Alasti

lavalle!

Kaikkeen ne suostuu rahan takia. Minun mielestä ei oikein sopivaa käytöstä pikkutyttöjen idoleilta. Girl poweria tosiaan.

http://www.iltalehti.fi/popstars/200710286775995_ps.shtml

44

30965

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eivät sitten

      muuta keksineet... HYI!

      • Lady-Dee

        Pakkohan jotain on keksiä että pysyy uutisissa, jopa suomessa.


      • aidostikyrpiintynyt
        Lady-Dee kirjoitti:

        Pakkohan jotain on keksiä että pysyy uutisissa, jopa suomessa.

        oikeassa oletkaan.
        Puhutaan mitä puhutaan kunhan puhutaan. Tämän suosiostaan epävarmat julkimot tietää, tai heidän manageri tietää.


      • tuhris
        aidostikyrpiintynyt kirjoitti:

        oikeassa oletkaan.
        Puhutaan mitä puhutaan kunhan puhutaan. Tämän suosiostaan epävarmat julkimot tietää, tai heidän manageri tietää.

        No jotain sitä pitää keksiä että saa naamansa lehtiin ja nimensä otsikoihin.

        http://www.stara.fi/?p=6989


    • ........

      just just Pussycatdollsiahan niiden pikkutyttöjen pitäis fanittaa?
      Sitä paitsi vähän ihmettelen tätä uutista. Spice girlsillähän oli se naked kappale mitä ne veti aina siellä tuolin takana muka alasti. Ja mielestäni ihan hyvällä maulla. Aika outoa että rehellinen keikistelemätön alastomuuskin on nykyajan suomalaistenkin mielestä niin rumaa.

      • alastomuus

        Tämä kohtaus kai liitty striptease-esitykseen. Ovat kuulemma saaneet opetusta alan ammattilaisilta, miten tangolla tanssitaaan, joetn tuskin on mikään hyvällä maulla toteutettu...


      • alastomuus kirjoitti:

        Tämä kohtaus kai liitty striptease-esitykseen. Ovat kuulemma saaneet opetusta alan ammattilaisilta, miten tangolla tanssitaaan, joetn tuskin on mikään hyvällä maulla toteutettu...

        ..et ole nähnyt TODELLISIA ammattistrippareita tangolla tai sit olet vaan kateellinen, ettet itse siihen pysty!

        Seksikästä ja taitavaa tanssia tangolla on ilo katsoa! ;) eikä ole muuten ihan helppoa tuohua!

        ..suosittelen...


    • kamikaze 33

      eli siis saakohan lipun mukana paperipyyhkeitä jos joku vaikka tumputtaa selkään?

      • Kuka nyt

        sun selkääs runkkais, jos kerran leidit ovat lavalla?? Itse ainaki juoksisin lavalle housut puolitanassa ja lippu korkealla niitä mälläämään!!


    • Kobolt

      ...ottaen huomioon sen, että aikoinaan Spice Girls -faneista varmaan (veikkaus?) reilusti yli puolet olivat pieniä teinityttöjä.

      Noo tässä vaiheessa on tietty hyvä mahdollisuus vaihtaa radikaalisti asiakassegmenttiä ;)

      • OOhna

        ...ne Spaissareiden fanit ENÄÄ mitään pikkutyttöjä ovat. Kyllä kymmenessä vuodessa ehtii karvat kasvaa.


    • taas näitä

      Ja joku uskoo, että siellä oikeesti tissejä näkyy? Tää on taas näitä näppäriä uutiskikkoja, jonka kaikki tiukkapipot ostaa välittömästi. Mimmit vetää "alasti" joidenkin lavaste-elementtien takana. Uskomatonta että jengi uskoo tämmöstä skeidaa. Ämmät on miljonäärejä, ei niiden ihmiset _oikeasti_ tarvitse perse paljaana lavalla heilua.

      • Kobolt

        Enpä usko minäkään tissien näkyvän lavalla, mutta vaikka mä kuuntelen Yötä ja arvostan bändiä paljon, niin en mä silti haluaisi nähdä niitä laulavan Joutsenlaulua alasti kaktuksen takana :)

        Spice Girls on tietty asia erikseen miehen näkökulmasta (vaikka mitään päätä huimaavaa ei näkyisikään)


      • ninnuskainen
        Kobolt kirjoitti:

        Enpä usko minäkään tissien näkyvän lavalla, mutta vaikka mä kuuntelen Yötä ja arvostan bändiä paljon, niin en mä silti haluaisi nähdä niitä laulavan Joutsenlaulua alasti kaktuksen takana :)

        Spice Girls on tietty asia erikseen miehen näkökulmasta (vaikka mitään päätä huimaavaa ei näkyisikään)

        Heh...
        Oli pakko kommentoida tähän... Rupes niin naurattamaan:

        Kobolt kirjoitti:
        ..vaikka mä kuuntelen Yötä ja arvostan bändiä paljon, niin en mä silti haluaisi nähdä niitä laulavan Joutsenlaulua alasti kaktuksen takana :)

        Mulle tuli mieleen hassuja mielikuvia... hih...
        "-Taas lapset pihalla nään ja ikkunas alla leikkivän leikkejään...!

        Mut en mäkään usko, et ne ihan kelteisillään siellä hillu...


    • Täytyy nakuilla

      On tainnut mennä suosio, tuolla menolla menee mainekin. Eikä noissa hempukoissa ole mitään seksikästä naamaakaan sen puoleen.

      • mieltä!

        Ei oo tainnu ennakkomarkkinointi mennä ihan odotusten mukaisesti, joten on täytynyt alentua moiseen konstiin. Ja sitten ihmetellään ku 10-vuotiaat ipanat juoksee kaupungilla puolialasti. Voisivat vähän ajatella, mikä tosiaan on musiikin varsinainen kohderyhmä! Mutta tietysti, jos ei musiikki ei tavoita niitä kuolaavia äijiä, ni nyt taatusti saadaan nekin liikkeelle...varhaisteini-ikäisten kustannuksella.


    • lortto

      näkyy kunnolla. Oishan se kivä nähä millaset värkit likoilla on. :P

      • Mitähän näkemistä siinä on?

        Kaikkihan ne on niin erilaisia, eikö vain??!


      • flsdösd

        Niin ja minkälainen kulli sinulla on kun kaikki naiset katsois tarkasti, toivottavasti esität kulllisi kunnolla, olis hyvä tietää minkäkokoinen kulli sinulla on? Ei kai vaan pieni... Kyllä miehiäkin halvennetaan jne...Maailma on!!!!


      • DVD:stä tulee Director cut-versio ;D


      • tähti

        syntymämerkki, veikkaan.


      • mieskaluja
        Mitähän näkemistä siinä on? kirjoitti:

        Kaikkihan ne on niin erilaisia, eikö vain??!

        Ja dvd:llä katsoo tuhannet tuhannet naiset kun esillä on jos minkäkokoisia kulleja, nuorekkailla miehillä, mitä täs nyt just katsellaan ja vertaillaan, kun ne 'estottomasti' ovat tässä silmien edessä hmmm kiihoittavaa katseltavaa, kun miehet estoitta esittelevät minkäkin eri asennoissa aina Kulli esillä kuitenkin...näin se pitää olla, naisten arvioitavana...Ja kun julkkismiestenkin tulee mieleen minkähä kokoinen se on sillä ja sillä...ja toisilla näkyykin vaivihkaa varsinki tummilla miehillä kun kireet trikoot tms päällä:)) naiset olkaa silmä tarkkana ja katsokaa vaivihkaa sinnekin alas, ihan hupimielessä ja varsinki sexyä peppua jota vois painella ym ym ym..


    • on ollutta ja mennyttä

      Spaissarien aika on ohi. Ja kun ne nyt on sen itsekin huomanneet niin niiden täytyy esiintyä alasti että joku saatanan perverssi ostaa lipun sinne. Paskasti halventaavat naisia, shit power sanoisin mä

      • fuckman

        Miks ihmeessä melkeen kaikki vaan valittaa täällä?..Siisti juttuhan se on jos ne alasti esiintyvät, varsinkin miehille..


    • Eikö muuten myy enään

      Kuin että alasti täytyy esiintyä.

    • Becham

      On tainnu David ottaa sitten viimenään luottokortin pois Victorialta,kun hän tälläiseen juttuun lähtee mukaan.

    • Vielä parempi olisi ollut, mikäli nartut olisivat heiluneet alasti jo ensimmäisellä kierroksellaan parikymmentä vuotta (vai paljon siitä nyt on) sitten. Nykyään kilometrit näkyvät päälle. Pakkelilla eikä botoxilla saada pakaroita parikymppisiksi millään. Toivottavasti keikasta tulee DVD, jonka joku nörde imuroi youtubeen kaikkien iloksi ;D -tai suruksi.

      Telaketjufeministit Lenita Airiston johdolla toki ovat asiasta tuohduksistaan, perukit väristen saattaa mielipiteitä sadella tällekin kirjoitukselle. ;D

      • Sivusta seurannut

        ... jotka niitä peruukkeja käyttävät ole ihan toiset ihmiset. Suuri osa Hollywood-tähdistä muun muassa, vaikka eiväthän sitä suuret massat tunnista - rahalla saa muuten yllättävän aidon näköistä. Oletko itse yhtään tiedostanut kyseisen pop-ryhmän kohderyhmän ikää, ja yhtään siltä kannalta miettinyt ihan ajatuksella miksi eräät ihmiset ovat tuohduksissaan? Itse en jaksa, samaa pehmopornoa lähes kaikki popryhmät tänä päivänä, eikä musiikillakaan kauheasti juhlita.


      • OOhna

        Ei se saatana tee naisesta feministiä, jos menestyy työelämässä.


      • flödö

        Miettikkääs miehet jos miehet aina esiintyy alasti (onneks kuitenkin esiintyy alasti kun ryyppäävät, ja muutenki sekoilevat soittajapojat,niit kiva naisten katsella niit sekoiluja kun kullit paljaana saunas ym)niin tulisko sovinistiketjupellet olis äänessä ett miehiä alistetaan tai sorretaan...Kyllä kummallakin sukupuolella on ett ollaan alasti jullkisesti,esim vaik hunksin hyvännäköis.miehet olisi alasti esityksen, saisivat ainakin naispuoliset kiihottumaan pelkästä olemuksestaan ym..naista kiihottavasta näystä kookkaat kalut esillä;)) jne...aikuisviihdettä se on vaan, ja kyllä miestenki on 'kestettävä' tää ett miehetkin on alasti, nakuna melkei missävaan, ja onkin muotia näin ulkomaillakin...Kun naiset usein joutuvat 'tahtomattaan' näkemään oman sukupuolen vähissä vaatteis/alasti melkein aina....Miehet itsetuntoa vaan kohottamaan ettei tällainen 'miesten nakuilu' olis pahasta...Tietysti homot erikseen...Annetaan kaikkien kukkien kukkia jne...


    • ex-spice

      ovathan spice girlssit ennenkin kiertueellaan esiintyneet alasti, naked- kappaleen "koreografianahan" oli että neitoset istuivat alasti tuoleillaan joiden selkänojat peittivät kriittisimmät paikat, ihan turhan suuri haloo..

    • Koozu

      sen pitäis olla sitte NUDE POWER! hyvää esimerkkiä nuorille faneille

    • jere...

      Sieltä mennään mistä aita on matalin. Lahjattomuus täytyy peittää jollain, mitä lahjattomampia niin sen järeämpiä täytyy lääkkeiden olla.

      Eikö naiset enää muuta keksi kuin riisumisen, onhan tuota paljasta pintaa nähty. Nykyisin naisista ei muuhun ole kuin puolialastomina ketkuttamaan itseään, missä hyvä maku ja kunnianhimo?

    • girl power forever

      ottaisitte vähän selvää ennen ku alotatte typeriä keskusteluja. spaissarit on jo esiintyny alasti, jos satutte muistamaan naked biisin, kattokaa vaikka istanbulista taltioitu konsertti, siinä näette ku ne istuu tuoleilla niin että selkänojat peittää kaiken, mikä ei tosiaan oo hyvän maun vastasta. ihan turha haukkua että tolla pilaisivat imagonsa tms. ja että ei ole hyvää käyttäytymistä pikkulasten idoleilta, paskanmarjat sanon minä. kattokaa jotain pussycatdollseja, britneytä, paris hiltonia yms. ku hyppivät ilman alushousuja julkisesti ja sekstailevat videoissa yms. onko ne sitten niitä hyviä roolimalleja, vai? enpä usko

    • Minä joka olen huolestunut

      Spice girlsseillä on paljon lapsi/teini faneja poikia ja etenkin tyttöjä. Minun mielestäni tämä ei ole kauhean hyvää esimerkkiä heille nuoremmille faneille, jotka vaikka saattavat tulla kaiken lisäksi keikalle!!! Ja en minä nakuilisi julkisesti rahan takia;:D;D:D mutta hehän ovat he. Vaatetta päälle tytöt!!!

    • epäilen

      "Alastomana esiintymistä" lupaamalla saadaan paljon yleisöä ,mutta sitten ollaankin lavalla joku harsovaate päällä

      Alaston on ilman mitään peitettä eikä mitään muuta

    • touhua

      Ei mitän rajaa.. Pikku tytöt kattoo mallia nii eiköhän kohta jokunen tyttö koulun esiintymissä jouksentele alasti..

    • kaikki ollaan

      ainakin vaatteiden sisällä. Jos spaissarit keikistelee jonkin lavasteen takana, niin mitä sitten. Söpöjähän ne vaan on, jos jätetään Victorian kivikovat silikonit kommentoimatta. Pornohan on erikseen, eikä siellä kukaan persettä revittele. Vaikka saisi kyllä niin olis siinä ihmettelemistä ainakin suomalaisilla.

      • kyllä

        mitä helevetin lestatiolaisia tet kaikki oletta? MINUSTA ON SITÄ PAREMPI MITÄ PORNOGRAAFISEMMASSA MAAILMASSA ELÄMMÄ


    • ei ole näin

      "nakuna eli riisuvat yltään lähes kaiken esiintyessään."

      "sillä apua saadaan näyttämörekvisiitasta, joka tarpeen mukaan peittää yhtyeen kaunotarten sulot."

      "Lähes kaikki vaatteet"
      ja
      "tarpeen mukaan peittää"

      Onko toi nyt sitten nakuilua?!? Ei todellakaan. Taas on niin harhaan johtavaa journalismia ja myös oma otsikkosi että voi jestas.

    • Old Spice_

      ...Spice Girls -fanit ole jo kasvaneet aikuisiksi. HALOO!?

    • Hirveä kostaja

      Minäkin olen saunassa! Oho.

    • matula2

      j ä t t i i d e a !

    • tämä on

      juuri sitä rohkeutta mitä kaivataan. Hieno veto ja tuskin maltamme odottaa, kaikki on kuitenkin erittäin hyväkroppaisia ikäisikseen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      62
      1214
    2. Suhun ihastuminen oli liikaa mulle ...

      Se meni jo sairauden ja sekavuuden puolelle. Oisin tehnyt melkein mitä vain, että saisin sut ja se ei ole tervettä. Vars
      Ikävä
      34
      1020
    3. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      63
      1010
    4. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      26
      1007
    5. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      69
      955
    6. Onko kaivattunne puhelias

      Vai hiljainen hissukka.
      Ikävä
      46
      941
    7. Jiille kysymys

      Oletko kuitenkin mennyt eteenpäin ja sinulla joku uusi nainen kuvioissa? 🥹
      Ikävä
      73
      892
    8. Suomussalmen mustalaiset

      Uutena suomussalmelaisena mietin, että millasta porukkaa ovat?
      Suomussalmi
      17
      870
    9. Oletko mielestäsi kaivattusi

      ihannetyyppi ulkoisesti?
      Ikävä
      56
      852
    10. Minkälaiset hiukset

      kaivatullasi on? Miehellä Kenties ananas, puolikalju jne jne Naisella kenties vaaleat kiharat jne jne
      Ikävä
      27
      836
    Aihe