Susi on ihmissyöjä

Susista turkiksiksi

Jotkut typerät ja ilmeisen lapselliset ihmiset ovat jopa laatineet adressaja susien suojelun puolesta, MIKSI?
Kiistämätöntä faktaa nimittäin on olemassa siitä, että susi saalistaa tarvittaessa myös ihmisiä. Kanadassa joutui neljän suden tappamaksi 22- vuotias Kenton Carnegie vuonna 2005. Vuonna 2004 puolestaan tarvittiin bussilastillinen ihmisiä hätiin, ennenkuin sudet jättivät kaivosmiehen rauhaan. Tämä tapahtui niinikään Kanadassa. Intiasssa puolestaan sudet ovat tappaneet ja syöneet kymmeniä ihmisiä 1990-luvulla. Venäjällä sudet tappoivat ja söivät 26 lasta ja nuorta Kirovin piirikunnassa vuosina 1944-1952.

KOSKA TULEE ENSIMMÄINEN UHRI SUOMESSA NÄIDEN VIHREIDEN EKOTERRORISTIEN VASTUUTTOMAN PUUHASTELUN VUOKSI?????????

OMA MIELIPITEENI ON, ETTÄ SUSIENSUOJELIJAT PITÄISI PAKKOSIIRTÄÄ ITÄRAJAN TAKAISIIN KORPIIN TIHEIMMÄN TIEDOSSA OLEVAN SUSIKANNAN ESIINTYMISALUEELLE. HENGISSÄ SELVINNEET SAISIVAT PALATA IHMISTEN ILMOILLE AIKAISINTAAN PUOLEN VUODEN SUSIIN TUTUSTUMISEN JÄLKEEN.

22

1058

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mutta...

      eipä näistä viherpiiperöistä ole lähtijäksi kaupungin puistikkoa pidemmälle puhumattakaan venäjän selkosista.
      Hellyttävät nalle sadut ovat saaneet tästä pullamössö sukupolvesta luonnosta erkaantuneita hippejä jotka eivät muuta osaa kuin valittaa ylipäätään kaikista luonnon antimien hyväksikäytöstä.
      Mietitäänpä miksi ei viimevuosisadan puolessa välissä eli niinkin lähellä nykyaikaa ollut kyseisiä ekoterroristeja. No ihmiset eli luonnosta niinkuin nämäkin hörhöt väittävät mutta kaupunkielämä on kaikkea muuta. Se porkkanoiden syönti ei paljoa helpota heidän aiheuttamaa muuta luonnon kulutusta.

    • Fotari

      Petojen haaskaruokinta on mitä kiireimmin kiellettävä. Petokeskuksien omistajat houkuttelevat ihmisiä kuvaamaan haaskoilta, ja turvallisten seinien sisältä, pienten aukkojen kautta.
      Tästä ei voi olla muuta seurausta kuin, että pedot tottuvat liiaksi ihmisiin ja tulevat asutuspaikoille.
      Muuten villipedot ovat normaalisti varsin arkoja ja pelkäävät ihmisiä pahimpina vihollisinaan.

      Itse kuvaan jatkuvasti pohjoisen itäisissä erämaissa, mutta haaskakuvaukseen en tule menemään.

      Jäitä hattuun petofobiaa potevat. Useimista kirjoituksista näkee, että niitä kirjoittavat ihmiset joilla itsellä ei ole todellista kokemusta villieläimistä. Ja sillä varmuudella minkä tietämättömyys antaa.

      Useimmat kirjoituksista kuuluvat jollekin muulle kuin tälle "luonnonsuojelu sivulle"

      Susia muuten kohtaa etelässä useimiten kuin täällä pohjoisessa!

      • Susista turkiksiksi

        Jos susi tottuu haaskaruokinnan takia ihmiseen, niin kuinkas on pannoituksen laita. Normaalilla maalaisjärjellä ajateltuna sekin on pahasta. Kun sudet tottuvat siihen, että ihmiset tulevat lähelle ja laittavat vain radiopannan, jonka jälkeen sudet päästetään taas vapaiksi niin tietäähän sen kuinka siinä ajanoloon käy. Susien ihmispelko vähenee yhä entisestään. Radiopannasta varmasti on hyötyä kannan liikkeiden seuraamisessa, mutta susivahinkoja se ei estä tippaakaan.


    • elämä susirajalla

      Kautta aikojen ovat sudet käyneet ihmisten, kotieläinten, hevosmiesten ja rekien kimppuun. Laumana tai yksittäin. Mikä tilanteen muuttaisi nykypäivänä ? Sudet ovat rohkeitaja älykkäitä. Meidän -paikallinen susi - nuori, komea uros - ei piittaa juuri kakkaakaan ihmisten menoista. Se käy pihalla pissailemassa, rähisee pimeän aikaan kun olen terassilla tupakalla, häiriköi usein kun reviirintarkastuksellaan sattuu olemaan meillä päin. Suden haistaa kun tuuli käy sopivasti. Se on merkillinen raadon - mädän katkuinen lemu jonka olen valitettavan usein joutunut haistamaan. Enkä muuten asu Turusta - Raisiosta kaukana..autolla 15 min. Puhukaa siellä lähiöissä vaan susien puolesta turvassa. jos joskus saisin pyydystettyä meitä riivaavan suden niin toisin sen kyllä mielelläni henkilölle joka ilmoittaa asuinalueensa paikan ja osoitteen.

      • erästelijä

        Elämä susirajalla puhuu totuuden kultaisia sanoja . Kun terassillaan haistaa suden raadon hajun niin se on konkretiaa ja luonnonsuojelua se. Siis ei meilä ole elintapaintiaaneja koska talvet on kylmät ja kesällä on sääskiä. Ei luonnonsuojelijat mene metsään asumaan. Retket tehdään kansallispuistoissa polkuja pitkin ja valitetaan kun tulipaikalla oli märät puut eikä ollut pilkottu pieneksi !! Liukkaat pitkospuut ovat kamalia - voi sentään !


    • -Ö-

      olutta lisää niin helpottaa se ahistus

      Eikun mopolla kirkonkylän paarille, sieltä se apu löytyy!

      • kehtoo

        tyrkyttee tapojas.


      • ONKO MUKAVA PAIKKA

        Ilmankos sulta tulookin noin ennennäkemätöntä viisautta, suorastaan betsellerin pukkasit, kun oot opiskellu siellä kirkonkylän baarissa viimeset viistoista vuotta, ja nyt kaipailet juttukaveria sinne. Siksi kehotat toista menemään sinne.


    • ''ekoterroristi''

      Jos susia ei metsästettäisi, laumat pysyisivät yhdessä, jolloin sudet keskittyisivät enemmän hirviin ym. luonnollisiin saaliisiinsa, mutta pienet laumat eivät mitenkään voi saada tarpeeksi esim hirviä tapettua jotta ne pärjäisivät! Tällöin ne alkavat tietenkin käydä helppojen ssaliiden kimppuun eli koirat ja miksei yksin jätetyt kersatkin!
      Luonto on ennen ihmistäkin osannut huolehtia omistaan. Miksi ihmiset saisivat päättää kuka/mikä kuolee tai saa elää.
      Kukahan niitä satuja on lukenut.... Onko tullut liikaa Punahilkkaa? Sudet pakenee kun ne ihmisen havaitsee. Itsekkin on tullut koettua parikertaa -.-

      • Anonyymi

        Täysin totta.


    • tutki objektiivisest

      Oletkos lukenut vain jostain susiryhmän sivuilta susista. RKTL.n kojolan mukaan Suomessa ei missään olissa susilauma kasva yli pentueen. Ylivuotiset pennut häädetään jo laumasta, joten lauman koko ei ylitä 5-6 sutta juuri koskaan. Selityskin on hyvin looginen. Suomien biotooppi on senverran köyhä, että iso lauma ei koskaan saisi tarpeeksi evästä, luonto on tuonkin hyvin hoitanut. Jossain Kanadassa hirvet ovat ihan omaa rotua, nuo meidän kantturat jää elopainoltaan puoleen mitä alaskan moose. Siellä tarvitaan isompi lauma kaataman noita lihavuoria.
      Siksi toiseksi, ei täällä juuri ole laumoja edes ammuttu, ne on pääosin juurikin niitä jotka on lauma itse häätänyt ja hakevat omaa reviiriä ja syövät pihakoiria nälkäänsä.
      Sudet on kyllä aina olleet oppertunisteja ja syöneet juurikin sitä helpointa evästä mitä löytyy.Jos se on ihmisten kotieläin, niin aina on kelvannut, susi kun säästää energiaa ruoan haussa aina kun mahdollista. Hirvien saalistus on siä paitsi susille vaarallista puuhaa, hirvi potkii aika tehokkaasti, joku lammas on turvallista apetta sudelle, hirveen verrattuna.

    • nälkä se sudellakin

      Edesvastuutonta jättää kotieläimiään susien saaliiksi. Aitaverkko on keksitty, ihmiset ovat tyhmiä. Turha susia on syyttää, nälkäänsä ne syövät.

      • hysteerikkko

        Nälkä nälkäpä tietty. Mikäs aita pitää sudet ? Et ole maalta se on varma . Ei susia syytetäkään ne vain tahdotaan ja pitäs tappaa lähiöistä ja kyläkeskuksista . Jos tässä ketä syytetään niin luonnonsuojelijoita jotka tulevat aiheuttamaan raateluja suojeluhysteriallaan.


    • Living with Wolves

      Totta tuo että aitaverkkokin on keksitty. Ja pitää myös muistaa ketkä ovat rakentaneet ja pienentäneet näin susien elinympäristöä. Ja jos on aikaa ja innostusta vähentää suden elinympäristöä ja lajimäärää (joka on aivan liian alhainen!) nii miksi sitten ei hommata aitaa niitä rakkaita kotieläimiä suojelemaan?

      While we call ourselves civilized, we kill our own. The Wolf is content to lay at our feet, with the rank of the uncivilized, yet they will not destroy their own.

      Ihmiset tappavat myös ihmisiä ( ja liiaksi myös muuta luontoa omien huvien takia) niin miksei ihmisten määrää pitäisi vähentää?

    • luonnon valtiasko

      Aloitetaan ihmisten suojelu hävittämällä kaikki hirvet. Sillä lailla säästyisi miljoonien liikenne- ja taimikkovahingoilta ja useiden ihmishenkien menetykseltä vuosittain.

      Miltäs kuulostaisi?

      • on hyvä olo

        Siis maapallon pinnalle jääköön vain ihmiset ? Kaikki ovat vaarallisia kaikille . Kylä tässä luonnonsuojelussa on uskon asiasta kysymys. Uskotaan koskemattomaan- muka - luontoon , lahopuuhun ja kaikkiin vähän harvinaisempiin luontokappaleisiin - ei samastutaan niihin . Touhutaan ja kouhkataan suojelusta. Mutta itseasiassa oma pahaolo ilmaistaan tällä luonnonsuojeluvouhkaamisella .


    • paniikkisyy

      No voe hyvänen aika. Puhut maista joissa asuu 1,5 miljardia ihmistä! Samalla alueella kuolee jo kotona liukastumiseen tuhansia ihmisiä. Vertaa tuoreeseen juttuun Italiasta jossa metsästäjät ovat tappaneet syyskuun alusta muutamassa viikossa toistakymmentä ihmistä tänäkin vuonna.

      SUOMESSA AIKUISET IHMISET OVAT TAPPANEET KYMMENKUNTA LASTA KOLMEN VUODEN AIKANA.

    • Ääliö6

      Kyllä siekii tolvana kirjotat kaiken laista p askaa ääliö.

    • susimies1

      Susi tulee raatelemaan ennemmin tai myöhemmin ihmiset ja karhu kanssa - kumpi ensin ehtii ? Eikä se raatelu mihinkään johda asenteissa- niitä et muuta . Ihmisellä on maailmankuva joka on melko muuttumaton . Lapsesta se muodostuu ja minkälaisessa ympäristössä lapsi kasvaa siitä tulevat virikkeet ja mallit jotka sitten vie hautaan . Muutos on kova paikka ja muutosta onkaan .

      • mehtuu

        Ihmisen kuoleminen metsästäjän harhaluodista on todennäköisyydeltään useampi satakertainen petoeläimeen verrattuna. Tuolla kun tien varrella hirvi tulee passiin niin siinä ei käytännössä mietitä turvallisia sektoreita. Lasketaanko huvikseen montako ihmistä on kuollut metsästyksen tuloksena viimeisinä vuosikymmeninä....
        Kuka vastaa seuraavan uhrin tullessa? No niitähän vahinkoja sattuu.


    • Anonyymi

      Ihmissudet taas on lampaitten raatelijoita.
      Ei mulla muuta

    • Anonyymi

      Näin on, että susi syö meitä maalaisia eritoten. Meitin kyläkoulussa oli 70 -luvulla vielä 50 oppilasta. Nyt ei ole ensimmäistäkään... sen vuoksi, että susi on syönyt kaikki koulun oppilaat ja opettajat.... Muutama oppilas kuitenkin tuholta säästyi ja niitä kuskataan nyt tuonne 40 kilometrin päähän kylille. Mikään muu ei maaseudun tuhoa selitä kuin sudet, homot, marjanpoimijat ja maahanmuuttajat. Muutoin täällä on kaikki ihanasti, mutta kun nämä mainitut ahistavat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      3888
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      108
      3542
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      19
      2513
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1599
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1575
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      87
      1458
    Aihe