Ave vs. Tissier?

suljetuin ovin

Onko Ave ottanut koskaan yhteen aikido mestari Tissierin kanssa?
Tisserhän on pitänyt joskus aikido leirejään Aven salin tiloissa.Ja on tunnettu myös kovana myllyttäjänä,joka ei kuvia(=ns.kovia jätkiä) paljoa kumartele.
Löytyykö mitään sisäpiirintietoa Aven ja Tissierin välisistä matseista?

12

1627

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hokotu

      näin kun tissier pyöritti aven mahan kuralle,juotui juokseen vessassa niin usein et matsi kesti 2 tuntia,sit ave jäi pöntölle istumaan,,,,,,,,,,,,

      • Kovaleff

        Jos on totta - tää on kova juttu!


    • Aikido on

      yhtä todellista kuin showpaini. Hah...

      • kirkon rotta

        Olin paikalla. Oli serlat kädessä, valmiina ojentamaan.


    • Teatteria

      Aikido on teatteria se on näytöslaji ja harmoniaa, Tissierillä ei olisi mitään mahdollisuuksia Avea eikä muitakaan kamppailijoita vastaan.

      Silloin kun Ave aloitteli jujutsutoimintaansa treenaili hän kisahallilla Rainer Variksen(ki-aikido) kanssa, Rainer oli tuolloin perustanut karateseura Tsukiin aikido-jaoston ja Ave oli tsukien poikien kanssa sparraillut.

      Ave pyöritteli silloin jo 1. danin omaavaa Varista miten tahtoi ja Rainerin ki-aikido tekniikat taas eivät tehonneet Aveen.

      Ave vaan on niin vahva, nopea lyömään, osaa potkia, jujutsutekniikkansa on hyvää, tietääkö moni, että nuori Auvo Niiniketo harjoitteli 70-luvulla Ruotssissa jujutsun ohella Tae Kwon doa, tästä ovat Aven voimakkaat potkutekniikat lähtöisin, Avelle olisi jo 70-luvulla annettu tae Kwon Don opetuslupa mutta siihen Ave ei lähtenyt ja näin Dae jin Hwang toi lajin maahamme, samoin Kyokushinkai-Karatessa Ave olisi saanut opetusluvan ja dan-arvot, mutta totesi, että hänellä on jujutsun saralla niin paljon hommaa, että ei lähde siihen, mukaan, mutta hommasi Kari Aittomäen aloittamaan Kyokushin-kain toiminnan suomessa.

      Kunnioitettu Elis Ask olisi halunnut Avesta tehdä raskaan sarjan ammattinyrkkeilytähden, mutta Aven suurin palo nyrkkeilyyn oli jo silloin sammunut ja Jujutsu ja Kickboxing veivät miehen.

      Aven elämänkerta kirjana olisi huippujuttu, koska hänellä jos kenellä on paljon sanottavaa kamppailun alasta.

      • ...

        Sinähän voisit kirjoittaa Aven elämänkerran, kun kerran tänne suomi24:n palstalle olet Aven elämästä keksinyt noinkin paljon jänniä tarinoita.. (vrt. aikaisemmat postaukset)


      • seppä 7

        Tissier harjoitteli kickboxingia ennen kuin ave tiesi siitä mitään,ei pelkästään aikdotausta.Muistan sinut hyvin siitä serläsäkistä.Ave ei uskalla katsoa aikdoa sen jälkeen edes videolta........


    • MarkiisiDeFuckingÅmÅl

      ...mutta kokemuksen perusteella (olen käynyt sekä Aven ju-jutsuleirillä että Christian Tissier'n aikidoleirillä) sanoisin että kyllä molemmat on kovia jätkiä.

      Ja niille jotka väittää et aikido ei lajina oo realistista, niin yrittäkää hyökätä Tissier'n kimppuun. Voi olla et heräätte seuraavan kerran sairaalasta, jos heräätte ollenkaan.

      • Wing Tsung Kung Fu Power

        Olen samaa mieltä. Aikido ja Aven jujutsu ovat kamppailulajien kovinta aatelia. Joku nyrkkeily tai vaikkapa vapaaottelu ovat pelleilyä, pelkkää peliä kehässä. Niillä ei kadulla pärjää.

        Kannattaa harjoitella oikeita taistelulajeja, jos haluaa tosiaan opetella tappelemaan, eli aikidoa, Aven jujutsua, karatea ja kungfua!


    • Anonyymi

      Vanha ketju mutta Ave on edelleen kova ja on legenda, arvostan miestä on opettanut suuren joukon ihmisiä ja lajin viralline maahantuoja. Kumarrus kovaa porukkka aven salilla on.

    • Anonyymi

      Aikido toimii vain aikidotreeneissä. Siellä joukkosuggestio saa ihmiset uskomaan ja oppilaat eivät kehtaa nöyryyttää "mestareita". Aikido suojelee huuhaa-tekniikkaansa ovelasti opettamalla että aikidotekniikoiden vastustaminen tai yllättävällä tavalla hyökkääminen saati sparraaminen tai ottelu eivät ole hyvien aikido-tapojen mukaista. Näin "mestarit" saavat jatkaa oppilaidensa huijaamista rauhassa.

      Tissierin ja muiden aikido-opettajien voittamiseen ei tarvita Niiniketoa eikä ketään muutakaan kamppailijaa. Kuka tahansa reipas urheilullinen mies riittää.

    • Anonyymi

      Entä jos tykillä ammutaan? Ihan kohti vieläpä. Torjuuko Ave tykinkuulan otsallaan ja Tissier hönkäsemällä sen avaruuteen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5319
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4745
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3016
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe