Mitä saatte naapurin kyttäämisestä?

Kyttäreille kysymys?

Mää ite en saa mittään tyydytystä siitä että tiiän naapurin asioista. Mua ei suoraansanottuna kinnossta vitunkaan vertaa mitä naapurissa tapahtuu, että ovatko töissä/ työttöminä/ vapaalla, tappelevatko, nussivatko, ovatko rikkaita tai köyhiä jne. Kyllä voin muutaman sanan vaihtaa ja silleen ja naapurin ukkojen kans joskus saunoa ja grillata ja "parantaa maailmaa", mutta ei mua kiinnosta niiden elämän kyttääminen ja en ole kiinnostunut niiden asioiden sujumisesta. On omissakin asioissa tekemistä ja elämsässä haastetta. kertokaapa siis kyttääjät oma näkemyksenne?

11

1077

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itsekkin...

      Niin, samaa asiaa olen ihmetellyt itsekin, että mitä ihmettä toiset saavat kyttäämisestä ja muiden asioihin puuttumisesta.
      Ehkä jonkinlaista ylemmyyden ja vallan tunnetta.
      Jaa, voi olla ettei toisilla ihmisillä ole elämässä muuta sisältöä kuin miettiä muiden asioita.

      • outoa.

        Jep, jotain "ylemmyyden tunnetta" ilmeisesti.

        Sinänsä outoa. Mikä saa heidät kuvittelemaan olevansa jotenkin "yläpuolella"...?


      • se kyttääminen

        on ihan sairaus, eikä ne kyttääjät itse sitä ymmärrä vaikka niille sanoisikin. Eräskin kyttääjä seisoi joka aamu oveni ulkopuolella odottamassa, kun lähden töihin ja sai ilmeisesti kiksejä siitä, kun käveli raput perässäni alas.
        Sitten kun kerran sanoin hänelle, että ei viitsisi joka päivä hengittää niskaan, niin suuttui ja jatkoi kuitenin taas sitä perässäkävelyä. Jonkilainen hullushan tuo pahimmillaan kyllä on. Meidän (entisessä) talossa tämä vahtaaminen kohdistui neljään perheeseen ja kaikki nämä neljä perhettä ovat muuttaneet 5 vuoden sisällä ko. talosta pois.


      • klsdklsdkl
        se kyttääminen kirjoitti:

        on ihan sairaus, eikä ne kyttääjät itse sitä ymmärrä vaikka niille sanoisikin. Eräskin kyttääjä seisoi joka aamu oveni ulkopuolella odottamassa, kun lähden töihin ja sai ilmeisesti kiksejä siitä, kun käveli raput perässäni alas.
        Sitten kun kerran sanoin hänelle, että ei viitsisi joka päivä hengittää niskaan, niin suuttui ja jatkoi kuitenin taas sitä perässäkävelyä. Jonkilainen hullushan tuo pahimmillaan kyllä on. Meidän (entisessä) talossa tämä vahtaaminen kohdistui neljään perheeseen ja kaikki nämä neljä perhettä ovat muuttaneet 5 vuoden sisällä ko. talosta pois.

        No jo oli taas uuno...siis se perässäkävelijä.

        Suomihulluutta taas parhaimmillaan.


      • Anonyymi

        Läheisriippuvuus täytyy tietää ja tiedoittaa mitä tapahtuu halua puhua naapureille tai iulkopuolisille,että on hyvä tietäjä.Itse en ole nähnyt naapureita kuinka monta on ihan sama.Kaipa ovat töissä käyvät kauppakeskuksissa ovat kotonaan omineen.Kiinnostavaa kaikenlainen toisten elämä.Toisille hyvää päivää muita udelleen,mitä taas kuuluu.


    • jonna.

      TÄYSIN SAMAA MIELTÄ! KUIN MINUN SUUSTANI! (paitsi että en sauno "naapurien miesten kanssa", koska olen nainen)

      Ihmeellinen MIELISAIRAUS tuo kyylääminen!

      Sitä paitsi, mitä vittua se NAAPURIA hyödyttäisi, vaikka voittaisin lotossa?!? (Kun aina vahtivat sitäkin, mitä tienaan/en tienaa!)

    • menee raja?

      Mitäs jos naapuri ehdoin tahdoin tahtoo kertoa kaiken elämästään vastoin tahtoasi? Mitäs jos naapuri suorastaan odottaa kyttäämistä voidakseen sen varjolla saada huomiota puoleensa? Mitäs jos ei kyttää ja kohta soi ovikello "onks teil kaikki kunnossa kun ei näy liikettä huoneistossa" ja voisit kirkua suoraa huutoa jättämään rauhaan.

      Olen miljoona kertaa selittänyt naapurille, etten ehdi kyttämään ja seuraamaan mitään mitä lähikulmilla tehdään ja jokaikinen kerta hän tyrmistyy etten ole riittävän aktiivinen yhteisöämme kohtaan.

      Missä menee raja? Joillekin tulla kytätyksi on perusta viihtymiselle. Se on niin luonnollinen osa heidän elämäänsä, etteivät he käsitä omaa käytöstään.

      Minun tapaukseni on nuori perheenäiti, joten muistetaan tässä kyttäämisaiheessa se että kyttäämisen saa ihan varmasti jo synnyinlahjana.Siihen ei kasveta, se on ihmisessä jo valmiina.

      Oisko joku joka tietäisi onko kyse taas jonkin sortin oireyhtymästä?

    • kyttäämisen??

      Minä taas olen monesti miettinyt, kun puhutaan, että naapuri kyttää, niin mistä sen huomaa??? Oiskohan, että tätä ketä muka kytätään, niin sen pitäsi päässä eroon tunteesta, että kokomaailma katsoo minua.

    • Kyttääjän naapuri

      Etsiä muista ihmisistä edes yksi huono puoli tai mojova juttu. Sitä kun pienessä päässään paisuttelee sen toisen pientä asiaa, niin se oma ongelma tuntuu pieneltä siihen suhteutettuna. -eli eräänlaista itsekeskeistä terapiaa!


      Meidän naapurissa asuu sellainen läski-mama, joka on lapsuudessaan mm. viillellyt itseään ja on hänellä ollut muitakin ongelmia kuin tuo paha ylipaino. Että olen ajatellut onko tämä se motiivi kyttäämiselle ja ilkeydelle, nämä omat unohdetus ongelmat? Tarkoituksena siis kiinnittää huomio pois omasta ongelmasta siihen ongelmaan minkä johtopäätöksiensä perusteella kyttääjä kuvittelee toiselle.

      Niin, joku tuossa kyseli että mistä kyttääjän tunnistaa: No siitä, kun aina kun tulet autolla pihaan on ikkunoissa sälekaihtimet tähystysasennossa. Kyttääjän penikat hyvin usein kyselevät jo lapsena tyyliin "oletko töihin lähdössä, missä olet ollut" ja muutenkin möläyttelevät suustaan lapsille eriskummallisia huomioita mitä äidiltään kuulevat. Kyttääjä on hyvin usein työtön tai laiska työkeskeinen sairaslomilla lusmuileva ja lihava ihminen, eli hänellä on aikaa kytätä naapuria, kun ei ole omaa elämää, meonoja ja harrastuksia jne. Lisäksi kyttääjä kertoo ilkeitä paisuteltuja juoruja muista ihmisistä ja paljastaa siinä istensä, koska ei ilman asiaan panostamista sellaista voi tietää ja rekisteröidä.

      • sulle kuuluu

        Hyvinpä itsekkin tunnut kyttäävän, tiedät henkilön itsensä viiltelystä, olet pannut merkille ylipainon ja huomaat, että henkilö on ikkunassa, joten lopeta itse se naapurin ikkunan vahtiminen.


    • Anonyymi

      Kehiysvammainen se on jäänyt kaikki paitsioon.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      468
      3406
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      462
      3401
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      138
      2955
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2272
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2140
    6. 199
      1520
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1387
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      98
      1261
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      87
      1254
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1070
    Aihe