Kaksosen keskenmeno

elmeri

Heips! Täällä yksi äiti huolestuneena kirjoittelee. Olin raskaana viikolla 12 kun sain keskenmenon. Ultrassa kuitenkin näkyi pieni elävä sikiö. Todettiin siis, että odotin kaksosia, mutta toinen keskeytyi. Nyt viikko 15 menossa. Ultrassa viime viikolla kaikki hyvin vauvan osalta. Hyytymää vielä kovin paljon ja edelleen veristä vuotoa koko ajan. Onko kenelläkään vastaavia kokemuksia? Miten toinen raskaus sujui? Keskenmenoriskiä? Ogelmia? Omalla kohdalla oli kaksi eri sikiöpussia.

8

7301

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tilanne.

      Eli alussa meni kesken ja tietenkin pelotti koko ajan, että mitenkähän toisen sitten käy, meneekö myös. Tähän asti kaikki hyvin, nyt menossa rv 24. Siitä lähtien kun on alkanut tuntea potkut niin on ollut helpompaa kun ei ole tarvinnut miettiä onko kaikki hyvin.

      Sikiöpusseja oli minullakin kaksi, en tiedä onko sen suurempaa keskenmenoriskiä. Kysyessäni sitä ultrassa vastasi lääkäri ainoastaan, että: "Ei ole mitään syytä uskoa miksi kaikki ei menisi hyvin."

    • kans..

      ja nyt tyttö jo 2,5v. =) Suosittelen lepäilyä vuotojen ajan. Minä lepäsin sen viisi viikkoa ja lääkäri vain ohimennen myöhemmin sanoi, että olin tehnyt viisaasti, sillä vuodon aikana on vähän kohonnut tulehdusriski ja elimistö torjuu levänneenä hieman paremmin kaikki hyökkäykset. Kaikki meni siis hienosti ja tällainen on kait aika normaalia... Onnea odotukseen!

    • no nick

      Mulla toinen kaksosista kuoli n.15 viikoilla. Mut oli keskeytynyt keskenemeno eli ei ole vuotanut pois. Ultrassa todettiin kuolleksi rv 17. Kannan sitä pientä nyt loppuun saakka. Tosin se häviää itsestään. Enää siitä ei ole paljon jäljellä. Molemmat ovat eri sikiöpusseissa. Lääkärit sanoivat että nyt edetään kuten normaalissa yksi sikiöisessä raskaudessa. Toisella on nyt paremmat mahdollisuudet selvitä.

    • äiti 08 alue

      sain kuulla lekurilta, että odotan kaksosia. ultrassa näky kaksi sikiöpussia, mut toista sikiötä ei näkyny. toinen sikiö on elossa ja voi todella hyvin =) aika alussa olen raskauden kanssa, että ei vuotoja tms ilmenny.

    • retuli88

      en tiedä odotinko kaksosia vai en... mutta eilen jouduin sairaalaan supistusten ja rankan verenvuodon takia... minulla oli jonkinlainen keskenmeno, tuli paljon hyytymiä, minulle sanottiin että selvä keskenmeno mutta kun ultrattiin niin siellä näkyi terve sikiö... olisinko voinut odottaa kaksosia ja eilen nyt sit toinen sikiöistä menehtyi? enää minulta ei veristä vuotoa juurikaan tule... kaikkein pahin vuoto kesti 12 tuntia ja oikeastaan vuoto loppui nyt sit yhtä nopeast ku alkoikin...

    • mely

      Heippa!
      Mä haluaisin tietää.. että onko siinä toisen km:ssa ollut mitään erikoisempia vuotoja..? että kuinka kauan tiputteli verta km:n jälkeen? Minulla tuli km tossa pari päivää sitten ja pieni toivon kipinä voisi olla toisesta sikiöstä.. Ja kun mahdollisuus voisi olla kaksosiin, kun poikaystävän puolella on kaksoset.. ja kun ne yleensä hyppää yhden sukupolven ylitte nii se voisi olla aika hyvin mahdollista poikaystävän kohdalle. Kertokaa vähän teidän tarinoitanne. haluaisin kuulla niitä lisää ! Ja jos se toive voisi toteutua.. hui. ensi viikolla tarvitsisi mennä lääkärille nii saa nähä mitä löytyy vai löytyykö mitään. Jos kuitenkaan ei löydy mitään, niin olemme valmiita yrittämään uutta kun on sen aika:) Eli ei mene kauaakaan, toivon mukaan;)

      • elmeri

        Mun keskenmeno oli jossain 12-13 vkon paikkeilla. Vuotoa oli 20 viikolle asti. Välillä enemmän ja välillä vähemmän. Terve poikavauva syntyi ja on nyt jo puolenvuoden ikäinen.


      • Nimetön
        elmeri kirjoitti:

        Mun keskenmeno oli jossain 12-13 vkon paikkeilla. Vuotoa oli 20 viikolle asti. Välillä enemmän ja välillä vähemmän. Terve poikavauva syntyi ja on nyt jo puolenvuoden ikäinen.

        Tuliko toinen sikiö yllätyksenä ? Vai miten tämä tilanne meni sinun kohdallasi ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe