uusiksikin. Mietin, olihan se ihanaa.

Tyttö sanoi nimekseen Mira, tehtiin sinukaupat, vaihdettiin puhelinnumeroita. Kuulutus kaiku ja minun oli määrä jäädä junasta. Halattiin vielä ja vaihdettiin kiihkeät suudelmat. Juna pysähtyi, nousin hitaasti vaunusta, en olisi halunnut lähteä. Suuntasin kulkuni parkkialueelle, Menin autooni. Lähdin ajelen kohden kämppää.

Kotona menin suihkuun, ja ajatukset palas junaan. Suihkun jälkeen puhelin soi, vastasin. Kukapa muukaan löysi näin sopivan ajankohdan kuin tyttö junasta, sovittiin että ajelisin hänen luokseen huomenissa, sen toteutinkin, se oli villi ja raju päivä, naitiin monta kertaa, laitettiin ruokaa ja muuta kivaa. Ja tätä nykyään olemme Miran kanssa onnellisesti naimisissa.

3

14818

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainen69

      ihan novelli vai tosi tapahtuma? ;)

      • Hra nieminen

        tietysti tosi, kuvitteelliset jutut mielestäni on eri palstalla.

        Kiva että oli luettava. Halusin vaan jakaa kokemukseni muiden kanssa.


      • Diiihhh
        Hra nieminen kirjoitti:

        tietysti tosi, kuvitteelliset jutut mielestäni on eri palstalla.

        Kiva että oli luettava. Halusin vaan jakaa kokemukseni muiden kanssa.

        Olisipa kaikilla yhtä hyvä tuuri ;/


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4603
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1443
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe